Jump to content

firiel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    521
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About firiel

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

firiel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Κι εγω σε καποιο ντουλαι το εχω, αλλα ακομα παιζει το σκυλι Sent from my MI 9 using Tapatalk
  2. ακουστικα με 3πλη εκγκοπη στο βυσμα επαιζαν καμπανα μεσω τιυ ανταπτορα. Ηθελα να χρησιμοποιησω το αντατορακι για νασυνδεσω το κινητο με το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου και χρησιμοποιησα καρφι σε καρφι στερεοφωνικο (2 εγκοπες) και επαιζε χαλια. Η 3η εγκοπη ειναι για το μικροφωνο οποτε δεν μου χρςιαζεται αλλα μαλλον θα πρέπει να δω τωρα αν θα βρω καρφι σε καρφι με 3 εγκοπες για να δοκιμασω Sent from my MI 9 using Tapatalk Sent from my MI 9 using Tapatalk
  3. Μήπως σαν hands-free εννοείς τον adaptora από type-c Σε 3.5mm jack? Το έχει δοκιμάσει κανένας άλλος ρε παιδιά Σας παίζει καλά?
  4. Εχω προσέξει να είναι καλά κουμπωμένο. ¨Οταν λες με δικά σου ακουστικά? Αφού δεν δίνουν ακουστικά με το mi 9. Θα το ξαναδοκιμάσω με άλλα ακουστικά μήπως και
  5. Τώρα που το λες, μέσα από το adaptoraki που μας έχουν δώσει στο mi 9, ο ήχος είναι χάλια. Κόβεται και ξανάρχεται. Το κάνει και σε εσάς?
  6. Βγήκε η cm 13. Τρομερή μπαταρία επιτέλους.
  7. Όχι δεν καταγραφεί ύπνο στο band tools. Απλά έχει μια επιλογή nap που είναι ενα γρήγορο ξυπνητήρι.
  8. Έχω 2:18 λεπτά. Αλλά γενικά τον ύπνο δεν μου τον μετράει καλα
  9. Τώρα που το λέτε αυτό κάνει. Πολύ καλή παρατήρηση
  10. Υπάρχουν άλλες εφαρμογές με καλύτερη υποστήριξη των ειδοποιήσεων. Εγώ χρισμοποιω το mi band tools, αλλά κοστίζει, δείτε παρακάτω για αλλες http://forum.xda-developers.com/general/accessories/mi-band-xiaomis-fitness-smart-wristband-t2825239/post56311839#post56311839
  11. Έχει βρει κανένας καμία 3rd party εφαρμογή για τον ύπνο? Μου διαβάζει όποτε του έρθει και άμα διαβάσει μου λέει ότι κοιμόμουν για 2 ώρες εκεί που κοιμόμουν 8ωρο. Έχω το 1s με το heart monitor.
  12. Καλό χρυσό το gpad, αλλά άμα έπαιρνα τώρα tablet, δεν θα το αγόραζαν. Για παράδειγμα το nvidia shield έχει 199€ και τα χαρακτηριστικά του πολύ καλύτερα. Είμαι σίγουρος ότι άμα το έψαχνα, θα έβρισκα άπειρα παρόμοια παραδείγματα.
  13. Nope. Not a chance Αλλά ή aosp έχει φθάσει στην 6αρα και ή τελευταία έκδοση φαίνεται (εδώ και 2 μέρες) σταθερή και χωρίς από συνδέσεις της κάρτας μνήμης. Αν δεν σε ενδιαφέρει η θύρα infra τοτε δεν χάνεις τίποτα.
  14. Official φοράει 5.1.1 και όχι δεν μπορείς να βάλεις rom του gpe στο δικό μας.
  15. Χαχαχχαχα ναι μια χαρά είναι όμως έτσι. Μπαίνει και βγαίνει χαλαρά το βύσμα χωρίς να φθείρεται. Μακάρι να ήταν έτσι όλων των συσκευών μου. Είναι γνωστο, ότι αυτή ή κ@λοθυρα (micro usb), πολύ χειρότερη από τη προηγούμενη, χαλάει. Μου έχει χαλάσει 2 συσκευές και άπειρα καλώδια.
×
×
  • Create New...