Jump to content

ros100

Members
  • Δημοσιεύσεις

    468
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ros100

  1. Plus, δημιουργούνται γρατζουνιές εύκολα. Χειρότερο πάντως, η αίσθηση ότι κόβεις τα δάκτυλα σου κάθε φορά που κάνεις swipe back. Ανεξήγητη απόφαση το πλάτος της. Δυστυχώς, προς στιγμή, η μόνη επιλογή, τουλάχιστον μέχρι να έρθουν τα προϊόντα της Flolab στην Ευρώπη.
  2. 200 και 50 μόνο με καλό φωτισμό, διαφορετικά 12. Επίσης, αν έχετε ενεργοποιημενη την αναβάθμιση ανάλυσης στο camera assistant, αφού πρώτα επιλέξετε το βαθμό zoom, έπειτα έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε φωτογραφίες στα 200 ή στα 50mp μέσα από όλους τους φακούς, συνδυάζοντας πληροφορίες από τον κεντρικό αισθητήρα και τον ανάλογο αισθητήρα zoom.
  3. Όποιος το έχει πάρει, το ανοίγει και το χαίρεται, ασυζητητί αυτή τη στιγμή είναι η κορυφαία συσκευή. Πλην περιπτώσεων, υπό συγκεκριμένες συνθήκες, σε κάμερα (κάμερες βασικά) είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί, ειδικά ο 5x είναι κλασεις ανώτερος από τον ανταγωνισμό. Το μόνο που ανταγωνίζεται σε κάμερα το s24 ultra, αυτή τη στιγμή, είναι το OPPO X7 Ultra που ενίοτε ομως χωλαίνει στο highlight control. Σε βίντεο το Iphone έχει μικρό προβάδισμα, στο οποίο όμως θα υπάρξει σύντομα βελτίωση. Γενικά το s24 ultra είναι η πιο ολοκληρωμένη συσκευή σήμερα, που θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο μετά το αρχικό beta testing που μας έβαλε η Samsung να κάνουνε στη ναυαρχίδα της. Όποιοι το πήρατε, ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ.
  4. Υπάρχει πρόβλημα vignetting/gradation του ουρανού σε αρκετές φωτογραφίες που τραβιουνται υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Τραβηγμένη με Expert Raw. Ίδιο πρόβλημα εμφανίζεται και σε λήψεις με την αυτόματη λειτουργία.
  5. Το κάνει και στη Συλλογή, προσπάθησα και εγώ να το καταγράψω αλλά κατά την εγγραφή, με κάποιο μαγικό τρόπο, δεν γίνεται softening(?) στον ουρανό.
  6. Ευτυχώς που δεν είχε αντιληφθεί κανεις, πως ο 5x αισθητήρας τις πρώτες ημέρες φαίνεται να μην είναι ευθυγραμμισμενος με το σώμα της συσκευής, εχει μια μικρη κλίση συνήθως, γιατί οι μισοι θα τρέχανε για αλλαγές πάλι. Για την ιστορία, σε πολλές περιπτώσεις, ο 5x φακός, τις πρώτες μέρες λειτουργίας καλιμπραρει αυτόματα το σύστημα OIS, οπότε πολλές φορές εμφανίζεται σαν να έχει μια μικρή κλίση, είτε προς τα αριστερά είτε προς τα δεξιά.
  7. Το "πρόβλημα" γίνεται αρκετά εμφανές όταν τα αντικείμενα που ζουμαρουμε, βρίσκονται αρκετά κοντά. Δοκιμάζοντας το σε μεγάλες αποστάσεις γίνεται λιγότερο εμφανές. Απο κει και περα, διαφορετική θέση αισθητήρα στο σωμα της συσκευής, διαφορετικό focal length ανα αισθητήρα, διαφορετικός αισθητήρας γενικά, απορώ πως περιμένετε να μην έχετε διαφορές στα χρώματα, στη γωνία του φακού, στην εστίαση κοκ.
  8. Θεματακι που ανακάλυψα και δεν έχει αναφερθεί ακόμα πουθενά. Η επεξεργασία εικόνων για αφαίρεση αντικειμένων, δημιουργεί πρόβλημα στο HDR των φωτογραφιών. Επεξεργασμενη vs αρχικής. Παρεμπιπτόντως, αυτό που γίνεται με τα κουπόνια σήμερα είναι εξευτελιστικό. Κάποιος πουλάει τα -δωρεάν- κουπόνια για έκπτωση 20% με αντίτιμο 20€, άλλος τα 15% για 1€. Αφού υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία για απόκτηση κουπονιών με 15% έκπτωση και κάποιοι τη γνωρίζετε, γράψτε πως γίνεται να τελειώσει το πανηγύρι ορισμένων.
  9. Ένα μικρό update σε σχέση με τις προστασίες οθόνης. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, φέτος η samsung προτίμησε να αφήσει ένα κενό ανάμεσα στη προστασία και την -όποια- θηκη. Επι τη ουσίας η μεμβράνη σταματάει ακριβώς στα όρια οθόνης και bezel. Το πρόβλημα είναι ότι η νέα μεμβράνη είναι σκληρή και κόβει σαν γυαλί, οπότε όταν κάνεις swipe από τα άκρα για να πας πίσω η αίσθηση είναι σαν να ακουμπάς σπασμένο γυαλί. Πέρσι, η μεμβράνη για το S23 Ultra, έρχονταν σε επαφή με τις άκρες από τις περισσότερες θήκες.
  10. Φεύγει μόνη της, όπως σωστά αναφέρθηκε.
  11. Ίδια διαδικασία με του s23, ελαφρώς βελτιωμένη (ενα εξτρα αυτοκόλλητο για αρχικη τοποθέτηση. Αρκετά εύκολα θα έλεγα αλλά έχω εξοικειωθεί με τις μεμβράνες τους από πέρσι, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είμαι αντικειμενικος. Και τα δύο πολύ εύκολα μπαίνουν μόνο λίγο προσοχή στη σκόνη του χώρου χρειάζεται.
  12. Σήμερα που βρήκα λίγο χρόνο και όρεξη, τα έβγαλα από το κουτί και έβαλα προστασίες οθόνης. Ακόμα δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Αριστερά το Grey με anti-reflecting μεμβράνη Samsung, δεξιά το Yellow με Whitestone Dome EA. Καθαρή νίκη. Παρεμπιπτόντως, η Spigen έκανε την Ultra Hybrid S (stand) λίγο γκουμουτσα φέτος σε σχέση με πέρσι, για να χωρέσει το stand στο σώμα της θηκης και να μην προεξέχει όπως στο S23 Ultra.
  13. Να λέμε κι ευχαριστώ που μας δίνουν και κινητο μαζί με το κουτί πλέον.
  14. Υπάρχει το EA φέτος από την whitestone που δεν χρειάζεται κόλλες αλλά πιθανόν να χάνεις τις εξαιρετικές anti-reflective ικανότητες της οθόνης. Το βράδυ περιμένω να έρθει για να μπει στο ένα από τα δύο. Το άλλο, το πιθανότερο, να μείνει με τη μεμβράνη της Samsung. To Grey λίγο πολύ ξέρετε πως δείχνει. 😛
  15. Και σε reviews έτσι είναι απ ότι φαίνεται.
  16. Όχι, κι αν δε είχα και δεύτερο να το δω άμεσα ήμουν έτοιμος να το στείλω πίσω. Πολύ πιο ωραίο με τις αποχρώσεις που παίρνει όταν διαθλάται το φως, θα συμφωνήσω.
  17. Ήρθαν κι εδώ. Όσοι παραλάβατε, το spen προεξέχει λιγο;
  18. Τουλάχιστον, φαίνεται πως φέτος δε θα χρειαστεί να ασχοληθούμε με γρατζουνιές, όσοι τουλάχιστον συνηθίζουμε να κουβαλάμε άμμο στις τσέπες μας. https://youtu.be/xzVfomSSaOM Παρεμπιπτόντως, έχουν ενδιαφέρον οι αναφορές σε ίδιες κάμερες, ίδιες οθόνες κτλ... Στη κυρία κάμερα πχ, που κατά κάποιους παραμένει ίδια, φέτος έχουμε τον αναβαθμισμενο αισθητήρα HP2SX, ενώ πέρσι, στο s23 ultra, ο αισθητήρας ήταν ο απλός HP2.
  19. Έχεις δίκιο, ακόμα και η Samsung προπαραγγελία το έχει. Ο κωδικός για όποιον ενδιαφέρεται. EF-US928CTEGWW
  20. Ολλανδία και Βέλγιο οι παραδόσεις ξεκινάνε αύριο. Όσο έχετε σκοπό να βάλετε κάποιο screen protector, να λάβετε υπόψιν ότι, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, η μόνη που δεν φαίνεται να ακυρώνει σε μεγάλο βαθμό τις εξαιρετικές anti-reflective ιδιότητες της οθόνης, είναι η γνήσια μεμβράνη της Samsung. Στις δύο εικόνες, η σύγκριση γίνεται ανάμεσα σε γυμνή οθόνη, γνήσια μεμβράνη, και προστασία τρίτης εταιρίας.
  21. Γενικά, σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, οι προωθητικές δεν έχουν καμία σχέση με την κοροϊδία της Samsung Hellas. Βελγιο και Ολλανδία πχ, αυτή τη στιγμή, χωρίς κανένα κωδικό ή trade in, μόνο και μόνο λόγω της εγγραφής σου ως Samsung member, ακόμα και τώρα αν το κάνεις, αν προχωρήσεις την αγοαρα μεσω του member shop, η έκπτωση αγγίζει τα 300€.
  22. Τραγικοί δεν είναι επειδή κάποιοι, ίσως υπάλληλοι, προσφέρθηκαν να βοηθήσουν "μοιράζοντας" χαρίζοντας κωδικούς για έκπτωση, τραγικοί είναι γιατί ανάλογα την χώρα, έχουν τεράστιες διάφορες στις προωθητικές ενέργειες κατά την εγγράφη για το unpacked. Στην Ελλάδα το "δώρο" κουπόνι ήταν 50 ευρώ, ενώ σε Ολλανδία και Βέλγιο, με μισθούς ανω των 2000€, μόνο μέσω των προωθητικών κουπονιών χωρίς έξτρα κωδικούς ή τιμολόγια, η έκπτωση έφτανε τα 640-750€, αναλόγως τη συσκευή και τον τρόπο παραγγελίας. Παρεμπιπτόντως, όποιος χρειάζεται το κουπόνι των 50€ για Ελλάδα ας μου στείλει ένα DM.
  23. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει με το κουπόνι, θα ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ.
  24. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλειται το Samsung Galaxy S23 Ultra, χωρητικότητας 512gb χρώματος πράσινου, λογω μετάβασης σε διαφορετικό μοντέλο. Το κινητό είναι σε εξαιρετική κατάσταση, πραγματικά σαν καινούργιο, καθώς βρίσκεται εντός θήκης κι έχει τοποθετήθει tempered glass στην οθόνη απο την πρώτη ημέρα αγοράς. Είναι αγορασμένο τον Φεβρουαρίο του προηγούμενου έτους και παρέχεται ένας ακόμα χρόνος εγγύησης. Το κινητό θα δοθεί με δώρο θήκη Spigen Ultra Hybrid S και προστατευτικές μεμβράνες Samsung για την οθονη. Οθόνη: 6.8" Είδος οθόνης: Dynamic AMOLED 2X Κύρια Κάμερα: 200 MP Χρώμα προϊόντος: Πράσινο Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 12 MP Μπαταρία: 5000 mAh Αποθηκευτικός Χώρος: 512 GB Εσωτερική μνήμη RAM: 12 GB Βάρος: 233 g

    950 €

×
×
  • Create New...