Jump to content

Stavros750

Members
  • Δημοσιεύσεις

    204
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Stavros750

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 5

Stavros750's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Εμένα για να μου εμφανιστεί πάντως, έπρεπε να πάω στις 3 τελείες -> ενημέρωση ρυθμίσεων και να ενεργοποιήσω την επιλογή "λήψη ενημερώσεων έγκαιρα"
  2. Μου φαίνεται με βάση τα περσινά δεδομένα, ένα Poco f2 pro θα σου ταίριαζε γάντι με μόνη παράλειψη τα 120hz. Αναμονή λοιπόν για κάποιο Poco f3 pro που λογικά θα ενσωματώνει και το feature αυτό.
  3. Το θέμα είναι ότι εσύ και εγώ ήμασταν και είμαστε υποψιασμένοι. Πόσοι θα την πατήσουν με τα ψέματα που λένε όμως, όπου εκμεταλλεύονται ότι στα προφορικά μπορούν να λένε ό,τι θέλουν χωρίς επιπτώσεις. Πραγματικά τέτοιες πρακτικές θέλουν να ηχογράφηση και να την γνωστοποιήσεις, ώστε να δούμε τι θα πουν. Προσωπικά εγώ το φοιτητικό το έχαψα (μάλιστα της είπα ότι έχω ήδη και μου λέει "μόλις απέκτησες και δεύτερο") να σου πω την αλήθεια και το βρήκα και σαν μια καλή ευκαιρία με το καλοκαίρι, αφού μου είπε τα κλασικά για τα bonuses τους πρώτους 3 μήνες. Γλίτωσα τα 2€ μεταφορικά και έφαγα την κοροϊδία στα μάπα.
  4. Έβγαλες άκρη; Γιατί έγινε και σε εμένα χθες το ίδιο σκηνικό, αλλά δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι το παλιό υπάρχει περίπτωση να καταργηθεί. Βέβαια δεν την έχω ενεργοποιήσει, απλά την έβαλα στο κινητό (το κανονικό μου φοιτητικό το έχω δώσει στον πατέρα μου). Επίσης για όποιον ξέρει, με την ενεργοποίηση κερδίζεις δωρεάν GB; Πόσα και για πόση διάρκεια; Να αξιοποιηθούν τώρα το καλοκαίρι και από Σεπτέμβρη βλέπουμε αν θα το κρατήσω ή όχι. Edit: επικοινώνησα στο Chat και μετά από έλεγχο και των 2 αριθμών, ο υπάλληλος με ενημέρωσε ότι το νούμερο που παραλάβαμε προφανώς δεν είναι φοιτητικό νούμερο. Επίσης σου πουλάνε φούμαρα προφορικά, ότι η προσφορά της ευρωπαϊκής κάρτας Νέων ενεργοποιείται μόνο στο νούμερο που παραλαμβάνεις. Προφανώς αυτό είναι ψέμα. Προσπαθούν με τον τρόπο αυτό, να κερδίσουν έναν δεύτερο αριθμό, γιατί ίσως δεν θα μπεις στην διαδικασία να μεταφέρεις το φοιτητικό σου (είτε λόγω ότι βαριέσαι, είτε είναι ένα νούμερο που το έχεις χρόνια και δεν θα μπεις στην διαδικασία αυτή να μεταφέρεις τα φοιτητικά σου προνόμια σε άλλον αριθμό). Το μόνο που δεν ξέρω αν αληθεύει, αν βάλεις υπόλοιπο στην νέα κάρτα, αν ενεργοποιείται αυτόματα η προσφορά της ευρωπαϊκής κάρτας Νέων, χωρίς να στείλεις μήνυμα δηλαδή στο 1280. Εγώ αμέσως πάντως την έβαλα στο φοιτητικό μου νούμερο. Τέλος, ο νέος αριθμός δεν έχει το οποιοδήποτε μπόνους, αν τον ενεργοποιήσεις, έστω για τους πρώτους 1-2-3 μήνες.
  5. To PiP μεγάλη υπόθεση και το χειρότερο bug για μένα της έκδοσης αυτής. Θα έλεγα και τα bubbles του messenger, αλλά ευτυχώς τα έχω καταργήσει καιρό. Επίσης τα crashes των εφαρμογών όταν σε καλούν πολύ ενοχλητικό και χωρίς λογική ("η εφαρμογή τηλέφωνο-messenger κτλ δεν ανταποκρίνεται").
  6. Επομένως αρκεί να βάλουμε την sim σε μία από τις συσκευές που αναφέρει η Cosmote, ενεργοποιούμε το 5G και μετά έχουμε και στο Poco 5G; Ακούγεται πολύ φάουλ το συγκεκριμένο αν ισχύει.
  7. Προερχόμενος από 12.0.3 , πήγα σήμερα σε 12.2.4. Πρώτη εμπειρία, αρνητική, αποσυνδέεται αρκετά συχνά το WiFi. Την ξανακατεβάζω τώρα να την περάσω δεύτερη φορά.
  8. Δεν είναι μόνο το Sot που κοιτάμε έτσι. Data ενεργοποιημένα και για πόσο χρονικό διάστημα, Bluetooth, επίπεδο φωτεινότητας, GPS, πόση ώρα είναι στην αδράνεια, τι σημα έχει τον περισσότερο καιρό. Γενικώς είναι λάθος να αναφέρουμε μόνο το SOT, έχω βγάλει και 10ωρο SOT αλλά με πολύ λίγη αδράνεια.
  9. Stavros750

