Mark_K Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Εχω κολλητό που μένει νέο κόσμο και όποτε τον παίρνω ομιλία ακούω καταρράκτες στη γραμμή. Εχω απεριόριστα προς Ελλάδα. Εκτός η κοσμοτε αν αποφάσισε να παρέχει μόνο υπηρεσία broadband και έχει ξεχάσει την ομιλία. Και 5Ε πάλι πανάκριβο είναι. Δε το σωζεις. Κλέφτες οι Γερμανοί. Μιλούσαμε για σύνδεση δεδομένων. Και ξαφνικά μου λες για πρόβλημα σε φωνητική κλήση. Και όταν καλείς από εξωτερικό. Οκ... Αν έρχεσαι για κάποιο διάστημα στην Ελλάδα, έχεις ανάγκη πολλά δεδομένα, και στα μέρη που είσαι πιάνει, τότε μια χαρά είσαι με Wind. Εγώ απλά είπα πως επειδή στα μέρη που δοκίμασα είναι μακράν απογοητευτική, δεν αποτελεί εξιόπιστη εναλλακτική για εμένα. Το θέμα είναι πως και να έχω άπειρα mb τι να τα κάνω αν δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Δεν επιλέγω τους προορισμούς μου με βάση την κάλυψη του παρόχου. Το αντίθετο γίνεται. Κοιτάς όσο γίνεται να σε καλύπτει, και όπως και να το κάνουμε δεν υπάρχει σύγκριση για τη Wind ακόμη. Λίγα σημεία που μπορεί να έχει ένα σχετικά ικανοποιητικό αποτέλεσμα δεν είναι ικανά για να βγάλεις πόρισμα ότι είναι γρηγορότερη ακόμα και από την Cosmote, όπως ισχυρίζονται μερικοί. Αν μη τι άλλο, θα βρεθούν τα εκατονταπλάσια σημεία που θα γίνεται το αντίθετο. καλημέρα που μπαίνεις για παίρνεις το speed test με link? επίσης πως μπορώ να βλέπω και τόν isp ? και το δίκτυο και τι δίκτυο και πόσες παύλες πιάνει? το star ? είναι οι γραμμές σήματος του δικτύου σου? ήθελα να σου στείλω προσωπικό μυνημα να σε ρωτήσω αλλά δεν γίνεται. ευχαριστώ εκ των προτέρων. επίσης το καρτοιντερνετ γιατί λήγει στην Κοσμοτε και στην Vodafone όχι? επίσης το lte από ότι έχω καταλάβει δεν υποστηρίζει voip επειδή δεν υποστηρίζει voice over lte? . αντίστοιχα άμα κλειδώσετε το κινητό στο only 3g είναι σαν double play μπορείς να συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή για μπαίνεις στο ίντερνετ και παράλληλα να μιλάς στο κινητό, κάτι που αξίζει να υπάρχει 3g ! ενώ όλες οι άλλες συχνότητες δεν το υποστηρίζουν. επίσης το 4g ενώ είναι τέλειο για τις ταχύτητες δεν έχουμε απεριόριστο ίντερνετ ! άρα μπορεί να φάει όγκο και να μείνουμε χωρίς ίντερνετ, επίσης το κάθε τεστ είναι θέμα μόντεμ της συσκευής για αυτό διαφέρει. Aν το τρέξεις στον υπολογιστή σου έχει επιλογή share this result. Στην android εφαρμογή αν πας στο results και πατήσεις πάνω σε ένα αποτέλεσμα σου έχει επιλογή να το μοιραστείς. Είναι το κουμπάκι δίπλα από τον κάδο. Αν δεν έχει επιλογή μετά να το αποθηκεύσει στο πρόχειρο(όπως το δικό μου τηλέφωνο) επιλέγεις π.χ. να το στείλεις με sms. Σου ανοίγει έτοιμο sms με το link και από εκεί το κάνεις copy (και μετά με ένα back ακυρώνεις το sms). Aπό ότι βλέπω δεν σου δείχνει πόσο σήμα έχεις. Και σαν πάροχο εμένα μου βγάζει πάντα Cosmote, υποθέτω επειδή έχω το what's up στην πρώτη υποδοχή(dual sim). Δεν ξέρω για το καρτοInternet τι εννοείς ότι δεν λήγει στη vodafone. Ναι, πρέπει να υποστηρίζει VoLTE. Παλιότερα είχα την εντύπωση πως με φωνητική κλήση διακόπτεται η σύνδεση δεδομένων. Τώρα τελευταία βλέπω ενώ μιλάω με το bluetooth ότι μου έρχονται ειδοποιήσεις που χρειάζονται δεδομένα, οπότε ίσως έχει αλλάξει κάτι. Όσο για το 4G, αν προσέχεις, δεν θα ξεφύγεις. Φυσικά και έχει να κάνει με το μόντεμ της συσκευής, αλλά για 4G πάνω κάτω όλες οι συσκευές έχουν 150mbps θεωρητική μέγιστη ταχύτητα. Αυτό που έχω διαπιστώσει προσωπικά μετά από αρκετές δοκιμές είναι πως όταν έχεις 4G συσκευή έχεις καλύτερη ταχύητα και σε 3G. Επειδή συνήθως σε αυτές τις συσκευές το 3G modem φτάνει μέχρι τα 42mbps θεωρητικά, πιάνει καλύτερα συγκριτικά με τις πιο απλές συσκευές που έχουν μόνο 3G και το modem τους έχει ταβάνι τα 21mbps. Μπορεί δηλαδή στη μία να βλέπεις 5-6mbps και στην άλλη 10-12 με την ίδια κάρτα Sim στον ίδιο χώρο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτήν την στιγμή Λαύριο cosmote Down / Up 19,65/1,59 Wind Down / Up 34,53/4,73 Το ίδιο συνέβαινε σε 4g και με το καράβι από Κάρυστο μέχρι Πειραιά και από Αθήνα μέχρι Καλαμάτα. Η wind έχει δίπλα γκάζια και καλύτερη κάλυψη 4g. Τα 200 αρια που βαράει σε κάποια σημεία ή cosmote ειναι μόνο για show off και μόνο στον server της cosmote / ote. για τρέξτο σε άλλο server πχ hyperhosting και παίρνεις τα μισά. ειναι λογικό όταν μπαίνεις από το δικό σου backbone να έχεις παραπάνω γκάζια. Το θέμα ειναι ότι η wind αργεί να επεκταθεί σωστά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όπου βάζουν 4g θερίζει στην επαρχία. Δεν ξέρω, αλλά τον τελευταίο μήνα όποτε κάνω test στους servers Cosmote/OTE( με what's up) πολύ συχνά δεν ξεπερνάει τα 20mbps και μου φαίνεται πολύ περίεργο. Για αυτό συνήθως επιλέγω Hyperhosting που μου έχει τύχει να βλέπω 70άρια, αμέσως μετά το 20άρι σε server του ΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) σε ευχαριστώ θα το κοιτάξω. Αυτό που λες με το μόντεμ για 4g όντως αληθεύει ότι το μόντεμ είναι ως 42 ! όσο για την Κοσμοτε που βγάζει συνέχεια μήπως είναι ό server και όχι ο isp ? Edited February 28, 2016 by JOHNMEGARYTHMOS διόρθωση σχολίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Και 5Ε πάλι πανάκριβο είναι. Δε το σωζεις. Κλέφτες οι Γερμανοί. Και λίγα λες σουπερ κλέφτες :mad: 500mb 5€ Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 όσο για την Κοσμοτε που βγάζει συνέχεια μήπως είναι ό server και όχι ο isp ? Όχι. Έχω 3 link εδώ σε προηγούμενο μήνυμα. Το 1 Cosmote Και τα άλλα 2 wind. Και τα 3 γράφουν Cosmote. Με server τον ίδιο(hyperhosting). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) Αυτήν την στιγμή Λαύριο cosmote Down / Up 19,65/1,59 Wind Down / Up 34,53/4,73 Το ίδιο συνέβαινε σε 4g και με το καράβι από Κάρυστο μέχρι Πειραιά και από Αθήνα μέχρι Καλαμάτα. Η wind έχει δίπλα γκάζια και καλύτερη κάλυψη 4g. Τα 200 αρια που βαράει σε κάποια σημεία ή cosmote ειναι μόνο για show off και μόνο στον server της cosmote / ote. για τρέξτο σε άλλο server πχ hyperhosting και παίρνεις τα μισά. ειναι λογικό όταν μπαίνεις από το δικό σου backbone να έχεις παραπάνω γκάζια. Το θέμα ειναι ότι η wind αργεί να επεκταθεί σωστά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όπου βάζουν 4g θερίζει στην επαρχία. Αυτό που λες για τους server δεν ισχύει, διότι όταν κατάλαβα ότι ειναι δωρεάν το speedtest μέσω ΟΤΕ, έκανα αρκετές δοκιμές με Cosmote,Hyper,GRNET, φοβούμενος αυτό που επικαλέστηκες...το αποτέλεσμα ήταν +-5% , χωρίς να ειναι κάποιος από τους τρεις server σταθερά πρώτος ή τελευταίος Edited February 28, 2016 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Και λίγα λες σουπερ κλέφτες :mad: 500mb 5€ Btw ξέθαψα ένα λογισμικό από Telia SE που επιτρέπει band lock @ 4g στο MF910. Αν το θες στείλε μου PM. Θες Windows 7 όχι σε virtual machine για flashing. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Αυτό που λες για τους server δεν ισχύει, διότι όταν κατάλαβα ότι ειναι δωρεάν το speedtest μέσω ΟΤΕ, έκανα αρκετές δοκιμές με Cosmote,Hyper,GRNET, φοβούμενος αυτό που επικαλέστηκες...το αποτέλεσμα ήταν +-5% , χωρίς να ειναι κάποιος από τους τρεις server σταθερά πρώτος ή τελευταίος Ακριβώς Όταν μου είπε ο MitsosDaBest13 ότι δε χρεώνει το speedtest στην Cosmote έβαλα τη ληγμένη (0 υπόλοιπο) sim Internet on the Go που την έχω εδώ και 4-5 χρόνια στο mifi ZTE mf-910 και όποιο server και να εβγαζε στο speedtest το ολοκλήρωνε το speetest και τα αποτελέσματα ήταν πολύ κοντά όλα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Btw ξέθαψα ένα λογισμικό από Telia SE που επιτρέπει band lock @ 4g στο MF910. Αν το θες στείλε μου PM. Θες Windows 7 όχι σε virtual machine για flashing. Στο ίδιο mifi εμένα δε μου επιτρέπει band lock παρά μόνο 4G only και 3G only γιατί είναι νεότερη έκδοση. Στου cmvr είναι παλιότερη έκδοση, όπως μου είπε, και επιτρέπει και band lock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Ακριβώς Όταν μου είπε ο MitsosDaBest13 ότι δε χρεώνει το speedtest στην Cosmote έβαλα τη ληγμένη (0 υπόλοιπο) sim Internet on the Go που την έχω εδώ και 4-5 χρόνια στο mifi ZTE mf-910 και όποιο server και να εβγαζε στο speedtest το ολοκλήρωνε το speetest και τα αποτελέσματα ήταν πολύ κοντά όλα. Ρε jim δεν γραφει Μ στο κουτελο μας ελεος δηλαδη μονο στους server της cosmote και οτε δεν χρεωνει MB στους αλλους server τρωει MB λες που λες ψεμα καντο τουλαχιστων με τροπο.... Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Ρε jim δεν γραφει Μ στο κουτελο μας ελεος δηλαδη μονο στους server της cosmote και οτε δεν χρεωνει MB στους αλλους server τρωει MB λες που λες ψεμα καντο τουλαχιστων με τροπο.... Όποιο server και να εβγαζε το ολοκληρωνε το speedtest σε ληγμενη (υπολοιπο 0,00€ ) sim Internet on the Go με καρτα. Δε λέω ποτέ κάτι που δεν ισχύει. Ούτε το έκανα ποτέ εδώ στο φόρουμ. Αν το θεωρείς ψέμμα...ΟΚ. Εγώ ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Στο ίδιο mifi εμένα δε μου επιτρέπει band lock παρά μόνο 4G only και 3G only γιατί είναι νεότερη έκδοση. Στου cmvr είναι παλιότερη έκδοση, όπως μου είπε, και επιτρέπει και band lock. http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=671662 αν ξέρεις ρώσικα μπορείς να βγάλεις μια άκρη για το tuning του λογισμικού. Η νεότερη έκδοση έχει πολλά προβλήματα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=671662 αν ξέρεις ρώσικα μπορείς να βγάλεις μια άκρη για το tuning του λογισμικού. Η νεότερη έκδοση έχει πολλά προβλήματα. Δεν ξέρω Ρώσσικα. Ευχαριστώ πάντως, Επηρεάζει και τη λειτουργία (πχ ταχύτητα down/up) αυτή η νέα έκδοση (προς το χειρότερο)? Για αυτό το λόγο και είναι τόσο φθηνό (40€ ) αυτό το 4G mifi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Παιδιά είναι τιμή μου να είμαι στην εταιρεία που είναι 9η στον κόσμο σε ταχύτητες και προσβολή σε αυτήν που είναι 160η. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Παιδιά είναι τιμή μου να είμαι στην εταιρεία που είναι 9η στον κόσμο σε ταχύτητες και προσβολή σε αυτήν που είναι 160η. Εμενα παλι θα ηταν προσβολη στην νοημοσυνη μου να πληρωνα τις τιμες που ζηταει η 9η. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Οτι πληρώνεις παίρνεις.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Παιδιά είναι τιμή μου να είμαι στην εταιρεία που είναι 9η στον κόσμο σε ταχύτητες και προσβολή σε αυτήν που είναι 160η. Πετάς Flame τώρα και δεν υπάρχει κανένας λόγος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) Για τον φίλο που ζήτησε 4g+ wind όταν είχα κατέβει Αθήνα κοντά στο Σύνταγμα. http://postimg.org/image/wy6z2mzyb/ Αλλά Κατερίνη download έχει 1.5 mb το Η+ Οπότε τι να το κάνω ρε παιδιά το φθηνό ιντερνετ? Απλά δεν το χρησιμοποιώ. Edited February 28, 2016 by pank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Για τον φίλο που ζήτησε 4g+ wind όταν είχα κατέβει Αθήνα κοντά στο Σύνταγμα. http://postimg.org/image/wy6z2mzyb/ Αλλά Κατερίνη download έχει 1.5 mb το Η+ Οπότε τι να το κάνω ρε παιδιά το φθηνό ιντερνετ? Απλά δεν το χρησιμοποιώ. Μάλιστα. Το μισό από την cosmote δλδ.:lol: Έτσι ακριβώς φίλε μου. Κι εγώ πάνω από 1,2Mbps γιοκ.... Και αυτό αργά το βραδυ, ξημερώματα. Συνήθως 0.90Mbps έχω/. Τι να τα κάνω και 10GB με 5euros αν μου δίνει αφού δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω.:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Τι 4g διαφημίζει η τρελο wind μας;;;; εκδρομή Πύλη Τρικάλων, μουζακι φράγμα λίμνη πλαστήρα σχεδόν παντού ΜΌΝΟ G ούτε καν edge! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) Τι 4g διαφημίζει η τρελο wind μας;;;; εκδρομή Πύλη Τρικάλων, μουζακι φράγμα λίμνη πλαστήρα σχεδόν παντού ΜΌΝΟ G ούτε καν edge! Δεν περίμενα να έχει φτάσει στα ορεινά (αν και λίμνη Πλαστηρα έχει κανονικά 3G το παλιό βέβαια αλλά στα 3.6 (πιάνεις 3 στα καλά του χαχα) από την κεραία στο μοναστήρι (καλύπτει το 60% της λίμνης με το μάτι) Αλλά είδες πουθενά 4g στον Θεσσαλικό κάμπο πλην Λάρισας; Edited February 28, 2016 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Δεν περίμενα να έχει φτάσει στα ορεινά (αν και λίμνη Πλαστηρα έχει κανονικά 3G το παλιό βέβαια αλλά στα 3.6 (πιάνεις 3 στα καλά του χαχα) από την κεραία στο μοναστήρι (καλύπτει το 60% της λίμνης με το μάτι) Αλλά είδες πουθενά 4g στον Θεσσαλικό κάμπο πλην Λάρισας; Μπα 4g δεν είδα δεν κανένα σημείο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Όταν βλέπω αφοριστικά μηνύματα επειδή η wind δεν πιάνει ακόμα 100Mbps στο 4G , κλαίω απο τα γέλια! Ξέρετε τι... κάντε μας την χάρη κ φύγετε για να απολαύσουμε εμείς το διαθέσιμο bandwidth χωρίς συμφόρηση κ σε τιμές εξωπραγματικές! Ο,τι άλλο είναι απλά μιξοκλαματα Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Παιδιά είναι τιμή μου να είμαι στην εταιρεία που είναι 9η στον κόσμο σε ταχύτητες και προσβολή σε αυτήν που είναι 160η. Για εμένα προσβολή είναι να πληρώνω 5-6 φορές παραπάνω λεφτά, για τις ίδιες υπηρεσίες, στην ίδια χώρα... Τώρα, αν η WIND πιάνει τις μισές ταχύτητες από την C-OTE, ποσώς μ' ενδιαφέρει... Η άλλη έχει λεφτά και περισσότερους συνδρομητές, οπότε οφείλει να έχει το καλύτερο δίκτυο. Η WIND με το ζόρι βγαίνει οικονομικά και δεν περιμένουμε και θαύματα... Οπότε τζάμπα τρολλάρεις ή σε περίπτωση που είσαι υπάλληλος της "άλλης", τζάμπα χάνεις το χρόνο σου... :) Και η Cosmote με σκέτο 4G, στις περισσότερες περιοχές τα ίδια πιάνει, όπως όλες, κάτι 20άρια. ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για τον φίλο που ζήτησε 4g+ wind όταν είχα κατέβει Αθήνα κοντά στο Σύνταγμα. http://postimg.org/image/wy6z2mzyb/ Αλλά Κατερίνη download έχει 1.5 mb το Η+ Οπότε τι να το κάνω ρε παιδιά το φθηνό ιντερνετ? Απλά δεν το χρησιμοποιώ. Ωραίος, ευχαριστούμε. Ακριβώς τα μισά πιάνει από την C-OTE... Μια χαρά είναι η ταχύτητα όμως. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Δεν περίμενα να έχει φτάσει στα ορεινά (αν και λίμνη Πλαστηρα έχει κανονικά 3G το παλιό βέβαια αλλά στα 3.6 (πιάνεις 3 στα καλά του χαχα) από την κεραία στο μοναστήρι (καλύπτει το 60% της λίμνης με το μάτι) Αλλά είδες πουθενά 4g στον Θεσσαλικό κάμπο πλην Λάρισας; Αν θυμάσαι Μιχάλη, πρόπερσι που είχα πάει στη λίμνη Πλαστήρα είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος από το σήμα της WIND σε όλη την περιοχή. Άψογο 3g! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Αν θυμάσαι Μιχάλη, πρόπερσι που είχα πάει στη λίμνη Πλαστήρα είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος από το σήμα της WIND σε όλη την περιοχή. Άψογο 3g! Μουζακι μέχρι κεραμαριο έως λίμνη μόνο G έχει ρε παιδιά τι να λέμε τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Παντελή ναι στη λίμνη είναι καλή η κάλυψη 3ης γενιάς σε πολλά σημεία :) Αλλά μέχρι εκεί.... Μουζακι μέχρι κεραμαριο έως λίμνη μόνο G έχει ρε παιδιά τι να λέμε τώρα Δε διαφωνώ. Είχαν βάλει Edge στο χωριό κανάλια πριν από καμία 10αρια χρόνια αλλά πολύ outdated το δίκτυο συμφωνώ :/ Στην Καρδίτσα έχει πολύ καλό GSM (με αυτό μεγάλωσα :) ) αλλά πλέον δε φτάνει αυτό. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts