Jump to content

psof

Members
  • Δημοσιεύσεις

    152
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About psof

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

psof's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Σε μερικούς κάνει λίγο παραπάνω να έρθει η ενημέρωση. Μην ανησυχείς. Πήγαινε στο ρυθμίσεις>σχετικά με το τηλ>ενημερώσεις συστήματος και πάτα το έλεγχος για ενημερώσεις κάθε μέρα και θα στο βρει σε λίγες μέρες αν δεν προσέχεις στις ειδοποιήσεις σου.
  2. Δεν πήγα στο ασφαλεια -> δικαιωματα. Τα έκανα όλα off-on και άλλαξα τα χρώματα. Έκανα μια επανεκκίνηση και τα έβαλα τα χρώματα όπως ήταν προηγουμένως. Το τέσταρα και λειτουργεί κανονικά τώρα. Παράξενο..
  3. Μετά την αναβάθμιση σε global stable Marshmallow δεν δουλεύουν τα Led Notifications, ούτε σε κανονικές κλήσεις μηνύματα ούτε σε viber/skype. To Led ανάβει μόνο κατα την φόρτιση. Στην αναβάθμιση έλεγε: Lockscreen, Status Bar, Notification Bar Optimization – LED notification light turned off by default in permissions (08-05) Που είναι αυτό ακριβώς; Πήγα στο "προσθετες ρυθμίσεις", "φλας ειδοποίησης" και είναι όλα ενεργοποιημένα..
  4. Έβαλα τη αναβάθμιση της global stable 8.1.1.0 MM, το φόρτισα κατά τις 19.00 το έψαξα λίγο, σερφάρισα λίγο και άφησα όπως πάντα το wifi ανοιχτό. Μέχρι το πρωί και μετά απο κανα δυο τηλέφωνα η μπαταρία είναι ακόμη στο 97%! Μήπως διορθώθηκαν με τη Marshmallow τα συχνά αλλά τυχαία battery leaks;
  5. Θα περιμένω εντυπώσεις πριν τη βάλω κι εγώ. Πόση ώρα σου πήρε στο περίπου;
  6. Παιδιά μόλις μου ήρθε ΟΤΑ MIUI V8.1.1.0.MHOMIDI Stable 1.3g. Έχω MIUI Global 8.0.6.0 LHOMIDG stable. Αυτό που λέτε παραπάνω για factory reset και bugs είναι γι αυτούς που έχουν την ελληνική ρομ κι ότι την global stable σωστά; Μπορώ να προχωρήσω στο update άφοβα; Το update είναι αρκετά μεγάλο και η αλλαγή έκδοσης λειτουργικού με φοβίζει λίγο..
  7. Ναι αμέσως μετά το update. Έψαξα λίγο στο google και τελικά βρήκα ότι έφταιγε το nova launcher που χρησιμοποιώ. Αν χρησιμοποιείς κι εσύ nova ή κάποιο αντίστοιχο app πήγαινε στα settings(είτε τα general είτε του nova launcher) και επανέφερε τον κανονικό launcher της MIUI. Κάνε μια επανεκκίνηση και επανεργοποίησε το nova και η αλλαγή ταπετσαρίας θα δουλεύει κανονικά χωρίς να έχεις αλλάξει κάτι στο κινητό σου.
  8. Παιδιά πως γίνεται να πειράξω το audio balance; Θέλω να αυξήσω λίγο την ένταση απο το αριστερό ηχείο των ακουστικών μου. Αν δεν γίνεται απο τις ρυθμίσεις(δεν μπορώ να το βρω) υπάρχει κάποιο κατάλληλο app που να μην χρειάζεται root; Έχω την τελευταία global stable.
  9. Γνωρίζει κανείς πότε περίπου να περιμένουμε την 8 σε global stable ενημέρωση; 1-2 μήνες;
  10. Παρέλαβα κι εγώ σήμερα την 2η παραγγελία 3 μήνες συνολικά μετά την πρώτη παραγγελία και το dispute κι όλα είναι κομπλέ. Είχε περασμένη την global stable(7.3.2.0) όπως το ζήτησα απο Vickmall και έκανα αμέσως αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη. 77.080 στο antutu. Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Εμεινα πολύ ευχαριστημένος επίσης κι απο τα ακουστικά που πήρα(Xiaomi pistons 3) αλλά και την official flip case. Περισσότερα για μπαταρία και λοιπά σε λίγες μέρες. ΤΟΥΜΠΑΝΟ! :p:D
  11. 2η παραγγελία απο Vickmall μετά το refund λόγω της SG. Σε 18 μέρες με NL. Όλα κομπλέ!
  12. Το Vickmall κι άλλα παρόμοια μαγαζιά είναι στην Κίνα. Τα παρατράγουδα έγιναν με την ταχυδρομική εταιρία "Singapore Post" η οποία είναι στην Μαλαισία. Αν λοιπόν παρήγγειλες απο κάποιο κινεζομάγαζο(δεν έχει σημασία ποιο) εκείνη την περίοδο κι επέλεξες να στο στείλουν με την SG post τα μαγαζιά έστειλαν τα πακέτα με κούριερ στην SG post κανονικά. Η SG post τα παρέλαβε λοιπόν κι κάπου στην πορεία, για το αεροδρόμιο ή την αποθήκη τους, έπεσε θύμα(;) κλοπής(πάνω απο 10χιλ πακέτα). Η SG λοιπόν αντί να ενημερώσει τους πελάτες της αμέσως έκανε το κορόιδο για μήνες απαντώντας με ασάφειες στα κινεζομάγαζα και ενημερώνοντας τα διάφορα trucking number των κλεμμένων πακέτων με ψεύτικες πληροφορίες ότι τάχα έφτασαν στις διάφορες χώρες που προορίζονταν. Όλα αυτά μάλλον για να γλυτώσει ένα τεράστιο πρόστιμο όπως είχε συμβεί στο παρελθόν σε παρόμοια περίπτωση. Τέλος πάντων εμείς κάναμε κι συνεχίζουμε να κάνουμε τα dispute στη paypal παίρνοντας τα refund χωρίς την επιβάρυνση των κινεζομάγαζων κι μάλλον όλα τα υπόλοιπα θα λυθούν στα δικαστήρια για την SG post. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρει κάποιος που δεν είχε σχέση με το όλο θέμα είναι να μην επιλέξει ποτέ την SG post στις μελλοντικές αγορές του.
  13. 30/3 1η παραγγελία............SG post..... .......refund..... 2η παραγγελία..... 30/6 Κλείσιμο απο Κ.Δ Αεροδρομίου!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά απο 3 ολόκληρους μήνες θα το πιάσω στα χέρια μου το θηρίο!!! Το πήρα με Global Rom μιας και δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό μενού μαζί με την official flip case, την Ipaky, τo Nilkin γυαλάκι και Xiaomi Pistons 3 ακουστικά. Μάλλον την Δευτέρα θα το παραλάβω γιατί δεν πιστεύω να φτάσει μέχρι αύριο το ειδοποιητήριο στην επαρχία. Θα γράψω εντυπώσεις στη συνέχεια ως νυν κάτοχος ενός Coolpad F1.
  14. Χαλάρωσε αφού έχεις ξεκάθαρα το δίκιο με το μέρος σου θα δικαιωθείς. Απλά αυτά τα θέματα παίρνουν μερικές μέρες. Εγώ έκανα παραγγελία απο το vickmall στις 30/3 κι έπεσα μέσα στους άτυχους με την κλοπή της Singapore Post. Περίμενα 2,5 μήνες μήπως και ξεκολλήσει πριν κάνω το dispute παρότι το Vickmall με συμβούλεψε να το κάνω στον 1.5 μήνα. Στο dispute το Vickmall συνεργάστηκε με το Paypal απαντώντας ταχύτατα στα request της Paypal και έτσι πήρα το refund μου όσο πιο γρήγορα γινόταν. Το μαγαζί μάλιστα μου έστειλε κι emails με συμβουλές ως προς το dispute και υπενθυμίσεις για το upload των φωτογραφιών κλπ. Άλλα μαγαζιά ούτε που ασχολούνται με αποτέλεσμα η διαδικασία του refund να παίρνει μήνες αντί για 5-10 μέρες. Μετά απο 3 μήνες λοιπόν η 2η παραγγελία απο το vickmall έφτασε τελικά στην χώρα μας (σήμερα έκλεισε απο το Αεροδρόμιο) κι αύριο ή πιθανότατα την Δευτέρα θα έχω επιτέλους το κινητό στα χέρια μου! :D Με NL έφτασε το δέμα σε 15 μέρες μόνο!! Στείλε email στην paypal και εξήγησέ τους πως το arrival at country στο 4px δεν σημαίνει πως παρέλαβες το δέμα. Στείλε μάλιστα φώτο με ένα απο τα tracking numbers εδώ πέρα και δείξτους την διαφορά στην αναφορά ανάμεσα στο Tr No του πακέτου σου με κάποιο που έχει φτάσει στο τελικό προορισμό του. Αν ξέρεις αγγλικά καλύτερα θα είναι να τους πάρεις τηλέφωνο.
×
×
  • Create New...