    Poco F1

    Υπάρχουν θήκες πάντως όπως αυτή που φοράω, όπου το λευκό χρώμα του κινητού δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου. Γενικώς με θήκη ξεχνάς τι χρώμα έχει το κινητό.
  10. Μάλλον κάτι με τους servers γιατί εδώ και ένα μήνα, τουλάχιστον σε μένα, δούλευε αποβλημάτιστα. Το Update σε 12.0.3 έγινε πριν 2 βδομάδες οπότε δεν έχει να κάνει με την έκδοση. Τέλος πάντων, προσωπικά δεν με ενοχλούν τόσο οι διαφημίσεις να σας πω την αλήθεια, επομένως θα το κρατήσω στο αυτόματο ώστε να μην συμβούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.
  11. Πάλι καλά αναφέρθηκε εδώ γιατί είχα τρελαθεί που δεν είχα Net. Δεν πειράζει, θα ζήσω και με τις διαφημίσεις
  12. https://www.amazon.es/Smartphone-Xiaomi-6-47Fhd-Dual-Sim-Midnight/dp/B07ZGJHS3N/ 306€ Amazon Ισπανίας, όσοι προλάβετε για Prime Συνδρομητές (μπορείτε να αποκτήσετε την δωρεάν 1 μήνα συνδρομή)
  13. Πήγαινε αρχικά στις ρυθμίσεις της σκοτεινής λειτουργίας. Από εκεί θα πας στις εξατομικευμένες εφαρμογές και θα τις ξετικάρεις όλες. Εγώ προσωπικά μόνο Facebook έχω κρατήσει γιατί έχει γίνει σωστή δουλειά και δεν υπάρχει εναλλακτική Επίσης να κάνεις και αυτό που είπε ο finisher στο μήνυμα #121 ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεί ο 730g με τον 865 να μην έχουν καμία σχέση από άποψη επιδόσεων, αλλά στην καθημερινή λειτουργία δεν θα την παρατηρήσεις εύκολα. Οπότε αν σε ενδιαφέρει μόνο αυτό το κομμάτι, ψάχνεις τα απαραίτητα συγκριτικά που υπάρχουν άπειρα στο Youtube και διαλέγεις, έχοντας γνώση βέβαια περί Single sim απουσία jack κτλ. Μία μικρή σημείωση βέβαια, έχει αναφερθεί ότι ο επεξεργαστής στο Mi note 10, κρατάει πίσω και τον τομέα φωτογραφίας τόσο ως προς την 100% αξιοποίηση των φακών που περιλαμβάνει, όσο και στο Delay μεταξύ των φωτογραφιών εννοώντας την ταχύτητα του *snap*. Καλό θα ήταν να ρωτήσεις και στο αντίστοιχο Theme. Ζυγίζεις τις επιλογές σου, αν οι διαφορές είναι αξιοσημείωτες για την αντίστοιχη διαφορά τιμής και επιλέγεις.
  14. Stavros750

    Poco F1

    Έχει να κάνει με το Aspect Ratio όπως αναφέρεις και εσύ. Όλα τα κινητά πλέον έχουν ξεφύγει στο 19:16 και πάνω, μερικά μάλιστα όπως τα τελευταία της Σόνυ να έχουν 21:16 (τηλεκοντρόλ ξεκάθαρα). Οι περισσότεροι YouTubers συνεχίζουν να διαμορφώνουν τα βιντεάκια τους σε 16:9 οπότε νομίζω άκρη δεν θα βγάλεις, δεν είναι εφικτή η παραμόρφωση της εικόνας. Μπορεί να κάνω και λάθος, ας με διορθώσει κάποιος.
×
×
  • Create New...