Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@kozakos Με τόσο λίγο σήμα, κι εγώ βλέπω 3-4 Mbps.

Ίσως πιάνεις από κάποια κεραία της Καστοριάς, γιατί στους χάρτες της WIND η Φλώρινα έχει πολύ λίγο 4G.

https://www.wind.gr/files/1/Wind_v2/ypostirixi/coverage/December_2017/4g_out_greece_2.jpg

@kozakos Με τόσο λίγο σήμα, κι εγώ βλέπω 3-4 Mbps.

Ίσως πιάνεις από κάποια κεραία της Καστοριάς, γιατί στους χάρτες της WIND η Φλώρινα έχει πολύ λίγο 4G.

https://www.wind.gr/files/1/Wind_v2/ypostirixi/coverage/December_2017/4g_out_greece_2.jpg

Σιγουρα ειναι απο Καστορια....

Αλλα η Wind επιμενει οτι η περιοχη μας καλυπτεται απο 4G....

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κορδελιό Θεσσαλονίκης πάνω στο κεντρικό δίπλα από τη πλατεία. Τρομερά γκάζια χαχα.f1af6de28c7ecf917406ba141be18333.jpg

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κορδελιό Θεσσαλονίκης πάνω στο κεντρικό δίπλα από τη πλατεία. Τρομερά γκάζια χαχα.f1af6de28c7ecf917406ba141be18333.jpg

Αυτά είναι γκάζια χα χα χα χα χα χα

Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Να και τα ευχάριστα. Από βδομάδα νέες κεραίες στη Λάρισα.......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κορδελιό Θεσσαλονίκης πάνω στο κεντρικό δίπλα από τη πλατεία. Τρομερά γκάζια χαχα.

για όπισθεν είναι μια χαρά :p

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Ελπιζω να καλυψουν τα παραλιακα μερη και την εθνικη.Γιατι εχει κενα στην καλυψη συμφωνα με τον χαρτη 4G/3G.

Οσο για μεσα στην Λαρισα μπορει να δειτε B7 στα 20Mhz αν δεν εχει ακομα.Ισως και 4G απο B3.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Καλά ας ξεκολλήσουν από εκεί που κόλλησαν και βλέπουμε.

Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Στο σπίτι μου πάντως(κοντά ν.σ. σταθμό) είμαι ικανοποιημένος και από band 7 και από την 20. Δυστυχώς με το mate δε μπορώ να δω 4g plus. (Μεγαλύτερη ταχύτητα η band7)f0fb062ff350ea424ee8d59266291291.jpg6b696f2d9694fb7cc92be480455b86f9.jpg

Στο σπίτι μου πάντως(κοντά ν.σ. σταθμό) είμαι ικανοποιημένος και από band 7 και από την 20. Δυστυχώς με το mate δε μπορώ να δω 4g plus. (Μεγαλύτερη ταχύτητα η band7)f0fb062ff350ea424ee8d59266291291.jpg6b696f2d9694fb7cc92be480455b86f9.jpg

Αλήθεια γιατί δεν σου παίζει το 4g+ ;

Ορίστε τι συμβαίνει όταν βάζουν κεραίες χωρίς άδεια...και μετά λέμε που πήγε το σήμα...το παρακάτω ισχύει για την Κερατέα...

ΘΕΜΑ: Διαβίβαση Έκθεσης Αυτοψίας και Διαδικασία Επιβολής Διοικητικών κυρώσεων στην εταιρεία

WIND ΕΛΛΑΣ- ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕΒΕ για περιβαλλοντικές παραβάσεις από την εκπομπή

κεραία της στην θέση Κοκκινοκορφή της Κερατέας, Δήμου Λαυρεωτικής-Κλήση σε απολογία

ΣΧΕΤ.: 1) Το με αρ. πρωτ. 15523/Φ.506/08-7-2016 έγγραφο της ΕΕΤΤ(Εθνική Επιτροπή

Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων), Δ/νση Φάσματος, Τμήμα Εποπτείας & Ελέγχου

Φάσματος με θέμα: «Κατασκευή κεραίας κινητής τηλεφωνίας στη θέση «Κοκκινοκορφή»,

στην περιοχή της Κερατέας, Δήμου Λαυρεωτικής» με συνημμένη την από 21-06-2016

καταγγελία του κ. χχ

2) Η από 30-06-2017 Έκθεση Αυτοψίας της Υπηρεσίας μας με συνημμένο απόσπασμα από

χάρτη του Εθνικού Κτηματολογίου & Χαρτογράφηση Α.Ε όπου απεικονίζονται οι τρεις

πυλώνες.

Σε συνέχεια του ως άνω 1σχετ. εγγράφου της ΕΕΤΤ, η Υπηρεσία μας πραγματοποίησε

μακροσκοπικά και μερική αυτοψία στις 30/06/2017 στην θέση «Κοκκινοκορφή» στην Κερατέα, του Δήμου

Λαυρεωτικής.

Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας και όπως περιγράφεται στην Έκθεση Αυτοψίας- την οποία σας

διαβιβάζουμε- διαπιστώθηκε η ύπαρξη τριών πυλώνων με διάφορες κεραίες πάνω τους. Επιπλέον σε

κανέναν εκ των τριών αυτών πυλώνων δεν ευρέθει αναρτημένη κοντά στη βάση της κεραίας ευανάγνωστη

πινακίδα ανεξίτηλης γραφή, στην οποία θα αναγράφονταν η επωνυμία ή το ονοματεπώνυμο του κατόχου

και ο μοναδικός Αριθμός είτε της Άδειας Κατασκευής Κεραίας είτε του Πιστοποιητικού Πληρότητας. Ως

εκ τούτου, δεν υπήρχε δυνατότητα να ταυτοποιήσει η Υπηρεσία μας ποιος πυλώνας χρησιμοποιείται από

ποια εταιρεία (δηλ. COSMOTE, VODAFONE ή WIND). Να σημειωθεί ότι ο πυλώνας 0 ο οποίος

αναφέρεται στην Έκθεση αυτοψίας είναι ελεύθερος προσπελάσιμος στον γενικό πληθυσμό χωρίς να έχουν

ληφθεί μέτρα προστασίας.

Όμως στο ως άνω 1σχετ. έγγραφο της ΕΕΤΤ αναφέρεται ότι «…..κατόπιν έρευνας στα αρχεία της

Υπηρεσίας μας βρέθηκε ότι: «…..Γ) Δεν έχει χορηγηθεί άδεια κατασκευής κεραίας στην εταιρεία

‘WIND’……», ενώ στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται ότι μετρήθηκαν εκπομπές σε συχνότητες του φάσματος

των 900 MHz της εταιρείας “WIND” από Τεχνικό κλιμάκιο του Τμήματος Εποπτείας και Ελέγχου

Φάσματος της ΕΕΤΤ . Παράλληλα αναφέρεται ότι «….οι εκπομπές στη ζώνη συχνοτήτων των 900 MHz

της εταιρείας ‘WIND’ δεν καλύπτονται από κάποια άδεια…...»

Εκ των ανωτέρω, η Υπηρεσία μας θεωρεί ότι προκαλείται περιβαλλοντική παράβαση καθώς

φαίνεται ότι η εταιρεία “WIND” εκπέμπει χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη περιβαλλοντική

αδειοδότηση (Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις ως αναπόσπαστο μέρος είτε Πιστοποιητικού

Πληρότητας ή της Άδειας Κατασκευής Κεραίας) που απαιτείται από την περιβαλλοντική νομοθεσία.

Επιπλέον, η εταιρεία δεν έχει αναρτήσει κοντά στη βάση της κεραίας ευανάγνωστη πινακίδα ανεξίτηλης

γραφής, στην οποία θα αναγράφονταν η επωνυμία ή το ονοματεπώνυμο του κατόχου και ο μοναδικός

Αριθμός της Άδειας κατασκευής Κεραίας ή του Πιστοποιητικού Πληρότητας (που τυχόν κατέχει).

Σε συνέχεια των ως άνω στοιχείων, καλούμε σε εφαρμογή του άρθρου 30 του Ν.1650/86 (ΦΕΚ 160

Α’), όπως έχει τροποποιηθεί μέχρι σήμερα με τον Ν.3010/2002 (ΦΕΚ 91 Α/25/4/2002) και το Ν.4014/11

(ΦΕΚ209/Α/ 21-09-2011) εντός προθεσμίας πέντε ημερών, η οποία μπορεί να παραταθεί εφόσον ζητηθεί

εγγράφως, την εταιρεία WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕΒΕ, να καταθέσει εγγράφως τις

απόψεις της στην Υπηρεσία μας στα όσα αναγράφονται στο παρόν έγγραφο μας, καθώς και όλες τις

αδειοδοτήσεις (Άδεια Κατασκευής Κεραίας ή Πιστοποιητικό Πληρότητας, με συνοδευόμενες Πρότυπες

Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις ) που τυχόν κατέχει για την κεραία. Επιπλέον, παρακαλείται να μας δηλώσει:

i) τον κωδικό αρ. σταθμού της κεραίας της “WIND” (σύστημα ΣΗΛΥΑ) που τυχόν έχει,

ii) τις συντεταγμένες βάση ΕΓΣΑ ‘87 της κεραίας καθώς και

iii) το έτος κατασκευής και λειτουργίας αυτής.

Σε περίπτωση που δεν υποβληθούν απόψεις ή αυτές κριθούν μη βάσιμες, αναληθείς ή ανακριβείς, η

Υπηρεσία θα προβεί στην εισήγηση για την επιβολή διοικητικών κυρώσεων (πρόστιμο) από την

Περιφερειάρχη, για παραβάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας σύμφωνα με το άρθρο 30 του Ν. 1650/86

(ΦΕΚ 160 Α’) , όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει,

 Το Α.Τ. Αμαρουσίου παρακαλείται να επιδώσει το παρόν με συνημμένη την Έκθεση

Αυτοψίας(2σχετ.) στην εταιρεία WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕΒΕ να μας στείλει το

αποδεικτικό επίδοσης αυτών καθώς και να ελέγξει την επωνυμία της εταιρείας (αν συμπίπτει όπως

αναφέρεται στο παρόν).

 Η ΕΕΑΕ στην οποία κοινοποιείται το παρόν παρακαλείται για τις τυχόν δικές της ενέργειες καθώς

και να μας ενημερώσει εάν οι πυλώνες αυτοί είναι κομβικοί σταθμοί κινητής τηλεφωνίας ή σταθμοί

βάσης κινητής τηλεφωνίας όπως και εάν υπάρχει κέντρο εκπομπής-αναμεταδότης τηλεόρασης (όπως

αναφέρεται στην καταγγελία) .

 Η ΕΕΤΤ στην οποία κοινοποιείται το παρόν παρακαλείται να μας ενημερώσει για τυχόν ενέργειες

που έχει προβεί έως σήμερα κοινοποιώντας και στην Υπηρεσία μας τις Αποφάσεις Επιβολής

Διοικητικών κυρώσεων για την ενημέρωση μας καθώς και να μας ενημερώσει εάν οι πυλώνες αυτοί

είναι κομβικοί σταθμοί κινητής τηλεφωνίας ή σταθμοί βάσης κινητής τηλεφωνίας όπως και εάν

υπάρχει κέντρο εκπομπής-αναμεταδότης τηλεόρασης (όπως αναφέρεται στην καταγγελία) .

 Η Δ/νση ΠΕΧΩ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής στην οποία κοινοποιείται το παρόν

παρακαλείται για τυχόν δικές της ενέργειες.

Η ΑΝ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Το καλύτερο αποτέλεσμα που πέτυχα στην περιοχή μου τρέχοντας μερικά speed tests στις 2 τα χαράματα.

http://www.speedtest.net/android/3584960354.png

Σε εξωτερικό χώρο εννοείται. Μέσα στο σπίτι πιάνει από 1,5 έως 5 περίπου.

Sent from my SM-G930F

Αλήθεια γιατί δεν σου παίζει το 4g+ ;

Πραγματικά δε ξέρω αλλά ούτε το honor 8 με τον ίδιο επεξεργαστή παίζει σε plus σε κανένα ελληνικό τουλάχιστον δίκτυο.

20/7 :) Δεν έμεινε πολύ από το νόμο Λαρίσης... Όλη η Θεσσαλία σε κατάσταση αναβάθμισης.

Btw έκανα βίντεο κλήση με τους δικούς μου στο κομμάτι Βόλου με Λεχωνια. Η ποιότητα ήταν πολύ καλή και δεν κατάλαβα καν να κινούνται... Δηλαδή ένα μικρό BLER υπήρχε σε κάποια σημεία αλλά τίποτα το σημαντικό που να ενοχλεί τον συνομιλητή...

Γενικά στο Πηλιο έχει καλή κάλυψη με εξαίρεση 2-3 χωριά (αμάν αυτά τα Καλά Νερά, δε φτάνει που δε μου αρέσουν, δεν έχουν και κάλυψη), Γατζεα κτλ... Πρέπει να δώσει κι άλλους σταθμούς στην περιοχή. Και τα κενά τους συμπίπτουν με της κόκκινης αρα πρέπει να γίνει δουλειά :)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με το που μπεις στο f2g να ρωτήσεις οτιδήποτε σχετικό με κάλυψη 4g η κυρία Ελένη με την μια στο κλείνει στην μάπα και απενεργοποιεί το chat. Άλλο επίπεδο επικοινωνίας με τον πελάτη :lol::lol::lol::lol: