Jump to content

malo092

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by malo092

  1. Καλή επιτυχία σε όλους! Και καλή Ανάσταση! :)
  2. Εμένα ποτέ δεν με βάζει να υπογράψω ο ταχυδρόμος.. Και λέει ακριβώς το ίδιο! :)
  3. Παρέλαβα και εγώ σήμερα χωρίς τελωνείο! :) Όλα καλά! Καλή χρονιά! :)
  4. Έχω την εντύπωση οτι μπορεις να πας να το παρεις από εκεί! Καλές γιορτές!! :)
  5. Καλημέρα! Τα φάγαμε μωρέ τα παιδιά..σήμερα έδειξε άφιξη σε κ.δ. αττικης! Καλα ειμαστε :) @teotsi για κοιτα κ εσύ!
  6. Έχω την εντύπωση ότι υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση.. απλά ο φορτιστής που βάζουν μέσα δεν είναι ο κατάλληλος!
  7. Γεια σου! Χρόνια πολλά! :) Τα ίδια και εγώ.. Resend από ελαττωματικό :P Λίγο υπομονή! Από ότι κατάλαβα σου έκλεισε από Κ.Δ. αεροδρομίου το Σάββατο σωστά; (εμένα έκλεισε τα Χριστούγεννα) Έχω την εντύπωση ότι τα ΕΛΤΑ δεν δούλευαν Κυριακή-Δευτέρα άρα λογικά δεν γίνεται να πήγαν στο κ.δ. Αττικής.. (Αν λέω βλακείες συγνώμη :) )
  8. Γεια σας! Αυτό το κινητό δεν έχει global rom.. Τώρα αν αυτή η multilanguage που το στέλνουν δεν σου δημιουργήσει προβλήματα τότε θα είσαι οκ! Η ελληνική των παιδιών έχει μέσα και άλλες γλώσσες!! :) Και στις 2 περιπτώσεις δεν θα έχεις ΟΤΑ αναβαθμίσεις.. Μόνο η official έχει! :)
  9. Καλημέρα! Χρόνια πολλά σε όλους! Το πακέτο μου με αφιξη 18/12 8:41 προχώρησε σήμερα το πρωι σε κλεισιμο απο κ.δ... Αρα προχωράει το θεμα! :)
  10. και οι 8:41 δεν έχουν προχωρήσει και ένας φίλος πιο πίσω προχώρησε και ήταν 8:35 νομίζω :cry: :blink: άρα δεν έχει σημασία.. όπως θέλουν αρπάζουν τους σάκους και προχωράνε..
  11. 18/12/16 08:41 - Arrival at Destination Post (Country: GR) Και εγώ σε αυτή τη κατάσταση είμαι!! :ninja:
  12. Από ότι καταλαβαίνω στο 8:35 σταμάτησε ο έλεγχος.. Εμένα είναι με 8:41.. για να δουμε μηπως τα δουν σημερα!
  13. Εισαι βορειος ή νοτιος; Βασικα σε οποιον εχει κουνηθει μηπως ανεβαινει Θεσσαλονίκη; γιατι ουτε εμενα εχει κουνηθει..
  14. Ευχαριστω! Εμενα και καλα στο sgpost ηρθε 8:41 και ακόμα δεν έχει προχωρήσει :P τόσο τυχερή!
  15. Καλημέρα! Τι ώρα είχες arrived και σου παει στο Κ.Δ.? Στο ειχε δειξει στα ελτα οτι ειχε φτασει;
  16. Γεια σας! Και εμένα 18 έφτασε Ελλάδα σύμφωνα με το SG POST.. Απλά είχε φύγει από τις 10/12 :P Έκανε ένα διπλό ταξιδάκι στο Hong Kong (Σύμφωνα με 4px).. Σε αυτό το σημείο μένει συνήθως 3-4 μέρες και μετά το αναγνωρίζει στα ΕΛΤΑ (τουλάχιστον από προσωπική εμπειρία, έχω δει και 8 μέρες να είναι σε αυτό το στάδιο σε κάποιους άλλους) άρα μην αγχωνόμαστε ακόμα! Μην ξεχνάμε είναι γιορτές και γίνεται χαμός :) Καλές γιορτές σε όλους.. (προς ενημέρωση εμένα είναι αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος... την αγορά την έκανα τον Οκτώβρη για να γλιτώσω τις γιορτές υποτίθεται :P ) 2016-12-18 08:41 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2016-12-10 15:14 Despatched to overseas (Country code: GR) 2016-12-08 15:14 Received from Customer
  17. malo092

    LG V10

    Γεια σας! Το κινητό γύρισε από το service (μετά από αρκετές μέρες και πολλά τηλέφωνα στην Procordia που ισχυριζόταν ότι σε 10 εργάσιμες θα το έχω σίγουρα!). Μου άλλαξαν πλακέτα γιατί είχα θέμα με τη φόρτιση..Κάτι που ήθελα να σας ρωτήσω γιατί μου το ανέφερε γνωστός και δεν ξέρω αν ισχύει, ανανεώθηκε η εγγύηση τώρα; ή μου έλεγε βλακείες; :)
  18. Γεια σου! Λοιπόν, πήγαν να μου τα μασήσουν ότι φταίει η ελληνική rom και ότι αν περαστεί η κινέζικη δεν θα υπάρχει θέμα(αυτά τα έλεγε η σελίνα). Της εξήγησα ότι το έχω δοκιμάσει και επέμενε.. Την επόμενη μέρα μου στέλνει η Vivian ότι τελικά δοκίμασαν την κινέζικη και συνεχίζει να το κάνει, οπότε μου έστειλαν καινούργιο. Τώρα είναι στον δρόμο, περιμένω να ξεκολλήσει από το Information recieved.. Τι να πω; Δεν ξέρω αν είναι ξεχωριστά άτομα αυτές οι 2, αλλά η vivian είναι πιο εξυπηρετική :P (επίσης "Φίλη" :) )
  19. Και εγώ από Vickmall το πήρα, άψογοι στην αποστολή. Σε 16 μέρες σπίτι μου.. Το θέμα όμως δημιουργήθηκε όταν τελικά το κινητό ήρθε ελαττωματικό και έπρεπε να το στείλω πίσω.. 3 μέρες τους έψαχνα.. Δεν απαντούσαν πουθενά. Ήταν Online στο chat και με έγραφαν. Άνοιξα case στο paypal και μέσα σε 5 λεπτά είχαν απαντήσει. Ζήτησα αντικατάσταση και η Selina μου τα μασάει ενώ η Vivian λέει ότι αν δεν έχει υποστεί ζημιά από ανθρώπινο χέρι τότε θα σου κάνουμε.. Ίδωμεν! Είναι στο δρόμο για Κίνα τώρα! Οπότε σκέψου καλά.. Έχω διαβάσει πολλές κακές κριτικές για αυτό το μαγαζί τις τελευταίες μέρες..
×
×
  • Create New...