Bayern7 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Βέροια ούτε το 3g δεν έχουν ανοίξει; οχι. ακομα το παλιο εχει:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 οχι. ακομα το παλιο εχει:mad: Πλησιάζουν στου Μπάγερν το σπίτι... :p Θα το δεις στη συσκευή σου και θα την χτυπάς να δεις αν έχει πρόβλημα. :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Εμένα άλλο με κάνει εντύπωση... Από τις 3 κεραίες κάνουν δοκιμές μόνο σε εκείνη την καμινάδα που είναι πάνω από το σταρ σινεμά στο κέντρο πουθενά αλλού... Edit: η συγκεκριμένη γενικώς φτάνει ούτε τα 300 μέτρα πολύ χαμηλή ισχύ... Κάτι σαν ΕΚΚΧΟ αλλά δεν είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Εμένα άλλο με κάνει εντύπωση... Από τις 3 κεραίες κάνουν δοκιμές μόνο σε εκείνη την καμινάδα που είναι πάνω από το σταρ σινεμά στο κέντρο πουθενά αλλού... Edit: η συγκεκριμένη γενικώς φτάνει ούτε τα 300 μέτρα πολύ χαμηλή ισχύ... Κάτι σαν ΕΚΚΧΟ αλλά δεν είναι... Νορμαλ ακούγεται σαν εμβέλεια σταθμού εντός οικοδομικού συγκροτήματος. Ειδικά αν έχεις εμπόδια μπροστά είναι σούπερ. Συνήθως τις τοποθετούν σε πιο ψηλά σημεία για να αυξάνουν το κέρδος, παρότι η ισχύς είναι χαμηλή. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Νορμαλ ακούγεται σαν εμβέλεια σταθμού εντός οικοδομικού συγκροτήματος. Ειδικά αν έχεις εμπόδια μπροστά είναι σούπερ. Συνήθως τις τοποθετούν σε πιο ψηλά σημεία για να αυξάνουν το κέρδος, παρότι η ισχύς είναι χαμηλή. Αυτή είχε μπει μόνο και μόνο για να καλύψει το κενό στο κέντρο τίποτα άλλο... Και παλιότερα αυτή είχε πρόβλημα αν γυρίσουμε 100+ ποστ πίσω είχα αναφέρει ότι για κάποια περίοδο δεν δεχόταν client και τους πήγαινε αυτόματα στην επόμενη κεραία μετά από δευτερόλεπτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Αυτή είχε μπει μόνο και μόνο για να καλύψει το κενό στο κέντρο τίποτα άλλο... Και παλιότερα αυτή είχε πρόβλημα αν γυρίσουμε 100+ ποστ πίσω είχα αναφέρει ότι για κάποια περίοδο δεν δεχόταν client και τους πήγαινε αυτόματα στην επόμενη κεραία μετά από δευτερόλεπτα... Η εμβέλεια των κεραιών είναι πολύπλοκο θέμα. Ιδιαίτερα σε 3η και 4η γενιά. Πρέπει να πας όσο μακρυά πρέπει. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATHMICH Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Είτε με band7 είτε με band20 την πενηντάρα, την έχουμε άνετα.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dacia_Duster Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Δυνατές ταχύτητες . Σε ποια περιοχή έγιναν οι μετρήσεις αυτές ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATHMICH Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Σε εσωτερικό χώρο Ξυλόκαστρο Κορινθίας... Έχω γράψει και 100 σε εξωτερικό χώρο... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dacia_Duster Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Είναι πολύ δυνατή η Wind στην Πελοπόννησο γενικά . Εχει ειπωθεί αρκετές φορές εδώ και από άλλα μέλη του myphone . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Κάτι κάνει η victus στο Πολυκαστρο τελευταία... είχα που είχα καιρό να πάω αλλά αφού ξεφύτρωσαν 2 κεραίες 4G της κόκκινης και μια αναβάθμιση σε 3G από το κατάστημα της κόκκινης που ήταν επί μήνες κλειστό είδα ότι παίζει 4G και η Wind!!! Δε ξέρω αν παίζει Ακόμα αλλά μέσα στη πόλη δεν είναι φουλ σήμα Ακόμα... https://ibb.co/fDoaJ7 Για 3G+ δε πρόλαβα να δω όλα αυτά είναι σε κινήσει... Εν τω μεταξύ πέτυχα έξω από την Γουμένισσα την 2042 την γνωστή κεραία από Πιερία αλλά μόνο έξω από την πόλη σταθερά περίπου 1 γραμμή 4G και 6-7 mbps Καλά είναι... Για να δούμε τι άλλο θα δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 (edited) Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος από Καρδίτσα ότι έχει 4g+ στο κέντρο της πόλης; έλαβα ένα speedtest σημερα με 129mbps ταχύτητα (αρα band 7) και θέλω να δω αν κάνουν aggregation... Το iPhone δε δείχνει... Edited February 16, 2018 by XP130TD Off topic Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdadamis Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Καρδιτσα δεν εχω δει 4g+(δεν