Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα.Μολις έβαλα 10 ευρώ από PayPal,μέσω εφαρμογής. Υπόλοιπο 8.63

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα.Μολις έβαλα 10 ευρώ από PayPal,μέσω εφαρμογής. Υπόλοιπο 8.63

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άντε και........ εις κατώτερα ;)

Καλημέρα. Την Παρασκευή έβαλα 10 ευρώ σε F2G μέσω PayPal από την εφαρμογή. Υπόλοιπο 8.63 άρα δεν πήρε 0.30 ευρώ. Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Στην Γερμανία μπορούμε να δούμε;

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αρα πηρε !!! 8.93 εμπαιναν με ανανεωση 10€
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Καλημέρα. Την Παρασκευή έβαλα 10 ευρώ σε F2G μέσω PayPal από την εφαρμογή. Υπόλοιπο 8.63 άρα δεν πήρε 0.30 ευρώ.

μια χαρά τα πήρε

Στην Γερμανία μπορούμε να δούμε;

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έως και για 12 μήνες. Πρέπει τουλάχιστον μια φορά ανά 12 μήνες να παίρνει Ελληνική IP για να θεωρεί ότι έχεις έδρα στην Ελλάδα.

Έως και για 12 μήνες. Πρέπει τουλάχιστον μια φορά ανά 12 μήνες να παίρνει Ελληνική IP για να θεωρεί ότι έχεις έδρα στην Ελλάδα.
Είσαι σίγουρος? νομίζω ότι παίζει μόνο μέσω του δικτύου της wind.

Είσαι σίγουρος? νομίζω ότι παίζει μόνο μέσω του δικτύου της wind.

Η εφαρμογή για κινητά/tablet παίζει σε όλη την ΕΕ.

Παράλληλη ανανέωση 5€ σε Q και 10€ f2g,μεσω των εφαρμογών τους με χρεωστική στην Q δεν κράτησε τα 30λεπτα στο f2g ta κράτησε.
One Plus 6

το έβαλε κάποιος για να μας πεί εντυπώσεις;

Απο μια πρώτη ματιά που έριξα ο αποκωδικοποιητής έχει πολλές δυνατότητες, ειδικά αν έχει κάποιος "παλιά" τηλεόραση.

Ειναι να κάνω αλλαγή παρόχου σύντομα και σκέφτομαι μεταξύ wind vision kai Vodafone TV.

• 2 weeks later...
το εχω βαλει αρκετες μερες ακομα περιμενω τον κωδικο για το netflix
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Επειδή διάβαζα και σχολίαζα, αλλά δεν είχα κάνει ο ίδιος ανανέωση εν τω μεταξύ, σε πρόσφατη ανανέωση από το site με Paypal για 5€ σε Q, δεν κράτησε τίποτα.

Άρα η Q παραμένει η οικονομική καρτοκινητή. :p

Γεια σας! πηγα σε καταστημα της Θεσσαλονικης, και ρωτησα για το Wind Vision το απλο με τα 9.90ε, και η υπαλληλος μου πε οτι κανονικα για να το αγορασει καποιος θα πρεπει ηδη να εχει σταθερο λογαριασμο στην Wind ωστε να μπορεσει να το παρει. δεν γινεται διαφορετικα. καλο μεσημερι σε ολην την παρεα!!!

Αν είχε και τα Discovery θα το έβαζα 100%.

Τώρα είναι υπό σκέψη και... μάλλον θα παραμείνει εκεί.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

δεν είναι 5ψηφιο αλλά έχω μία χρέωση στο λογαριασμό με κλήση διάρκειας περίπου 9 λεπτών στο 301555 αξίας 2,5 ευρώ.

δε μπορώ να βρω που ανήκει ο αριθμός αυτός και το πιο πιθανό είναι να το κάλεσε ηλικιωμένο άτομο στο σπίτι.

Μήπως το έχει συναντήσει κανένας άλλος αυτο το νούμερο; σε ποια υπηρεσία ανήκει;

Ενας καλος τροπος ειναι ελεγχος προωθηση κλησεων με Κωδικο USSD *#67# σε περιπτωση που δεν εχει πειραχτει βγαζει τον αριθμο της καρτας σου

+30694 (121) 6946946

Ενας καλος τροπος ειναι ελεγχος προωθηση κλησεων με Κωδικο USSD *#67# σε περιπτωση που δεν εχει πειραχτει βγαζει τον αριθμο της καρτας σου

+30694 (121) 6946946

Ενα ευχαριστω στον φιλο, ειχα το εξης προβλημα, εχω μια σιμ και ειχε ληξει ο χρονος ανανεωσης, ηθελα να ανανεωσω μεσω ιντερνετ αλλα ηθελε το νουμερο για να γινει, δεν εβρισκα το καρτακι με τα νουμερα και δεν μπορουσε να στελει sms.

Με το εξης τροπο δουλεψε! Απλα δεν βαζεις το 121 :lol::lol::lol:

Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked