GIOHER Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Όποιος δεν πιστεύει ας κάνει μια παραγγελία με priority απο banggood και τα λέμε. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIOHER Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Στο Μάιλ σου όταν σου στέλνουν τις πληροφορίες παραγγελίας , γράφει και την μέθοδο που έχεις επιλέξει , άνετα ο φίλος που ισχυρίζεται αυτό , μπορεί να τους αλλάξει τα φώτα στο paypal γιατί του άλλαξαν την μέθοδο αποστολής , χωρίς την έγκριση του. Πάντως ισχύει ότι θέλει πάλι στο checkout να επιλέξεις πάλι ποια μέθοδο θέλεις ,και ότι πολλοί την έχουν πατήσει γιατί δεν το πρόσεξαν και μετά φωνάζουν άδικα ότι τους ,είχαν αλλάξει μέθοδο αποστολής . Και στα 3 mail επιβεβαίωσης παραγγελίας του banggood αναφέρεται το priority direct mail. Οπότε κανένα λάθος στο checkout. Δεν είμαι πρωτάρης στο banggood σαν vip5 τους έχω δώσει αρκετά λεφτά. Τώρα σε ότι αφορά το paypal που λες... άντε να ανοίξεις case και μετά από κανένα 2μηνο άντε και το κέρδισες για να σου επιστρέψουν τα μεταφορικά αλλά εγώ στο μεταξύ για 25€ παραγγελία θα πληρώσω 25€ τελωνείο. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Όσοι κάνατε παραγγελία με priority και έχετε πρόβλημα με το banggood ανεβάστε screenshot ή ότι αποδεικτικά έχετε να δούμε τι γίνετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Οχ και εγώ έκανα σήμερα το απόγευμα την πρώτη μου παραγγελία από το BG, δυστυχώς δεν είχα διαβάσει τις αναρτήσεις των φίλων για τα άσχημα μαντάτα, μόλις τώρα τις είδα. Αξία αγοράς 39,67€ μαζί με τα μεταφορικά, το priority direct mail είναι 3,86€. Να δούμε με τι θα το στείλουν. Θα ενημερώσω πάραυτα. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Banggood παραγγελία Πέμπτη στικάκι για ssd 11.81 επέλεξα register με tracking και το στείλανε με hk post RT*********HK Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Οχ και εγώ έκανα σήμερα το απόγευμα την πρώτη μου παραγγελία από το BG, δυστυχώς δεν είχα διαβάσει τις αναρτήσεις των φίλων για τα άσχημα μαντάτα, μόλις τώρα τις είδα. Αξία αγοράς 39,67€ μαζί με τα μεταφορικά, το priority direct mail είναι 3,86€. Να δούμε με τι θα το στείλουν. Θα ενημερώσω πάραυτα. Δυστυχώς και εμένα δεν το έστειλαν με NL Post αλλά με Singapore Post (RY*********SG). Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulikou Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 9/9/2018, 12:06:29 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ) 9/9/2018, 11:59:23 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 7/9/2018, 08:21:43 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΠΑΤΡΑΣ) 7/9/2018, 05:04:16 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 3/9/2018, 17:28:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Τα Ελτα ειναι φοβερα αυριο θα εχουν τηλεφωνημα να δουμε τι θα πουν. Μενω Κορινθο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Καλημερα.Θα ηθελα να αγορασω ενα power bank απο Banggood ή απο Gear best.Υπαρχει καποιος τροπος ή δε στελνουν καθολου Ελλαδα; Στάλθηκε από το SM-P900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Καλημερα.Θα ηθελα να αγορασω ενα power bank απο Banggood ή απο Gear best.Υπαρχει καποιος τροπος ή δε στελνουν καθολου Ελλαδα; Γιατί δεν αγοράζεις από Ελλάδα; Την προηγούμενη βδομάδα αγόρασα (Αθήνα) το Xiaomi Mi Power Bank 2S 10000mAh, στα 18,95€ Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 (edited) Ηθελα το συγκεκριμενο που ειναι προπαραγγελια στη Κινα.https://www.banggood.com/Xiaomi-ZMI-20000mAh-Quick-Charge-3_0-Charger-Power-Bank-with-Dual-Input-and-Output-p-1339933.html?rmmds=search Στάλθηκε από το SM-P900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 10, 2018 by kapapa Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Καλημερα.Θα ηθελα να αγορασω ενα power bank απο Banggood ή απο Gear best.Υπαρχει καποιος τροπος ή δε στελνουν καθολου Ελλαδα; Μπαταρίες και power banks δε στέλνουν γενικά, επικαλούμενοι περιορισμό που επιβάλλουν οι μεταφορικές, για λόγους ασφαλείας (υποτίθεται μετά από συμβάν/τα με έκρηξη ή ανάφλεξη μπαταριών σε πτήση, ή κάτι τέτοιο). Τώρα πώς γίνεται και αν βάλεις άλλη ευρωπαϊκή χώρα για προορισμό, ο περιορισμός ως δια μαγείας φαίνεται να αίρεται, δεν το έχω καταλάβει... (αν και όχι για όλες τις χώρες, είναι αλήθεια). Πάντως τα μαγαζιά μάλλον προσπαθούν να βρούν μεθόδους να το παρακάμψουν και κατά διαστήματα φαίνεται να 'ανοίγει' η αποστολή μπαταριών (αν και συνήθως τα μεταφορικά είναι τσουχτερά), είτε από banggood, είτε από gearbest, αλλά συνήθως κρατάει μόνο μερικές μέρες και κόβεται ξανά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Να σαι καλά.Σε ευχαριστώ! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yanzek Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Καλησπέρα σε όλους, μήπως έχει χρησιμοποιήσει κανείς το τελευταίο διάστημα ως μέθοδο αποστολής το DHL του AliExpress; Πρόκειται για το γερμανικό ταχυδρομείο ή για την γνωστή εταιρεία currier; Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Σε μια παραγγελία που έκανα την προηγούμενη εβδομάδα την έστειλαν με απλό ταχυδρομείο. Βέβαια στον τρόπο αποστολής δεν έλεγε "DHL", απλά " Μέθοδος αποστολή πωλητή - DE". Ρώτα τον πωλητή για να είσαι σίγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Φίλοι νομίζω ότι το banggood άλλαξε το nl post γιατί απλά θα μπαίνει τελωνείο... Ας δούμε πως θα πάνε οι νέες αποστολές. Επίσης στο Priority direct mail δεν σου λέει πουθενα ότι είναι με nl post... Απλά το λέει Priority.... Άρα οποία καταγγελία δεν έχει καμία βάση. Υπομονή και βλέπουμε Στάλθηκε από το S2_PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Παραγγελία κινητού αξίας 350€ με Priority Bangood προσωπικά μου εμφανίζεται με NLPost,η παραγγελια έγινε Τετάρτη και την Πέμπτη πέταξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 (edited) Παιδια,εντελως φιλικα το λεω,μην λετε ανακριβιες...παραγγελια απο banggood με priority Παρασκευη και Σαββατο μου ηρθε το μειλ,τρακινγ με NL post ολα κανονικα.Μπορει να εγινε καποιο λαθος με τα παιδια που αναφερουν το συγκεκριμενα περιστατικα η να εναι οντος priority mail Edited September 10, 2018 by bill27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 (edited) Παιδιά έγραψα στο άλλο θέμα με τα τελωνεία το μεσημέρι. Είχε bug το banggood και έφυγαν παραγγελίες με λάθος τρόπο από αυτόν που επέλεγες. Τώρα το bug ήταν για λεπτά, ώρες, μέρες;; Δεν ξέρει κανείς. Εμένα παραγγελία 30€ με επιλογή priority direct έφυγε με cnpost και θα κάνει να έρθει 1 μήνα+ Sent from my ONEPLUS A6003 + xXx_NoLimits_2.9.2 using Tapatalk Edited September 10, 2018 by gesvts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Παιδιά μία ερώτηση. Παρήγγειλα κινητό απο Alixpress. Σε περίπτωση που φάω τελωνείο ποσο ειναι ονφορος που πρεπει να πληρώσω? 25% στην αξία του προιοντος? Το κινητο ειχε 160 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Παιδιά μία ερώτηση. Παρήγγειλα κινητό απο Alixpress. Σε περίπτωση που φάω τελωνείο ποσο ειναι ονφορος που πρεπει να πληρώσω? 25% στην αξία του προιοντος? Το κινητο ειχε 160 ευρώ. 20€(τέλος εκτελωνισμου) + 160€*24% ΦΠΑ= 58,4€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 (edited) Καλησπέρα, αγόρασα τον προηγούμενο μήνα μια προσφορά που βρήκα εδώ ένα Android Box από TomTop. Έχω να αγοράσω από Κίνα και εκτός Ευρώπης πριν από τα νέα σχέδια με τα τελωνεία σε ΕΛΤΑ. Βλέπωντας το tracking τις τελευταίες μέρες μου εμφάνισε αυτό από το site των ΕΛΤΑ: 10/9/2018, 10:31:00 Κ.Α.Τ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ 8/9/2018, 13:24:00 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 8/9/2018, 08:34:39 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 27/8/2018, 06:11:56 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 21/8/2018, 02:42:00 ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 20/8/2018, 19:08:00 ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Πρέπει να κάνω κάτι για το τελευταίο που γράφει απαιτείται PayPal κτλ; η απλά συνεχίζω και περιμένω; και από DHL που έχει το link του tracking code της απόδειξης αυτό: Sep 10, 2018 10:31 AM LT GRATHA, Greece Arrived at customs Sep 08, 2018 01:22 PM LT GRATHA, Greece Arrived at customs 10:34 AM LT GRATHA, Greece Processed at Local Distribution Center Aug 27, 2018 08:15 AM LT Eleftherios Venizelos Intl, Greece Flight landed Aug 22, 2018 07:33 PM LT HONG KONG, Hong Kong Departed on outbound flight Aug 19, 2018 05:24 AM LT Shenzhen, China Departed from facility Aug 17, 2018 10:08 PM LT Shenzhen, China Processed at facility 07:56 PM LT Shenzhen, China Arrived at origin facility Aug 14, 2018 08:47 PM LT China Shipment data received 12:22 PM GMT (凤岗) 跨境电商园仓储楼3楼, China SUBMITTED Ευχαριστώ! Edited September 11, 2018 by Crypton-R- Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > Samsung Galaxy S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > Samsung Gear S3 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Καλησπέρα, αγόρασα τον προηγούμενο μήνα μια προσφορά που βρήκα εδώ ένα Android Box από TomTop. Έχω να αγοράσω από Κίνα και εκτός Ευρώπης πριν από τα νέα σχέδια με τα τελωνεία σε ΕΛΤΑ. Βλέπωντας το tracking τις τελευταίες μέρες μου εμφάνισε αυτό από το site των ΕΛΤΑ: 10/9/2018, 10:31:00 Κ.Α.Τ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ [...] Πρέπει να κάνω κάτι για το τελευταίο που γράφει απαιτείται PayPal κτλ; η απλά συνεχίζω και περιμένω; Στέλνεις αποδεικτικό/ά πληρωμής στο geta@elta-net.gr Σαν αποδεικτικό προτίμησε την κίνηση του paypal ή/και την κίνηση της σχετικής πιστωτικής κάρτας. Μετά από αυτό, κανονικά πρέπει να προχωρήσει ο εκτελωνισμός και η παράδοση του δέματος (μαζί με τη σχετική λυπητερή...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Πρέπει να έχουν πάρει πολλούς εκπαιδευόμενους και τα έχουν μπλέξει ελαφρώς! Και το δικό μου αντί για Πελοπόννησο πάει στη Λάρισα να πάρει τον αέρα του! Καλημέρα, επανέρχομαι με το θέμα. Τελικά από Λάρισα το δέμα γύρισε και παρέλαβα με μόλις μια ημέρα καθυστέρηση. Το δέμα περιελάμβανε μια Action Camera από Gearbest με Priority Direct Mail και δεν είχα θέμα με τελωνείο κλπ. Στην ετικέτα δεν υπήρχε καμμια αναφορά σε Κίνα παρά μόνο μια διεύθυνση επιστροφής στην Ολλανδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Συγγνώμη, και αν δεν ρωτουσα εδω θα έπρεπε να το μαντέψω ή να τους ψάχνω στα τηλέφωνα; Το ποσό ήταν μικρό €24.96, πόσο θα μου κάτσουν ακόμα; Επίσης είχα διαβάσει σε κάποιο thread ότι κάνουν π@υστιές τα κινεζομάγαζα για να μην τη φάμε, δεν ισχύει; Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > Samsung Galaxy S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > Samsung Gear S3 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Συγγνώμη, και αν δεν ρωτουσα εδω θα έπρεπε να το μαντέψω ή να τους ψάχνω στα τηλέφωνα; Το ποσό ήταν μικρό €24.96, πόσο θα μου κάτσουν ακόμα; Επίσης είχα διαβάσει σε κάποιο thread ότι κάνουν π@υστιές τα κινεζομάγαζα για να μην τη φάμε, δεν ισχύει; Η αλήθεια είναι ότι το γράφει ξεκάθαρα 10/9/2018, 10:31:00 Κ.Α.Τ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ Θα μου πεις δεν έχει αμεσότητα και είναι σαν να την περιμένουν από αλλού και όχι από σένα αλλά τέσπα. Θα πληρώσεις 15+(τέλος εκτελωνισμου)+ 25*24%ΦΠΑ=δηλαδή θα πληρώσεις έξτρα 21 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts