Jump to content

steliosxls

Members
  • Δημοσιεύσεις

    107
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About steliosxls

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

steliosxls's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Το πρωί μου έδειχνε αναβάθμιση σε 12 τώρα μου λέει πως δεν υπάρχουν ενημερώσεις.. Το ίδιο μου είχε κάνει από το 10 στο 11... Καμία ιδέα?
  2. Το συγκεκριμένο redmi note 9 οχι pro ή s όπως λέει.. Έχει led ειδοποιήσεων?
  3. Global 11.0.7 τελικά από 11.0.4 , άργησε πολύ να κατεβάζει 1,9 gb:)
  4. Μια από τα ίδια !!! Αν και μου είχε βγάλει αναβάθμιση σε 11.0.6 όπως και 11.0.7 δεν την έκανε πότε !!!!:!:
  5. Λοιπόν το κινητό αναβάθμισε χθες από 11.0.4.0 σε 11.0.6.0 όλα καλά μέχρι εδώ ... Σήμερα έχει επιστρέψει πάλι σε έκδοση 11.0.4.0 χωρίς να βγάζει αναβάθμιση....:ninja: Τι έγινε βρε ? :cry:
  6. Βασικά από 30% πήγε σε λίγα λεπτά στο 0%.. Να διορθώσω και ένα λάθος μου.... Ο φόρτισης της συσκευασίας είναι ο uch 20 απλός στα 1500 ma και οχι ο uch 12 που είναι ταχυφορτιστης και πάει ξεχωριστά..
  7. Το κινητό είναι σε λειτουργία εδώ και μερικές ημέρες . Συνοδεύετε με φορτιστή uch12 της Sony . Εντυπώσεις : Ταχύτητα και ποιότητα κατασκευής άψογη. Πολύ λίγος υπολειπόμενος χώρος , από τα 16 Gb χωρίς εγκατεστημένες εφαρμογές κάνει χρήση τα 7,5 Gb ( μετά από factory reset ) , πολύ bloatware ….!!! Η φόρτιση είναι πολύ αργή για μπαταρία στα 2700 ma θέλει 2,5 ώρες από το 0% και με την χρήση του φορτιστή uch12. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η διάρκεια της μπαταριάς ……!!!!!!! ( πχ από 30% στα 5% και μετά στο 0% σε μερικά λεπτά ) Φοβερό battery drain , απελπισία , θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω λεπτομέρειες . Προσπάθησα όλα τα γιατροσόφια που προτείνει το internet και το support της Sony ( βασικά απενεργοποίηση σχεδόν όλων των υπηρεσιών , location , sync .. κλπ. ) Για να μην αδικήσω την Sony έκανα ένα factory reset μήπως στρώση η κατάσταση . Ελπίζω η αναβάθμιση σε 7.0 Nugat να λύσει το πρόβλημα με την μπαταρία .
  8. +1000 Συμφωνώ απόλυτα !!!
  9. Γιατί ακριβώς η κορεάτικη είναι βαριά ? Ολα δουλεύουν τέλεια και σφαίρα !!! Είχα τις αμφιβολίες μου σχετικά με το κορεάτικο περιεχόμενο και την γραμματοσειρά .. Τελικά τα ελληνικά είναι άψογα εκτός από ένα app του support που είναι στα κορεάτικα ( Αδιάφορο !!! ) Αρχικά έψαχνα την έκδοση Hong Kong v30B , δεν βρήκα πουθενά το kdz . Έκτος από την επίσημη κορεάτικη που υποστηρίζει IR ( υπέρυθρες ) στις άλλες εκδόσεις που δοκιμάσατε δούλευε ?
  10. Πέρασα στο v500 την Κορεάτικη έκδοση του lollipop !!! Χωρίς κανένα πρόβλημα με τις παρακάτω οδηγίες : https://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/general/tutorial-korea-v30a-how-to-flash-t3076576 Ελληνικά χωρίς κανένα πρόβλημα , ir , wifi , knock , καρτα sd κλπ δουλεύουν τέλεια ... Το έκανα rοοt με kingroot .. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα ...
  11. Ουτε τα LG Tools δεν το βλεπουν ?
  12. Ποια 8 ???? :blink: Το δικό μου δεν πήρε ακόμη την marshmallow :mad:
  13. steliosxls

    LG L90 (D405N)

    Προσπάθησα να τροποποιήσω τον bootloader για να εγκαταστήσω το TWRP . Το αποτέλεσμα να κάνω brick το κινητό και να νέκρωση εντελώς .. Με τις παρακάτω οδηγίες κατάφερα να το επαναφέρω ( guide-unbrick-hard-bricked-l90-variants-t3173429 ) Μέτα από factory reset .. λαμβάνω το μήνυμα : LG SECURITY ERROR Δεν μπορώ να μπω σε download mode για να φλασαρω stock rom ... το περίεργο είναι πως δεν μπορεί να συνδεθεί το κινητό με usb στα windows , έχω συνεχεία αποσυνδέσεις , στην ουσία δεν το βλέπουν τα windows ... Δεν μπορώ να βρω κάτι ώστε να βοηθήσει την κατάσταση .. Καμιά ιδέα ...
  14. Από το πλαίσιο για 129 ευρώ + γυαλί προστασίας 13 ευρώ + θήκη σιλικόνης από public 10 ευρώ . Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές για low budget κινητό και όχι !!! . Καλή οθόνη ips 1280*720 με καλή φωτεινότητα και καλά χρώματα , η φωτογραφικές μια χαρά , εντυπωσιάστηκα με την λειτουργιά μεγεθυντικού φακού , όπως και με λειτουργείς ακριβότερων κινητών , flash, led ειδοποιήσεων ,αισθητήριας τσέπης , αρκετά καλή μπαταριά στα 2200 mAh , 4G , 2 GB μνήμη !!! , πολύ καλός ήχος , διπλό χτύπημα όπως στα lg ( δεν αποκρίνεται πάντα ) το GUI του 5.1 lollipop αρκετά καλό , προεγκαταστημένες εφαρμογές όπως twitter FB κλπ μπορούν να αφαιρεθούν , αρκετά γρήγορο σε εφαρμογές και παιχνίδια . Δεν περιέχει ακουστικά στην συσκευασία , περιέχει μεμβράνη προστασίας . Θα ακολουθήσουν περισσότερες εντυπώσεις . Πραγματικά εντυπωσιάστηκα με την Huawei με αντιπροσωπία στην Ελλάδα και 2 χρόνια εγγύηση !!!
  15. Περιμένω εντυπώσεις για την CM13 (6.0.1) , όσο για θήκη , εγώ έχω αυτή : http://www.plaisio.gr/tablet/prostasia-tablet/thikes/Sentio-Thikh-gia-LG-Gpad-V500-8-3-Black.htm πολύ καλή .
×
×
  • Create New...