konakis Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Μπάχαλο γενικώς...μπήκε και η πεθερά στο κόλπο χα χα χα... καλεί ασύστολα νούμερα άλλα είναι νεκρά άλλα απαντούν χα χα χα 6 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 4 minutes ago, p_k said: Πριν λίγο κάλεσα τη μητέρα μου από κινητό nova σε κινητό nova και δεν μπορούσα με τίποτε να βγάλω γραμμή. Προηγουμένως, η ίδια κάλεσε την κόρη μου και μίλησαν κανονικά. Επομένως, ορισμένες κλήσεις πραγματοποιούνται, δεν μπορώ να γνωρίζω όμως υπό ποιες προϋποθέσεις. Μόνο από 2G σε VoLTE ή από 2G σε 2G 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 20 minutes ago, paanos said: Μόνο από 2G σε VoLTE ή από 2G σε 2G Εγώ το δοκίμασα να καλέσω Q κλειδωμένο σε 2g και δεν έγινε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 39 minutes ago, p_k said: "...τυχόν αδυναμία λήψης κλήσεων κ;ι SMS από δίκτυα ΤΡΙΤΩΝ" Δηλαδή το δικό της δίκτυο είναι οκ; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 1 hour ago, Chrischal1908 said: Η νέα εταιρία τώρα έχει ξεκινήσει την πορεία και την ανάπτυξη της. Σε ένα μήνα κλείνει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της. Προσωπικά δεν μπορώ να την κρίνω αυστηρά πριν το 2025 και ίσως πιο μετά, καθότι είναι υπό εκτέλεση του επενδυτικού πλάνο της για όλα αυτά τα ζητήματα. Οψόμεθα! Η εταιρεία δεν έχει ξεκινήσει τώρα, απλά άλλαξε όνομα / ιδιοκτησία. Είναι η παλιότερη (αν θυμάμαι καλά). 8 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Ως Nova ξεκίνησε τώρα, μετά τη συγχώνευση 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Είναι δυνατόν να έχει πέσει το δίκτυο εδώ και 3 ώρες κ να μην γίνεται τιποτ; Με πήρε ο πατέρας μου τηλ 19.30, από τότε δεν έβγαινε γραμμή. Τον πήρα στο σταθερό και του είπε τι γίνεται και τελικά αυτός μπορεί να καλέσει αλλά δεν μπορεί να τον καλέσει κάνεις, ούτε άλλος με NOVA. Όσο δέρμα και αν πετάξεις, Telestet είσαι, δεν αλλάζεις 6 1 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Εγώ από nova σε nova και nova σε τρίτο μπορώ να βγάλω κλήση με volte κανονικά. Από nova με καλούν αλλά από άλλους παρόχους δεν έρχονται οι κλήσεις. 4 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 7 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 1 ώρα πριν, p_k said: "ειναι προσωρινη"... Ευχαριστουμε την nova που δεν ειναι μονιμη 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 14 minutes ago, p_k said: Ως Nova ξεκίνησε τώρα, μετά τη συγχώνευση Το δίκτυο και οι υποδομές προϋπήρχαν. Η διαχείριση του δικτύου ή ακόμα και η εξέλιξη του είναι στα χέρια της νέας διεύθυνσης. Το θέμα είναι, μαζί με το καθεστώς νέας διεύθυνσης άλλαξε και το προσωπικό; Τέλος πάντων, έτυχε. Ναι είναι ζήτημα αυτό που έγινε (γίνεται ακόμα;) λίγο ή πολύ σε όλες μπορεί να τύχει ή έχει τύχει. 8 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 1 minute ago, andreasomageiras said: (γίνεται ακόμα;) Ναι 3 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 18 minutes ago, andreasomageiras said: Το δίκτυο και οι υποδομές προϋπήρχαν. Η διαχείριση του δικτύου ή ακόμα και η εξέλιξη του είναι στα χέρια της νέας διεύθυνσης. Το θέμα είναι, μαζί με το καθεστώς νέας διεύθυνσης άλλαξε και το προσωπικό; Τέλος πάντων, έτυχε. Ναι είναι ζήτημα αυτό που έγινε (γίνεται ακόμα;) λίγο ή πολύ σε όλες μπορεί να τύχει ή έχει τύχει. Καλυτερα να ειχαμε ολοι εναν λογαριασμο VoIP σαν backup... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 24 minutes ago, andreasomageiras said: Το δίκτυο και οι υποδομές προϋπήρχαν. Η διαχείριση του δικτύου ή ακόμα και η εξέλιξη του είναι στα χέρια της νέας διεύθυνσης. Το θέμα είναι, μαζί με το καθεστώς νέας διεύθυνσης άλλαξε και το προσωπικό; Τέλος πάντων, έτυχε. Ναι είναι ζήτημα αυτό που έγινε (γίνεται ακόμα;) λίγο ή πολύ σε όλες μπορεί να τύχει ή έχει τύχει. Εδώ συνεχίζει ακόμα αν και θεωρώ θα διορθωθεί σύντομα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 (edited) 48 minutes ago, p_k said: Ως Nova ξεκίνησε τώρα, μετά τη συγχώνευση Εδώ κρύβεται η αλήθεια.. στα σχόλια.. και για την ώρα που ξεκίνησε το πρόβλημα και για το αν βγάζουν κλήσεις ή όχι. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02xNUvknQZr7mMoHdJYUUkULCUvLSMC5QSULS7hSCms3A8jh8DXh2xJbRYGXMqLL5Jl&id=100064631982183 Edited December 10, 2023 by kalitexnis_g 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ap1986 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Από τις 15:30 υπάρχει το πρόβλημα σε εμένα και ακόμα δεν έχει λυθεί, καλώ κανονικά cosmote/ Vodafone, δεν μπορώ να δεχτώ κλήσεις από κανέναν, απαράδεκτοι τόσες ωρες 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 1 minute ago, ap1986 said: Από τις 15:30 υπάρχει το πρόβλημα σε εμένα και ακόμα δεν έχει λυθεί, καλώ κανονικά cosmote/ Vodafone, δεν μπορώ να δεχτώ κλήσεις από κανέναν, απαράδεκτοι τόσες ωρες Εγώ έχω πρόβλημα από τις 12 με τη και τώρα. Εγώ έχω και χειρότερα επίθετα με τα οποία μπορώ να τους χαρακτηρίσω. Και το roaming έχει προβλήματα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 2 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Η νέα εταιρία τώρα έχει ξεκινήσει την πορεία και την ανάπτυξη της. Σε ένα μήνα κλείνει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της. Προσωπικά δεν μπορώ να την κρίνω αυστηρά πριν το 2025 και ίσως πιο μετά, καθότι είναι υπό εκτέλεση του επενδυτικού πλάνο της για όλα αυτά τα ζητήματα. Οψόμεθα! Τι εννοείς τώρα ξεκίνησε; Πριν 1 χρονο έστησε κεραίες και core;;;;;; Προσγειώσου. 30 χρόνων είναι η εταιρία. Προβλήματα συμβαίνουν σε όλες αλλά το ότι είναι νεα… παραπάει σαν δικαιολογία. Και όχι. Δεν έχει σχέση με την TV το πρόβλημα (Π Ρ Ο Φ Α Ν Ω Σ ) 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Πάντως και το δωρεάν eon δεν κατάφερα να το πάρω χτες. Έβγαζε σφάλμα. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 3 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Η νέα εταιρία τώρα έχει ξεκινήσει την πορεία και την ανάπτυξη της. Σε ένα μήνα κλείνει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της. Προσωπικά δεν μπορώ να την κρίνω αυστηρά πριν το 2025 και στα μέσα του έτους, καθότι είναι υπό εκτέλεση του επενδυτικού πλάνο της για όλα αυτά τα ζητήματα. Οψόμεθα! = Το Κατάστημα Λειτουργεί Υπό Νέα Διεύθυνση... 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 (edited) Συκιές Θεσσαλονίκης είναι εκτός δικτύου. Πριν είχα data και εξερχόμενες τώρα τπτ. Μπράβο νοβα Edited December 10, 2023 by spoukos 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 (edited) 26 minutes ago, TakeOverNet said: Τι εννοείς τώρα ξεκίνησε; Πριν 1 χρονο έστησε κεραίες και core;;;;;; Προσγειώσου. 30 χρόνων είναι η εταιρία. Προβλήματα συμβαίνουν σε όλες αλλά το ότι είναι νεα… παραπάει σαν δικαιολογία. Και όχι. Δεν έχει σχέση με την TV το πρόβλημα (Π Ρ Ο Φ Α Ν Ω Σ ) Η νέα ιδιοκτησία, διοίκηση κλτπ. Μη ξεχνάμε ότι οι επενδύσεις που είναι υπό εξέλιξη αντιστοιχούν σε πάνω από 15ετία της WIND που επένδυε τα λιγότερα από όλους στο παρελθόν. Ουσιαστικά η εταιρία μετά την εποχή της Telestet οι πρώτοι σταθμοί core κτλπ αναπτύσσεται, μετασχηματίζεται από το 2015 με το πλάνο των 500 εκατομμυρίων πλάνο μέχρι το 2020. Η United Group είναι ίσως η ισχυρότερη ιδιοκτησία που έχει από την έναρξη της το 1993. Edited December 10, 2023 by Chrischal1908 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 1 minute ago, Chrischal1908 said: Η νέα ιδιοκτησία, διοίκηση κλτπ. Μη ξεχνάμε ότι οι επενδύσεις που είναι υπό εξέλιξη αντιστοιχούν σε πάνω από 15ετία της WIND που επένδυε τα λιγότερα από όλους στο παρελθόν. Ουσιαστικά η εταιρία μετά την εποχή της Telestet οι πρώτοι σταθμοί core κτλπ αναπτύσσεται, μετασχηματίζεται από το 2015 με το πλάνο των 500 εκατομμυρίων πλάνο μέχρι το 2020. Η United Group είναι ίσως η ισχυρότερη ιδιοκτησία που έχει από την έναρξη της το 1993. Ωραία όλα αυτά αλλά εγώ ακόμα δεν βλέπω υπηρεσίες. Θα μου πεις, υπήρχαν και οι ένδοξες μέρες της cosmote πριν κάποιο καιρό που για μέρες υπήρχε πρόβλημα. Ωστόσο αυτοί ενημέρωσαν, σε αντίθεση με τη nova που το θυμήθηκε 8 ώρες μετά και αναρτήθηκε μία ανακοίνωση τουλάχιστον αστεία που αναφερόταν σε πρόβλημα σε μερικές κλήσεις από και προς δίκτυα άλλων λες και έχουμε ίντερνετ ή μπορούμε να καλούμε από nova σε nova. Για να μην αναφερθώ στα μηνύματα που προσπαθώ να πληρώσω μια ασφάλεια και δε μπορώ από το μεσημέρι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 (edited) 31 minutes ago, spoukos said: Συκιές Θεσσαλονίκης είναι εκτός δικτύου. Πριν είχα data και εξερχόμενες τώρα τπτ. Μπράβο νοβα Ακόμα χειρότερα, ευτυχώς Χαριλάου δουλεύει GSM & 4G. Κλήσεις εξερχόμενες και data, sms όχι. Εισερχόμενες επίσης ειχα θέμα από το μεσημέρι. Κέντρο 5G έχει κανονικά… Edited December 10, 2023 by Nikolas14 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Σε εμένα έφτιαξε μόλις. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts