pagouras7 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Κανείς με ημερομηνία αποστολής από Ολλανδία 4/12 έχει παραλάβει ; Η παραγγελία έγινε τον Νοέμβριο για να το έχουμε Χριστούγεννα ελπίζω μέχρι το Πάσχα να έχει έρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Παιδιά καλημέρα! Και εμένα το δικό μου, με άφιξη Ελλάδα 18/12 σύμφωνα με SG Post, κινήθηκε σήμερα... SEND ITEM ABROAD 11-12-2016 15:09 SINGAPORE RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 22-12-2016 02:00 ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 22-12-2016 03:58 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) ITEM UNLOADED 22-12-2016 09:42 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS Αν έχει φτάσει κέντρο διαλογής Αττικής γλιτώσαμε το τελωνείο ή είναι μετά από αυτό το στάδιο; Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 (edited) Εμενα απο 18.12 εχει κολλησει Exchange Office Αθηνων. Ετσι λεει στο AliExpress . Τελικος προορισμος Χιος. Θα υπαρχει αραγε ανανεωση στο tracking η απλα θα μου ερθει χωρις καμια αλλη ενημερωση; Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 22, 2016 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Παιδιά καλημέρα! Και εμένα το δικό μου, με άφιξη Ελλάδα 18/12 σύμφωνα με SG Post, κινήθηκε σήμερα... SEND ITEM ABROAD 11-12-2016 15:09 SINGAPORE RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 22-12-2016 02:00 ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 22-12-2016 03:58 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) ITEM UNLOADED 22-12-2016 09:42 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS Αν έχει φτάσει κέντρο διαλογής Αττικής γλιτώσαμε το τελωνείο ή είναι μετά από αυτό το στάδιο; Ευχαριστώ... Το τελωνειο αν ειναι να μπει εμφανιζεται πριν το "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ". Εκτος και αν προοριζεται το δεμα για βορεια ελλαδα που εκει πρεπει να περιμενεις μερικες μερες μηπως παει ΥΕΔ Θεσσαλλονικης. Αν εισαι απο τα Τεμπη και κατω (που εισαι απο οτι βλεπω!!).....μπορεις να αρχισεις να χορευεις!!!:lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 δεν μπορω να καταλαβω αν φταιει το geekbuying η το NL POST. μιλαω και με τους δυο συχνα μπας και βρω ακρη αλλα ο ενας τα ριχνει στον αλλον.. εγω εχω κανει claim στην paypal και περιμενω να δω πως θα εξελιχθεί.. και επειδη δεν τα βλεπω να φτανουν σκεφτομαι να παραγκειλω απο bangood που ειναι αξιοπιστο και οτι γινει.. ΛΑθΟΣ ξεχνας την σημανση που εχουν οτι ειναι εκτος Ε.Ε Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Για πειτε μου και εμενα τι να περιμενω; Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161222/5b7259f43703c363beba661171f45f55.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 και ποσο παει το τουβλο? 48/50 Μέχρι τώρα και το ενα 38..αυτο που δεν περάσε είχε αξια 42€ Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Το τελωνειο αν ειναι να μπει εμφανιζεται πριν το "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ". Εκτος και αν προοριζεται το δεμα για βορεια ελλαδα που εκει πρεπει να περιμενεις μερικες μερες μηπως παει ΥΕΔ Θεσσαλλονικης. Αν εισαι απο τα Τεμπη και κατω (που εισαι απο οτι βλεπω!!).....μπορεις να αρχισεις να χορευεις!!!:lol::lol: Tέλεια! Αθήνα βρίσκομαι, οπότε κομπλέ... Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Καλημέρα και καλές γιορτές! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Για πειτε μου και εμενα τι να περιμενω; Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161222/5b7259f43703c363beba661171f45f55.jpg εγω, με αφιξη 18-12-2016, ώρα:09.24, Ελλάδα, καμία εξέλιξη. αν υποθεσουμε οτι τα πανε με τη σειρά... Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaboomzer Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Παραγγελία ένα MiBand 2 στις 28/11 από Gearbest, αξίας 24€ , έφυγε από Ολλανδία 7/12, παρέλαβα σήμερα κανονικά χωρίς πρόβλημα, όπως φαίνεται παρακάτω. Ένα vr headset , πάλι από Gearbest , αξίας 17€, παραγγελία στις 25/11 , έφτασε Ολλανδία στις 8/12 και από τότε φαίνεται να είναι στο δρόμο για Ελλάδα. SEND ITEM ABROAD 07-12-2016 15:07 NETHERLANDS RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 18-12-2016 05:40 ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 18-12-2016 07:53 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) ITEM UNLOADED 19-12-2016 09:35 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 21-12-2016 08:29 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 21-12-2016 13:10 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 21-12-2016 15:10 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS ITEM LOADED 21-12-2016 17:58 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS ITEM ARR K D. THESSALONIKIS 21-12-2016 22:00 K D. THESSALONIKIS ITEM UNLOADED 22-12-2016 58: K D. THESSALONIKIS ITEM IN CONTA K D. THESSALONIKIS 22-12-2016 02:17 K D. THESSALONIKIS ITEM ARR LAGKADA (KK) - ELTA 22-12-2016 07:41 LAGKADA (KK) - ELTA ITEM TO BE DELIVERED 22-12-2016 09:09 LAGKADA (KK) - ELTA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Εποικοινωνεις με το καταστημα κι περιμενεις να σου απαντησουν αφου συμπληρωθηκαν 2 μηνες απο την παραγγελια αναλογα τη θα σου πουν εσυ θα αποφασισης.Αν δεν βγαλεις ακρη τοτε πας paypal κι κανεις claim.(μαλλον εκανες οπως καταλαβα ) πριν ξαναπαραγγειλεις περιμενε την αποφαση του paypal κι μετα κανε παραγγελια γεια σας παιδια,οπως φαινεται το προβλημα ειναι απο την nl? μπορει να χαθηκαν-πηγαν σε λαθος μερος- δεν τα εστειλαν ακομα,γιατι τα δεματα τις RF POST φτανουν κανονικα και με καθυστερησει τα παιδια τον ελτα προχωρανε καλα. δεν πιστευω τον nl να ειναι ελλαδα καποια 2 μηνες-αλλα 1,5 μηνες και να ειναι στην ακρη τοσο καιρο,και δεματα του δεκεμβριου φτασαν και πολλα πηγαν στον προρισμο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Με επικοινωνία με ΕΛΤΑ με είπαν οι Κινέζοι τα στέλνουν ως δέματα β προταιραιοτητας οπότε προηγούνται αλλά δέματα και επιπλέον τα στοιβάζουν σε μία κλούβα και περιμένουν να γεμίσει και μπορεί δέμα να έφτασε τώρα Ολλανδία και να σου έρθει αμέσως η και αυτό που πάθαμε όλοι έχει φτάσει νωρίτερα Ολλανδία και ακόμα να το στείλουν περιμένουν πότε θα γεμίσει η συγκεκριμένη κλούβα που είναι τα δέματα μάς για να τα στείλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Οι Κινέζικες πάντως εταιρείες όταν ανεφοδιάζουν με εμπορεύματα τις αποθήκες τους στην Ευρώπη τα στέλνουν μέσα σε containers ατμοπλοϊκώς. Συνήθως πάνε σε εμπορευματαποθήκες στο Αμβούργο DE, Αμβέρσα BE, Άμστερνταμ NL. Λέτε λοιπόν όσοι παραπονιέστε δικαίως με NL Post με 2+ μήνες καθυστέρηση, να το κάνουν έτσι ? ............. Απαράδεκτο πάντως όπως και να χει οι 2 + μήνες !! Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 ακομα λιγο υπομονη οσοι περιμενουν με nl απο τον νοεμβριο θα τα παρουμε ιανουαριο-φεβρουαριο μακαρι να βγω ψευτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FeVerSeCtioN Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 εγω, με αφιξη 18-12-2016, ώρα:09.24, Ελλάδα, καμία εξέλιξη. αν υποθεσουμε οτι τα πανε με τη σειρά... Και εγώ το ίδιο.. φαίνεται οι 9:24 είναι άλλη κατηγορία.. η απλά "αλλού". ας δούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 http://i.imgur.com/61yYGXb.jpg Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Γεια σας παιδιά τελικά dispute κάνουμε μέχρι 180 ημέρες;Ή μέχρι 45;Γιατί η απόδειξη του paypall αναγράφει 180 μέρες...Επίσης μέσω Singapore post το tracking number αναγράφει nformation Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article.τι σήμαινει αυτό;Είναι κολλημένο πέντε μέρες έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Γεια σας παιδιά τελικά dispute κάνουμε μέχρι 180 ημέρες;Ή μέχρι 45;Γιατί η απόδειξη του paypall αναγράφει 180 μέρες...Επίσης μέσω Singapore post το tracking number αναγράφει nformation Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article.τι σήμαινει αυτό;Είναι κολλημένο πέντε μέρες έτσι Διαβασε την πρωτη σελιδα για να μαθεις ποια πορεία θα περασει το πακετο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Γεια σας παιδιά τελικά dispute κάνουμε μέχρι 180 ημέρες;Ή μέχρι 45;Γιατί η απόδειξη του paypall αναγράφει 180 μέρες...Επίσης μέσω Singapore post το tracking number αναγράφει nformation Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article.τι σήμαινει αυτό;Είναι κολλημένο πέντε μέρες έτσι Απο την πρώτη σελίδα του θέματος: INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)...Αυτό εμφανίζεται όταν ο πωλητής ειδοποιήσει το ταχυδρομείο, ότι θα του παραδώσει το πακέτο για αποστολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 http://i.imgur.com/61yYGXb.jpg Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk χαχαχαχαχαχα αρχίζω να το πιστεύω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Γεια σας παιδιά τελικά dispute κάνουμε μέχρι 180 ημέρες;Ή μέχρι 45;Γιατί η απόδειξη του paypall αναγράφει 180 μέρες... 180 μέρες Επίσης μέσω Singapore post το tracking number αναγράφει nformation Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article.τι σήμαινει αυτό;Είναι κολλημένο πέντε μέρες έτσι Διάβασε τον οδηγό στην αρχή του νήματος και θα δεις περί τίνος πρόκειται. Επίσης δοκίμασε το tr. number σου σε καμία από τις "ενδιάμεσες" μεταφορικές (που μεταφέρουν το δέμα από το "μαγαζί" μέχρι τη μεταφορική που θα αναλάβει τη μεταφορά του ως εδώ), μήπως δεις πού βρίσκεται. Δοκίμασε π.χ. τη 4PX. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos840 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Απο ολλανδια μπορουμε να μαθουμε το μεταφορεα προς το αεροδρομιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 (edited) καποιος που να εχει καθυστερηση απο ολλανδια.. μπορει να πιεσει το καταστημα του να μαθει τι ***** συμβαινει? εγω στελνω στο βικμαλλ κ με γραφουν.................................μαλλον θελουν να κερδισουν χρονο.... :mad::mad: Με επικοινωνία με ΕΛΤΑ με είπαν οι Κινέζοι τα στέλνουν ως δέματα β προταιραιοτητας οπότε προηγούνται αλλά δέματα και επιπλέον τα στοιβάζουν σε μία κλούβα και περιμένουν να γεμίσει και μπορεί δέμα να έφτασε τώρα Ολλανδία και να σου έρθει αμέσως η και αυτό που πάθαμε όλοι έχει φτάσει νωρίτερα Ολλανδία και ακόμα να το στείλουν περιμένουν πότε θα γεμίσει η συγκεκριμένη κλούβα που είναι τα δέματα μάς για να τα στείλουν οσο γιαυτο που λες, πως γινεται να περιμενουν να γεμισουν οι κλουβες για να στειλουν τα δεματα, αλλα υπαρχουν ατομα που εχουν αγορασει απο αρχες δεκεμβρη με nlpost και να εχουν παραλαβει? αρα γεμισε η κλουβα οπως λες, κ ηρθαν.... γτ δεν εμφανιζονται ομως? Edited December 22, 2016 by varitimos84 Οφείλουμε να εκφραζόμαστε κόσμια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 18/12/16 08:20 Arrival at destination post ( country: GR ) το ένα δέμα, και το δεύτερο 18/12/16 08:35 Arrival at destination post ( country: GR) Μου φαίνεται ότι μαζεύονται κάμποσα πακέτα με την ίδια ημερομηνία άφιξης.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ένα ξεκόλλησε, και το άλλο μπήκε τελωνείο....Άρα 50/50 η όλη φάση... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FeVerSeCtioN Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Το ένα ξεκόλλησε, και το άλλο μπήκε τελωνείο....Άρα 50/50 η όλη φάση... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όταν λες μπήκε. τελωνείο, σου εμφανίστηκε και το 2ο στο Tracking η απλά δείχνει να μην έχει ξεκολλήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts