Jump to content

aderfiaZEITE

Members
  • Δημοσιεύσεις

    195
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aderfiaZEITE

  1. Κυριολεκτικά σέρνεται το kodi το H96 max x3. Χρησιμοποιω το manalab που δεν το λες και βαρύ build και φορτώνει φορτώνει για λεπτά ολοκληρα μεχρι που βαριέμαι... Το ιδιο build στο gt king φορτώνει τάχιστα και στο alfawise 96 μετά απο 5-10 δευτερόλεπτα.
  2. Κάνω αναβάθμιση το magisk και οταν το ανοίγω γράφει πως αυτή η έκδοση δεν είναι συμβατή...
  3. Εαν κατάλαβα καλά το magisk μας δινει επιλογή αν ειμαστε root η οχι;Εαν ναι πως γίνεται δεν κατάλαβα. Στην πάνω μπαρα μπορουμε να εμφανίσουμε αλλα στοιχεία;Το κλειδάκι για ενεργο vpn π.χ.
  4. Ανοιξε,φαντάζομαι πήγαν όλα καλά. Ευχαριστώ για την βοήθεια και την υπομονή.
  5. οκ φόρτωσε,σπευδω να δω δω αν ειναι ολα οκ.
  6. Εκανα αντιγραφή τον φάκελο licence ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ στο UBT ΤΟ UBT ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΑΚΕΛΟ LICENCE Τρέχω το UBT φορτώνω την rom και μου γραφει περιμένετε το αρχέιο είναι μεγάλο γίνεται έλεγχος. Αφου ολοκληρωθεί ο έλεγχος αλλάζει στο UBT μόνο το εξής:αντικατάσταση κλειδιού διαθέσιμο mac 15168 TO ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ UBT Πάταω το start ακολουθώ και τις δυο μεθόδους εγκατάστασης αλλα δεν γίνεται τίποτα
  7. Οκ πάω στο UBT και κάνω αντιγραφή το Licence. ΔΕΝ πρέπει μετά κάπου να το κάνω επικόλληση; Βρίσκω το licence του UBT,το LICENCE που κατέβασα από τον σύνδεσμο που δίνεις που το κάνουμε αντιγραφή;
  8. καμία σχέση με το δικο σου,ποιός ξέρει τι μπαχατέλα μου έστειλαν. το licence που το κάνουμε αντιγραφη στο UBT κάνω εγκατάσταση το UBT και μου ανοιγει απευθείας η εφαρμογή δεν βλέπω καποιο directory εγκατάστασης το licence το αποσυμπιέζουμε.
  9. Πάνω στα τσιπάκια το γράφει η στο αυτοκόλλητο που γράφει και το μοντέλο.
  10. Μου ηρθε με μπλε board.Που βλέπουμε το wifi chip;
  11. Ξέρει κανείς αν υπαρχεί rom για το alfawise s92; Το προορίζω για τρίτο στην ιεραρχία αλλα εχει μείνει με android 6 το καημένο...
  12. Πως αλλάζουμε dns σε tv box με σύνδεση ethernet; Κατέβασα απο το store την 1.1.1.1 αλλα δεν μου παίζει τους Ελληνικούς παρόχους στο kodi.
  13. Καμία διαφορά απεναντίας χειροτερη ποιότητα εικόνας στα περισσότερα tv box
  14. Επειδή ειναι usb male to male δεν σημαινει πως ειναι συμβατό. Είχα αγορασει και εγω δυο απο κατάστηματα της πολης μου και δεν έκανε κανενα Τελίκα πήρα ενα που που είχε προτεινει ο γάτος και όλα ΟΚ. Το καλώδιο που ειχα φτιάξει τα windows το αναγνώριζαν ως άγνωστη συσκευη,το δικο σου το βλέπουν τα windows;
  15. Δεν θυμάμαι έχει περάσει καιρός ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 50-60 εκατοστά περίπου.
  16. Μια εβδομάδα παιδευόμουν με αυτοσχέδιο καλώδιο απο δυο φορτιστες κινητών.Τι δεν είχα κάνει(οδηγους,αλλαγή λάπτοπ,διάφορα που μου λέγανε πως χρειάζονται να δούνε το usb τα windows) Τελικά αγόρασα ένα καλωδιο με 3.5 ευρώ και εκανα την δουλεια μου σε λίγα λεπτα.
  17. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους. Γιατι δεν μπορώ στο tv box να εγκαταστήσω παλιότερη έκδοση του firefox; Τραγική η τελευταια ενημέρωση του για tv box,αφήστε που κατήργησε σχεδόν ολα τα πρόσθετα. Προχτες μου ήρθε ενημέρωση στο gt king και μου έσβησε την sd coreelec άντε πάλι ψάξιμο.
  18. Λεω να τσιμπήσω ενα να δοκιμάσω και την rom. Ποιό θεωρεις καλυτερο απο τα H96maxX3, HK1 X3, Transpeed X3 Air, Vontar X3, Bqeel Y8.
  19. Θέλω το box να ανοίγει και να παίζει τα πάντα χωρίς να χρειάζομαι να μπαίνω σε διαδικασίες με dual boot κτλ. 1ον για τον λόγο ότι είναι ένα δυνατό μηχάνημα και μπορεί να τα παίξει όλα σφαίρα. 2ον γιατί δεν μπορώ να λέω στην κοπέλα μου πως αν θέλεις να δεις Netflix θα το ανοίξεις έτσι αν θέλεις να δεις οτε tv θα το ανοίγεις έτσι κτλ. Προτιμώ να μπω στις διαδικασίες για root και να είναι όλα κομπλέ. Το ίδιο πρόβλημα έχω... Αλλο ομως να παρακολουθεί σε ποιότητα 576 και άλλο σε 1080. Σε μεγάλη tv είναι αισθητή η διαφορα της ποιοτητας.
  20. Τι εννοεις να το δώσεις για να πάρεις αυτο που δίνει ο οτε;
  21. Γνωρίζει κάποιος αν στο tv box της cosmote εκκινεί το coreelec..
  22. Τι μπορούμε να κανουμε με το samba server;
  23. Η νέα ενημέρωση του beelink gt king φέρνει κάτι διαφορετικό η διορθώνει σφάλματα;
  24. Γίνεται να βάλουμε build στο coreelec χωρίς να χάσουμε το Netflix HD; ΕΑΝ κάνω καθαρή εγκατάσταση του build θα μου το διαγραψει;
×
×
  • Create New...