vaggelis_grg Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Που πρέπει να κοιτάξω για να καταλάβω πότε κατασκευάστηκε; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitsi58 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 θα ηθελα να ρωτησω την εμπειρια σας απο το καταστημα kaizershop.gr εχει καποιος αγορασει απο το συγκεκριμενο καταστημα?εαν ναι απο ποια χωρα της ευρωπης ειναι το G2 που φερνει?ειχε καποιος προβλημα στο gps απο το συγκεκριμενο καταστημα?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Οσοι εχετε καινουρια παρτιδα 401 δηλαδη δεν εχετε θεμα με gps σωστα?Απο wifi πως τα παει ειναι αρκετα δυνατο? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 (edited) Θα παρακαλούσα για την βοήθειά σας. Βρήκα το συγκεκριμένο τηλέφωνο (16gb) στο expansys, στην τιμή των 303,00€ (ενδοκοινοτική συναλλαγή χωρίς ΦΠΑ), θέλω να θέσω είναι τα εξής ερωτήματα: 1. Γράφει B-Stock, μήπως γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει αυτό, πρόκειται για επισκευασμένο, μεταχειρισμένο. Γιατί απ' ότι βλέπω το επόμενο διαθέσιμο, μαζί με την quik windows case, κοστίζει 100,00€ παραπάνω. 2. Για εγγύηση, θεωρώ ότι καλύπτομαι κανονικά, από την LG Hellas, για επισκευές, όχι όμως αντικατάσταση. 3. Θέμα συμβατότητας, θεωρώ ότι δεν υπάρχει με τα ελληνικά δίκτυα (αναφέρει η ιστοσελίδα έκδοση UK), δηλ. δεν χρειάζεται κάποια "παρέμβαση", από μέρους μου, καθότι άσχετος από αυτά. 4. Θέματα αναβαθμίσεων δεν τίθεται, αφού θεωρώ ότι είναι ίδιο μ' αυτά που εισάγονται στην χώρα. 5. Αν έχει κάποιο άλλο μέλος, της κοινότητας έχει προμηθευτεί την συσκευή, από το συγκεκριμένο κατάστημα και θέλει να μας μεταφέρει τις εμπειρίες του, θα του ήμουν υπόχρεος. Ζητώ την κατανόησή σας, αν τα ερωτήματά μου φαίνονται αστεία ή έχουν απαντηθεί, σε κάποιες σελίδες πίσω, αλλά η ασχετοσύνη και το μεγάλο πλήθος των μηνυμάτων, με δυσκολεύουν. Ευχαριστώ πολύ. Μπορείς να ρωτήσεις το imei της συσκευής του expansys? Edited February 25, 2014 by mantoniou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Που πρέπει να κοιτάξω για να καταλάβω πότε κατασκευάστηκε; http://sndeep.info/en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 σημερα πηρα το birdphone τηλ κ εχει 311 παρτιδα,παλια,που αλλου υπαρχει ελληνικο με καινουργια παρτιδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 σημερα πηρα το birdphone τηλ κ εχει 311 παρτιδα,παλια,που αλλου υπαρχει ελληνικο με καινουργια παρτιδα? στο play247...από εκεί είναι το δικό μου...401 Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Για αυτο με βλέπω να το παιρνω από εδώ με πολύ καλή τιμή ευρωπαικό χωρις λογότυπο, γιατι μου φαινεται με τις ελληνικες συσκευες άλλοτε φαιρνουν νεες παρτιδες και άλλοτε παλιές και δεν νομιζω να αξιζει η τόσο μεγάλη χρηματικη διαφορά τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 πως ακριβως βλεπουμε την παρτιδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Σημερα εκλεισα και γω το κινητο απο tokinito.gr Περιμενει απο βδομαδα νεα τηλεφωνα.Μου ειπε οτι ειναι η τελευταια παρτιδα. Καλοριζικο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Καλημέρα έχω βρεί να αγοράσω το 32αρι με αγγλικό μενού λέει, δεν γίνεται να περάσω μετά Ελληνικά? Και τα 32αρια υπάρχει περίπτωση να έχουν πρόβλημα με το gps? τι πρέπει να προσέξω την παρτίδα πάλι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 27, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Αν αγοράσεις ευρωπαϊκή συσκευή θα έχει και ελληνικό μενού κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Και τελικά είναι επίσημο οτι δεν θα εχεις εγγύηση απο LG hellas Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis2005 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Καλημέρα έχω βρεί να αγοράσω το 32αρι με αγγλικό μενού λέει, δεν γίνεται να περάσω μετά Ελληνικά? Και τα 32αρια υπάρχει περίπτωση να έχουν πρόβλημα με το gps? τι πρέπει να προσέξω την παρτίδα πάλι ? Από που το βρήκες και πόσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 βρε παιδια τι ειναι αυτο?????????? μας δουλευουν?????? http://www.bestbuy.com/site/searchpage.jsp?&id=pcat17071&type=page&ks=960&st=LG_G2_111187&sc=Global&cp=1&sp=-bestsellingsort+skuid&qp=crootcategoryid%23%23-1%23%23-1~~q4c475f47325f313131313837~~ncabcat0800000%23%231%23%232&list=y&usc=All+Categories&nrp=15 :wacko::wacko: Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) With 2-year contract extension ή ελληνιστί με δυο χρόνια ανανέωση συμβολαίου. Edited February 27, 2014 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Αυτό φαίνεται ενδιαφέρον αν και διαβάζω αμφιλεγόμενες κριτικές για Το συγκεκριμένο κατάστημα (οι συσκευές μάλλον είναι κινεζικές) http:// www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=23151&sd=specs Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 έχει πάρει κανένας την κορεάτικη έκδοση? και αν ναι, μπορεί να μου προτείνει κάποιον? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Εγώ τελικά παρήγγειλα από το eshop λευκό 16αρι να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!!! Απο S4 σε G2 ελπίζω να μην το μετανιώσω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Εγώ τελικά παρήγγειλα από το eshop λευκό 16αρι να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!!! Απο S4 σε G2 ελπίζω να μην το μετανιώσω!!! Για δες από που ειναι η συσκευη όταν ερθει γιατι πολύ φοβάμαι πώς δεν ειναι από Ελλάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Μήπως γνωρίζει κάποιος εάν ισχύει ακόμη η προσφορά της lg Ελλάς για μείον 100 ευρώ; Θέλω να το αγοράσω από το on line κατάστημα της cosmote... Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Τελικά επέστρεψα κι εγώ,σε 32αρι όμως και βλέπουμε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Να περιμένεις τουλάχιστον μέχρι τη 4.4.2 πριν το δώσεις :D Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Λοιπόν ήρθε σήμερα η κινητάρα μου απο eshop made in korea λέει 401 version το άνοιξα και είχε γλώσσα κανονικά Eλληνικά προεπιλεγμένη!!! To κουτί του είναι απο Ελλάδα κανονικά έχει 2 χρόνια εγγύηση και doa !!! Aυτά πάω να το λιώσω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Λοιπόν ήρθε σήμερα η κινητάρα μου απο eshop made in korea λέει 401 version το άνοιξα και είχε γλώσσα κανονικά Eλληνικά προεπιλεγμένη!!! To κουτί του είναι απο Ελλάδα κανονικά έχει 2 χρόνια εγγύηση και doa !!! Aυτά πάω να το λιώσω !!! καλορίζικο: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts