franklin_ Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 (edited) καλησπερα θα βγω λιγο οφ τοπικ αλλα μονο απο εδω θα παρω βοηθεια... Σκεφτομαι να παρω αυτο Vodafone Smart ultra 6 Αντι για P8 lite ( θελω μεγαλυτερη οθονη και snapdragon.) Η απορια μου εχει ως εξης...θα παιζει κανονικα στο κινητο αυτο το 4G και 4G+ της Wind ;;; ( στο p8lite παιζει μονο το 4G). Φιλε μου μονο 4G θα πιανει γιατι εχει cat4 δηλαδη μεχρι 150mbps και οχι cat6 που ειναι μεχρι 300mbps(4G+). Edited November 6, 2015 by franklin_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Φιλε μου μονο 4G θα πιανει γιατι εχει cat4 δηλαδη μεχρι 150mbps και οχι cat6 που ειναι μεχρι 300mbps(4G+). Ωραια,σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα!!! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Φιλε μου μονο 4G θα πιανει γιατι εχει cat4 δηλαδη μεχρι 150mbps και οχι cat6 που ειναι μεχρι 300mbps(4G+). Ωραια,σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα!!! Πάντως 300 mbps και με το note 4 που είναι cat6 ούτε με το zenfone 2 που είναι cat5 (250mbps) δεν έχω πιάσει πουθενά και με κανένα δίκτυο αυτήν την ταχύτητα. :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Σωστα τα λες φιλε μου αλλα θα διαφωνησω γιατι η cosmote εχει πολυ καλη καλυψη και στη λιμνη πλαστηρα πιανει και 4g και γενικοτερα σχεδον παντου H+. Ολοι οι φιλοι μου που εχουν cosmote εχουν αψογο σημα. Μακαρι να μπει 4G και απο WIND γιατι αλλιως ειναι αχρηστο το mobile internet στην Καρδιτσα τουλαχιστον. Σαν άνθρωπος της φύσης, λατρεύω να περπατάω και να κάνω ποδήλατο σε off-road μονοπάτια. Η ΚΟΣΜΟΤΕ είναι καλή όπου υπάρχουν χωριά και ΟΤΕ, δηλαδή εκεί που μπορούσε απλά να ρίξει ένα ιστό και κεραίες χωρίς να χτίσει δίκτυο κορμού. Αν βγεις λίγο εκτός δρόμου η ΚΟΣΜΟΤΕ είναι είδος υπό εξαφάνιση. Στη λίμνη Πλαστήρα όλες έχουν κάλυψη αλλά τι γίνεται μόλις βγεις εκτός δρόμου; Αν πας πιο μέσα στα βουνά (απαιτείται 4x4 και αρκετή υπομονή) και προχωρήσεις προς Ευρυτανία η ΚΟΣΜΟΤΕ απλά χάνεται. Και εκεί υπάρχει μόνο η Wind. Μετά τη Νεράιδα προσπάθησε να βγεις off-road (αξίζει και για τα τοπία) και δες τι γίνεται... Από την άλλη προς Αργιθέα η ΚΟΣΜΟΤΕ κερδίζει λόγω των υποδομών ΟΤΕ. Οι άλλες για να φτάσουν δίκτυο εκεί πρέπει να πληρώσουν τα μαλλιά της κεφαλής τους (μικροκυμματικά, ρεύμα, άδειες...). Επομένως καλώς ή κακώς έχουν παίξει με repeaters και ο θεός βοηθός. Πάντως από περιέργεια ρώτα τους κυνηγούς τι εταιρείες έχουν μαζί τους όταν κάνουν εξορμήσεις. Σίγουρα έχουν Wind και δεύτερη ΣΙΜ ΚΟΣΜΟΤΕ. Η Wind απλά στις δύσβατες περιοχές έχει μόνο 2η γενιά. Αν ανέβεις από Μουζάκι προς τα ορεινά υπάρχουν πολλές περιοχές που έχει μόνο η Wind coverage. 900MHz rules the game. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 (edited) Σαν άνθρωπος της φύσης, λατρεύω να περπατάω και να κάνω ποδήλατο σε off-road μονοπάτια. Η ΚΟΣΜΟΤΕ είναι καλή όπου υπάρχουν χωριά και ΟΤΕ, δηλαδή εκεί που μπορούσε απλά να ρίξει ένα ιστό και κεραίες χωρίς να χτίσει δίκτυο κορμού. Αν βγεις λίγο εκτός δρόμου η ΚΟΣΜΟΤΕ είναι είδος υπό εξαφάνιση. Στη λίμνη Πλαστήρα όλες έχουν κάλυψη αλλά τι γίνεται μόλις βγεις εκτός δρόμου; Αν πας πιο μέσα στα βουνά (απαιτείται 4x4 και αρκετή υπομονή) και προχωρήσεις προς Ευρυτανία η ΚΟΣΜΟΤΕ απλά χάνεται. Και εκεί υπάρχει μόνο η Wind. Μετά τη Νεράιδα προσπάθησε να βγεις off-road (αξίζει και για τα τοπία) και δες τι γίνεται... Από την άλλη προς Αργιθέα η ΚΟΣΜΟΤΕ κερδίζει λόγω των υποδομών ΟΤΕ. Οι άλλες για να φτάσουν δίκτυο εκεί πρέπει να πληρώσουν τα μαλλιά της κεφαλής τους (μικροκυμματικά, ρεύμα, άδειες...). Επομένως καλώς ή κακώς έχουν παίξει με repeaters και ο θεός βοηθός. Πάντως από περιέργεια ρώτα τους κυνηγούς τι εταιρείες έχουν μαζί τους όταν κάνουν εξορμήσεις. Σίγουρα έχουν Wind και δεύτερη ΣΙΜ ΚΟΣΜΟΤΕ. Η Wind απλά στις δύσβατες περιοχές έχει μόνο 2η γενιά. Αν ανέβεις από Μουζάκι προς τα ορεινά υπάρχουν πολλές περιοχές που έχει μόνο η Wind coverage. 900MHz rules the game. Έχω ακριβώς την ίδια άποψη με εσένα για την συγκεκριμένη περιοχή. ΜΕ φίλους σε διαδρομή 4x4 που δουλεύαν και οι 2 στον ΟΤΕ :lol::lol::lol::lol::lol: Πάντως για όποιον πάει σε αυτά τα μερί τον συμβουλεύω να πάρει το ποιο φτηνό δορυφορικό της thuraya http://www.thuraya.com/satsleeve-hotspot να έχει στα σίγουρα σήμα... γιατί μια φορά την πατήσαμε και ευτυχώς ο ένας φίλος είχε sat phone γιατί είχαμε κολλήσει στην Άκρη του πουθενά και δεν θα μας έβρισκαν ποτέ ... Άσε που αν γίνει καμιά φυσική καταστροφή, κανένας πόλεμος (όλα είναι πιθανά πλέον με αυτά που συμβαίνουν διπλά μας), είναι το μονό δίκτυο που θα συνεχίζει να λειτουργεί. :lol::lol::lol::lol: Και άντε να σου κουνηθεί κάνεις μετά για κάλυψη δικτύου :lol::lol: έχουν και κάτι χρεώσεις χάρμα 5€ το mb:lol::lol: Edited November 8, 2015 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
franklin_ Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Σαν άνθρωπος της φύσης, λατρεύω να περπατάω και να κάνω ποδήλατο σε off-road μονοπάτια. Η ΚΟΣΜΟΤΕ είναι καλή όπου υπάρχουν χωριά και ΟΤΕ, δηλαδή εκεί που μπορούσε απλά να ρίξει ένα ιστό και κεραίες χωρίς να χτίσει δίκτυο κορμού. Αν βγεις λίγο εκτός δρόμου η ΚΟΣΜΟΤΕ είναι είδος υπό εξαφάνιση. Στη λίμνη Πλαστήρα όλες έχουν κάλυψη αλλά τι γίνεται μόλις βγεις εκτός δρόμου; Αν πας πιο μέσα στα βουνά (απαιτείται 4x4 και αρκετή υπομονή) και προχωρήσεις προς Ευρυτανία η ΚΟΣΜΟΤΕ απλά χάνεται. Και εκεί υπάρχει μόνο η Wind. Μετά τη Νεράιδα προσπάθησε να βγεις off-road (αξίζει και για τα τοπία) και δες τι γίνεται... Από την άλλη προς Αργιθέα η ΚΟΣΜΟΤΕ κερδίζει λόγω των υποδομών ΟΤΕ. Οι άλλες για να φτάσουν δίκτυο εκεί πρέπει να πληρώσουν τα μαλλιά της κεφαλής τους (μικροκυμματικά, ρεύμα, άδειες...). Επομένως καλώς ή κακώς έχουν παίξει με repeaters και ο θεός βοηθός. Πάντως από περιέργεια ρώτα τους κυνηγούς τι εταιρείες έχουν μαζί τους όταν κάνουν εξορμήσεις. Σίγουρα έχουν Wind και δεύτερη ΣΙΜ ΚΟΣΜΟΤΕ. Η Wind απλά στις δύσβατες περιοχές έχει μόνο 2η γενιά. Αν ανέβεις από Μουζάκι προς τα ορεινά υπάρχουν πολλές περιοχές που έχει μόνο η Wind coverage. 900MHz rules the game. Το εχεις ψαξει το θεμα κ σε εμπιστευομαι. Δεν το εχω ψαξει τοσο πολυ απλα στα δικα μου μετρα αξιζει η κοσμοτε γιατι δεν πηγαινω off road. Ευχαριστω για τις πληροφοριες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Παρακαλώ να σταματησουν τα Offtopic. Η κάλυψη της Cosmote δεν ενδιαφέρει αυτό το forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Έχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες για Λάρισα? Πότε, που κλπ. Θα καλυφθεί όλος ο νομός ή κάποιες περιοχές και ποιες. Ευχαριστώ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Στη wind η μόνη σίγουρη απάντηση είναι ""To δίκτυο μας εξελίσσεται και μέχρι το τέλος 2015 η WIND θα έχει πάνω από 60% πληθυσμιακή κάλυψη πανελλαδικά όσον αφορά το 4G. Στη διάθεσή σου." :lol::lol: αν και πιστεύω ότι Λάρισα θα έρθει πιο γρήγορα απο την Κοζάνη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) Πολύ εξέλιξη το δίκτυο. Μέτρηση πλατεία Κατερίνης. Πιο κεντρικά δεν γίνεται. http://www.speedtest.net/android/1553781177.png Edited November 10, 2015 by pank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 3G είναι η μέτρηση έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Θεσσαλονίκη carrefour Μακεδονία http://www.speedtest.net/my-result/a/1554541484 Καμάρα http://www.speedtest.net/my-result/a/1552161633 Γενικά η κάλυψη και οι ταχύτητες είναι πολύ καλές (δεν είδα πουθενά κάτω από 20mbps). Αλλά στα ανατολικά από Βουλγαρη μέχρι Καλαμαριά και παραλία έχει θέμα η κάλυψη ακόμα και σε 2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Θεσσαλονίκη carrefour Μακεδονία http://www.speedtest.net/my-result/a/1554541484 Καμάρα http://www.speedtest.net/my-result/a/1552161633 Γενικά η κάλυψη και οι ταχύτητες είναι πολύ καλές (δεν είδα πουθενά κάτω από 20mbps). Αλλά στα ανατολικά από Βουλγαρη μέχρι Καλαμαριά και παραλία έχει θέμα η κάλυψη ακόμα και σε 2G. Απο που Βουλγαρη; Εγω ειμαι κοντα στην αερογεφυρα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Πολύ εξέλιξη το δίκτυο. Μέτρηση πλατεία Κατερίνης. Πιο κεντρικά δεν γίνεται. http://www.speedtest.net/android/1553781177.png Ναι 3g είναι. Ακόμα περιμένουμε το 4g Κατερίνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosr1 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Στην πατρα 4g ποτε θα δουμε;Υπαρχει καποια πληροφορηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Στην πατρα 4g ποτε θα δουμε;Υπαρχει καποια πληροφορηση. Ειχα ρωτησει πριν δυο βδομαδες στο myf2g chat για την Πατρα και μου ειπαν οτι μεχρι το τελος του ετους θα χει μπει.Το site της wind λεει για πανω απο 60% καλυψη 4g μεχρι το τελος του ετους.Μεσα σ'αυτο το 60% δεν θα ναι και η πατρα.Πιστευω οτι ειναι πολλοι οι χρηστες της wind στην πατρα,εεε δεν πιστευω να τους αφησουν ετσι.Επισης ειδα και την αποφαση για τις κεραιες και ειδα οτι στην κεραια του αγ.διονυσιου εχει δοθει αδεια για φασμα 800 και 2600,οπως και στην κεραια στα ζαρουχλεικα.Ιδωμεν............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Απο που Βουλγαρη; Εγω ειμαι κοντα στην αερογεφυρα. Καθ. Παπαδάκη και μετά , ακόμα και στη Σοφούλη δεν υπάρχει πουθενα 4G σε κλειστούς χώρους (ίσως και σε ανοιχτούς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Καθ. Παπαδάκη και μετά , ακόμα και στη Σοφούλη δεν υπάρχει πουθενα 4G σε κλειστούς χώρους (ίσως και σε ανοιχτούς). Οκ,καταλαβα.Εχει θεμα εκει το 3G? Οσο ειχα Q δεν ειχα θεμα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Σε κλειστούς χώρους με το ζόρι 2G.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ειχα ρωτησει πριν δυο βδομαδες στο myf2g chat για την Πατρα και μου ειπαν οτι μεχρι το τελος του ετους θα χει μπει.Το site της wind λεει για πανω απο 60% καλυψη 4g μεχρι το τελος του ετους.Μεσα σ'αυτο το 60% δεν θα ναι και η πατρα.Πιστευω οτι ειναι πολλοι οι χρηστες της wind στην πατρα,εεε δεν πιστευω να τους αφησουν ετσι.Επισης ειδα και την αποφαση για τις κεραιες και ειδα οτι στην κεραια του αγ.διονυσιου εχει δοθει αδεια για φασμα 800 και 2600,οπως και στην κεραια στα ζαρουχλεικα.Ιδωμεν............. Δύσκολο να αφήσουν την πάτρα μια από τις μεγαλύτερες πόλεις στην Ελλάδα! Τουλάχιστον κεντρικά στην Πάτρα θα μπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Νομίζω πολιτική τους δεν ειναι μικρές - μεγάλες πόλεις... Δε λες τη Θεσπρωτία πυκνοκατοικημένη, πλην πανέμορφη :) Μου δίνει την εντύπωση ότι πάει κατά γεωγραφικό διαμέρισμα. Λίγο τα καπιταλ κοντρολ, λίγο η παράλληλη αναβάθμιση σε κέντρα (WiFi calling)...ε μην το περιμένετε και αύριο στη γειτονιά σας. Αν συνεχίσει έτσι μέχρι το καλοκαίρι θα υπάρχει σχεδόν παντού LTE. Το εύχομαι. ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 (edited) Σε κλειστούς χώρους με το ζόρι 2G.. Τοσο χαλια; Εγω ειμαι μερικα τετραγωνα προς τη Κ.Καραμανλη οπου 3G σε εσωτ χωρους ειναι 2-3/4 και 2G στο ισογειο και ασανσερ.Και ναι,υπερεχει απο την Vodafone οπου ειναι ανυπαρκτη εδω και κατι χρονια.Η Cosmote εχει κανονικοτατα 3G στο ισογειο και στο ασανσερ.Ειναι ομως εκει κοντα κεντρο του ΟΤΕ στην Κ.Καραμανλη,διπλα στα everest. Edit:Φιλος με s4 στο σχολειο ειχε Wind 4G(καρτοκινητο Q) εξω 2/4 αλλα και μεσα στο κτηριο με 1/4 απ οτι καταλαβα γιατι σε 2G πιανουν φουλ τα κινητα(με Cosmote εχω 4/5 Edge και 1/5 H και H+ το οποιο χανεται κατα διαστηματα).Μαλλον εχουν βαλει στα 800Mhz,και επιτελους εχουμε κανονικο internet.Μπραβο Wind,δωσε 4G στα σχολεια. Edited November 12, 2015 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Τώρα 4G έχει και η Τρίπολη, με τα περίχωρά της! Περισσότερα στο σχόλιο που έκανα εδώ (click) σε σχετικό νήμα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Τώρα 4G έχει και η Τρίπολη, με τα περίχωρά της! Περισσότερα στο σχόλιο που έκανα εδώ (click) σε σχετικό νήμα... ;) Ωραια,ελπιζω να ειναι στα 800 για να περναει και στα σχολεια(στο δικο μου εχει περιοριστη σηματος και παρεμβαλει στο 3G). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 (edited) Παιδιά θέλω μια διευκρίνιση. Η wind σε ποιες μπαντες παιζει;B20 κ Β7; δλδ μονο 800/2600; εδω κ 2 ωρες έχω φάει τον κόσμο και δεν μπορώ να βρω πουθενα ένα πινακάκι που έλεγε ποιες μπάντες υποστηρίζουν οι κάθε μια από τις ελληνικές εταιριες.. Edited November 14, 2015 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts