Jump to content

kalvar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    432
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kalvar

  1. Ευχαριστώ πολύ. Πέτυχε!
  2. Σε αυτό το κομμάτι ας κάνει μια μικρή υποχώρηση... Εξάλλου μια χαρά ήχο έχει για τα χρήματα του...
  3. Huawei p smart z. Σε αυτά τα χρήματα απλά τέλειο!
  4. Ερώτηση... Πως ρυθμίζεται η αναμονη κλήσης στις κάρτες σιμ? Ρωτάω γιατί όταν μιλάω στη μία κάρτα νεκρωνει η δεύτερη σιμ και δεν ξέρω τι φταίει... Εγώ θέλω όταν μιλώ στη μία σιμ να μπορεί να με καλέσει κάποιος στην άλλη σιμ χωρίς να φαίνεται νεκρή ότι δεν λειτουργεί.
  5. Μα δεν είναι το ίδιο smartwatch?
  6. Παιδιά το κινητό σε αυτή την τιμή των 150 ευρώ είναι πολύ καλό . Τη δουλειά του την κάνει μια χαρά.
  7. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή στο άγνωστο μέλλον να παραλάβω ή να ζητήσω επιστροφή χρημάτων??
  8. Ερώτηση.. αγορά προϊόντος χαμηλής αξίας (6,5€) με unregister τρόπο και αγορά από το gearbest στις 20 Νοεμβρίου, είναι ΑΦΑΝΤΟ! Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση. Συγνώμη που ρωτάω αλλά πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν ξέρω τι πρέπει να κανω. Ευχαριστώ:)
  9. http://www.protothema.gr/economy/article/745904/me-dasmous-kai-fpa-24-ta-gatzetakia-apo-to-exoteriko/ http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/343282-sta-teloneia-metaferetai-o-polemos-gia-to-ilektroniko-emporio
  10. εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις κι αυτο που εχει περιπου ιδια χαρακτηριστικα και εγγυηση αλλα ειναι και κατα 100 ευρω φτηνοτερο http://www.skroutz.gr/s/9522626/Nobu-NBO-12IDU-NBO-12%CE%9FDU.html
  11. 5000 μπαταρια??? Αυτα ειναι!! Δηλαδη ποσες ωρες οθονη και αναμονη βγαζει? Παντως η τιμη του για τα χαρακτηριστικα του ειναι σουπερ! Και σαν συσκευη ειναι πολυ ωραιο!
  12. Παιδια τι λεει το κινητο; Αξιζει; Το ειδα στον κοτσωβολο και μου αρεσε αλλα τοχει 350 ευρω! Αν ειναι δυνατον! Οταν το βρισκει καποιος στα 130-150 απο κινα αυτοι εδω στην Ελλαδα οι πολυκαταστηματαρχες το πουλανε σχεδον τριπλασια τιμη! Πολυ ακριβα! Θα ηθελα τη γνωμη σας αν ειναι καλο το κινητο γιατι ψαχνομαι για αγορα(οχι φυσικα απο ελλαδα;))
  13. Ακριβως. Οπότε το κόβω να παρει το νοτε την N.:)
  14. ποιο είναι βρε παιδιά αυτο το extra battery kit και ποσο κοστιζει; Η γνησια μπαταρία του ποσο κάνει?
  15. Απαιχτη τιμη!! (και με 4g για οσους εχουν wind) Αυτά να τα βλεπουν μερικοι που πουλανε σε διπλανό φορουμ το κινητο αυτο 200ευρα και βαλε..
  16. Σε χρυσό ειναι άπαιχτο. Εύχομαι να το κερδίσω! Καλή επιτυχία!!! Ευχαριστούμε http://www.afasia.gr:)
  17. Καλημέρα. Αυτή η Official Global rom δεν ειναι καλή? εχει και ελληνικά. παιρνει και οτα αναβαθμίσεις.
  18. αυτο το ξέρω. το τιμολογιο μ ενδιαφερει. απο κει και πέρα αν παθει κατι γνωριζω τη διαδιακασία της αναμονης λογω αποστολης στη κινα.
  19. με συμφερει καλυτερα απο δω λογω τιμολογιου ρε φιλε μου. Αλλιως το ξερα κι εγω απο vickmall. συν του ότι εδω θαχω και την εγγυηση του μαγαζιου σε οτι παθει αναλαμβανουν μετα αυτοι.
  20. :lol::lol::lol: εγω τώρα γιατι κατάλαβα τα αρχικα αμέσως ?? εννοεις την multi ή κάπως ετσι πως λεγεται?
  21. δηλαδη τι πουλανε εδω στην Ελλαδα με ποια ρομ? το βρηκα 210 ευρω και σκεφτομαι να το πάρω για ναχω και την εγγυηση του καταστηματος...και την αποδειξη του.
  22. αυτος ειπε ότι εχει ελληνικά κι ότι ειναι σφραγισμενο. καλά για επανοφορα σχετικο είναι οτι γίνεται σε λιγα λεπτα για καποιον σαν εμενα που είναι ασχετος χαχα . Για σενα εννοειται ότι γινεται σε λίγα λεπτα. ;)
×
×
  • Create New...