p_k Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 (edited) Εντάξει, ορισμένοι με μυστηριες μάρκες κινητών δεν θα καταλάβουν ποτέ ότι βρίσκονται σε κάλυψη 4g! Edited December 7, 2016 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Όσο κ αν σας φαίνεται παράξενο η Wind είναι το πιο γρήγορο αναπτυσομενο δίκτυο στην Ευρώπη. Ίσως βέβαια γιατί τρέχει να προλάβει τους άλλους...... Με τα χάλια που έχει το δίκτυό της, λογικό είναι να τρέχει και να μη φτάνει... Μετά την αναβάθμιση όμως, θα είναι η μέρα με τη νύχτα. Αλλά ακόμα και αν τελειώσει η αναβάθμιση σε όλη τη χώρα, πριν να φύγει το '17, μετά οι ίδιοι θα γκρινιάζουν γιατί έχει τόση πολλή 800 και η Κινεζιά τους δεν την υποστηρίζει, γιατί δεν πιάνουν 300 Mbps και γιατί δεν έχει 4G+ η Άνω Ραχούλα και έχει απλό 4G με 30 Mbps... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 (edited) Υπάρχουν κινεζιες και κινεζιες. Κινεζιες με 800 αρες συχνότητες και κινεζιες με συχνότητες για την έρημο Τακλα μακαν :lol::lol::lol::lol::lol: Δεν φταίνε τα δίκτυα αν δεν τις υποστηρίζουν οι συσκευές! Ή κάνω λάθος; ;) Edited December 7, 2016 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Για Κατερίνη ένας φίλος είχε γράψει ότι αρχές Δεκεμβρίου θα βάλουν 4g. Έχουμε κάνα νεότερο αν όντως ξεκίνησαν εργασίες? Εγώ το έγραψα. Καθυστερεί γενικά η δουλειά. Οι συνεργαζόμενες με τους παρόχους τεχνικές εταιρείες θέτουν ως προτεραιότητα στα πλάνα εγκατάστασης και αναβάθμισης ιστών την "πράσινη" διότι πληρώνει καλύτερα και ταχύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 ηρεμήστε με τις κινεζιές μη σας γεμίσω screenshots με τις ταχύτητες του νεου υπεργρήγορου :lol::lol::lol: δικτυου 4g της wind και πέσετε τέζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 (edited) ηρεμήστε με τις κινεζιές μη σας γεμίσω screenshots με τις ταχύτητες του νεου υπεργρήγορου :lol::lol::lol: δικτυου 4g της wind και πέσετε τέζα. Για ρίξε μερικά speed test 要抛出一些速度测试 Στο λέω κινεζικα μήπως και τα καταλάβει το κινητό σου Χαχα Πλάκα κάνω μην έχουμε παρεξήγηση.... Edited December 8, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 ηρεμήστε με τις κινεζιές μη σας γεμίσω screenshots με τις ταχύτητες του νεου υπεργρήγορου :lol::lol::lol: δικτυου 4g της wind και πέσετε τέζα. Εγώ θα ανεβάσω speedtests, χθες δεν είχα χρόνο. Περιμένετε... :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Μεγάλη αναβάθμιση, εδώ και μια εβδομάδα και κάτι! Συγκεκριμένα κοιμηθήκαμε με τρίτη γενιά και ξυπνήσαμε με τέταρτη και μάλιστα με τρομερή κάλυψη (έχω οχτώ μέρες να δω Η ή Η+, πόσο μάλλον Ε). Το σήμα είναι τερματισμένο και οι μετρήσεις που έκανα με τα speedtests δείχνουν 40άρια! 27ο χιλιόμετρο ΕΟ Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών και συγκεκριμένα στην περιοχή Κάτω Σχολαρίου. Ο δρόμος είναι πολυσύχναστος ειδικά το καλοκαίρι, μια και οδηγεί στη Χαλκιδική. Υπήρχε ένα κενό για κάποια χιλιόμετρα μετά το Ρύσιο, καθώς η κάλυψη ήταν μόνο τρίτης γενιάς. Τώρα το κενό όχι μόνο έχει καλυφθεί, αλλά έχει γίνει φοβερή δουλειά! Φαίνεται λοιπόν ότι το πλάνο αναβάθμισης προχωράει με γοργούς ρυθμούς και πολλά συγχαρητήρια στη Wind. Δεν ξέρω τι βελτιωμένο σήμα έχεις εσύ...αλλά εγώ που μένω Ανατολική Θεσσαλονίκη η περιοχή από Θέρμη και μετά μέχρι Βασιλικά έχει σήμα EDGE E ή 3G σε μερικά σημεία με άθλιες ταχύτητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Δεν ξέρω τι βελτιωμένο σήμα έχεις εσύ...αλλά εγώ που μένω Ανατολική Θεσσαλονίκη η περιοχή από Θέρμη και μετά μέχρι Βασιλικά έχει σήμα EDGE E ή 3G σε μερικά σημεία με άθλιες ταχύτητες... Δεν αναφέρομαι σε αυτήν την περιοχή, όπως σαφώς προκύπτει από προσεκτική ανάγνωση του ποστ μου. Λογικά θα αναβαθμιστεί και αυτό το τμήμα. Στον οδικό άξονα όμως προς Μουδανια και ειδικά στις περιοχές που ανέφερα, η αναβάθμιση είναι τεράστια. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Εγώ το έγραψα. Καθυστερεί γενικά η δουλειά. Οι συνεργαζόμενες με τους παρόχους τεχνικές εταιρείες θέτουν ως προτεραιότητα στα πλάνα εγκατάστασης και αναβάθμισης ιστών την "πράσινη" διότι πληρώνει καλύτερα και ταχύτερα... Ααα οκ! Αν έχεις οτιδήποτε νεότερο και θέλεις γράψτο για να γνωρίζουμε γενικά. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Αν έχεις κάποιος νεότερη εμπειρία από το δίκτυο στα ανατολικά χωριά της Θεσσαλονίκης όπως Τρίλοφος, Καρδία, Πλαγιάρι αλλά και τα παραθαλάσσια (Περαία, Νέοι Επιβάτες κτλ.) ας γράψει καμιά αναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Δεδομένου ότι 5εκ. άνθρωποι κατοικούν σε 2 πόλεις το 88% δε λέει κάτι το ιδιαίτερο. Εμ βέβαια, τι σημαίνει ότι 8εκ άνθρωποι έχουν LTE υπηρεσίες στην καθημερίνοτητά τους; Τίποτα. Ευτυχώς κάποιοι άνθρωποι έχουν να κάνουν πιο σημαντικά πράγματα από κουτσομπολιό στο facebook και στο instagram με τις mobile υπηρεσίες και δίνουν κουράγιο στους ανθρώπους που αναπτύσσουν δίκτυο και υπηρεσίες ότι τόσο κόπος δε θα πάει σε λαικ και καρδούλες. @p_k, ευχάριστα τα νέα ότι αναβαθμιστήκατε στην Ανατολική Πλευρά του νομού Θεσσαλονίκης. Μπήκαν και κάποιοι σταθμοί στα Βόρεια. Οι εργολάβοι λογικό είναι να δίνουν προτεραιότητα σε όποιον πληρώνει καλύτερα/γρηγορότερα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι οι εταιρείες δεσμεύονται στο πλάνο των εργολάβων τους, και ότι αύριο αν βρούνε κάποιο άλλο εργολάβο δε θα τους κρεμάσουν όπως τους κρέμασαν. Έτσι είναι αυτά. :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Εμ βέβαια, τι σημαίνει ότι 8εκ άνθρωποι έχουν LTE υπηρεσίες στην καθημερίνοτητά τους; Τίποτα. θα σου λεγα τώρα τι έχουν αλλά θα μας κόψει ο σκηνοθέτης. Οι μισοί από αυτούς και ζήτημα. Και ταχύτητες της πυρκαγιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpapachr Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Στο σπίτι μου στους Ν. Επιβάτες κοντά στην αστυνομία συνεχίζω να πιάνω από την απέναντι πλευρά του Θερμαϊκού. Αδύναμο 2G/4G πολλές φορές προβληματικό και για ομιλία. 3G ούτε για δείγμα. Αυτά στη βορινή πλευρά του σπιτιού. Από την άλλη μεριά, μηδέν. Αν έχεις κάποιος νεότερη εμπειρία από το δίκτυο στα ανατολικά χωριά της Θεσσαλονίκης όπως Τρίλοφος, Καρδία, Πλαγιάρι αλλά και τα παραθαλάσσια (Περαία, Νέοι Επιβάτες κτλ.) ας γράψει καμιά αναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Παιδιά οι εργολάβοι εγκαθιστούν το ίδιο σε όλες τις εταιρίες. Η διαδικασία γίνεται με διαγωνισμό οπότε αυτά που γράφονται ότι η τάδε εταιρία πληρώνει καλύτερα και εξυπηρετείτε πρώτη είναι ανακρίβειες. Το κάθε έργο χρεώνεται με βάση το τι έχουν να κάνουν και υπάρχει τιμοκατάλογος υπηρεσιών. Το πρόβλημα είναι ο χρόνος αδειοδότησης του κάθε σταθμού βάσης οπού εκεί μια συγκεκριμένη εταιρία έχει το προβάδισμα αφού έχει καλύτερες σχέσεις με το κράτος. Τώρα εάν το κάνει με σκοτεινούς τρόπους δεν το ξέρω και δεν με αφορά. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanjel Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Εμ βέβαια, τι σημαίνει ότι 8εκ άνθρωποι έχουν LTE υπηρεσίες στην καθημερίνοτητά τους; Τίποτα. Ευτυχώς κάποιοι άνθρωποι έχουν να κάνουν πιο σημαντικά πράγματα από κουτσομπολιό στο facebook και στο instagram με τις mobile υπηρεσίες και δίνουν κουράγιο στους ανθρώπους που αναπτύσσουν δίκτυο και υπηρεσίες ότι τόσο κόπος δε θα πάει σε λαικ και καρδούλες. @p_k, ευχάριστα τα νέα ότι αναβαθμιστήκατε στην Ανατολική Πλευρά του νομού Θεσσαλονίκης. Μπήκαν και κάποιοι σταθμοί στα Βόρεια. Οι εργολάβοι λογικό είναι να δίνουν προτεραιότητα σε όποιον πληρώνει καλύτερα/γρηγορότερα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι οι εταιρείες δεσμεύονται στο πλάνο των εργολάβων τους, και ότι αύριο αν βρούνε κάποιο άλλο εργολάβο δε θα τους κρεμάσουν όπως τους κρέμασαν. Έτσι είναι αυτά. :) Καταρχήν χρόνια έχω wind απο εποχης telestet οποτε δεν εχω καποια εμπάθεια προς την εταιρία αλλά αυτο δε σημαίνει πως σε ότι αφορά το mobile internet δεν έχει πρόβλημα. Για ομιλία ποτέ δεν είχα θέμα ή καλλύτερα έχω θέμα όσο έχω και με τις άλλες. Όμως αυτό δεν πρέπει να απασχολεί τον συνδρομητή. Ο συνδρομητής θέλει και πρέπει όταν ανοίγει τα data να έχει data. Δεν τον ενδιαφέρουν οι τεχνικές λεπτομέρειες. Αυτό πρέπει να το λύσει η εταιρία. Οι άλλες δηλαδή μαγικά κάνουν. Όχι. Απλά έχουν φράγκα, τα ρίχνουν και κάνουν δίκτυο. Σε μια εταιρία το μόνο που μετράει για να γίνει καλλύτερη είναι το χρήμα. Και αυτό για να αγοράζει τον εξοπλισμό που είναι κάθε φορά απαραίτητος. Εδώ η wind πονάει. Επίσης η 88% πληθυσμιακή κάλυψη μου φαίνεται too much. Όλα τ' άλλα τώρα είναι πράσινα δαμάσκηνα και ψιλές ελιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Παιδιά οι εργολάβοι εγκαθιστούν το ίδιο σε όλες τις εταιρίες. Η διαδικασία γίνεται με διαγωνισμό οπότε αυτά που γράφονται ότι η τάδε εταιρία πληρώνει καλύτερα και εξυπηρετείτε πρώτη είναι ανακρίβειες. Το κάθε έργο χρεώνεται με βάση το τι έχουν να κάνουν και υπάρχει τιμοκατάλογος υπηρεσιών. Το πρόβλημα είναι ο χρόνος αδειοδότησης του κάθε σταθμού βάσης οπού εκεί μια συγκεκριμένη εταιρία έχει το προβάδισμα αφού έχει καλύτερες σχέσεις με το κράτος. Τώρα εάν το κάνει με σκοτεινούς τρόπους δεν το ξέρω και δεν με αφορά. Επίσημα ισχύουν αυτά που γράφεις. Επειδή όμως βλέπω email των εταιρειών προς τους συνεργάτες τους που ξεκάθαρα τους λένε ότι προτεραιότητα έχει μια εταιρεία, επίτρεψε μου να διαφωνήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Επίσημα ισχύουν αυτά που γράφεις. Επειδή όμως βλέπω email των εταιρειών προς τους συνεργάτες τους που ξεκάθαρα τους λένε ότι προτεραιότητα έχει μια εταιρεία, επίτρεψε μου να διαφωνήσω. Τι να σου πω φίλε μου. Έχω κάποιους οι οποίοι δουλεύουν σε εργολάβους που στήνουν και για τις 3 εταιρίες. Send by Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) using Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Καταρχήν χρόνια έχω wind απο εποχης telestet οποτε δεν εχω καποια εμπάθεια προς την εταιρία αλλά αυτο δε σημαίνει πως σε ότι αφορά το mobile internet δεν έχει πρόβλημα. Για ομιλία ποτέ δεν είχα θέμα ή καλλύτερα έχω θέμα όσο έχω και με τις άλλες. Όμως αυτό δεν πρέπει να απασχολεί τον συνδρομητή. Ο συνδρομητής θέλει και πρέπει όταν ανοίγει τα data να έχει data. Δεν τον ενδιαφέρουν οι τεχνικές λεπτομέρειες. Αυτό πρέπει να το λύσει η εταιρία. Οι άλλες δηλαδή μαγικά κάνουν. Όχι. Απλά έχουν φράγκα, τα ρίχνουν και κάνουν δίκτυο. Σε μια εταιρία το μόνο που μετράει για να γίνει καλλύτερη είναι το χρήμα. Και αυτό για να αγοράζει τον εξοπλισμό που είναι κάθε φορά απαραίτητος. Εδώ η wind πονάει. Επίσης η 88% πληθυσμιακή κάλυψη μου φαίνεται too much. Όλα τ' άλλα τώρα είναι πράσινα δαμάσκηνα και ψιλές ελιές. Στα σημεία που κινούμαι, δηλαδή εξωτερική ανατολική Θεσσαλονίκη και κέντρο πόλης δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα με τα δεδομένα. Το δίκτυο είναι υποδειγματικό. Και με την πρόσφατη αναβάθμιση είναι εκτός συναγωνισμού. Τώρα για δαμάσκηνα και ελιές δεν ξέρω, εδώ μιλάμε για δίκτυα κινητής (νομίζω). Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanjel Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Στα σημεία που κινούμαι, δηλαδή εξωτερική ανατολική Θεσσαλονίκη και κέντρο πόλης δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα με τα δεδομένα. Το δίκτυο είναι υποδειγματικό. Και με την πρόσφατη αναβάθμιση είναι εκτός συναγωνισμού. Τώρα για δαμάσκηνα και ελιές δεν ξέρω, εδώ μιλάμε για δίκτυα κινητής (νομίζω). Ας μιλήσουμε λοιπόν για Κατερίνη που μένω, και γενικότερα Πιερία, Ημαθία, Σέρρες, Γρεβενά, Δράμα κ.ο.κ. Και δε στάθηκα μόνο στην κάλυψη αλλά και στις επενδύσεις. Σε τελική θεωρώ πως η εταιρία έχει και θράσος όταν πριν μερικά χρόνια, με τον φυλακισμένο πλέον Πίου, μας έλεγε να δοκιμάσουμε δωρεάν το NEO 3g δίκτυο και έβλεπα με το ζόρι 1mbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Να θυμίσω πως εδώ συζητάμε για το 4G δίκτυο. Οτιδήποτε άλλο όπως προβλήματα στο 3G είναι off topic, και όποιος θέλει να επεκταθεί σε αυτό καλό θα ήταν να το κάνει στο κατάλληλο θέμα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Ας μιλήσουμε λοιπόν για Κατερίνη που μένω, και γενικότερα Πιερία, Ημαθία, Σέρρες, Γρεβενά, Δράμα κ.ο.κ. Και δε στάθηκα μόνο στην κάλυψη αλλά και στις επενδύσεις. Σε τελική θεωρώ πως η εταιρία έχει και θράσος όταν πριν μερικά χρόνια, με τον φυλακισμένο πλέον Πίου, μας έλεγε να δοκιμάσουμε δωρεάν το NEO 3g δίκτυο και έβλεπα με το ζόρι 1mbps. Μου κάνει εντύπωση που Κατερίνη δεν αναβάθμισαν ακόμα. Όταν είχα μιλήσει με τους δικούς μου έλεγαν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Ας μιλήσουμε λοιπόν για Κατερίνη που μένω, και γενικότερα Πιερία, Ημαθία, Σέρρες, Γρεβενά, Δράμα κ.ο.κ. Και δε στάθηκα μόνο στην κάλυψη αλλά και στις επενδύσεις. Σε τελική θεωρώ πως η εταιρία έχει και θράσος όταν πριν μερικά χρόνια, με τον φυλακισμένο πλέον Πίου, μας έλεγε να δοκιμάσουμε δωρεάν το NEO 3g δίκτυο και έβλεπα με το ζόρι 1mbps. Συμφωνω 100% ειδικα για Πιερια και Ημαθια. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Παιδιά εγώ λέω να μην είμαστε ανυπόμονοι..Μας έκανε την τιμή η wind να βάλει 4G απο 800αρα στο κομμάτι της Ε.Ο. μεταξύ Γρεβενών-Κοζάνης.Για τις πόλεις μέσα,μήπως και εμείς ζητάμε πολλά? :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Παιδιά εγώ λέω να μην είμαστε ανυπόμονοι..Μας έκανε την τιμή η wind να βάλει 4G απο 800αρα στο κομμάτι της Ε.Ο. μεταξύ Γρεβενών-Κοζάνης.Για τις πόλεις μέσα,μήπως και εμείς ζητάμε πολλά? :lol: Έτσι έκανε και στην Πελοπόννησο. Πρώτα ενεργοποίησε τις 800άρες στα βουνά και μετά 1800 στις πόλεις. Άρα έρχεται κι εκεί το 4G (Γρεβενά;; ). :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts