scream Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 Εγώ έχω το Mr6400 με wind,κάνω χρήση πάνω από 500 gb το μήνα και δεν έχω κανένα πάγωμα. Ίσως επειδή το έχω μόνο για modem και δεν το ζορίζω πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 4 ώρες πριν, mixtri said: Ποιο ρουτερ έχεις και σε ποια περιοχή είσαι; Πρώτη φορά συναντώ τέτοια περίπτωση... Το έχω συναντήσει σε συνθήκες μεγάλης κατανάλωσης ισχύος από τη συσκευή αυτή και έφταιγε το ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΌ. 1) Είτε το τροφοδοτικό δεν δίνει σωστό Voltage . Amperage 2) Είτε το καλώδιο χαλαει το Voltage 3) Είτε Firmware ( σπανιότερα) Μπορεί να συμβαίνει μόνο σε περιπτώσεις που ζοριζεται με ... μακρυνή κεραία και ταυτόχρονο Carrier Aggregations 2 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 Το Mr 6400 παίζει πολύ καλά για τα λεφτά του και γενικότερα δεν είδα πρόβλημα με καμία εταιρία σε σημεία που η κάλυψη είναι επαρκής. Ένα κοντέινερ τέτοια έχουμε χρησιμοποιήσει τα τελευταία χρόνια. Είναι φθηνή λύση και παίζει αξιοπρεπώς. Είναι καθαρά θέμα παρόχου στην περιοχή που βρίσκεται. Θέλει ψάξιμο. 1 minute ago, HORGRAP said: Μπορεί να συμβαίνει μόνο σε περιπτώσεις που ζοριζεται με ... μακρυνή κεραία και ταυτόχρονο Carrier Aggregations Στα ανατολικά του νομού Καβάλας έκανε τέτοια τρέλα με Cosmote και δεν έφταιγε το ρούτερ. Είχε θέμα ο πάροχος. Τελικά άλλαξε πάροχο. Μακάρι όλοι να μπορούσαν να αγοράσουν το ZTE MU5001 5G και αν το σεταρεις με εξωτερική κεραία κάνει παπάδες. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 (edited) 46 minutes ago, cmvr said: Το Mr 6400 παίζει πολύ καλά για τα λεφτά του και γενικότερα δεν είδα πρόβλημα με καμία εταιρία σε σημεία που η κάλυψη είναι επαρκής. Ένα κοντέινερ τέτοια έχουμε χρησιμοποιήσει τα τελευταία χρόνια. Είναι φθηνή λύση και παίζει αξιοπρεπώς. Είναι καθαρά θέμα παρόχου στην περιοχή που βρίσκεται. Θέλει ψάξιμο. Στα ανατολικά του νομού Καβάλας έκανε τέτοια τρέλα με Cosmote και δεν έφταιγε το ρούτερ. Είχε θέμα ο πάροχος. Τελικά άλλαξε πάροχο. Μακάρι όλοι να μπορούσαν να αγοράσουν το ZTE MU5001 5G και αν το σεταρεις με εξωτερική κεραία κάνει παπάδες. Συμφωνω οτι το mr6400 ειναι πολυ καλο. Μπορει να εφταιγε η τροφοδοσια οπως αναφερθηκε παραπανω. Απλα θελω να ξερω ποια ειναι τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα της Β1 Edited October 10, 2022 by empeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 Just now, empeiros said: Συμφωνω οτι το mr6400 ειναι πολυ καλο. Μπορει να εφταιγε η τροφοδοσια οπως αναφερθηκε παραπανω Μπορεί αλλά σπάνια συμβαίνει αυτό. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 On 10/10/2022 at 10:22 ΠΜ, cmvr said: Το Mr 6400 παίζει πολύ καλά για τα λεφτά του και γενικότερα δεν είδα πρόβλημα με καμία εταιρία σε σημεία που η κάλυψη είναι επαρκής. Ένα κοντέινερ τέτοια έχουμε χρησιμοποιήσει τα τελευταία χρόνια. Είναι φθηνή λύση και παίζει αξιοπρεπώς. Είναι καθαρά θέμα παρόχου στην περιοχή που βρίσκεται. Θέλει ψάξιμο. Στα ανατολικά του νομού Καβάλας έκανε τέτοια τρέλα με Cosmote και δεν έφταιγε το ρούτερ. Είχε θέμα ο πάροχος. Τελικά άλλαξε πάροχο. Μακάρι όλοι να μπορούσαν να αγοράσουν το ZTE MU5001 5G και αν το σεταρεις με εξωτερική κεραία κάνει παπάδες. Τι περιεργα; Τι κανει η cosmote που δεν κανει η windαρα; Πάντως γενικά ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το router. Στο χωριο δεν υπαρχει καλυψη 5G On 10/10/2022 at 9:13 ΠΜ, mixtri said: Έχει mediatek. Λογικά κάποια ασυμβατότητα με κοσμοτε. Αν το βάλεις σε αυτόματο με κοσμοτε έχεις παγώματα; Έχω το mr200 με Qualcomm και έχω μια αποσύνδεση το μήνα και μηδέν πάγωμα. Στο λαπτοπ και στο τηλεφωνο ελεγε no internet. Το εβγαζα απ'ην πριζα και το ξαναεβαζα (γιατι δεν εχει on/off κουμπι για επανεκκινηση στο ρουτερ) και το ιντερνετ επανερχοταν On 10/10/2022 at 10:21 ΠΜ, HORGRAP said: Μπορεί να συμβαίνει μόνο σε περιπτώσεις που ζοριζεται με ... μακρυνή κεραία και ταυτόχρονο Carrier Aggregations Τελικα μετα απο σκεψη συνειδητοποιω οτι μαλλον κατι τετοιο εφταιγε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 3 ώρες πριν, empeiros said: Τελικα μετα απο σκεψη συνειδητοποιω οτι μαλλον κατι τετοιο εφταιγε Μισό λεπτό. Αν το κλειδώσεις σε μία μπάντα με ΚΟΣΜΟΤΕ δεν έχεις θέμα δηλαδή; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 8 ώρες πριν, mixtri said: Μισό λεπτό. Αν το κλειδώσεις σε μία μπάντα με ΚΟΣΜΟΤΕ δεν έχεις θέμα δηλαδή; Στην cosmote χρησιμοποιουσα Β7 και Β3 ενω στη wind μονο Β1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 28 minutes ago, empeiros said: Στην cosmote χρησιμοποιουσα Β7 και Β3 ενω στη wind μονο Β1 Απλα για να το ξεκαθαρίσουμε. Χρησιμοποιούσες μόνο Β3 ή μόνο Β7; δηλαδή έκανες manual band lock? Η το είχες σε Β3/Β7? Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 9 ώρες πριν, mixtri said: Απλα για να το ξεκαθαρίσουμε. Χρησιμοποιούσες μόνο Β3 ή μόνο Β7; δηλαδή έκανες manual band lock? Η το είχες σε Β3/Β7? Β3/Β7 μαζι. Και μιας που το αναφερουμε θελω να ρωτησω κατι: Το mr6400 ειναι απλο 4g router και οχι 4g+. Πως κανει carrier aggrecation τοτε; Η μηπως δεν εχω καταλαβει καλα τον ορο carrier aggrecation; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 7 minutes ago, empeiros said: Β3/Β7 μαζι. Και μιας που το αναφερουμε θελω να ρωτησω κατι: Το mr6400 ειναι απλο 4g router και οχι 4g+. Πως κανει carrier aggrecation τοτε; Η μηπως δεν εχω καταλαβει καλα τον ορο carrier aggrecation; Που το ειδες αυτο; 4G: FDD-LTE Cat4 (800/900/1800/2100/2600 MHz), TDD-LTE (2300/2500/2600 MHz) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 7 ώρες πριν, doganos said: Που το ειδες αυτο; 4G: FDD-LTE Cat4 (800/900/1800/2100/2600 MHz), TDD-LTE (2300/2500/2600 MHz) Τι εννοείς; Στο 4g router TP-Link mr6400 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 Από ότι έχω διαβάσει μπορεί να συνδυάσει μέχρι 2 μπάντες το mr6400. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2022 Όρμα Αριδαίας, Νομός Πέλλης 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2022 Όχι κάτι το τρομερό αλλά αν σκεφτείς ότι μέχρι το 2016-17 σίγουρα είχε μόνο gprs ούτε καν το απλό 3g κάτι είναι.Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. October 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2022 46 minutes ago, VasilisSam said: Όχι κάτι το τρομερό αλλά αν σκεφτείς ότι μέχρι το 2016-17 σίγουρα είχε μόνο gprs ούτε καν το απλό 3g κάτι είναι. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάνε αυτές οι εποχές! Θα υπάρξει αισθητή βελτίωση στο δίκτυο. Το γνωρίζω από μέσα αυτό. Ήδη από το 2023 και μετά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. October 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2022 55 minutes ago, Chrischal1908 said: Πάνε αυτές οι εποχές! Θα υπάρξει αισθητή βελτίωση στο δίκτυο. Το γνωρίζω από μέσα αυτό. Ήδη από το 2023 και μετά. Ως τότε; "φιλαράκι μήπως έχεις ένα mb;" 🧟 1 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 Μέτρηση εσωτερικού χώρου, στην Όρμα 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 Χαμηλη απόκριση σε σερφαρισμα και σχετικά χαμηλές ταχύτητες ανά ώρα. Τους έχω στείλει μηνύματα να το δουν. Έχουν κεραία μαζί με βονταφον . Περιοχή σε χωριό έξω από την πόλη της Λιβαδειάς. https://i.imgur.com/sQ8RocI.jpg https://i.imgur.com/4Rt2UQh.jpg 1 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 1 minute ago, Nickchris36 said: Χαμηλη απόκριση σε σερφαρισμα και σχετικά χαμηλές ταχύτητες ανά ώρα. Τους έχω στείλει μηνύματα να το δουν. Έχουν κεραία μαζί με βονταφον . Περιοχή σε χωριό έξω από την πόλη της Λιβαδειάς. https://i.imgur.com/sQ8RocI.jpg https://i.imgur.com/4Rt2UQh.jpg Είναι 800αρα γεμάτη. Θέλει αναβάθμιση με πρόσθετη μπάντα. 2 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 (edited) 3 minutes ago, cmvr said: Είναι 800αρα γεμάτη. Θέλει αναβάθμιση με πρόσθετη μπάντα. Πότε το χουν σκοπο? α..ξεχασα..δε καίγονται για επαρχια..Ας ειν καλα η καλυψη στα Μεγαλα αστικα κεντρα..Χ....να τα χωρια..Βαλτους εκει μια 20αρα. Και πολυ ειναι..θελουν και μπραουσινγκ...Τς τς τς...🤣 Edited October 16, 2022 by Nickchris36 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 Πότε το χουν σκοπο? α..ξεχασα..δε καίγονται για επαρχια..Ας ειν καλα η καλυψη στα Μεγαλα αστικα κεντρα..Χ....να τα χωρια..Βαλτους εκει μια 20αρα. Και πολυ ειναι..θελουν και μπραουσινγκ...Τς τς τς...Όπως το λες αν δεις και το cellmapper από βορά προς νότο αυτό συμβαίνει.Τώρα τρέχουν προβλήματα και στις πόλεις και όπου έβαλαν 1800+800+2100 με 10Mhz σύνολο 30 έχουν αρχίσει να πέφτουν οι ταχύτητες. Θέλουν δουλίτσα. Μόνο στις 2600 βλέπω band 20Mhz.Γενικά βλέπω ότι ο κοβιντ σε όλα τα δίκτυα έριξε τα πάντα πίσω. 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 (edited) 3 minutes ago, cmvr said: Όπως το λες αν δεις και το cellmapper από βορά προς νότο αυτό συμβαίνει. Τώρα τρέχουν προβλήματα και στις πόλεις και όπου έβαλαν 1800+800+2100 με 10Mhz σύνολο 30 έχουν αρχίσει να πέφτουν οι ταχύτητες. Θέλουν δουλίτσα. Γενικά βλέπω ότι ο κοβιντ σε όλα τα δίκτυα έριξε τα πάντα πίσω. Πραγματικά..τραγικότητα ανά περιοχές τι θα γίνει πια ? Δε ξέρω αν φταίει ο κοβιντ ..εγώ βλέπω αργή απόκριση πάντως και διάθεση για βελτίωση στη περιοχη μηδέν.. ας είναι καλά τα λεφτά που τσεπώνουν κάθε μήνα.. Edited October 16, 2022 by Nickchris36 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 (edited) Πλατεία Ορμας Edited October 16, 2022 by p_k 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 Τώρα μπροστά στο ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης. Άθλιο. 1 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts