Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι,αυτο το βλεπω και εγω.Κεντρο στη Καρολου Ντηλ με πεταει απο 4G σε Edge κατευθειαν.

Μποτσαρη πεταει σε Ε μετα την δελφων σιγουρα, καλαμαρια σε κατι στενα εκει που γινεται το μετρο...τουμπα πανω απο την παπαφη σε 2 στενα πεταει Ε , γενικα Ανατολικα πολλα προβληματα, Δυτικα 90% 4G υπαρχει ανετα .

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

με συγχωρείς αλλα λιγο λογικη καφενειου είναι αυτο.

προφανως αλλα κανω την δουλεια μου ; Αυτο μετραει στην συγκεκριμενη περιπτωση της wind με τα πολλα προβληματα γενικως.

Για να ζητανε συνεργασια με βοντα αρα θελουν και αυτοι την 1800 μεσω βοντα ,χανουν λεφτα.

Δεν εχεις αδικο αλλα ας κανουν σωστη αναβαθμιση οχι μπακαλιστικα.

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μποτσαρη πεταει σε Ε μετα την δελφων σιγουρα, καλαμαρια σε κατι στενα εκει που γινεται το μετρο...τουμπα πανω απο την παπαφη σε 2 στενα πεταει Ε , γενικα Ανατολικα πολλα προβληματα, Δυτικα 90% 4G υπαρχει ανετα .

προφανως αλλα κανω την δουλεια μου ; Αυτο μετραει στην συγκεκριμενη περιπτωση της wind με τα πολλα προβληματα γενικως.

Για να ζητανε συνεργασια με βοντα αρα θελουν και αυτοι την 1800 μεσω βοντα ,χανουν λεφτα.

My Name Is George V.

Μετα τη Δελφων να δεις γλεντια.4G απο 800 στα -115dBm και 3Mbps Download.Ανατολικα ειναι πολυ προβληματικη,δυστυχως.4G πισω απο το λοιμωδων στα στενα με 2/5 μπαρες ειχα.Μποτσαρη οριακα το κρατουσε και πανω στη δελφων στο υψος της Παπαδακη εχει θεματακια.Εν τω μεταξυ,το κουφο ειναι οτι στην αερογεφυρα Χαλκιδικης στην πλευρα προς Χαριλαου το σημα ειναι προβληματικο.Στη Βοτση και πιο συγκεκριμενα προς την αιγαιου και Μιχαηλ ψελλου ειναι καμπανα το σημα.Αντιθετως οι αλλες παιζουν καλυτερα,με την Vodafone να εχει καμπανα 3G στο σπιτι.Η Wind ειναι ασταθης και εχω μεταπτωσεις σε Edge.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μετα τη Δελφων να δεις γλεντια.4G απο 800 στα -115dBm και 3Mbps Download.Ανατολικα ειναι πολυ προβληματικη,δυστυχως.4G πισω απο το λοιμωδων στα στενα με 2/5 μπαρες ειχα.Μποτσαρη οριακα το κρατουσε και πανω στη δελφων στο υψος της Παπαδακη εχει θεματακια.Εν τω μεταξυ,το κουφο ειναι οτι στην αερογεφυρα Χαλκιδικης στην πλευρα προς Χαριλαου το σημα ειναι προβληματικο.Στη Βοτση και πιο συγκεκριμενα προς την αιγαιου και Μιχαηλ ψελλου ειναι καμπανα το σημα.Αντιθετως οι αλλες παιζουν καλυτερα,με την Vodafone να εχει καμπανα 3G στο σπιτι.Η Wind ειναι ασταθης και εχω μεταπτωσεις σε Edge.

ξερω ρε συ ολη την ημερα στους δρομους ειμαι...σε μερικα σημεια δεν εχει καθολου σημα γραφει ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ...

Ας βαλουν καμια κεραια η παρουν απο βοντα που εχει πολλες αντε με την τσιγκουνια τους.

My Name Is George V.

Πετράλωνα-εξωτερικός χώρος-VF795- Hyperhosting

band 7 (20MHz): http://www.speedtest.net/result/6124942227.png στα -127

band 3 (5MHz): http://www.speedtest.net/result/6124947240.png στα -100

band 20 (10MHz): http://www.speedtest.net/result/6124936548.png στα -105

Not for 4G.:)

Τουλαχιστον να εχει 3G στη Βορεια Ελλαδα μεχρι να βαλουν καμια κεραια.

Edited by Mark_K

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

τα 5mhz στο b3 της ειναι βιώσιμο?

Έλα ντε. Αυτό αναρωτιέμαι. Τους δίνει 10 MHz (στα 800) και ζητάνε διακαως τα 5Mhz (1800).

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Έλα ντε. Αυτό αναρωτιέμαι. Τους δίνει 10 MHz (στα 800) και ζητάνε διακαως τα 5Mhz (1800).

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

I have given up... :lol:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εύοσμος τώρα. 4/5 μπάρες σήμα. 600c726fb6542bd6e1fe6c578ab2759f.jpg

Τοσο επιανα με 1/5 στο κεντρο,θελει αναβαθμιση το backbone αμεσα.Μεχρι το καλοκαιρι ισως να δουμε βελτιωση.

Δεν είναι μόνο θέμα αναβάθμισης του δικτύου κορμού. Χρειάζεται και το δίκτυο πύκνωση. Όσο διαθέσιμο εύρος ζώνης κι αν έχει, πόσους χρήστες να εξυπηρετεί ανά κυψέλη με πολύ υψηλές ταχύτητες; Κι εκτός αυτού, αυτοί που είναι στα όρια κυψελών, πάλι θα έχουν θέματα.

Εύοσμος τώρα. 4/5 μπάρες σήμα. 600c726fb6542bd6e1fe6c578ab2759f.jpg

Device?

Νικόλα είδες ότι το πρόβλημα ήταν το δίκτυο κορμού και το εξηγείς; αν είναι δυνατόν...

Κωνσταντινε τι κάθεσαι και εξηγείς. Εδώ μιλάμε για το απόλυτο τρολ topic. Ο καθένας λέει την άποψη του για το πως πρέπει να είναι το δίκτυο και το τι φταίει αν ένα speedtest είναι χαμηλό. Εδώ κάνουν ολόκληρα test cases για να βρούνε πρόβλημα και έρχονται οι αναλυτές να το εξηγήσουν. Giving up.

Sent from my LON-L29 using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Device?

Νικόλα είδες ότι το πρόβλημα ήταν το δίκτυο κορμού και το εξηγείς; αν είναι δυνατόν...

Κωνσταντινε τι κάθεσαι και εξηγείς. Εδώ μιλάμε για το απόλυτο τρολ topic. Ο καθένας λέει την άποψη του για το πως πρέπει να είναι το δίκτυο και το τι φταίει αν ένα speedtest είναι χαμηλό. Εδώ κάνουν ολόκληρα test cases για να βρούνε πρόβλημα και έρχονται οι αναλυτές να το εξηγήσουν. Giving up.

Φυσικά και μπορεί να ισχύει αυτό που λέει ο Kotsianis. Αλλά όταν εγώ πιο πάνω γράφω, ότι κάθε βράδυ η 800αρα με φουλ σήμα στις 5 το πρωί, δε μπορεί να ξεπεράσει τα 15 Mbps, εκτός από περιορισμό στην ταχύτητα (έλλειψη backbone?), πως αλλιώς το εξηγείς; Ποιος τρώει όλη την ταχύτητα χαράματα; :wacko:

Η ίδια κεραία παίζει και με 2600, αλλά δε θυμάμαι να έχω δει πάνω από 55...

Φυσικά και μπορεί να ισχύει αυτό που λέει ο Kotsianis. Αλλά όταν εγώ πιο πάνω γράφω, ότι κάθε βράδυ η 800αρα με φουλ σήμα στις 5 το πρωί, δε μπορεί να ξεπεράσει τα 15 Mbps, εκτός από περιορισμό στην ταχύτητα (έλλειψη backbone?), πως αλλιώς το εξηγείς; Ποιος τρώει όλη την ταχύτητα χαράματα; :wacko:

Η ίδια κεραία παίζει και με 2600, αλλά δε θυμάμαι να έχω δει πάνω από 55...

Μπορεί να είναι QoS. Γιατί να είναι πρόβλημα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρόσφατα πλατεία Ευόσμου φίλος μου με S6 είχε 100+ σίγουρα!

Huawei mate 8 & galaxy note 3 neo.

64aef5c0c723b759ca75286570d83b36.jpg

Με band 7 και 20 στον Εύοσμο

Device?

Δεν έχεις άδικο ο καθένας λέει τα δικά του από την άλλη πως να μην λέει όταν το δίκτυο ξεφτιλίζεται μετά από λίγους μήνες στα ίδια σημεία.

Καλή η προσπάθεια της εταιρίας που σε πολλά σημεία είναι φοβερά καλή αλλά μόνο η προσπάθεια δεν φτάνει. Όπως και οι χάρτες κάλυψης σε πολλά σημεία είναι απλά θεωρητική (αυτό ισχύει για όλες τις εταιρίες) αλλά οι απαντήσεις που δίνουν από το customer support είναι γελοίες.

Εύχομαι να μας αναβαθμίσουν το 30gb πακέτο σε 50gb πακέτο σε προνομιακή τιμή (τώρα που η Cosmote έφερε 40gb mobile broadband) ειδάλλως δεν έχει ιδιαίτερο νόημα η παραμονή στο δίκτυο για όλους εμάς τους data heavy eaters.

(Αρκετές φορές αναρωτιέμαι αν έχει νόημα να διαβάζει κανείς το τοπικ αυτό γιατί γράφουν οι ίδιοι και οι ίδιοι και πολλές φορές κάποιοι είναι σαν να έχουν 2 λογαριασμούς με άλλο όνομα και κάνουν παιχνίδι πολλές φορές υπερβάλλοντας υπέρ η κατά του δικτύου).

Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι η αγάπη πολλών για την πάλαι ποτε telestet με το θεικό b-free (για οσους την προλαβαν) απομακρύνθηκε ηδη ανεπιστρεπτί σε αρκετους. Το 2017 μετρανε πλεον αλλα πραγματα, οπως πχ οι ταχυτητες,οι τιμές κτλ και δυστυχως σε αλλα πχ στη καλυψη ανοιγει αντι να κλεινει η ψαλιδα με τον ανταγωνισμο, κυριως επειδη οι αλλοι πανε αρκετα πιο γρηγορα.

Αλλά φαινεται οτι δυστυχως χανει πλεον και άλλο (ίσως και το τελευταιο) συγκριτικό πλεονεκτημα, οπως τις ανταγωνιστικες τιμες+προσφορες πχ στα καρτοκινητα, που ειναι και η ραχοκοκαλιά των πελατών της.

Καλά οι ταχυτητες, καλά η αραιότερη κάλυψη, αλλά γιατι και οι τιμές; Γιατι πλέον να πουλας σχεδον οσο και οι υπόλοιποι;

Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουν (καποιοι).

Edited by stefanos1999

Device?

Ναι μιχαλη,το δικτυο κορμου εχει θεμα.Γιατι πλεον η 800αρα εχει γεμισει,η καθε συσκευη που υποστηρηζει B20,κατευθειαν συνδεεται σε αυτην.Ανατολικη Θεσσαλονικη οπου μενω στο σπιτι μου εχω 18-20Mbps μεσα στη μερα.Κατα τις 1 τα μεσανυχτα και μετα φτανω τα 30Mbps.Προχθες 4 το πρωι,επιασα τα 40-45Mbps.Απο την ιδια κεραια που ειναι στα 800.Επισης και ο vasilis που μετρησε λιγο παραδιπλα το ειδε οτι σερνεται.Το επιβεβαιωνει και αλλος εδω που κινειται στην δελφων και τη μποτσαρη οτι η Wind εχει θεματα.Αμα μπορεσω,θα ποσταρω μερικους χαρτες της Θεσσαλονικης να σας δειξω τα προβληματα που εχω δει εγω.Υπ οψην στη Κ.Καραμανλη,εχει κεραια η Wind,και ειναι μερικα τετραγωνα μακρια μου.Με οπτικη επαφη απο B20 εφτανα τα 15Mbps σε 4G.Υπ οψην στη Δελφων στο υψος της Μποτσαρη 4G θα εχετε με -115dBm(1/5 μπαρες) και οι ταχυτητες ηταν 2-3Mbps Download.Αλλιως μετα μονο Edge.

Το ιδιο και σε εσωτερικους χωρους στη Καρολου Ντηλ,που ειναι 2-3 τετραγωνα μακρια απο την αριστοτελους και ενα τετραγωνο απο την Μητροπολη στην Αγιας Σοφιας. απο το Edge εχουμε 4G με 7Mbps.

3G και στα 2 σημεια,δεν υπαρχει ουτε για δειγμα,το πολυ πολυ να πιασεις μια γραμμη και αμα εχεις καλη κεραια στο κινητο θα τη κρατησει(Huawei,Samsung).

----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι η αγαπη για την παλαι ποτε telestet με το b-free(για οσους την προλαβαν) απομακρυνθηκε ηδη ανεπιστρεπτι σε αρκετους.

Το 2017 μετρανε πλεον αλλα πραγματα, οπως πχ οι ταχυτητες, και δυστυχως σε αλλα πχ στη καλυψη ανοιγει αντι να κλεινει η ψαλιδα με τον ανταγωνισμο, κυριως επειδη οι αλλοι πανε αρκετα πιο γρηγορα.

Αλλα φαινεται οτι δυστυχως χανει πλεον και αλλα συγκριτικα πλεονεκτηματα, οπως τις ανταγωνιστικες τιμες+προσφορες πχ στα καρτοκινητα, που ειναι η ραχοκοκαλια των πελατων της.

Καλα οι ταχυτητες, καλα η αραιοτερη καλυψη, αλλα γιατι και οι τιμες; Γιατι να πουλας πλεον σχεδον οσο και οι αλλοι;

Ακριβως,πες τα.

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

64aef5c0c723b759ca75286570d83b36.jpg

Με band 7 και 20 στον Εύοσμο

Μια χαρα η Wind,στη Πλατεια η μετρηση ετσι;

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν είναι μόνο θέμα αναβάθμισης του δικτύου κορμού. Χρειάζεται και το δίκτυο πύκνωση. Όσο διαθέσιμο εύρος ζώνης κι αν έχει, πόσους χρήστες να εξυπηρετεί ανά κυψέλη με πολύ υψηλές ταχύτητες; Κι εκτός αυτού, αυτοί που είναι στα όρια κυψελών, πάλι θα έχουν θέματα.

Ακριβως,συμφωνω.Εγω ειμαι στα ορια κυψελων στην 3η γενια και εχω ασταθες σημα.Στο μισο σπιτι εχω 2-3 γραμμες και σε αλλα σημεια με το ζορι μια γραμμη.Το Edge και το 4G παλι,πιο σταθερα ειναι.

Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι η αγαπη για την παλαι ποτε telestet με το b-free(για οσους την προλαβαν) απομακρυνθηκε ηδη ανεπιστρεπτι σε αρκετους.

Το 2017 μετρανε πλεον αλλα πραγματα, οπως πχ οι ταχυτητες, και δυστυχως σε αλλα πχ στη καλυψη ανοιγει αντι να κλεινει η ψαλιδα με τον ανταγωνισμο, κυριως επειδη οι αλλοι πανε αρκετα πιο γρηγορα.

Αλλα φαινεται οτι δυστυχως χανει πλεον και αλλο ( ισως και το τελευταιο) συγκριτικο πλεονεκτημα, οπως τις ανταγωνιστικες τιμες+προσφορες πχ στα καρτοκινητα, που ειναι η ραχοκοκαλια των πελατων της.

Καλα οι ταχυτητες, καλα η αραιοτερη καλυψη, αλλα γιατι και οι τιμες; Γιατι πλεον να πουλας σχεδον οσο και οι αλλοι;

Η Wind χρειάζεται μια επιθετική στρατηγική σαν την T-Mobile US.

Έχει κακή φήμη σήματος και εξυπηρέτησης και έχει χάσει πολύ έδαφος.

Κατά τη γνώμη μου πάντα:

* Θέλει άμεσα τεχνολογίες αιχμής για να καλύψει το χαμένο έδαφος και το λιγότερο φάσμα (voLTE, voWIFI και public WiFi infrastructure)

* Θέλει δημόσια δέσμευση ότι σου πληρώνει το σπάσιμο των συμβολαίων σου με άλλα δίκτυα για να έρθεις σε αυτήν

* Θέλει πολιτική σταθερά χαμηλών τιμών χωρίς ειδικές προσφορές περιορισμένου χρόνου και άλλες απάτες. Ας δίνει τα πάντα μισή τιμή από Cosmote και ας μην υποκύπτει στους εκβιασμούς φορητότητας

* Πρέπει να μην μπει στη λογική του παντρέματος με Vodafone γιατί θα δεσμευτεί από νομοθεσία περί ανταγωνισμού

* Πρέπει να επεκτείνει το δίκτυο 4G επιθετικά, όπως κάνει τώρα και να δίνει δημόσια πληροφορίες κάλυψης σε επίπεδο γειτονιάς

* Ίσως να πρέπει να επιδιώξει εκμεταλλευόμενη τη νομοθεσία της ΕΕ περί δεσπόζουσας θέσης του ΟΤΕ internal roaming συμφωνία με τον OTE μέχρι η κάλυψη 4G της να πιάσει αυτή του OTE υπό την προστασία/εποπτία της ΕΕΤΤ.

Κατά τη γνώμη μου πάντα:

* Θέλει άμεσα τεχνολογίες αιχμής για να καλύψει το χαμένο έδαφος και το λιγότερο φάσμα (voLTE, voWIFI και public WiFi infrastructure)

* Θέλει δημόσια δέσμευση ότι σου πληρώνει το σπάσιμο των συμβολαίων σου με άλλα δίκτυα για να έρθεις σε αυτήν

* Θέλει πολιτική σταθερά χαμηλών τιμών χωρίς ειδικές προσφορές περιορισμένου χρόνου και άλλες απάτες. Ας δίνει τα πάντα μισή τιμή από Cosmote και ας μην υποκύπτει στους εκβιασμούς φορητότητας

* Πρέπει να μην μπει στη λογική του παντρέματος με Vodafone γιατί θα δεσμευτεί από νομοθεσία περί ανταγωνισμού

* Πρέπει να επεκτείνει το δίκτυο 4G επιθετικά, όπως κάνει τώρα και να δίνει δημόσια πληροφορίες κάλυψης σε επίπεδο γειτονιάς

* Ίσως να πρέπει να επιδιώξει εκμεταλλευόμενη τη νομοθεσία της ΕΕ περί δεσπόζουσας θέσης του ΟΤΕ internal roaming συμφωνία με τον OTE μέχρι η κάλυψη 4G της να πιάσει αυτή του OTE υπό την προστασία/εποπτία της ΕΕΤΤ.

η T-Mobile US γεμισε παντού band12 (700αρα) με max.εμβέλεια και εδωσε αμεσως volte, και απεκτησε πολλους συνδρομητες απο μια ομολογουμένως προτότυπη κίνηση ,έδωσε φθηνό για τα αμερικανικα δεδομένα data-roaming (σε 2g/3g) στο εξωτερικο.

Δεν ειναι δυνατον εν μεσω 2017 και συνεχιζόμενης οικονομικής ύφεσης, με υποδεέστερο δικτυο να πουλάς οσο και οι υπόλοιποι. Γιατί κάποιος να σε προτιμήσει?

Οχι μονο δεν θα σου έρχονται νέοι πελάτες αλλα ακόμα χειρότερα σου φεύγουν για αλλού και οι υπάρχοντες.

Σε αρκετους δυστυχώς πλέον δεν περισσεύει ουτε ευρώ, και άλλοι δεν εχουν καν ευρώ για ξόδεμα,... οπότε ρωτάω αυτοί γιατί να μη πανε π.χ.στο βατραχο με καλυτερη κάλυψη (ιδίως εκτός Αθηνών), με 4gb στα 4,40ευρώ και με διπλάσιο φάσμα? Γιατι να σπαταλούνται πόροι πχ στο network challenge αντι π.χ. να μοιραζονται δωρεαν gb οπως έκαναν οι υπολοιποι την καθαρα Δευτερα ενω το f2g ζητούσε 2ευρώ.

Γιατι και εσυ εκανες τριμηνο το εξάμηνο λήξης στα καρτοκινητά αντι να διαφοροποιηθείς διακριτά?

Ενδεχομένως καποιες επισημάνσεις σου να είναι εφικτές και οντως να βοηθήσουν, το μόνο προβλημα ειναι οτι -ενδεχομένως πάλι- να άργησε πολυ (παντα κατα την αποψή μου). Τα μερίδια αγοράς στην κινητή έχουν "ξεχιλώσει" πολύ, εύχομαι οχι ανεπιστρεπτί αλλά διατηρώ σοβαρότατες επιφυλάξεις .

Edited by stefanos1999

Κατά τη γνώμη μου πάντα:

Αυτο πιο πολυ θα μας εσωζε αλλα αμα δωσει τουλαχιστον σταθερα χαμηλες τιμες και κανει επιθετικη επεκταση στο 4G,μαζι με Volte,Vowifi αντι να πεταει λεφτα στο να κανει συνεχως διαφημισεις θα αξιζε.Δευτερον στη Τουμπα προς τη Περαιββου και τα στενα ειδα βελτιωση σε 3G.Αλλα στο 4G ειχε θεματα στη Λαμπρακη στο υψος του Κωτσοβολου.Χαμηλο σημα,απο B20.

• The title was changed to Nova 4G