σημαινει φυσικα οτι απαραιτητα δεν υπαρχει) Παράθεση https://www.4drivers.gr/single-post/2016/10/02/wwwLimanakiagr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος από Καρδίτσα ότι έχει 4g+ στο κέντρο της πόλης; έλαβα ένα speedtest σημερα με 129mbps ταχύτητα (αρα band 7) και θέλω να δω αν κάνουν aggregation... Το iPhone δε δείχνει... Όλα τα iPhones με Intel modem δείχνουν κανονικά το aggregation στο network engineering menu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 (edited) Μόλις μίλησα με συνεργάτη που είναι στην Θράκη. Μου είπε ότι επέκτειναν την κάλυψη με 2600αρες μέσα στις πόλεις. Σε αυτό που μου επισήμανε είναι ότι η εσωτερική κάλυψη ανεξαρτήτως ταχύτητας λόγο 20αρας είναι πολύ καλη στα περισσότερα σημεία σε σχέση με τον.ανταγωνισμό. Όταν με στείλουν για δουλειές εκεί θα σας πω από πρώτο χέρι. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA Edited February 16, 2018 by XP130TD off topic Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Όλα τα iPhones με Intel modem δείχνουν κανονικά το aggregation στο network engineering menu. Δεν είναι τόσο αντβανσντ το άτομο που μου στέλνει τις μετρήσεις. Οκ, δεν χρησιμοποιεί aggregation τότε sdadamis. Θα τα δω όταν περάσω. Γενικά είσαι ευχαριστημένος από την κάλυψη; Στα ορεινά μου στέλνει 50άρια/60άρια συνεχώς... :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdadamis Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Η καλυψη στην πολη της Καρδιτσας,θεωρω οτι ειναι εξαιρετικη Παράθεση https://www.4drivers.gr/single-post/2016/10/02/wwwLimanakiagr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Σπάρτη, κοντά στο Βασιλόπουλο (Θερμοπυλών). Είναι WIND 4G, άσχετα το τι γράφει... http://www.speedtest.net/android/3658089610.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Μόλις μίλησα με συνεργάτη που είναι στην Θράκη. Μου είπε ότι επέκτειναν την κάλυψη με 2600αρες μέσα στις πόλεις. Σε αυτό που μου επισήμανε είναι ότι η εσωτερική κάλυψη ανεξαρτήτως ταχύτητας λόγο 20αρας είναι πολύ καλη στα περισσότερα σημεία σε σχέση με τον.ανταγωνισμό. Όταν με στείλουν για δουλειές εκεί θα σας πω από πρώτο χέρι. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA Μεθαυριο ειναι το καρναβαλι της ξανθης,θα δουμε αν θα αντεξει η Wind.Ελπιζω να παιζει η B7 και εντος κτηριων εστω σε ψηλα κτηρια αν εισαι 2ο οροφο και πανω. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 (edited) Έξω από τα ΚΤΕΛ στα νέα Μουδανιά. Γενικώς από όπου πέρασα πηγαίνοντας προς πρώτο πόδι πάρα πολύ περιφερειακή κάλυψη, μόλις μπαίνεις μέσα σε χωριό οριακό 4g. Μέσα στη Καλλιθέα ένα τεστ τώρα, φαντάζομαι το καλοκαίρι.. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 17, 2018 by VasilisSam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Φαίνεται το σήμα σήμα σου οριακό επίσης. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Μια χαρά ήταν το σήμα το καλοκαίρι, γενικά στη Χαλκιδική υπάρχει πολύ καλή κάλυψη. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athens_fans Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Ήμουνα το καλοκαίρι στη Καλλιθέα Χαλκιδικής και η wind ήτανε άψογη. Είχα σήμα 4G παντού και με πολύ καλές ταχύτητες. Παράθεση GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 (edited) Στην διαδρομή από Πτολεμαΐδα μέχρι Αθήνα... Λίγο 4G στην Λάρισα και στην Μαγνησία και μετά ξανά στα Οινόφυτα και από εκεί και πέρα συνέχεια κουμπομένο στο 4G ! Χαλάνδρι Φιλοθέη κανένα πρόβλημα και με καλές επιδόσεις σε ταχύτητα. Στα σημεία της διαδρομής που δεν έχει 4G και Η+ (το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής) το ίντερνετ είναι απαράδεκτο ούτε e-mail δεν μπορούσα να στείλω! Edited February 17, 2018 by soulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dacia_Duster Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Πάντως στο πλαίσιο της αναβάθμισης του δικτύου της Wind , εκτός από την προσθήκη 4G , έχει βελτιωθεί αρκετά πιστεύω και το H+ στις εθνικές οδούς της χώρας . Υπάρχει και αρκετό EDGE βέβαια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts