panos314 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Εγω εχω το lg G Pad 8.0 4G και θα παρω lollipop μαιο με ιουνιο Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christof6 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Μόνο WiFi για την ώρα. Τηλέφωνο το ταμπλετ είναι μεγάλο δεν βολεύει πως να το κάνουμε, το mobile internet πάλι προς ώρας είναι ακριβό. Για να πας κάπου και να διαβάζεις ενημερώσεις εφαρμογές απ το store κτλ θες 3 ευρώ. Δηλαδή 2 ο καφές η 2.5 και το internet 3 ευρώ τουλάχιστον. Δεν αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Το λες για να το πιστέψεις ή κάπου το διαβάσεις; Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Το λες για να το πιστέψεις ή κάπου το διαβάσεις; http://www.latinospost.com/articles/40168/20141101/android-l-5-0-lollipop-release-date-download-list-lg.htm Δες να το πιστέψεις και εσύ Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Τα αρχεία που κατεβάζω (βίντεο,τραγούδια)αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη του ταμπλετ,πως να αποθηκευτούν στην κάρτα μνήμης μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Τα αρχεία που κατεβάζω (βίντεο,τραγούδια)αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη του ταμπλετ,πως να αποθηκευτούν στην κάρτα μνήμης μου. Πας εκεί που λέει αποθηκευτικό χώρος και αλλάζεις την επιλογή σε κάρτα Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 http://www.latinospost.com/articles/40168/20141101/android-l-5-0-lollipop-release-date-download-list-lg.htm Δες να το πιστέψεις και εσύ δεν θέλω να σε απογοητεύσω φίλε, αλλά είναι είδηση από Νοέμβριο... πολλά έχουν αλλάξει από τότε, και η LG με τα updates δεν τα πάει καλά... Βέβαια το 8.0 είναι πιθανόν να πάρει, ως πιο νέα συσκευή από τη δική μας. Τώρα το πότε.... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Πας εκεί που λέει αποθηκευτικό χώρος και αλλάζεις την επιλογή σε κάρτα Πάω ρυθμίσεις,αποθήκευση και μετά πού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avlass Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Εξαρτάται από το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για να κατεβάσεις. Κατεβάζεις από κάποιον browser? από ποιον; Πρέπει να πας στα settings του συγκεκριμένου app με το οποίο κατεβάζεις (και όχι στα settings της ταμπλέτας) κι εκεί να δηλώσεις που θέλεις να γίνονται τα downloads. Σχετικά με το Lollipop... δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήθελα να το βάλω στη συσκευή μου. Απ' ό,τι καταλαβαίνω είναι πιο αργό και δεν προσφέρει και κάποια θεαματική αλλαγή. Είναι μάλλον μια κατάσταση τύπου Ice Cream Sandwich, όπου εισάγουν αλλαγές που θα εξυπηρετηθούν καλύτερα από συσκευές επόμενης γενιάς, ενώ οι υπάρχουσες συσκευές θα δυσκολεύονται. Σε κάθε περίπτωση ας κάνουν ό,τι θέλουν. Υπάρχει και Cyanogen... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosxls Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Εγώ πάντως προχώρησα σε root με το towelroot ... και δεν σκοπεύω να αλλάξω σε lollipop .. Όσο για την αποθήκευση σε Κάρτα SD εκτός από τις stock εφαρμογές όλες οι άλλες θέλουν δικαιώματα admin οπότε το root είναι μονόδρομος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Το καλυτερο ειναι να βαλει broadband με την καρτα μεσα ή να παρει wi-fi εκδοση και να κανει απο καποιο κινητο tethering(φορητο σημειο προσβασης) αμα εχει πολλα MB και δεν τα χρησιμοποιει.Υποψην θα σου ρουφαει την μπαταρια στο τηλ για πλακα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Χθες έβαλα να φορτίσει το ταμπλετ και εκει που ήταν στο 41% εκει παρέμεινε σήμερα το πρωι και είχε βγάλει ένα σήμα για downloading mode....ξέρει κανείς τι είναι παιδια??? Πως το διορθώνουμε ?? Τι φταίει ??? Μου το έχει ξανακάνει στο παρελθόν περίπου 3-4 φορές αλλά δεν το έδωσα σημασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Το tablet το έχω ρουταρισμένο από την αρχή που το πήρα εδώ και ένα χρόνο περίπου. Μου ήρθε ενημέρωση για knock code που όμως δεν γίνεται λόγω ρουτ. Είναι εύκολο να ξερουταριστει και να ρουταριστει ξανά? Ούτε και θυμάμαι πως το έκανα..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Το tablet το έχω ρουταρισμένο από την αρχή που το πήρα εδώ και ένα χρόνο περίπου. Μου ήρθε ενημέρωση για knock code που όμως δεν γίνεται λόγω ρουτ. Είναι εύκολο να ξερουταριστει και να ρουταριστει ξανά? Ούτε και θυμάμαι πως το έκανα..... Αν απλά είναι rooted κάνει κανονικά την αναβάθμιση και χάνεται το root. Αν έχει custom recovery σου προτείνω να το αφήσεις έτσι και να περάσεις μια Rom γιατί το custom recovery σε 4.4 είναι mission impossible. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Αν απλά είναι rooted κάνει κανονικά την αναβάθμιση και χάνεται το root. Αν έχει custom recovery σου προτείνω να το αφήσεις έτσι και να περάσεις μια Rom γιατί το custom recovery σε 4.4 είναι mission impossible. Απλά rooted αλλά μόλις πάει να κάνει αναβάθμιση γράφει error και μόλις ανοίξει γραφείο ότι δεν μπορεί να γίνει σε ρουταρισμένο . Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Nop. Άλλαξαν τα πράγματα! Αν αντιληφθεί root δεν προχωράει καμιά αναβάθμιση. Τώρα για το unroot, προσωπικα ποτε δεν το κατάφερα. Παρόλο που εκανα οτι ελεγαν οι οδηγίες του unroot, αυτο παντα κατι έβλεπε και έλεγε οτι ειχε γινει root στο ταμπλετ και μ' ειχε στο φτύσιμο! Μονον με το LG repair tool μπορεσα και εκανα unroot. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosxls Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Σε έμενα πάντως με rooταρισμενο tab κάνει κανονικά αναβάθμιση χωρίς κανένα πρόβλημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Σε μένα στοκ ρουταρισμενο δεν κάνει αναβάθμισή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Χθες έβαλα να φορτίσει το ταμπλετ και εκει που ήταν στο 41% εκει παρέμεινε σήμερα το πρωι και είχε βγάλει ένα σήμα για downloading mode....ξέρει κανείς τι είναι παιδια??? Πως το διορθώνουμε ?? Τι φταίει ??? Μου το έχει ξανακάνει στο παρελθόν περίπου 3-4 φορές αλλά δεν το έδωσα σημασία... Είναι πιθανό να είναι κλειστό από μπαταρία και να κρατάς κάποιο πλήκτρο (power/volume) όταν το βάζεις στην πρίζα για φόρτιση? Το download mode είναι δικλείδα ασφαλείας ώστε να ανεβάσεις άλλο λειτουργικό εκτός το εγκατεστημένο και ενεργοποιείται με συνδυασμό πλήκτρων κατά τη σύνδεση φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) Σε έμενα πάντως με rooταρισμενο tab κάνει κανονικά αναβάθμιση χωρίς κανένα πρόβλημα . Κατσε γιατι το 'χασα τώρα! Φανταζομαι να εννοείς ρουταρισμενο tab(let) ετσι? Edited February 16, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas24 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Παιδιά Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα λινκ με οδηγίες επαναφοράς σε ορίτζιναλ ρομ Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Το ταμπλετ το πηρα με την ψηφιακη αλληλεγγύη. Αυτο που με εντυπωσιαζει περισσοτερο ειναι η αυτονομια του. Με μια φορτιση και 2.5 ωρες οθονης ειμαι στο 75%! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Χθες έβαλα να φορτίσει το ταμπλετ και εκει που ήταν στο 41% εκει παρέμεινε σήμερα το πρωι και είχε βγάλει ένα σήμα για downloading mode....ξέρει κανείς τι είναι παιδια??? Πως το διορθώνουμε ?? Τι φταίει ??? Μου το έχει ξανακάνει στο παρελθόν περίπου 3-4 φορές αλλά δεν το έδωσα σημασία... Σήμερα και ενω το βράδυ ήταν στο 15% και το έβαλα να φορτίσει...έφτασε στο 40% και πάλι σταμάτησε να φορτίζει και έβγαλε αυτό το μήνυμα που σας είπα πιο πάνω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει τι μπορεί να φταίει ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Αν δεν πετιέται κανένα κουμπί ήχου, ίσως βραχυκύκλωμα κάπου στο καλώδιο usb. Είναι μια πιθανότητα γιατί και για usb καλώδιο ή jig (για download mode) βραχυκυκλώνεις 2 πινάκια στο usb. Κάνε μια δοκιμή με άλλο καλώδιο η άλλο φορτιστή γενικά αν είναι δυνατό. Επίσης καθάρισε την θύρα usb του ταμπλετ. Είναι η κύρια ύποπτη..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 4ωρες και 54 λεπτα 91%.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts