Jump to content

boula1991

Members
  • Δημοσιεύσεις

    61
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by boula1991

  1. boula1991

    Cubot A5

    εγω βεβαια απο την σειρα αυτη της cubot ηδη <ζαχαρωνω> το P20 2018!! ωραια σε ευχαριστω κ παλι
  2. boula1991

    Cubot A5

    μαλιστα ωραια ευχαριστω για την ενημερωση!! η μπαταρια μια μερα σου κρατα?
  3. boula1991

    Cubot A5

    καλησπεεα!! το εχεις παρει? διοτι τα χαρατηριστικα του ειναι καλα για μενα που θελω ενα κινητο για βασικη χρηση!! καλο απογευμα
  4. @Dim2018 τι εγινε με το κινητο διορθωθηκε το προβλημα? διαβαζω πολυ καλες κριτικες στο GearBest, η τιμη του ειναι μια χαρα σε σχεση με της ελλαδας. σκεφτομαι να παρω ή αυτο ή το Honor 9 lite 2018....
  5. @serfistas1 εχω παρει συσκευη κοπης καρτας απο microsim σε nanosim, πιστευεις οτι θα δουλεψει σε αυτο το κινητο? δεν θελω να αλλαξω καρτα σιμ και να δωσ 5ε αδικα
  6. @sat_rrstm:<<Καλημερα! Δυστυχώς δεν έχουμε ενημέρωση για το συγκεκριμένο μοντέλο. Αν έχουμε κάτι νεότερο, θα σε ενημερώσουμε άμεσα.>> αυτην ειναι η απαντηση της cubot
  7. boula1991

    Cubot X18 Plus

    @tasosbita στειλτους καλυτερα μηνυμα στο μεσετζερ της cubot να σου απαντησουν στο ερωτημα σου!! εγω τους εστειλα για να τους ρωτησω αν το cubot note plus 2017 θα παρει και νεοτερη αναβαθμιση και μου απαντησαν αμεσως!!!
  8. σε ευχαριστω ολυ για την απαντηση σου!!!
  9. εχει καινουργια αναβαθμιση το κινητο τωρα? ή θα παρει συντομως?
  10. καλημερα! μηπως πρεπει να το γυρισεις πισω? σορρυ που σου γραφω τωρα. επειδη ενδιαφερομαι κ γω για αυτη τη συσκευη, θελω την γνωμη σου!!
  11. ευχαριστωωω ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστωωω
  12. ειναι καλο κινητο? το χαζαρωνω για αυτο ρωταω!!! οποιος το χει ασ απαντησει καλο θα κανει!!
  13. oχι για Θεσσαλονικη μιλαω @Nikolas_62oti, ξερεις αν ειναι καλο?
  14. γεια σας! εγω εχω την ευρωπαικη καρτα νεων ( την εβγαλα μεσα σε μια μερα απο το Δημαρχειακο Μεγαρο Θεσσαλονικης) και με την πρωτη ανανεωση 10ε μετα απο 30 μερες, μπαινουν αυτοματα αλλα 10ε στο πακετο!! σας λεω την προσωπικη μου εμπειρια παιδια εχω να βαλω καρτα πανω απο 2 μηνες και ειλικρινα εχω σωθει!! ψαξτε το οσοι ειστε πανω απο 25 χρονων γιατι ειναι μεχρι τα 30. και ετσι θα βολευτειτε!! να σας πω ακομα οτι ακομα μου δινουν το φοιτητικο cu!!! σχολιαστε απο κατω ελευθερα!!
  15. Γεια σας! θα θελα να ρωτησω εχει καποιος εμπειρια για τις πωλησεις στην κοσμοτε? εχει παει κανεις να δουλεψει?
  16. Γεια σας! πηγα σε καταστημα της Θεσσαλονικης, και ρωτησα για το Wind Vision το απλο με τα 9.90ε, και η υπαλληλος μου πε οτι κανονικα για να το αγορασει καποιος θα πρεπει ηδη να εχει σταθερο λογαριασμο στην Wind ωστε να μπορεσει να το παρει. δεν γινεται διαφορετικα. καλο μεσημερι σε ολην την παρεα!!!
  17. boula1991

    Lenovo A536

    θα θελα να αναβαθμισω το κινητο μου Lenovo a536 σε 5.1 και θα θελα να ρωτησω αν ξερεις καποιο καταστημα service στη θεσσαλονικη?
  18. γεια σας! θα θελα να ρωτησω σε οσους το εχουνε, στην πρωτη θυρα μπορεις να βαλεις και τις δυο καρτες νανο σιμ και στην δευτερη θυρα μονο την καρτα μνημης?
  19. καλημερα!!! ειναι καλο το κινητο οσο το χεις?
×
×
  • Create New...