Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χα χα καλά ολη Xiaomi περιμένατε ??

Εγω περίμενα το Xiaomi Redmi Note 3 Pro 32GB ROM αλλα μάλλον πάει η υπόθεση να το πάρω από ευρωπαϊκή αποθήκη πλέων.:rolleyes:

ρίξε μια ματιά στο tinydeal. από γερμανία 200 εουρα. εγώ κοιτάω από εκεί όταν με το καλό τα πάρουμε πίσω.

Edited by ArisL

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βγάζετε άκρη τι έχει συμβεί εδώ:

RK402334705CN.

Δείχνει σα να το έχουν στείλει δύο φορές? ????

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Φιλε και μενα ετσι ειναι, κοντα μηνα τωρα.

RK432281609CN

Δεν παιζει να ερθει. Θα ανοιξω dispute να τελειωνω. Ειναι 3 καλωδια usb

Εγώ τι να πω που έχω αξία παραγγελίας κοντά 300€ ??? :(

Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Φιλε και μενα ετσι ειναι, κοντα μηνα τωρα.

RK432281609CN

Δεν παιζει να ερθει. Θα ανοιξω dispute να τελειωνω. Ειναι 3 καλωδια usb

Geekbuying υποθέτω, τα καλώδια που έχω παραγγείλει την ίδια ημερομηνία τα έχουν στείλει με το ολλανδικό και είναι pre-advised από τις 5-4. Τους είχα στείλει email στις 20-4 αλλά μου είπαν ότι είναι όλα εντάξει και να μην ανησυχώ. Θα περιμένω και αυτή τη βδομάδα μήπως και υπάρξει εξέλιξη (που δεν το πολυπιστεύω) και από Δευτέρα dispute.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Συνεχώς βλέπω αυξανόμενο αριθμό ατόμων που κάνουν ή σκέφτονται να κάνουν dispute κοντά στον μήνα. Κανείς όμως δεν αναφέρει ποτέ αν τελικά του ήρθε το δέμα ή όχι και μετά από πόσο χρονικό διάστημα ώστε να δούμε αν τελικά το να κάνεις dispute κοντά στον μήνα είναι σωστή τακτική και δικαιολογείται η ανησυχία. Αν όντως τα δέματα δεν ερχονται ποτέ ή έρχονται μετά από κάποιο διάστημα καλό είναι να το αναφέρουμε ώστε να επαναπροσδιορίσουμε αν χρειάζεται τους χρόνους παραλαβής. Πάντως μέχρι στιγμής Προσωπικά συμπεραίνω ότι ο οδηγός εξακολουθεί να αποτελεί "ευαγγέλιο" όσον αφορά τους χρόνους αποστολής. Τώρα τελευταία όλο και πιο λίγοι το "πιστεύουν" και δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα έχει αυτό, αν έχει, στο προσεχές μέλλον για την προστασία μας ως αγοραστές.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Συνεχώς βλέπω αυξανόμενο αριθμό ατόμων που κάνουν ή σκέφτονται να κάνουν dispute κοντά στον μήνα. Κανείς όμως δεν αναφέρει ποτέ αν τελικά του ήρθε το δέμα ή όχι και μετά από πόσο χρονικό διάστημα ώστε να δούμε αν τελικά το να κάνεις dispute κοντά στον μήνα είναι σωστή τακτική και δικαιολογείται η ανησυχία. Αν όντως τα δέματα δεν ερχονται ποτέ ή έρχονται μετά από κάποιο διάστημα καλό είναι να το αναφέρουμε ώστε να επαναπροσδιορίσουμε αν χρειάζεται τους χρόνους παραλαβής. Πάντως μέχρι στιγμής Προσωπικά συμπεραίνω ότι ο οδηγός εξακολουθεί να αποτελεί "ευαγγέλιο" όσον αφορά τους χρόνους αποστολής. Τώρα τελευταία όλο και πιο λίγοι το "πιστεύουν" και δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα έχει αυτό, αν έχει, στο προσεχές μέλλον για την προστασία μας ως αγοραστές.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

RE818098041SE

75 ημέρες περιπού από τότε, πήρα τα λεφτά μου πίσω στις 43 ημέρες και πρίν λίγες ημέρες έβγαλε warning message ότι γυρίζει πίσω για κάποιον λόγο ενώ δεν είχε φτάσει ποτέ ελλάδα ( τσεκαρισμένο και με ερωτήσεις στα ελτα της περιοχής μου με έλεγχο των παραλαβών τους )

ρίξε μια ματιά στο tinydeal. από γερμανία 200 εουρα. εγώ κοιτάω από εκεί όταν με το καλό τα πάρουμε πίσω.

Εγω γιατί δεν βρίσκω ευρωπαϊκή αποθήκη,μόνο αυτό βρήκα στο μαγαζί που αναφέρεις και είναι απο κίνα, http://www.tinydeal.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-55-snapdragon-650-3gb-ram-4g-phone-p-158636.html

Δώσε link να δω αυτό που αναφέρεις από γερμανία 200 εουρα.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Εγω γιατί δεν βρίσκω ευρωπαϊκή αποθήκη,μόνο αυτό βρήκα στο μαγαζί που αναφέρεις και είναι απο κίνα, http://www.tinydeal.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-55-snapdragon-650-3gb-ram-4g-phone-p-158636.html

Δώσε link να δω αυτό που αναφέρεις από γερμανία 200 εουρα.

http://www.tinydeal.com/xiaomi-redmi-note-3-55-3gb-ram-32gb-rom-mtk6795-android-50-4g-phone-p-157315.html

:D δεν είναι ακριβώς το pro...

Το pro είναι καλύτερο με ποιο δυνατο επεξεργαστή,αυτο που εχεις στο link ειναι το προηγούμενο απο το pro me MTK .

Εχει και καλή τιμή 208 ευρ το προ,από αυτό δεν ψώνισα πότε,είναι οκ το μαγαζί,κανένα κουπόνι δεν παίζει.

Απο servis μετά τι γίνεται,είναι ένταξη αν τυχών το χρειαστείς.

Ας πάρω πρώτα τα χρήματα μου πίσω και μετά θα το παραγγείλω απο εδώ μάλλον, http://www.minideal.net/eu-warehouse-xiaomi-redmi-note-3-pro-32gb-4000mah-smartphone-golden.html

Edited by deni77
Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Γεια σας παιδια μια ερωτηση να κανω το minideal ειναι αξιοπιστο;Περναει καρτα Ελληνικη;Εχει δοκιμασει κανεις?Εαν ναι ας μου απαντησει! :rolleyes:

Για ποιο μοντέλο αναφέρεις και έχει καποια τοση μεγάλη διαφορά.:rolleyes:

Xiaomi Mi4c (3G RAM -32G)

Τιμή αγοράς 186 ευρώ.

Χαμηλότερη τιμή που είδα σήμερα τα 220+ ευρώ.

Την μέρα που έκανα παραγγελία δεν υπήρχε ούτε για δείγμα σε ευρωπαϊκή αποθήκη.

Κανεις με εμπειρια απο swiss post ? Γιατι δεν συναντω συχνα απο εκει.Στο φορουμ σε ενα μηνα ειχε μονο μια αναφορα.Χρονους μεταφορας καποια traking για να ξερουμε ποσο χρονο κανει?

Δεν εχει κανεις εμπειρια απο swiss post ?

Untrack nl post του τυπου nl************ υπαρχει site που ανιχνευονται?

Δεν εχει κανεις εμπειρια απο swiss post ?

Untrack nl post του τυπου nl************ υπαρχει site που ανιχνευονται?

Τα ζώα μου αργά είναι η swiss post και όχι δεν ανιχνευόνται σε όλη την διαδρομή γιαυτό και είναι untracked

Καλημέρα.

Καλημερα σε ολους!

Ανοιξα κι εγω dispute και πρεπει να περιμενω 20 μερες :wacko::wacko:

Υπομονή. Θα τα πάρεις τα χρήματά σου όπως τα πήρα εγώ...

21-4-16(ΗΡΘΕ ΕΛΛΑΔΑ). Οι σακουλες στο αεροδρομιο ανοιξανε στις 26-04-16(ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ UPDATE ELTA.GR).

24-4-16(ΗΡΘΕ ΕΛΛΑΔΑ). Δεν εχουνε ανοιχτη ακομα οι σακουλες με τα δεματα στο Αεροδρομιο.

Τι γίνεται ρε παιδιά με το βελγικό;

Το ξεχνάω;

2016-04-05 07:51

Departure to country of destination

2016-03-28 13:00

Arrival at export hub

2016-03-28 00:01

Item is ready for transport

2016-03-27 14:36

Item is announced / bpost received the information

Το θέμα είναι ότι δεν μου κάνει την τελευταία ανανέωση που σημαίνει οτι ακόμα δεν έχει φτάσει ελλάδα.

Ξανά απο το gearbest, δέμα συμπλήρωσε 60+ ημέρες, τελικά πήρα refund.

Και κάτι άλλα δεματάκια απο ebay έχουν ξεπεράσει τις 50 ημέρες και το estimated delevery. Θα δώ μήπως εμφανιστούν τις επόμενες 2 βδομάδες.:shifty:

Τι παίζει με τα απλά δέματα τελευταία;

Ποτέ δε είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα.

και εγωτα ίδια!:(:(

Παιδιά είναι μάταιο άνοιξα και εγώ Dispute πριν από λίγο. Τις τελευταίες μέρες δεν βρίσκω και εκπρόσωπο του minideal να μιλήσω, κανείς δε μου λεει κάτι σίγουρο! Dispute και βλέπουμε!

Υπομονή. Θα τα πάρεις τα χρήματά σου όπως τα πήρα εγώ...

Μονο μη μουρθει τιποτα βρεγμενο η σπασμενο μεχρι τις 24/5:wacko::wacko:

Γιατι θα κλαψω πικρα