Jump to content

Yannis_004

Members
  • Δημοσιεύσεις

    358
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Yannis_004

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Yannis_004's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Μην είσαι σίγουρος. Η μετατροπή USA $ σε EUR € γίνεται με τις ημερήσιες τιμές του συναλλάγματος της Τράπεζας της Ελλάδος. Αν την ημέρα που θα ελεγχθεί το δέμα υπερβαίνει τα 150 € έστω και για 0,1 € μπορεί να χρεωθούν και δασμοί αν υφίστανται σύμφωνα με την δασμολογική κατάταξη του είδους. Επίσης κατά την διαμόρφωση της δασμολογικής αξίας παίζει ρόλο και τυχόν μεταφορικά και ναυλασφάλιστρα τα οποία αθροίζονται στην αξία
  2. Βλέποντας και διαβάζοντας σχετικά με την αυτονομία έχω να παρατηρήσω πως απέχω μακράν προς το καλύτερο αυτής και ενώ πολλοί ρυθμίζουν διάφορα στη miui να το φέρουν όσο το δυνατόν προς το καλύτερο εγώ το παλεύω να δω τι είναι αυτό που εμένα μου δίνει τέτοιους χρόνους! Ίσως να παίζει ρόλο η ρομ που έχω και είναι EU ενώ άλλοι με MI. Ίσως να παίζει πως δεν χρησιμοποιώ το δακτυλικό αλλά μόνο την αναγνώριση προσώπου η οποία είναι 100% αλάνθαστη και γρήγορη εκτός σκοτινών σημείων ή χαμηλού φωτισμού (δηλαδή σε δωμάτιο χωρίς φως και με την τηλ. αναμμένη δεν διαβάζει το πρόσωπο). Ίσως οι εφαρμογές του F/b & Instagram τα οποία χρησιμοποιώ μόνο από το chrome και όχι από τις εφαρμογές. Ίσως ...... ίσως ...... πάντως έχω μπει στο τρυπάκι και το ψάχνω. Δείτε χρόνους από την αυτονομία τρέχουσας κατάστασης και πιο κάτω μια μέση κατάσταση σε μένα. Edit: Ότι λέει ο Kostast1 διαβάζοντας από την αρχή το νήμα με έχει βοηθήσει σε μέγιστο βαθμό.
  3. Εξοικονόμηση ποτέ ( παλιότερα είχε αναφερθεί πως λειτουργεί ακριβώς αντίθετα σε mi5-mi5s ) Aod ποτέ δεν μου χρειάζεται Το gps ποτέ δεν το χρησιμοποιώ. Συγχρονισμός μόνιμα σε λειτουργία WiFi-Bluetooth-Συγχρονισμός πάντα ανοιχτά (κλείνω όμως το wifi τα βράδια και τα μεσημέρια ώρες ύπνου) Επίσης η φωτεινότητα είναι μόνιμα στο 25 % εντός κλειστών χώρων και στο αυτόματο εκτός. Μια κάρτα sim Δεν χρησιμοποιώ ΠΟΤΕ Φυλλομετρητή και εφαρμογές Xiaomi διότι από τότε που σταμάτησα εδώ και 2 χρόνια είδα τεράστια διαφορά στα τηλέφωνα που είχα εγώ και η σύζυγος μου Επίσης δεν χρησιμοποιώ εφαρμογές Facebook-instagram αλλά μόνο από τον chrome Επίσης η φόρτιση είναι πάντα από το 19-20% στο 100%
  4. Τελικά μετά από 3-4 φορτίσεις με την 11.0.4.0 QFJEUXM η μπαταρία δεν έχει τελειωμό !
  5. Καλά πάει από πλευράς αυτονομίας το κινητό με την 10 αρα αν και ανεβασμένο το Σύστημα android με 18% που με το android 9 δεν περνούσε το 10% ποτέ. Παρόλα αυτά 4 μέρες και 17 ώρες και είμαι στο 20% μπαταρία με ενεργή οθόνη sot 4 ώρες και 23 λεπτά ......... άνετα βγάζει ακόμα αν το πάει κάποιος στο 5 % μπαταρία μισή μέρα με 1-2 ώρες οθόνης ακόμα. Εγώ δεν το κάνω ποτέ (φόρτιση από το 19-20% στο 100% πάντα)
  6. Ήρθε και εμένα QFJEUXM 11.0.4.0 και την έβαλα κατά τις 1 τα ξημερώματα. Το έστησα όλο από την αρχή και έκανα και επανεκκίνηση. Δεν ξέρω από μπαταρία ακόμα, αλλά δείχνει όπως πριν νομίζω ή λίγο χειρότερα. Ήρθαν πλέον επίσημα τα Θέματα Κατά τα λοιπά καμία διαφορά δεν είδα πουθενά ;);)
  7. Όταν και αν έρθει θα το σκεφτώ σοβαρά να την εγκαταστήσω γιατί εδώ που τα λέμε τρέμω μην χάσω τέτοιες επιδόσεις της μπαταρίας ;);) ή από 100% στο 25% με 2 μέρες και 7 ώρες sot με όλα ανοιχτά πλην md
