Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα θα βγω λιγο οφ τοπικ αλλα μονο απο εδω θα παρω βοηθεια...

Σκεφτομαι να παρω αυτο Vodafone Smart ultra 6 Αντι για P8 lite ( θελω μεγαλυτερη οθονη και snapdragon.)

Η απορια μου εχει ως εξης...θα παιζει κανονικα στο κινητο αυτο το 4G και 4G+ της Wind ;;; ( στο p8lite παιζει μονο το 4G).

Φιλε μου μονο 4G θα πιανει γιατι εχει cat4 δηλαδη μεχρι 150mbps και οχι cat6 που ειναι μεχρι 300mbps(4G+).

Edited by franklin_

Φιλε μου μονο 4G θα πιανει γιατι εχει cat4 δηλαδη μεχρι 150mbps και οχι cat6 που ειναι μεχρι 300mbps(4G+).

Ωραια,σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα!!!

My Name Is George V.

Ωραια,σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα!!!

Πάντως 300 mbps και με το note 4 που είναι cat6 ούτε με το zenfone 2 που είναι cat5 (250mbps) δεν έχω πιάσει πουθενά και με κανένα δίκτυο αυτήν την ταχύτητα. :)

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Σωστα τα λες φιλε μου αλλα θα διαφωνησω γιατι η cosmote εχει πολυ καλη καλυψη και στη λιμνη πλαστηρα πιανει και 4g και γενικοτερα σχεδον παντου H+. Ολοι οι φιλοι μου που εχουν cosmote εχουν αψογο σημα. Μακαρι να μπει 4G και απο WIND γιατι αλλιως ειναι αχρηστο το mobile internet στην Καρδιτσα τουλαχιστον.

Σαν άνθρωπος της φύσης, λατρεύω να περπατάω και να κάνω ποδήλατο σε off-road μονοπάτια. Η ΚΟΣΜΟΤΕ είναι καλή όπου υπάρχουν χωριά και ΟΤΕ, δηλαδή εκεί που μπορούσε απλά να ρίξει ένα ιστό και κεραίες χωρίς να χτίσει δίκτυο κορμού. Αν βγεις λίγο εκτός δρόμου η ΚΟΣΜΟΤΕ είναι είδος υπό εξαφάνιση. Στη λίμνη Πλαστήρα όλες έχουν κάλυψη αλλά τι γίνεται μόλις βγεις εκτός δρόμου; Αν πας πιο μέσα στα βουνά (απαιτείται 4x4 και αρκετή υπομονή) και προχωρήσεις προς Ευρυτανία η ΚΟΣΜΟΤΕ απλά χάνεται. Και εκεί υπάρχει μόνο η Wind. Μετά τη Νεράιδα προσπάθησε να βγεις off-road (αξίζει και για τα τοπία) και δες τι γίνεται... Από την άλλη προς Αργιθέα η ΚΟΣΜΟΤΕ κερδίζει λόγω των υποδομών ΟΤΕ. Οι άλλες για να φτάσουν δίκτυο εκεί πρέπει να πληρώσουν τα μαλλιά της κεφαλής τους (μικροκυμματικά, ρεύμα, άδειες...). Επομένως καλώς ή κακώς έχουν παίξει με repeaters και ο θεός βοηθός.

Πάντως από περιέργεια ρώτα τους κυνηγούς τι εταιρείες έχουν μαζί τους όταν κάνουν εξορμήσεις. Σίγουρα έχουν Wind και δεύτερη ΣΙΜ ΚΟΣΜΟΤΕ. Η Wind απλά στις δύσβατες περιοχές έχει μόνο 2η γενιά. Αν ανέβεις από Μουζάκι προς τα ορεινά υπάρχουν πολλές περιοχές που έχει μόνο η Wind coverage. 900MHz rules the game.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σαν άνθρωπος της φύσης, λατρεύω να περπατάω και να κάνω ποδήλατο σε off-road μονοπάτια. Η ΚΟΣΜΟΤΕ είναι καλή όπου υπάρχουν χωριά και ΟΤΕ, δηλαδή εκεί που μπορούσε απλά να ρίξει ένα ιστό και κεραίες χωρίς να χτίσει δίκτυο κορμού. Αν βγεις λίγο εκτός δρόμου η ΚΟΣΜΟΤΕ είναι είδος υπό εξαφάνιση. Στη λίμνη Πλαστήρα όλες έχουν κάλυψη αλλά τι γίνεται μόλις βγεις εκτός δρόμου; Αν πας πιο μέσα στα βουνά (απαιτείται 4x4 και αρκετή υπομονή) και προχωρήσεις προς Ευρυτανία η ΚΟΣΜΟΤΕ απλά χάνεται. Και εκεί υπάρχει μόνο η Wind. Μετά τη Νεράιδα προσπάθησε να βγεις off-road (αξίζει και για τα τοπία) και δες τι γίνεται... Από την άλλη προς Αργιθέα η ΚΟΣΜΟΤΕ κερδίζει λόγω των υποδομών ΟΤΕ. Οι άλλες για να φτάσουν δίκτυο εκεί πρέπει να πληρώσουν τα μαλλιά της κεφαλής τους (μικροκυμματικά, ρεύμα, άδειες...). Επομένως καλώς ή κακώς έχουν παίξει με repeaters και ο θεός βοηθός.

Πάντως από περιέργεια ρώτα τους κυνηγούς τι εταιρείες έχουν μαζί τους όταν κάνουν εξορμήσεις. Σίγουρα έχουν Wind και δεύτερη ΣΙΜ ΚΟΣΜΟΤΕ. Η Wind απλά στις δύσβατες περιοχές έχει μόνο 2η γενιά. Αν ανέβεις από Μουζάκι προς τα ορεινά υπάρχουν πολλές περιοχές που έχει μόνο η Wind coverage. 900MHz rules the game.

Έχω ακριβώς την ίδια άποψη με εσένα για την συγκεκριμένη περιοχή. ΜΕ φίλους σε διαδρομή 4x4 που δουλεύαν και οι 2 στον ΟΤΕ :lol::lol::lol::lol::lol:

Πάντως για όποιον πάει σε αυτά τα μερί τον συμβουλεύω να πάρει το ποιο φτηνό δορυφορικό της thuraya http://www.thuraya.com/satsleeve-hotspot να έχει στα σίγουρα σήμα... γιατί μια φορά την πατήσαμε και ευτυχώς ο ένας φίλος είχε sat phone γιατί είχαμε κολλήσει στην Άκρη του πουθενά και δεν θα μας έβρισκαν ποτέ ...

Άσε που αν γίνει καμιά φυσική καταστροφή, κανένας πόλεμος (όλα είναι πιθανά πλέον με αυτά που συμβαίνουν διπλά μας), είναι το μονό δίκτυο που θα συνεχίζει να λειτουργεί. :lol::lol::lol::lol:

Και άντε να σου κουνηθεί κάνεις μετά για κάλυψη δικτύου :lol::lol:

έχουν και κάτι χρεώσεις χάρμα 5€ το mb:lol::lol:

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Το εχεις ψαξει το θεμα κ σε εμπιστευομαι. Δεν το εχω ψαξει τοσο πολυ απλα στα δικα μου μετρα αξιζει η κοσμοτε γιατι δεν πηγαινω off road. Ευχαριστω για τις πληροφοριες!

Παρακαλώ να σταματησουν τα Offtopic.

Η κάλυψη της Cosmote δεν ενδιαφέρει αυτό το forum.

Έχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες για Λάρισα? Πότε, που κλπ. Θα καλυφθεί όλος ο νομός ή κάποιες περιοχές και ποιες. Ευχαριστώ

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Στη wind η μόνη σίγουρη απάντηση είναι ""To δίκτυο μας εξελίσσεται και μέχρι το τέλος 2015 η WIND θα έχει πάνω από 60% πληθυσμιακή κάλυψη πανελλαδικά όσον αφορά το 4G. Στη διάθεσή σου." :lol::lol:

αν και πιστεύω ότι Λάρισα θα έρθει πιο γρήγορα απο την Κοζάνη

Πολύ εξέλιξη το δίκτυο. Μέτρηση πλατεία Κατερίνης. Πιο κεντρικά δεν γίνεται.

http://www.speedtest.net/android/1553781177.png

Edited by pank

Θεσσαλονίκη carrefour Μακεδονία

http://www.speedtest.net/my-result/a/1554541484

Καμάρα

http://www.speedtest.net/my-result/a/1552161633

Γενικά η κάλυψη και οι ταχύτητες είναι πολύ καλές (δεν είδα πουθενά κάτω από 20mbps). Αλλά στα ανατολικά από Βουλγαρη μέχρι Καλαμαριά και παραλία έχει θέμα η κάλυψη ακόμα και σε 2G.

Θεσσαλονίκη carrefour Μακεδονία

http://www.speedtest.net/my-result/a/1554541484

Καμάρα

http://www.speedtest.net/my-result/a/1552161633

Γενικά η κάλυψη και οι ταχύτητες είναι πολύ καλές (δεν είδα πουθενά κάτω από 20mbps). Αλλά στα ανατολικά από Βουλγαρη μέχρι Καλαμαριά και παραλία έχει θέμα η κάλυψη ακόμα και σε 2G.

Απο που Βουλγαρη; Εγω ειμαι κοντα στην αερογεφυρα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Πολύ εξέλιξη το δίκτυο. Μέτρηση πλατεία Κατερίνης. Πιο κεντρικά δεν γίνεται.

http://www.speedtest.net/android/1553781177.png

Ναι 3g είναι. Ακόμα περιμένουμε το 4g Κατερίνη.

Στην πατρα 4g ποτε θα δουμε;Υπαρχει καποια πληροφορηση.

Ειχα ρωτησει πριν δυο βδομαδες στο myf2g chat για την Πατρα και μου ειπαν οτι μεχρι το τελος του ετους θα χει μπει.Το site της wind λεει για πανω απο 60% καλυψη 4g μεχρι το τελος του ετους.Μεσα σ'αυτο το 60% δεν θα ναι και η πατρα.Πιστευω οτι ειναι πολλοι οι χρηστες της wind στην πατρα,εεε δεν πιστευω να τους αφησουν ετσι.Επισης ειδα και την αποφαση για τις κεραιες και ειδα οτι στην κεραια του αγ.διονυσιου εχει δοθει αδεια για φασμα 800 και 2600,οπως και στην κεραια στα ζαρουχλεικα.Ιδωμεν.............

Απο που Βουλγαρη; Εγω ειμαι κοντα στην αερογεφυρα.

Καθ. Παπαδάκη και μετά , ακόμα και στη Σοφούλη δεν υπάρχει πουθενα 4G σε κλειστούς χώρους (ίσως και σε ανοιχτούς).

Καθ. Παπαδάκη και μετά , ακόμα και στη Σοφούλη δεν υπάρχει πουθενα 4G σε κλειστούς χώρους (ίσως και σε ανοιχτούς).

Οκ,καταλαβα.Εχει θεμα εκει το 3G? Οσο ειχα Q δεν ειχα θεμα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Ειχα ρωτησει πριν δυο βδομαδες στο myf2g chat για την Πατρα και μου ειπαν οτι μεχρι το τελος του ετους θα χει μπει.Το site της wind λεει για πανω απο 60% καλυψη 4g μεχρι το τελος του ετους.Μεσα σ'αυτο το 60% δεν θα ναι και η πατρα.Πιστευω οτι ειναι πολλοι οι χρηστες της wind στην πατρα,εεε δεν πιστευω να τους αφησουν ετσι.Επισης ειδα και την αποφαση για τις κεραιες και ειδα οτι στην κεραια του αγ.διονυσιου εχει δοθει αδεια για φασμα 800 και 2600,οπως και στην κεραια στα ζαρουχλεικα.Ιδωμεν.............

Δύσκολο να αφήσουν την πάτρα μια από τις μεγαλύτερες πόλεις στην Ελλάδα! Τουλάχιστον κεντρικά στην Πάτρα θα μπει

Νομίζω πολιτική τους δεν ειναι μικρές - μεγάλες πόλεις... Δε λες τη Θεσπρωτία πυκνοκατοικημένη, πλην πανέμορφη :)

Μου δίνει την εντύπωση ότι πάει κατά γεωγραφικό διαμέρισμα. Λίγο τα καπιταλ κοντρολ, λίγο η παράλληλη αναβάθμιση σε κέντρα (WiFi calling)...ε μην το περιμένετε και αύριο στη γειτονιά σας. Αν συνεχίσει έτσι μέχρι το καλοκαίρι θα υπάρχει σχεδόν παντού LTE. Το εύχομαι. ;)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε κλειστούς χώρους με το ζόρι 2G..

Τοσο χαλια; Εγω ειμαι μερικα τετραγωνα προς τη Κ.Καραμανλη οπου 3G σε εσωτ χωρους ειναι 2-3/4 και 2G στο ισογειο και ασανσερ.Και ναι,υπερεχει απο την Vodafone οπου ειναι ανυπαρκτη εδω και κατι χρονια.Η Cosmote εχει κανονικοτατα 3G στο ισογειο και στο ασανσερ.Ειναι ομως εκει κοντα κεντρο του ΟΤΕ στην Κ.Καραμανλη,διπλα στα everest.

Edit:Φιλος με s4 στο σχολειο ειχε Wind 4G(καρτοκινητο Q) εξω 2/4 αλλα και μεσα στο κτηριο με 1/4 απ οτι καταλαβα γιατι σε 2G πιανουν φουλ τα κινητα(με Cosmote εχω 4/5 Edge και 1/5 H και H+ το οποιο χανεται κατα διαστηματα).Μαλλον εχουν βαλει στα 800Mhz,και επιτελους εχουμε κανονικο internet.Μπραβο Wind,δωσε 4G στα σχολεια.

Edited by Nikolas14

Τώρα 4G έχει και η Τρίπολη, με τα περίχωρά της! Περισσότερα στο σχόλιο που έκανα εδώ (click) σε σχετικό νήμα... ;)

Τώρα 4G έχει και η Τρίπολη, με τα περίχωρά της! Περισσότερα στο σχόλιο που έκανα εδώ (click) σε σχετικό νήμα... ;)

Ωραια,ελπιζω να ειναι στα 800 για να περναει και στα σχολεια(στο δικο

μου εχει περιοριστη σηματος και παρεμβαλει στο 3G).

Παιδιά θέλω μια διευκρίνιση. Η wind σε ποιες μπαντες παιζει;B20 κ Β7; δλδ μονο 800/2600; εδω κ 2 ωρες έχω φάει τον κόσμο και δεν μπορώ να βρω πουθενα ένα πινακάκι που έλεγε ποιες μπάντες υποστηρίζουν οι κάθε μια από τις ελληνικές εταιριες.. Edited by kallair

• The title was changed to Nova 4G