Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συνεχίζεις να επιμένεις ότι το νήμα δεν μετονομάσθηκε σε chat;; Εγώ δεν το υπενθυμίζω ξανά, βαρέθηκα πλέον .. :lol:

Είχα καιρό να μπω.

Τι χειροτέρεψε κι άλλο; Official offtopic thread κι έτσι;

Good news...:happy:

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ακομα τιποτα για τα παραπανω πακετα με post NL, κολλημενα σχεδον 2 μηνες στο ιδιο στατους. Εκανα dispute, claim και περιμενω την εκβαση...για μενα ή χαθηκαν ή παιχτηκε κατι παρομοιο με τα κλεμμενα της SG post γιατι ταιριαζουν οι ημερομηνιες. Και εφοσον βλεπω οτι εχουν τον τροπο οι ταχυδρομικες να δηλωνουν ψευτικες πληροφοριες στο τρακινγκ πλεον δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα...

μεσα σε αυτα ειμουν και εγω, εχω παρει τα λεφτα μου πισω απο αρχες Ιουλιου και αγορασα vernee thor απο vickmall και μεσα σε 11 μερες εφτασε και Ελλαδα. Τα συγκεκριμενα απο Nl δεν προκειτε να φτασουν ποτε

Τι γινεται ρε παιδια με το vicmall?Παρηγγειλα ενα tablet και απο 8/7 ειναι The item is pre-advised.Δηλαδη σε κανενα μηνα θα ερθει.Ενω την ιδια μερα εκανα παραγγελια απο gearbest κατι αλλα αξεσουαρ εκεινη η παραγγελια προχωρησε και ηδη το status γραφει εδω και 3 μερες μεταφορα προς ελλαδα χωρα προορισμου

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Τι γινεται ρε παιδια με το vicmall?Παρηγγειλα ενα tablet και απο 8/7 ειναι The item is pre-advised

Τι φταίει το vickmall?

Άργησε να στείλει το πακέτο στο ταχυδρομείο?

Τι φταίει το vickmall?

Άργησε να στείλει το πακέτο στο ταχυδρομείο?

Επειδη διαβασα και αλλα post απο παιδια που παρηγγειλαν + το δικο μου απο vicmall οτι τα δεματα ειναι κολημενα πανω απο 4+ μερες The item is pre-advised σε σχεση με αλλα site π.χ gearbest που εχω κανει παραγγελια την ιδια μερα και το δεμα βλεπω εχει καποια εξελιξη.Γι αυο ρωταω τι γινεται με το νicmall δεν μπορει να ειναι συμπτωση οτι ολα τα δεματα κολλανε για αρκετες μερες The item is pre-advised

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Επειδη διαβασα και αλλα post απο παιδια που παρηγγειλαν + το δικο μου απο vicmall οτι τα δεματα ειναι κολημενα πανω απο 4+ μερες The item is pre-advised σε σχεση με αλλα site π.χ gearbest που εχω κανει παραγγελια την ιδια μερα και το δεμα βλεπω εχει καποια εξελιξη.Γι αυο ρωταω τι γινεται με το νicmall δεν μπορει να ειναι συμπτωση οτι ολα τα δεματα κολλανε για αρκετες μερες The item is pre-advised

Ριξετε μια ματια στον οδηγο στην πρωτη σελιδα...Δεν υπαρχει τζαμπα εκει....

Ριξετε μια ματια στον οδηγο στην πρωτη σελιδα...Δεν υπαρχει τζαμπα εκει....

Τον διαβασαμε τον οδηγο εγω λεω επειδη το vicmall τα εστελνε κατευθειαν τα δεματα υπηρχε μια αξιοπιστια ως προς το χρονο παραδοσης και συγκρινω με αλλα site με την ιδια ταχυδρομικη .Αυτη ειναι η απορια μου και οχι του στυλ που ειναι το δεμα μου τοσο καιρο το ξερω οτι και να γινει θα ερθει σε ενα μηνα

Τον διαβασαμε τον οδηγο εγω λεω επειδη το vicmall τα εστελνε κατευθειαν τα δεματα υπηρχε μια αξιοπιστια ως προς το χρονο παραδοσης και συγκρινω με αλλα site με την ιδια ταχυδρομικη .Αυτη ειναι η απορια μου και οχι του στυλ που ειναι το δεμα μου τοσο καιρο το ξερω οτι και να γινει θα ερθει σε ενα μηνα

Μετά από πόσο καιρό φάνηκε το δέμα από vickmall στο tracking?

[/color]

Μετά από πόσο καιρό φάνηκε το δέμα από vickmall στο tracking?

Μετα απο 3 μερες απο την παραγγελια

[/color]

Μετα απο 3 μερες απο την παραγγελια

Άρα πού υπάρχει ευθύνη του καταστήματος?

Το πακέτο είναι ήδη στα χέρια του ταχυδρομείου.

Ξεκολλησαν τα δεματα, ηταν θεμα carrier, ουτε vickmall ουτε ταχυδρομειο, παντως ειστε εντελως ανυπομονοι πιαδια, απο κινα κανατε παραγγελια μην το ξεχνατε, στους ορους αποστολης γραφει εως 60 ημερες αναμονη/υπομονη, εμεις εχουμε καταντησει να τα θελουμε σε μια εβδομαδα.

With great power, comes great responsibility...

Καλα 60 μερες ηταν οταν αρχισε το νημα

Εγω πριν δυο χρονια εκανα dispute στις 45 μερες

Πλεον σε 18 μερες μου ερχεται το 90% των δεματων

Ξεκολλησαν τα δεματα, ηταν θεμα carrier, ουτε vickmall ουτε ταχυδρομειο, παντως ειστε εντελως ανυπομονοι πιαδια, απο κινα κανατε παραγγελια μην το ξεχνατε, στους ορους αποστολης γραφει εως 60 ημερες αναμονη/υπομονη, εμεις εχουμε καταντησει να τα θελουμε σε μια εβδομαδα.

Kαι εμένα μου έκανε εντύπωση που περιμένω από vickmall 3η φορά αγορά και πρώτη φορά pre-advised από 8/7. Moυ απάντησαν ότι το έχουν αφήσει στο ταχυδρομείο, οπότε θεωρώ ότι όντως δεν φταίει το μαγαζί. Συνηθίσαμε όντως τις 18 μέρες σύνολο από Κίνα. Δεν το βλέπω να έρχεται όμως τόσο σύντομα! Και για το λόγο του αληθές να και το tracking number μου -->RS472050988NL

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Καλα 60 μερες ηταν οταν αρχισε το νημα

Εγω πριν δυο χρονια εκανα dispute στις 45 μερες

Πλεον σε 18 μερες μου ερχεται το 90% των δεματων

Έκανες στις 45 ημέρες γιατί τόσο ήταν το όριο, τώρα είναι 180 ημέρες ..

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Εννοειται οτι λογω οριου γινοταν dispute στις 45 μερες

Επειδη αφηνει ομως το paypal 6 μηνες δε σημαινει οτι θα περμενεις και τοσο

Αλλωστε οι 180 ημερες ειναι και σαν εγγυηση για προβληματικα αντικειμενα κατα

τη λειτουργια τους

Για όσους βλέπετε "The item is pre-advised" και ανησυχείτε...

Η PostNL πάντα μένει σε αυτό το status για αρκετές μέρες, μέχρι να ενημερωθεί (και αν θυμάμαι καλά, πρέπει να το γράφει κάπου και ο οδηγός!)

Είχατε καλομάθει με την SGPost, που έγραφε άμεσα, με το που μας έδινε ο πωλητής tracking number, "Information received" - αν και στην πράξη το ίδιο ήταν! :p

Και μιας και το ανέφερα, ίσως και να άλλαξε συμπεριφορά (ως προς αυτό) και η SGPost και με... τρόμαξε τις προάλλες.

Έκανα αγορά (και για ένα... αξιοπρεπές ποσό), ο πωλητής με ενημέρωσε την επομένη ότι το έστειλε και μου έδωσε tracking number της SG.

Πάω κι εγώ να δω, περιμένοντας το κλασικό "Information received", αλλά αντί αυτού, βλέπω ότι η Singapore απλώς δεν έβρισκε / αναγνώριζε τον αριθμό!

Μετά από 3-4 μέρες αναμονή, με τον αριθμό άφαντο (πρώτη φορά για SingPost, το ξαναλέω), επικοινώνησα με τον πωλητή, ο οποίος με καθησύχασε και μου λέει "φαίνεται (!!!) ότι το πακέτο δεν έχει tracking, αλλά μην ανησυχείτε, θα σας έρθει" (καλός και του λόγου του - δεν ήξερε αν το έστειλε με tracking?)

Τον... έκραξα κι εγώ, λέγοντας ότι το tracking είναι εξασφάλιση και για τον ίδιον, αν συμβεί κάτι,

με... ευχαρίστησε για τις συμβουλές μου,

και μερικές μέρες αργότερα, που είπα να ξανακοιτάξω, έτσι για την τιμή των όπλων, νά 'σου "Dispatched to overseas" στο site της Singapore!

Μου ήρθε κανονικότατα μερικές μέρες αργότερα και με το tracking να το παρακολουθεί σε όλη τη διαδρομή του...!

Άγνωσται αι βουλαί των ασιατών carrier...!

Τι θελει να πει με το αποστολη αντικειμενου στο εξωτερικο ?? Δεν το γραφει ο οδηγος... Εφυγε απο τσεχια και ερχετε ελλαδα ?

http://image.prntscr.com/image/aa2f1537e8b74fa3a0a1b5fdfe27ab56.png

Τι θελει να πει με το αποστολη αντικειμενου στο εξωτερικο ?? Δεν το γραφει ο οδηγος... Εφυγε απο τσεχια και ερχετε ελλαδα ?

http://image.prntscr.com/image/aa2f1537e8b74fa3a0a1b5fdfe27ab56.png

Ναι σωστα.Εφυγε απο τσεχια και ερχετε Ελλαδα

Ναι σωστα.Εφυγε απο τσεχια και ερχετε Ελλαδα

Την αλλη βδομαδα θα ειναι εδω ?? Πηγα στα ελτα και ρωτησα γτ δεν ειχα ιντερνετ και μου ειπα για τελωνειο με μεγαλη σιγουρια και με τρομαξαν.... Απο οτι εχω διαβασει ειναι πολυ μικρη η πιθανοτητα να περασει τελωνειο :confused:

Την αλλη βδομαδα θα ειναι εδω ?? Πηγα στα ελτα και ρωτησα γτ δεν ειχα ιντερνετ και μου ειπα για τελωνειο με μεγαλη σιγουρια και με τρομαξαν.... Απο οτι εχω διαβασει ειναι πολυ μικρη η πιθανοτητα να περασει τελωνειο :confused:

Μεταφορές εντός Ευρώπης δεν υπάρχει τελωνείο!!!!!!!

Τι γινεται ρε παιδια με το vicmall?Παρηγγειλα ενα tablet και απο 8/7 ειναι The item is pre-advised.Δηλαδη σε κανενα μηνα θα ερθει.Ενω την ιδια μερα εκανα παραγγελια απο gearbest κατι αλλα αξεσουαρ εκεινη η παραγγελια προχωρησε και ηδη το status γραφει εδω και 3 μερες μεταφορα προς ελλαδα χωρα προορισμου

φιλε μην ανυσηχεις θα φανει, εμενα ηταν απο 11/7 σε pre-advised και σημερα ξαφνικα μου εγραψε οτι ειναι ολλανδια το δεμα μου (the item is at the postnl sorting center).

κανε μερικες μερες υπομονη και θα φανει

φιλε μην ανυσηχεις θα φανει, εμενα ηταν απο 11/7 σε pre-advised και σημερα ξαφνικα μου εγραψε οτι ειναι ολλανδια το δεμα μου (the item is at the postnl sorting center).

κανε μερικες μερες υπομονη και θα φανει

Το ίδιο και σε εμένα,έσκασε Ολλανδία Παρασκευή απόγευμα.

Αν παραγγελω αυτό με dhl πιστεύετε ότι θα έχω τελωνείο?

https://m.aliexpress.com/item/32686183066.html#autostay

Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα...

οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας!