pagouras7 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 καποιος που να εχει καθυστερηση απο ολλανδια.. μπορει να πιεσει το καταστημα του να μαθει τι ***** συμβαινει? εγω στελνω στο βικμαλλ κ με γραφουν.................................μαλλον θελουν να κερδισουν χρονο.... :mad::mad: οσο γιαυτο που λες, πως γινεται να περιμενουν να γεμισουν οι κλουβες για να στειλουν τα δεματα, αλλα υπαρχουν ατομα που εχουν αγορασει απο αρχες δεκεμβρη με nlpost και να εχουν παραλαβει? αρα γεμισε η κλουβα οπως λες, κ ηρθαν.... γτ δεν εμφανιζονται ομως? Αποστολή από Ολλανδία 10 /12 εχω ήδη παραλάβει , έτσι μού είπαν δεν ξέρω αν ισχύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 εχω κανει απειρα refresh από το πρωι στο site των ΕΛΤΑ.... για να δουμε τι θα γινει με τα δεματα της 18/12/2016, 09.24... Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Όταν λες μπήκε. τελωνείο, σου εμφανίστηκε και το 2ο στο Tracking η απλά δείχνει να μην έχει ξεκολλήσει? Ναι μπήκε τελωνείο, λέει "εισαγωγή τελωνείο, αγαθά υψηλής αξίας.... " , και " held by customs". 100% τελωνείο, μην την ψάχνεις, περιμένω να δω το κουστούμι τώρα... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekans Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 (edited) παιδια δυστηχως εμενα 2 κινητα ξεχωριστα και τα 2 μπηκαν τελωνιο ρε ... τι να περιμενω? 2 redmi note 4.. :@ και ποσες μερες καθεται τελωνιο ? ΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 12-12-2016 03:14 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 21-12-2016 21:01 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Edited December 22, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malo092 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Από ότι καταλαβαίνω στο 8:35 σταμάτησε ο έλεγχος.. Εμένα είναι με 8:41.. για να δουμε μηπως τα δουν σημερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sokk Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Ρε παιδιά κανείς με Swiss post 2016-12-07 18:07 Asendia Hong Kong, 2016-12-07 18:07 Asendia Hong Kong, The consignment has left the origin border pointThe consignment has left the origin border point πό που να του βγάζει το ίδιο ? Έχω προλάβει δέματα που έφυγαν την ίδια μέρα ή και αργότερα αλλά με άλλο ταχυδρομείο πρώτη εμπειρία με Swiss και μου φαίνεται άθλιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telaspas Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Ρε παιδιά κανείς με Swiss post 2016-12-07 18:07 Asendia Hong Kong, 2016-12-07 18:07 Asendia Hong Kong, The consignment has left the origin border pointThe consignment has left the origin border point πό που να του βγάζει το ίδιο ? Έχω προλάβει δέματα που έφυγαν την ίδια μέρα ή και αργότερα αλλά με άλλο ταχυδρομείο πρώτη εμπειρία με Swiss και μου φαίνεται άθλιο Εγω φιλε μου εχω σε αυτην τη κατασταση απο 1-12,αθλιο δε θα πει τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 10 μέρες τώρα, από 12/12 ,έφτασε το δέμα μου Ελλάδα με NL, αλλά κόλλησε εκεί .....ελεγχονται μεταγενεστερα από ότι βλέπω αλλά το δικό μου ακίνητο!!! Σύνολο 40 μέρες από την ώρα που έφυγε από κατάστημα Ali express... (αγανάκτησα....!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Και εγώ με Swiss Post αγορά από ebay, μου δείχνει το ίδιο από αρχές Δεκεμβρίου. Λογικά λόγω εορταστικής περιόδου. Η πρόβλεψη παραλαβής έγραφε μέχρι και τις 8/1 οπότε, αν και ολίγον ανησυχητική η καθυστέρηση, είμαι διατεθειμένος να περιμένω. Αν αργήσει και άλλο μετά από αυτό, επικοινωνία με πωλητή βέβαια... Sent from my N5206 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sokk Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Άρα να ξέρουμε μακριά από Swiss post άντε υπομονή να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Αυτήν την στιγμή που γράφω το site των ΕΛΤΑ δεν δουλεύει. Δεν φορτώνει ποτέ. Στην εφαρμογή του 17track στην κατηγορία των ΕΛΤΑ βγάζει a web error occurred. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zioa Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ελτα courier :) http://elta-courier.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sokk Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Μόλις μου ήρθε απάντηση από Swiss post Dear Customer, Thank you for your enquiry. According to our internal records the parcel is now shipping to Greek. Because of the Peak season, the parcel will be slightly delayed. Hope this may help you. Customer Service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdoman76 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Μόλις μπήκε και εμένα τελωνείο. Ένα Xiaomi android TV box που έφτασε χθες με SG. Πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που παραγγέλνω από Κίνα. :( Και περιμένω ακόμα 1 κινητό και άλλες 6 παραγγελείες μικρής αξίας.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apost_V Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 παιδια δυστηχως εμενα 2 κινητα ξεχωριστα και τα 2 μπηκαν τελωνιο ρε γμτ... τι να περιμενω? 2 redmi note 4.. :@ και ποσες μερες καθεται τελωνιο ? ΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 12-12-2016 03:14 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 21-12-2016 21:01 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ +1 Από 14/12 κι ακόμα περιμένω... :( Παράθεση People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekans Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 +1 Από 14/12 κι ακόμα περιμένω... :( τελωνειο περιμενεις απο τοτε? δλδ αν ειναι δυνατον δεν φτανει που τους τα σκαμε αργουν κιολας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Απλά για να γνωρίζετε σήμερα εκτελψωνισαν τα δέματα που μπήκαν στις 8/12. Άρα έχετε μέλλον... Εγώ έχω ένα που μπήκε στις 9 και ένα στις 12. Λογικά αύριο η το Σάββατο θα προχωρήσει. Άντε καλά Χριστούγεννα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Μόλις μπήκε και εμένα τελωνείο. Ένα Xiaomi android TV box που έφτασε χθες με SG. Πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που παραγγέλνω από Κίνα. :( Και περιμένω ακόμα 1 κινητό και άλλες 6 παραγγελείες μικρής αξίας.:cry: θα διαβασαν επανω την λεξη xiaomi και θα κανουν τον ελεγχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Μόλις μου ήρθε απάντηση από Swiss post Dear Customer, Thank you for your enquiry. According to our internal records the parcel is now shipping to Greek. Because of the Peak season, the parcel will be slightly delayed. Hope this may help you. Customer Service Τυποποιημένη απάντηση, σε όλους το ίδιο απαντάνε ασχέτως ημερομηνιών. Έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν Ιδέα που βρίσκονται τα δέματά μας. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thegoul Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Με αυτά που διαβάζω τις τελευταίες ημέρες είχα φοβηθεί και εγώ για το τελωνείο.Όμως σήμερα παρέλαβα κινητό στην βόρεια Ελλάδα με nl post χωρίς να περάσει τελωνείο.Λέω να πάω να παίξω και εγώ κάνα λόττο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Και μία τελευταία ερώτηση..Πως μπορω να δω ένα αντικείμενο που είναι non registered airmail ? Τουλάχιστον όταν έρθει Ελλάδα;Πως θα τ μάθω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 (edited) Παιδιά αυτό με τα customs σημαίνει ότι την πατήσαμε;; :( https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161222/e800367b6cd968da5b78401629e29ae9.jpg Sent from my A0001 using Tapatalk Edited December 22, 2016 by impreza_sti Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Και μία τελευταία ερώτηση..Πως μπορω να δω ένα αντικείμενο που είναι non registered airmail ? Τουλάχιστον όταν έρθει Ελλάδα;Πως θα τ μάθω; Ειδικά το status του εντός Ελλάδος ΔΕ θα το μάθεις. Αναλόγως όμως του πώς το έχει στείλει ο πωλητής, αν σου έχει δώσει κ ά π ο ι ο tracking number, ενδέχεται να μπορέσεις να το παρακολουθήσεις στην πορεία του εντός Κίνας και μέχρι να φτάσει Ελλάδα (αλλά όχι παραπέρα) αν πετύχεις τη μεταφορική που το διαχειρίζεται εκεί. Δοκίμασε π.χ. το tracking της Sky56 ή της FlytExpress... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apost_V Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Παιδιά αυτό με τα customs σημαίνει ότι την πατήσαμε;; :( https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161222/e800367b6cd968da5b78401629e29ae9.jpg Sent from my A0001 using Tapatalk Eεεππ !!! Συμβαίνει και αλλού !!! Είναι επιδημία !!! :wacko: :oops: Παράθεση People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Εάν αυτό με τα customs γίνει μόνιμο, ρισκάρω να προβλέψω μεγαλύτερη eu Warehouse για τα γνωστά sites + πτώση τιμών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts