Jump to content

desmoman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    168
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by desmoman

  1. Ενώ μπαίνω κανονικά από το iPad ,στο iPhone μου λέει ότι ο κωδικός δεν είναι σωστος
  2. Όταν σβήνεται ένα sms από το κινητό,σε εσάς σβήνει από το ρολόι; Γιατί σε εμένα παραμένει
  3. Προσπαθω να βάλω το ρολόι σε δόνηση σε συνδυασμό με την αθόρυβη λειτουργία και δεν μπαίνει η δόνηση , μήπως κάνω κάτι λάθος?
  4. Μου έστειλαν 2-3 μικρά ηχητικά αρχεία mp3 στο Skype από το οποίο κάνω μάθημα και προσπάθησα να τα ανοίξω αλλά δεν τα κατάφερα,έχετε κάποια λύση?
  5. Ναι όντως, υπομονή μέχρι το επόμενο update..
  6. Απορια: Αν θες να κουμπώσεις πάνω controller για came, πρέπει οπωσδήποτε να είναι ps4 η Xbox η μπορείς και no name αρκεί να είναι ασύρματο?
  7. Μετα το τελευταιο update η καταναλωση ειναι τραγικη:mad: Σε αναμονη μια μερα απο 2 τοις εκατο τωρα εχει παει στο 8-9. Το εχετε και εσεις αυτο? Ποιες ειναι οι ρυθμισεις που εχετε κανει στο ipad για την λιγοτερη καταναλωση της μπαταριας?
  8. Λοιπόν το θέμα με το πληκτρολόγιο λύθηκε, τώρα μήπως έχει κανένας άποψη για Pencil εκτός apple λόγο τιμής. Οι απαιτήσεις είναι καθαρά για μάθημα και όχι για ζωγραφική-σχέδιο.
  9. Πήρα ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο αλλά δεν μπορώ να γράψω ελληνικά,καμία λύση?
  10. Πως μπορώ να τσεκάρω την υγεία της μπαταριας στο iPad? Ψάχνω ψάχνω και δεν βρίσκω.
  11. Μετά την αναβάθμιση σε 12.1.3 είδα κατανάλωση της μπαταρίας,κανείς άλλος?
  12. Το ανεβασα κανονικα στο google grive αλλα το cd δεν το παιζει στο ipad.:(
  13. Μια βοηθεια,εχω 2 Cd και ενα DVD απο το μαθημα των Ιταλικων τα οποια τα εχω καψει στο pc. Πως μπορω να τα στειλω στο ipad ? Προσπαθησα μεσω itunes αλλα δεν...
  14. Οπότε να φανταστώ ότι δεν φταίει το ipad αλλά οι αναβαθμίσεις έτσι?
  15. Δεν έχω τίποτα απ τα παραπάνω και αυτό συμβαίνει μόνο σε σαιτ και όχι όταν σκαλίζω το μενού του iPad γενικότερα
  16. desmoman

    Huawei P20 Lite

    Πρόβλημα με μπαταρία και οθόνη, η μπαταρία αδειάζει για πλάκα με 30 λεπτά σκάλισμα του κινητού χωρίς YouTube 10% κάτω και η οθόνη ενώ έχω απενεργοποιηση την αυτόματη μείωση οθόνης αυτή κάνει αυξομείωσης από μόνη της, συμβαίνει και σε άλλους?
  17. Μια ερώτηση,ενώ βρίσκομαι σε κάποιο σαιτ πχ car.gr μου ψιλοκολαει η οθόνη αφης και θέλει να το πατήσω 2και 3 φορές για να το πιάσει, συμβαίνει σε κανέναν άλλον?
  18. Αν και έχω netflix,αν δεν σου είναι κόπος για πες.
  19. Οκ κατανοητό,θα το στείλω μεσω icloud. Καινούργιος στο κόσμο του ios και κάποια πράγματα δεν τα ξέρω, ευχαριστώ πολύ....
  20. Τι εννοείς δεν συνδέεται? Θέλω να στείλω ένα αρχείο σε μορφή pdf
  21. Προσπαθώ να συνδεθώ μέσω bluetooth με κινητό android-xiaomi και δεν συνδέεται με τίποτα Προτείνετε κάτι η απλά είναι τόσο κλειστό που δεν δέχεται τίποτα πέρα από ios? Απλά για να ξέρω μήπως έχει θέμα το bluetooth
×
×
  • Create New...