Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ότι θέλει αντικατάσταση για 4G και, δυστυχώς, και φόρτωμα 5€ επειδή έληξε τη ΔΕ 7/3 η προηγούμενη κάρτα (ήρθε σχετικό sms ότι έληξε το 1GB αν και είχε ανανεωθεί την 1/3) το επιβεβαίωσα με τηλεφωνική επικοινωνία με το 8005000200.

Το πακέτο είναι το 1GB/μήνα λόγω σταθερής.

άρα καρτοκινητής ναι χρειάζεται αλλαγή κάρτας....

Powered by Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited.

Με πηρε πριν λιγο ο αριθμος 2155050200 και μου ειπαν οτι ειναι απο την wind και οτι κερδισα σε διαγωνισμο για παροχη καρτας υγειας? για 6 μηνες? κατι τετοιο... πως θα δω αν οντως ειναι της wind o αριθμος?

Με πηρε πριν λιγο ο αριθμος 2155050200 και μου ειπαν οτι ειναι απο την wind και οτι κερδισα σε διαγωνισμο για παροχη καρτας υγειας? για 6 μηνες? κατι τετοιο... πως θα δω αν οντως ειναι της wind o αριθμος?

Ο αριθμός αυτός βγαίνει σε CYTA

I am the FireStarter

Ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να βρεις τον πάροχο στον οποίο έχει εκχωρηθεί ένας αριθμός είναι η ακόλουθη σελίδα:

http://www.foritotita.gr/?page_id=362

Ο τηλεφωνικός αριθμός: 2155050200

Ανήκει στο δίκτυο: CYTA (HELLAS)

πηγή : http://www.foritotita.gr/?page_id=362

Γιατί μάλλον ο διαγωνισμός είναι μουφα

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

CYTA είναι ο πάροχος της γραμμής αλλά την γραμμή την χρησιμοποιεί ο κάτοχός της για να προωθεί WIND. Προφανώς και είναι εταιρεία τηλεπωλήσεων...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

1) Ρώτησες πληροφορίες για τα δικαιώματα (παροχές/προϋποθέσεις τους) και υποχρεώσεις σου με την απόκτηση της κάρτας υγείας;

Τη θες;

2) Συμμετείχες σε κάποιο διαγωνισμό για αυτή; (Το ρώτησες αυτό;)

Αν θες ενημέρωσέ μας.

Αυτά έχουν σημασία {Και βέβαια, το τι θα υπογράψεις}.

Αν πήραν από Cyta εκ μέρους της Wind, δεν έχει σημασία.

Αλλά, δεν το'ξερα: Δίνει η Wind κάρτες υγείας σε "διαγωνισμό"; Ποιόν; :lol:

1) Ρώτησες πληροφορίες για τα δικαιώματα (παροχές/προϋποθέσεις τους) και υποχρεώσεις σου με την απόκτηση της κάρτας υγείας;

Τη θες;

2) Συμμετείχες σε κάποιο διαγωνισμό για αυτή; (Το ρώτησες αυτό;)

Αν θες ενημέρωσέ μας.

Αυτά έχουν σημασία {Και βέβαια, το τι θα υπογράψεις}.

Αν πήραν από Cyta εκ μέρους της Wind, δεν έχει σημασία.

Αλλά, δεν το'ξερα: Δίνει η Wind κάρτες υγείας σε "διαγωνισμό"; Ποιόν; :lol:

Τους ειπα πως ελαβα μερος? και ειπαν διαλεξαν αναμεσα σε 8κ αριθμους τυχαια και βγηκε ο δικος μου.. Δεν την πολυ θελω να σου πω την αληθεια αλλα αν δεν βλακειες και ισχυει ας την να υπαρχει, δεν υπεγραψα τπτ και αν μ ζητηθει δν νμζω να το κανω.. Απλα μ ζητησε ονοματεπωνυμο και διευθυνση ωστε να την στειλουν.

Τους ειπα πως ελαβα μερος? και ειπαν διαλεξαν αναμεσα σε 8κ αριθμους τυχαια και βγηκε ο δικος μου.. Δεν την πολυ θελω να σου πω την αληθεια αλλα αν δεν βλακειες και ισχυει ας την να υπαρχει, δεν υπεγραψα τπτ και αν μ ζητηθει δν νμζω να το κανω.. Απλα μ ζητησε ονοματεπωνυμο και διευθυνση ωστε να την στειλουν.

Όταν την παραλάβεις,

ενημέρωσέ μας, αν θες:

1) Έπρεπε να υπογράψεις κάτι σαν σύμβαση;

2) Είναι όπως οι άλλες "κάρτες υγείας" (κάποιες διαγνωστικές εξετάσεις με χαμηλότερη χρέωση ή/και προϋποθέσεις για να τις κάνεις);

3) Όντως διαπιστώνεις (από αυτά που παρέλαβες από το courier) ότι είναι "της Wind"; Πχ γράφει κάτι; Ή κάτι άλλο;

Και αν ποτέ τη χρησιμοποιήσεις (έστω και τηλεφωνικά κλείνοντας ραντεβού) ή όντως κάνοντας διαγνωστικές εξετάσεις ή όποιας μορφής check up:

4) "Κρύβει" κάτι ή όντως είναι δώρο, όπως ισχυρίστηκαν;

Για να γνωρίζουμε / προφυλαχθούμε {Αν...} και οι υπόλοιποι.

Όταν την παραλάβεις,

ενημέρωσέ μας, αν θες:

1) Έπρεπε να υπογράψεις κάτι σαν σύμβαση;

2) Είναι όπως οι άλλες "κάρτες υγείας" (κάποιες διαγνωστικές εξετάσεις με χαμηλότερη χρέωση ή/και προϋποθέσεις για να τις κάνεις);

3) Όντως διαπιστώνεις (από αυτά που παρέλαβες από το courier) ότι είναι "της Wind"; Πχ γράφει κάτι; Ή κάτι άλλο;

Και αν ποτέ τη χρησιμοποιήσεις (έστω και τηλεφωνικά κλείνοντας ραντεβού) ή όντως κάνοντας διαγνωστικές εξετάσεις ή όποιας μορφής check up:

4) "Κρύβει" κάτι ή όντως είναι δώρο, όπως ισχυρίστηκαν;

Για να γνωρίζουμε / προφυλαχθούμε {Αν...} και οι υπόλοιποι.

Θα σας ενημερωσω , σμρ μου ηρθε αυτοματοποιημενο τηλεφωνημα και για να δεχτω το δωρο επρεπε να πατησω 1 στο dial. Αφου το πατησα λεει σε 2 μερες θα επικοινωνισει η wind με μενα. Στο αυτοματοποιμενο παντως ειπε εντελως δωρεαν.. Το εχω ρεκορντιντ στο κιν μ καλου κακου

Με πήρανε και μένα σε νούμερο της Q το οποίο δεν αντιστοιχεί στο δικό μου όνομα. Σε νορμαλ συνθήκες θα έλεγα πως δεν ενδιαφέρομαι και θα το έκλεινα, αλλα με πιάσανε στον ύπνο (ήταν αρκετά νωρίς το πρωί) και τους έδωσα ονοματεπώνυμο και διεύθυνση, ώστε να φέρει ο κούριερ την κάρτα όπως είπαν. Επίσης ειδα μετά το τηλεφώνημα οτι μου ειχε ήδη σταλεί και ανάλογο sms που με ενημέρωνε οτι κέρδισα την προσφορά και έπρεπε να καλέσω στο νούμερο απ το οποίο με πήραν για να ενεργοποιηθεί. Αυτό που μου έκανε εντύπωση όταν ξύπνησα και το καλοσκέφτηκα, ήταν πως δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για τη μη ταύτιση στοιχείων του κατόχου της γραμμής με αυτα που εδωσα, όπως επίσης και η πρεμούρα να μου δώσουν το δώρο, αφού υποτίθεται πως έχω ενημερωθεί ήδη με μήνυμα και αν ενδιαφερόμουν θα είχα καλέσει μόνος μου. Κάποια απάτη προφανώς είναι αλλά τι; Θα φανεί στο κοντινό μέλλον. Αν έχω κάποιο νεότερο θα ενημερώσω κι εγω

Με πήρανε και μένα σε νούμερο της Q το οποίο δεν αντιστοιχεί στο δικό μου όνομα. Σε νορμαλ συνθήκες θα έλεγα πως δεν ενδιαφέρομαι και θα το έκλεινα, αλλα με πιάσανε στον ύπνο (ήταν αρκετά νωρίς το πρωί) και τους έδωσα ονοματεπώνυμο και διεύθυνση, ώστε να φέρει ο κούριερ την κάρτα όπως είπαν. Επίσης ειδα μετά το τηλεφώνημα οτι μου ειχε ήδη σταλεί και ανάλογο sms που με ενημέρωνε οτι κέρδισα την προσφορά και έπρεπε να καλέσω στο νούμερο απ το οποίο με πήραν για να ενεργοποιηθεί. Αυτό που μου έκανε εντύπωση όταν ξύπνησα και το καλοσκέφτηκα, ήταν πως δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για τη μη ταύτιση στοιχείων του κατόχου της γραμμής με αυτα που εδωσα, όπως επίσης και η πρεμούρα να μου δώσουν το δώρο, αφού υποτίθεται πως έχω ενημερωθεί ήδη με μήνυμα και αν ενδιαφερόμουν θα είχα καλέσει μόνος μου. Κάποια απάτη προφανώς είναι αλλά τι; Θα φανεί στο κοντινό μέλλον. Αν έχω κάποιο νεότερο θα ενημερώσω κι εγω

Σου ειπαν τα ιδια με μενα? Οτι απο 8 χιλιαδες αριθμους διαλεξαν το δικο σ? Επισης μας λες λιγο τον αριθμο που σε πηραν? Οντως για απατη φενετε.

Κάποια απάτη προφανώς είναι αλλά τι; Θα φανεί στο κοντινό μέλλον. Αν έχω κάποιο νεότερο θα ενημερώσω κι εγω

Πιστεύω οτι θα σου δίνει τη κάρτα για 6 μηνες δωρεαν και μετά θα πρέπει να τη σταματήσεις, αν δεν τη θες. Διαφορετικά θα ανανεωθεί αυτόματα και θα σε χρεώσει αντίστοιχα. Οπως κάνουν οι εταιρίες τηλεφωνίας, όπως έκανε το Netflix κτλ κτλ

Διάβασε το ενημερωτικό υλικό όταν έρθει η κάρτα, αν εχει φυσικά, ή βρες την εταιρία που θα σου προσφέρει τις υπηρεσίες και πάρτους τηλ και ρώτα τους

I am the FireStarter

Σου ειπαν τα ιδια με μενα? Οτι απο 8 χιλιαδες αριθμους διαλεξαν το δικο σ? Επισης μας λες λιγο τον αριθμο που σε πηραν? Οντως για απατη φενετε.

Βασικά δεν το ρώτησα αυτο, οπως είπα ήμουν απ τον ύπνο, στην ουσία με τα μάτια κλειστά απάντησα. Το μόνο που ρώτησα είναι αν εχει κάποια δέσμευση, και η κοπέλα απάντησε "καμιά, εμείς τη δίνουμε δώρο".

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ο αριθμός ήταν αυτος που αναφέρεις και εσυ στο αρχικό σου μνμ

Λοιπον παιδια, σημερα ηρθε ο φακελος με ACS, ως αποστολεα γραφει WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕΒΕ, περιοχη:Κηφισσιας 66.

Μεσα εχει 1 χαρτι Α4, και μια καρτα.. το προγραμμα λεγετε "W CARE" και η εταιρια ειναι η NewHealthSystem.gr

γνωριζει κανεις τιποτα?

πλέον η wind έχει καλύψει πάρα πολλά σημεία εντός της πόλης της Ρόδου, τυχαία βρέθηκα σήμερα σε ένα απο τα λίγα σημεία που έχουν όχι απλα κάλυψη 4G WIND αλλά και full σήμα οπότε έτρεξα και ένα speedtest με πολύ καλά αποτελέσματα όπως φαίνεται παρακάτω ...

πλέον η wind έχει καλύψει πάρα πολλά σημεία εντός της πόλης της Ρόδου, τυχαία βρέθηκα σήμερα σε ένα απο τα λίγα σημεία που έχουν όχι απλα κάλυψη 4G WIND αλλά και full σήμα οπότε έτρεξα και ένα speedtest με πολύ καλά αποτελέσματα όπως φαίνεται παρακάτω ...

Νομίζω κάθε speedtest >10Mbps θεωρείται πολύ καλό, δεδομένου ότι καλύπτει και πολύ απαιτητικούς χρήστες.

Η μόνη περίπτωση που θα ήθελα μεγαλύτερη ταχύτητα θα ήταν updates/restore σε κάποια πλατφόρμα λογισμικού.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρω ότι έχει εντοπιστεί 4G σε σημεία της Πελοποννήσου (Ναύπλιο, Άργος και προς τα κει), πρόσφατα μου είπαν για Τρίκαλα και προσωπικά πέτυχα και στη Τζια! Αυτό το τελευταίο μου φάνηκε πολύ παράξενο κι εμένα...

Τρικαλα δεν εχω ακουσει κατι. Μπορεις να μαθεις και να μας πεις?

Καλησπερα φιλοι μου θα με ενδιέφερε εαν γνωρίζει καποιος με ποιο τροπο μπορω να μαθαίνω το υπόλοιπο του χρόνου μου - MB στο επαγγελματικό προγραμμα το οποίο έχω.... Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Με το myWind.Ψαξε το λιγο

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked