Jump to content

thegoul

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thegoul

  1. Θέλω να αγοράσω ένα τηλέφωνο από το banggood με EU PRIORITY LINE. Είναι ασφαλής από θέμα τελωνείου;Κοστίζει 130€. Αν περάσει τελωνείο τι θα πληρώσω επιπλέον;
  2. Αν μπορείς πες με ποια μέθοδο αποστολής και από ποιο κατάστημα; Θέλω να αγοράσω και εγώ αλλά το banggood δεν στέλνει άλλο με PDM.
  3. Η μέθοδος αποστολής EU Priority Line του banggood είναι ασφαλής; Ξέρει κανείς; Την έχει δοκιμάσει κάποιος; Γιατί για το προϊόν που θέλω δεν δίνουν άλλο την Priority direct mail...
  4. Την δοκίμασα για μια εβδομάδα αλλά ξαναπήγα στην 6 γιατί έκανε αργό το κινητό με πολλά κολλήματα. Αν δεν είχε τα λαγκαρίσματα δεν θα την έβγαζα γιατί μου φάνηκε ποιο χρηστική από την 6.
  5. Μήπως έχει κάποιος το maya που το πουλάει να το πάρω για ανταλλακτικά; Με ενδιαφέρει η κεντρική πλακέτα να δουλεύει. Στο δικό μου έκαψα μάλλον το τσιπάκι του gps και δεν δουλεύει το gps. Εννοείται σε χαμηλή τιμή.
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση. Την ταυτότητα και από τις δύο πλευρές να υποθέσω...
  7. Είχα πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω την revolut και προχθές που προσπάθησα να κάνω topup μου είπε ότι πρέπει πρώτα να στείλω μια φωτογραφία μου και μια φωτογραφία από επίσημο έγγραφο όπως δίπλωμα οδήγησης. Διαβατήριο δεν έχω. Ξέρει κανείς τι άλλο επίσημο έγγραφο δέχονται;
  8. Προσπαθούσα τις προηγούμενες ημέρες να αγοράσω κάποια πράγματα από το banggood και μου απέρριπτε οποιαδήποτε κάρτα και αν δοκίμασα. Να πω ότι δοκίμασα κάρτες της Πειραιώς και της eurobank. Σήμερα πήρα τηλέφωνο στην Πειραιώς για να δω τι συμβαίνει με τις κάρτες και μου απάντησαν ότι το banggood άλλαξε κατηγορία εμπόρου και φαίνεται ως έμπορος ασημικών , ρολογιών κτλ και λόγω των capital controls απαγορεύεται να γίνονται συναλλαγές με το συγκεκριμένο κατάστημα. Κατά συνέπεια απορρίπτονται οι συναλλαγές με την κάρτα. Έχει συμβεί κάτι ανάλογο και σε κάποιον άλλο την τελευταία εβδομάδα;
  9. Καλά διάβασα... απλώς το επιβεβαιώνω...
  10. Διαβάζοντας το φόρουμ τον τελευταίο καιρό φοβόμουν να παραγγείλω οτιδήποτε από Κίνα.Όμως το τελευταίο εξάμηνο φίλος παρέλαβε δυο κινητά και πολλά άλλα μικροπράγματα χωρίς τελωνείο.Επομένως ο έλεγχος κατά τη γνώμη μου είναι δειγματοληπτικός.
  11. Θα λύσεις το πρόβλημα του χώρου κάνοντας τις ακόλουθες ενέργειες: 1. Το κάνεις root 2. Αγοράζεις μια κάρτα microsd 32 GB 3. Αγοράζεις το Link to sd που κοστίζει λίγα ευρώ και χρησιμοποιείς την sd ως rom για το σύστημα. Με αυτόν τον τρόπο δουλεύω το ίδιο τηλέφωνο εδώ και δυόμιση χρόνια και δεν έχει γεμίσει ακόμη ο αποθηκευτικός χώρος. Καλή επιτυχία...
  12. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα το πάρω και ας ελπίσουμε ότι δεν θα περάσει από το τελωνείο...
  13. Να πω και εγώ ότι το έχω πάνω από δύο χρόνια και είναι απίθανο κινητό.Δουλεύει ακόμη όπως όταν το αγόρασα αν και είναι ρουταρισμένο και πολύ πειραγμένο.Επίσης με το link2sd και με κάρτα sd το έχω φορτώσει με πάνω από 30GB εφαρμογές...
  14. Το αγόρασα και εγω για την κόρη μου.Το έχει ένα μήνα και είναι πολύ καλό κινητό.Έχει πολύ καλή και φωτεινή οθόνη,καλή μπαταρία και γενικά είναι πολύ γρήγορο ακόμη και σε παιχνίδια.Το μόνο μειονέκτημα που διαπίστωσα είναι το gps του.Αργεί να κλειδώσει σε δορυφόρους και χάνει πολύ συχνά το σήμα όταν το χρησιμοποιώ στην πόλη.Σαν συμπέρασμα θα έλεγα ότι αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματα του.Να αναφέρω ότι το αγόρασα από aliexress στα 66 ευρώ.
  15. Με αυτά που διαβάζω τις τελευταίες ημέρες είχα φοβηθεί και εγώ για το τελωνείο.Όμως σήμερα παρέλαβα κινητό στην βόρεια Ελλάδα με nl post χωρίς να περάσει τελωνείο.Λέω να πάω να παίξω και εγώ κάνα λόττο...
  16. Εάν περάσει από τελωνείο μπορούμε να μην το πάρουμε ώστε να μην πληρώσουμε και το τελωνείο;Εάν είναι φθηνό το κινητό δεν αξίζει να πληρώσει κανείς και τελωνείο.Ας απάντηση κάποιος που ξέρει σίγουρα παρακαλώ.
  17. Μπορεί να μου πει κάποιος με σιγουριά αν το X5s δουλεύει στα ελληνικά δίκτυα; Σκέφτομαι να το πάρω αλλά αν δεν δουλεύει θα μου είναι άχρηστο.
  18. thegoul

    Cubot X10

    Λίγο καθυστερημένη η απάντηση αλλά ίσως βοηθήσει κάποιους...Το δικό μου X10 ότι και αν έκανα δεν μου έδειχνε ούτε έναν δορυφόρο.Το έχω περίπου 8 μήνες και δοκίμασα ότι υπήρχε στο διαδίκτυο από θέμα software λύσεων.Να αναφέρω επίσης ότι είναι και rooted.Αποφάσισα λοιπόν να το ανοίξω και να προσθέσω και εγώ μια κεραία από αλουμινόχαρτο σε σχήμα Π.Έκανα και μια ανανέωση των epo files με μια εφαρμογή από το google store και δεν πίστευα στα μάτια μου.Έπιασε πάνω από 10 δορυφόρους και κλείδωσε σε λιγότερο από μισό λεπτό.Μάλιστα πιάνει δορυφόρους και μέσα από το σπίτι.Οι αλλαγές που έκανα είναι αναλυτικά τρεις: 1) αφαιρώντας το καπάκι που βρίσκετε στο πάνω μέρος του κινητού βλέπεις δύο μεταλλικές ακίδες που είναι κολλημένες πάνω στην μητρική.Με προσοχή ανασηκώνουμε λίγο την επαφή που γράφει gps ώστε να έχει καλύτερη επαφή με την αυτοκόλλητη καλωδιοταινία. 2)Η καλωδιοταινία στο άλλο άκρο της βιδώνεται πάνω στο μεταλλικό σασί με μια βίδα.Έβγαλα την βίδα και την ξανάβαλα στερεώνοντας μαζί και την κεραία από το αλουμινόχαρτο ώστε να αποτελεί συνέχεια της αρχικής κεραίας του gps 3)ανανέωσα τα epo files με το πρόγραμμα MTK EPO GPS FIXER
  19. Βεβαίως και παίζει. Η κόρη μου όλη την ώρα με αυτό ασχολείται...
  20. Το reference number σε ποιο πεδίο στο έμβασμα μέσω webbanking της τράπεζας Πειραιώς το έβαλες; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν λες βρήκα άτομο τη εννοείς; Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο υποστήριξης που μπορούμε να καλέσουμε; Ρωτάω γιατί έχω στείλει τα χρήματα με έμβασμα από την προηγούμενη τρίτη και δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη. Με webanking μέσω τράπεζας πειραιώς.
  21. thegoul

    Cubot X10

    Εγώ το αγόρασα για την γυναίκα μου από Ελλάδα. Σε δύο μέρες άρχισε να κάνει τα τρελά που περιγράφετε όλοι σας ποιο πάνω.Μέσα σε μια ημέρα μόνο, έκλεισε τρεις φορές από μόνο του και δεν ξαναάνοιγε.Ο μόνος τρόπος για να το ανοίξω ήταν να κρατήσω το power και το volume down πατημένα ταυτόχρονα.Λόγω εγγύησης το έστειλα πίσω στο κατάστημα για επισκευή.Μου είπαν ότι αλλάξαν μπαταρία και πέρασαν ξανά την rom.Το περιμένω να έρθει Δευτέρα με Τρίτη.Περιμένω να δω αν διορθώθηκε το πρόβλημα.Επίσης με το gps έχει επίσης ένα θέμα.Στο μπαλκόνι το έβαλα δίπλα-δίπλα με ένα doogee x5 και ένα redmi 1s και εντόπισε μόνο 2 δορυφόρους ενώ τα άλλα δύο κλείδωσαν σε πάνω από 10 δορυφόρους και μάλιστα πάρα πολύ γρήγορα.Κατά τα άλλα καλό είναι...:cry:
  22. thegoul

    Doogee DG100

    Τελικά το DG100 με την έκδοση 17-3-2014 δουλεύει άψογα.Το έχει η κόρη μου ένα χρόνο και κάτι και είναι πολύ ευχαριστημένη.Βεβαίως το πρόβλημα με το handsfree παραμένει και λύνεται μόνο με το soundabout.
  23. Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ όταν πήρα το τηλέφωνο στα χέρια μου έσβησα κατά λάθος τις εφαρμογές του συστήματος: miuiVideoPlayer και ThemeManager. Βρήκα από άλλες rom τις δύο παραπάνω εφαρμογές και προσπάθησα να τις εγκαταστήσω. Όμως η εγκατάσταση αποτυγχάνει.Τι κάνω λάθος; Υπάρχει κάποιος τρόπος για να τις ξαναπεράσω; Η rom που έχω είναι η multilingual του to2c.
  24. Έχω και εγώ το 1S εδώ και μια εβδομάδα. Απεγκατέστησα όμως το πρόγραμμα για την αλλαγή ταπετσαρίας και το πρόγραμμα για το παίξιμο των video γιατί νόμισα ότι ήταν επιπλέον προγράμματα και όχι του λειτουργικού. Με συνέπεια να μην μπορώ να αλλάξω ταπετσαρία και να μην μπορώ να δω τα video που πήρα με την camera. Έχω την multilingual έκδοση. Θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει τα δύο apk που έσβησα στο thegoul@freemail.gr; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...