Jump to content

dennis2005

Members
  • Δημοσιεύσεις

    144
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dennis2005

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 16

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dennis2005's Achievements

  1. Η vodafone tv παίζει σε τηλεόραση sony android και σε google chromecast. Πήγα σε κατάστημα vodafone και μου έδωσαν προσφορά για 200fiber με απεριόριστα σταθερά και 360 λεπτά σε σταθερά και vodafone tv family με disney+ στα 31,50€. Μάλλον μετά από πολλά χρόνια στη wind θα μεταπηδήσω στη vodafone.
  2. Έκανα εγγραφή για ένα μήνα δωρεάν για να δοκιμάσω την τηλεόραση και σε ποιες συσκευές παίζει. Το δέλεαρ είναι ότι αν κάνεις συμβόλαιο σου δίνουν δωρεάν το disney+ για το διάστημα της συνδρομής.
  3. Υπάρχει διαθεσιμότητα fiber εδώ και μία εβδομάδα στο σπίτι μου από vodafone και cosmote. Αυτή τη στιγμή είμαι συνδρομητής στη wind η οποία δεν έχει διαθεσιμότητα. Σκέφτομαι να μεταφερθώ στη vodafone αλλά επειδή με ενδιαφέρει και η τηλεόραση αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν είναι ευχαριστημένος από αυτή την υπηρεσία. Επίσης επειδή θέλω να την εγκαταστήσω σε google chromecast γνωρίζει κανείς αν έχω αυτή τη δυνατότητα?
  4. Στη γειτονιά μου ενώ υπάρχει διαθεσιμότητα FTTH από την cosmote και τη vodafone δεν υπάρχει ακόμη από wind και nova. Η διαθεσιμότητα άνοιξε πριν από μία εβδομάδα περίπου. Η διαθεσιμότητα δεν ανοίγει για όλες τις εταιρείες ταυτόχρονα?
  5. Κάτω Τούμπα έσκαψε η vodafone μέσα στον Απρίλη και ακόμη περιμένω την ενεργοποίηση.
  6. Πριν από 4 μήνες έβαλα wind vision. Τον τελευταίο 1,5 μήνα όταν ενεργοποιώ τη συσκευή τα κεντρικά πλήκτρα πλοήγησης του τηλεχειριστηρίου δεν δουλεύουν για τα πρώτα πέντε λεπτά περίπου. Μετά από αλλεπάλληλες επικοινωνίες με τη wind μου έστειλαν καινούργια συσκευή η οποία έχει ακριβώς τα ίδια προβλήματα. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?
×
×
  • Create New...