  8. Δηλαδή στις ρομ PFJMIXM (global) ήρθε android Q. Στις PFJEUXM (Ευρωπαϊκή-ΕΕΑ) τίποτα ακόμα αλλά αναμένεται ?
  9. Έφτιαξε το battery drain ή το πήρε ο Κώστας? ------------------------------------------------ Κανείς σε αυτό έχει άποψη ?
  10. Φαντάζομαι ότι η συναλλαγή είναι εμπορικού χαρακτήρα. Πλήρωσες τα μεταφορικά και δωρεάν τα είδη. Παρόλα αυτά όμως ή αξία είναι υπαρκτή δηλαδή άλλο η αξία κτήσης και άλλο η στατιστική αξία. Εννοείται πως πρέπει να το αποδείξεις αυτό και αν σε χρέωσαν ή θέλουν να σε χρεώσουν πρέπει να στείλεις όλα όσα αποδεικτικά έχεις που να προκύπτει αυτό που λες. Να ξέρεις πως στην υπηρεσία δεν ενδιαφέρει πόσο τα πήρες αλλά πόσο κάνουν όταν τα απόκτησες. Αυτά τα δωρεάν αν είναι δωρεάν πρέπει να φαίνεται με σαφήνεια από τον πωλητή στο CN 22 που είναι η Δήλωση Εξαγωγέα. Αυτές οι πληροφορίες τύπου MRN έχουν μπει σε barcode με όλα τα στοιχεία εκατέρωθεν. Το Τελωνείο αναγνωρίζει Πάντα την έκπτωση ή Δείγματα δωρεάν κλπ. Αυτά όμως πρέπει να συνοδεύονται με έγγραφα και όχι σε έναν φάκελο-δέμα χωρίς στοιχεία. Για να γίνουν δεκτά θέλει τον αποστολέα με Δήλωσή του να εκχωρεί στον παραλήπτη τα δικαιώματα με κάποιο πιστοποιητικό το οποίο πρέπει να Επικυρώνεται κατά την διαδικασία της Εξαγωγής του και να μπαίνει σφραγίδα από το γραφείο συναλλάγματος (Υπηρεσία αξιών) του γραφείου της χώρας Εξαγωγής. Θα πληρώσεις με βάση την στατιστική αξία (ΦΠΑ) για την οποία απέκτησες τα προιόντα. Αυτό γίνεται σε όλα τα εισαγόμενα είδη από Τ.Χ. χωρίς εξαίρεση παρά μόνο δειγμάτων ή όταν πρόκειται για επανεξαγωγή ή άλλων τελωνειακών καθεστώτων όχι όμως ταχυδρομικώς και για ιδιώτες.
  11. Είχα ένα tempered το οποίο δεν άφηνε δαχτυλιές καθόλου! ποτέ δεν είχα δει τέτοιο αλλά στις άκρες και περιμετρικά φαίνονταν στον αέρα να μην πατάει καλά και ήταν και μισό χιλιοστό στις πλευρές κοντύτερο. Το έβγαλα και έβαλα άλλο το οποίο είναι και αυτό κοντύτερο αλλά δεν μένει απάτητο στις πλευρές αλλά αφήνει δαχτυλιές ( δεν με πειράζει τόσο, αναμενόμενο ) Ερώτηση: έχει κάποιος βρει το ΙΔΑΝΙΚΟ tempered ? Να αγκαλιάζει όλες τις πλευρές και να πατάει καλά ? Αν Ναι ας μου δώσει ένα link παρακαλώ :)
  12. Δεν είναι πρόβλημα αυτό. Όταν έχεις ενεργοποιημένο από το μενού Always on display το "Ανασηκώστε για ενεργοποίηση" συμβαίνει και μάλιστα είναι πάρα πολύ βολικό γιατί όταν βάζεις π.χ. αναγνώριση προσώπου , σηκώνεις από το τραπέζι το κινητό ανάβει η οθόνη και εσύ το μόνο που κάνεις είναι να σέρνεις το δάχτυλο στην οθόνη και ανοίγει. Με έχει βολέψει αφάνταστα και μένα και τη σύζυγο.
  13. Όσα τηλ είχα xiaomi στην αυτόματη φωτεινότητα έκαναν ακριβώς αυτό δηλαδή σε σκοτεινό χώρο με φως δωματίου πάει σχεδόν στο 5%, όταν αλλάξει η φωτεινότητα ανεβαίνει και όταν είσαι σε εξωτερικό χώρο πάει στο τέρμα. Προσωπικά εντός οικίας την βάζω στο Μη Αυτόματο στο 10-20% και σε εξωτερικό χώρο πάντα στο αυτόματο. BTW από πλευράς μπαταρίας μου έβγαλε προχθές 4 ημ 7,4 ωρ με οθόνη 6 ώρες και 34 λεπτά από το 100% στο 20% :)
  14. Από το Mi9 Pro δεν ταιριάζουν. Αν όμως ξέχασες το "Τ" δηλαδή Mi9T Pro τότε Ναι ταιριάζουν. Δεν υπάρχει battery drain με την 11 miui καθόλου. κοίτα τα print shots σε προηγούμενες σελίδες και κρίνε μόνος αν θεωρείται battery drain 3 μέρες από πλήρες φόρτιση 100% στο 20% με 7-7,30 ώρες οθόνης
  15. Για κοίτα αυτό BG129CL να δεις Πάντως για την Πρωτοχρονιά θα βάλουν προσφορές αν δεν βιάζεσαι :)
×
×
  • Create New...