Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν εσύ κοστολογείς την υγεία σου 5 ευρώ παραπάνω το μήνα (γιατί τόσο είναι) μεγειά σου με χαρά σου.

Εγώ συγγνώμη αλλά την κοστολογώ πολύ πιο ακριβά.

Δεν θα κάτσω να βγάλω καρκίνο στο στομάχι για 5 ευρώ το μήνα.

Από υγεία μέχρι στιγμής μια χαρά είμαι. Οπότε η Wind δεν μου την χάλασε. Αν διάβαζες όμως αυτό που εγραψα και δεν βιαζόσουν να απαντήσεις για να απαντήσεις θα έβλεπες ότι η διαφορα/μήνα είναι περίπου 20€. Μιας και απάντησες σε μενα το λέω. Τώρα αν μιλάς για τον εαυτό σου και η διαφορά είναι μόνο 5€ τότε αδικα πήζεις. Όπως σου είπα και παλιότερα, πάρε ένα δικαρτο για να γλιτώσεις τον καρκίνο......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ας μην χρησιμοποιούμε εκφράσεις τέτοιες με αρρώστιες δεν είναι καλό.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο μεταξύ ψάχνω στη σύμβαση να βρω που λέει για την υποχρεωτική παραμονή των 2 μηνών, αλλά δε βρίσκω κάτι.

Υπάρχει κανείς που να έχει πρόσφατα συνάψει συμβόλαιο με τη wind για να μου δώσει τα φώτα του;

Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Στο μεταξύ ψάχνω στη σύμβαση να βρω που λέει για την υποχρεωτική παραμονή των 2 μηνών, αλλά δε βρίσκω κάτι.

Υπάρχει κανείς που να έχει πρόσφατα συνάψει συμβόλαιο με τη wind για να μου δώσει τα φώτα του;

Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δεν υπάρχει υποχρεωτική παραμονή σε περίπτωση φορητότητας, μόνο πέναλτυ. Σε περίπτωση που δεν θες να μεταφέρεις τον αριθμό μπορείς να τον παρκάρεις σε ένα συρτάρι και να πάρεις άλλον και όταν η σύμβαση σου επιτρέψει να σταματήσεις, το σταματάς.

Οσο πιο νωρις,τοσο περισσοτερα δινεις.Αμα υπαρξουν αλλαγες στους ορους απο τη Wind ή ενα μηνα πριν ληξει μπορεις να φυγεις ελευθερα.

Έτσι για την ιστορία, ρώτησα σήμερα το πρωί και τα πράγματα είναι όπως τα είχα στο μυαλό μου.

Με λίγα λόγια, όσο πιο νωρίς διακόψεις, τοσο λιγότερα πληρώνεις.

Στους δυο μήνες δηλαδη που πρέπει υποχρεωτικά να παραμείνω στο δίκτυό τους, θα πρέπει να πληρώσω ως ρήτρα την έκπτωση που επωφελήθηκα. (γι αυτούς τους 2 μήνες)

----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν υπάρχει υποχρεωτική παραμονή σε περίπτωση φορητότητας, μόνο πέναλτυ. Σε περίπτωση που δεν θες να μεταφέρεις τον αριθμό μπορείς να τον παρκάρεις σε ένα συρτάρι και να πάρεις άλλον και όταν η σύμβαση σου επιτρέψει να σταματήσεις, το σταματάς.

Δεν πρόκειται για φορητότητα αλλά για νέα αριθμοδότηση. Γι αυτό και οι 2 μήνες υποχρεωτικής παραμονής.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

[/color]

Δεν πρόκειται για φορητότητα αλλά για νέα αριθμοδότηση. Γι αυτό και οι 2 μήνες υποχρεωτικής παραμονής.

Μπορείς να πάρεις με φορητότητα τον νέο αριθμό και να τον παρκάρεις σε ένα καρτοκινητό μιας άλλης εταιρείας.

Είναι υποχρεωμένοι να τον αφήσουν μέσα σε 48 ώρες.

Μπορείς να πάρεις με φορητότητα τον νέο αριθμό και να τον παρκάρεις σε ένα καρτοκινητό μιας άλλης εταιρείας.

Είναι υποχρεωμένοι να τον αφήσουν μέσα σε 48 ώρες.

Αυτο ειναι πολυ σημαντικο που μου λες.

Ειναι σιγουρο ακομα κι οταν προκειται για νεο αριθμο απο τη wind;

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αυτο ειναι πολυ σημαντικο που μου λες.

Ειναι σιγουρο ακομα κι οταν προκειται για νεο αριθμο απο τη wind;

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρώτα σε αυτό το θέμα, που είναι πιο σχετικό με το πρόβλημά σου.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164501&page=560

Έχω έρθει διακοπές στην Χίο. Έχω φουλ 4G σε όλο το νησί που γυρίζω. Από το πιο απομονωμένο χωριό μέχρι και την πιο απομονωμένη παραλία. Μπράβο στην wind!!!

TCL 40 NXTPAPER

Εκανα περιοδεία σήμερα στην ορεινή Χαλκιδική και απογοητεύτηκα πλήρως! Ήμουν διαρκώς με GPRS ή EDGE στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής. Ενώ στη Θεσσαλονίκη και στα παραθαλάσσια της Χαλκιδικής έχει ΤΕΛΕΙΟ σχεδόν 4G. Κρίμα. Μόλις χθες έφυγα από Cosmote γιατί είχα πρόβλημα με τις κλήσεις από Θέρμη και μετά μέχρι και Βασιλικά (μου έρχονταν μηνύματα ειδοποίησης χαμένων κλήσεων) και πήγα σήμερα WIND και απογοητεύτηκα!!!

Από υγεία μέχρι στιγμής μια χαρά είμαι. Οπότε η Wind δεν μου την χάλασε. Αν διάβαζες όμως αυτό που εγραψα και δεν βιαζόσουν να απαντήσεις για να απαντήσεις θα έβλεπες ότι η διαφορα/μήνα είναι περίπου 20€. Μιας και απάντησες σε μενα το λέω. Τώρα αν μιλάς για τον εαυτό σου και η διαφορά είναι μόνο 5€ τότε αδικα πήζεις. Όπως σου είπα και παλιότερα, πάρε ένα δικαρτο για να γλιτώσεις τον καρκίνο......

5 ευρώ είναι στα κινητά. Για κινητά μιλάμε. Άσε τα σταθερά είμαστε οfftopic. Αν και εκεί καρκίνος είναι η wind.

Εγώ το έχω κάνει ήδη. Πήρα και whatsup φοιτητικό και frog και έχω γίνει άνθρωπος. Βρήκα την υγειά μου. Ο επί 18 χρόνια προσωπικός μου αριθμός που είναι πλέον στη wind έχει πάρει τη θέση που του αξίζει σε μια κινεζοπαντόφλα και σύντομα στα σκουπίδια.

ΤΟΝ ΓΛΙΤΩΣΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εκανα περιοδεία σήμερα στην ορεινή Χαλκιδική και απογοητεύτηκα πλήρως! Ήμουν διαρκώς με GPRS ή EDGE στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής.

:lol::lol::lol:

Για Θεσσαλονίκη και τις άλλες 5 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας καλή είναι η wind για όποιον δεν έχει σοβαρές απαιτήσεις internet, μόλις βγεις παραέξω τραβάς τις ****τριχες σου με τα γάντια του box....

Μια τραγωδία και μισή. Και φαντάσου η Χαλκιδική είναι "αναβαθμισμένη". Φαντάσου τι τραβάμε εμείς που ακόμα περιμένουμε την αναβάθμιση.

5 ευρώ είναι στα κινητά. Για κινητά μιλάμε. Άσε τα σταθερά είμαστε οfftopic. Αν και εκεί καρκίνος είναι η wind.

Εγώ το έχω κάνει ήδη. Πήρα και whatsup φοιτητικό και frog και έχω γίνει άνθρωπος. Βρήκα την υγειά μου. Ο επί 18 χρόνια προσωπικός μου αριθμός που είναι πλέον στη wind έχει πάρει τη θέση που του αξίζει σε μια κινεζοπαντόφλα και σύντομα στα σκουπίδια.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για Θεσσαλονίκη και τις άλλες 5 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας καλή είναι η wind για όποιον δεν έχει σοβαρές απαιτήσεις internet, μόλις βγεις παραέξω τραβάς τις ****τριχες σου με τα γάντια του box....

Μια τραγωδία και μισή. Και φαντάσου η Χαλκιδική είναι "αναβαθμισμένη". Φαντάσου τι τραβάμε εμείς που ακόμα περιμένουμε την αναβάθμιση.

Δεν είναι 5€ και βέβαια δεν αφήνω απ έξω το συνδιαστικο πακέτο. Από μένα φεύγουν τα χρήματα. Είναι ένα 20αρι με "ειδικη" προσφορά που μου κάναν τηλεφωνικώς. Με "προσφορά" από κατάστημα cosmote φεύγεις με καρκίνο......

Είσαι offtopic. Εδώ μιλάμε για τη κινητή. Αν θες πάμε στα threads της σταθερής να συγκρίνουμε ταχύτητες και pings με servers του εξωτερικού (και της Ελλάδας βεβαίως βεβαίως) να γελάσει και ο κάθε πικραμένος.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δυστυχώς όπως λέει ο θυμόσοφος λαός "ότι πληρώνεις παίρνεις" και στην περίπτωση που συζητάμε ισχύει 100%. Τελεία και παύλα.:cool:

Ας μην χρησιμοποιούμε εκφράσεις τέτοιες με αρρώστιες δεν είναι καλό.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά καλό θα ήταν να σταματήσουμε την αναφορά σε ασθένειες, όπως προανέφερε ο Βασίλης. Αν σας χαλάει κάτι αλλάξτε το, τόσο απλά. Η γκρίνια και η μιζέρια είναι άσχημο attitude.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είσαι offtopic. Εδώ μιλάμε για τη κινητή. Αν θες πάμε στα threads της σταθερής να συγκρίνουμε ταχύτητες και pings με servers του εξωτερικού (και της Ελλάδας βεβαίως βεβαίως) να γελάσει και ο κάθε πικραμένος.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δυστυχώς όπως λέει ο θυμόσοφος λαός "ότι πληρώνεις παίρνεις" και στην περίπτωση που συζητάμε ισχύει 100%. Τελεία και παύλα.:cool:

Είμαστε γενικά off topic γι αυτό το κλείνω λέγοντας ότι συζητάμε για την τσέπη μας που είναι μία και για τον λογαριασμό που μας στέλνει η Wind, η cosmote, η Vodafone που είναι ΕΝΑΣ. Βέβαια όταν βλέπουμε το χάος αρχίζει η σαλαμοποιηση..... .. :)

Αν θες φτηνό κινητό η λύση είναι wind και μάλιστα καρτοκινητο,αν θες ίντερνετ και υπηρεσίες πληρώνεις κάτι παραπάνω κατά γενική ομολογία..αν η wind προσφέρει αναβαθμισμένο δίκτυο στις περιοχές που κίνησε είσαι απλά ο καλυτερος

Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Αν θες φτηνό κινητό η λύση είναι wind και μάλιστα καρτοκινητο,αν θες ίντερνετ και υπηρεσίες πληρώνεις κάτι παραπάνω κατά γενική ομολογία..αν η wind προσφέρει αναβαθμισμένο δίκτυο στις περιοχές που κίνησε είσαι απλά ο καλυτερος

Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό. Γι αυτό μίλησα για επιλογές.

Καλησπερα,για Πιερια εχουμε τιποτα νεοτερο; Θα βαλω τα 15GB με 10€ στον πατερα μου; Το 3G/4G ειναι οκ ή να μην δωσω τζαμπα λεφτα;

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

πριν 2 μέρες κάποιος συμφορουμίτης έδωσε μετρήσεις cosmote για 4g δίκτυο στη Λακκόπετρα. Μήπως κάποιος έχει εικόνα για 3g/4g κάλυψη στην ίδια περιοχή από Q/Wind; επίσης αν μπορεί να μας πει και τη μπάντα που κάνει το speedtest (αν το γνωρίζει ή το αναφέρει το app που χρησιμοποιεί);

Έλα, πες την αλήθεια... Μπορεί να να γράφουν 99 άτομα το πόσο καλά παίζει η WIND με την αναβάθμιση, αλλά εσύ κάθεσαι και περιμένεις αυτό τον 1 που θα αναφέρει ανεπαρκή κάλυψη σε κάποιο σημείο και τότε αρχίζεις τα κατεβατά με το πόσο "καρκινιάρικη" εταιρεία είναι, μούφα η αναβάθμιση, μας κορόιδεψαν κλπ κλπ. :lol: :lol:

Αυτό που βλέπω εγώ, είναι ότι ακόμα και σε πολλά κατσικοχωρια, η WIND είναι 2ος πάροχος σε κάλυψη/ταχύτητες. Επειδή η Βέροια δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα ή επειδή υπάρχει ένα κτίριο στην Αθήνα που έχει EDGE, δε σημαίνει πως είναι ολόκληρη για τα μπάζα... :wacko:

Υ.Γ. Στην Αθήνα ούτως ή άλλως χρειάζεται περαιτέρω αναβάθμιση, ειδικά στο backbone, οπότε και τυχόν "τρύπες" πιθανόν να κλείσουν. Ας βάλει 800αρες παντού.

-Κριεζωτου κ Βαλαωριτου, βγάζει ενα τεράστιο "Ε".

-Πατησιων κ Πολυτεχνείου το επιβλητικό "Ε" παραμένει κ που κ που βγαζει Η - Η+

Αυτες ειναι οι "τρύπες" που λεγαμε

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Edited by coulis

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Έλα, πες την αλήθεια... Μπορεί να να γράφουν 99 άτομα το πόσο καλά παίζει η WIND με την αναβάθμιση, αλλά εσύ κάθεσαι και περιμένεις αυτό τον 1 που θα αναφέρει ανεπαρκή κάλυψη σε κάποιο σημείο και τότε αρχίζεις τα κατεβατά με το πόσο "καρκινιάρικη" εταιρεία είναι, μούφα η αναβάθμιση, μας κορόιδεψαν κλπ κλπ. :lol: :lol:

Αυτό που βλέπω εγώ, είναι ότι ακόμα και σε πολλά κατσικοχωρια, η WIND είναι 2ος πάροχος σε κάλυψη/ταχύτητες. Επειδή η Βέροια δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα ή επειδή υπάρχει ένα κτίριο στην Αθήνα που έχει EDGE, δε σημαίνει πως είναι ολόκληρη για τα μπάζα... :wacko:

Υ.Γ. Στην Αθήνα ούτως ή άλλως χρειάζεται περαιτέρω αναβάθμιση, ειδικά στο backbone, οπότε και τυχόν "τρύπες" πιθανόν να κλείσουν. Ας βάλει 800αρες παντού.

E τι να γράψω; Σιγά μην ασχοληθώ με 99 παπαγαλάκια. Με το έναν τον σωστό θα ασχοληθώ. Με τον άτεγκτο, τον καθάριο, τον κρυστάλλινο. :p

Αφορισμούς δεν κάνω. Τρύπες έχουν όλες. Λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Αδέκαστος κριτής.

Εγώ δεν τα παίρνω από κανένα για να κάνω αβάντες (και δεν αναφέρομαι σε σένα Mitsos και το ξέρεις).;)

-Κριεζωτου κ Βαλαωριτου, βγάζει ενα τεράστιο "Ε".

-Πατησιων κ Πολυτεχνείου το επιβλητικό "Ε" παραμένει κ που κ που βγαζει Η - Η+

Αυτες ειναι οι "τρύπες" που λεγαμε

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Στις περιοχές του κέντρου, όπου υπάρχουν πολλά ψηλά κτίρια κολλητά, μη σου κάνει εντύπωση... Εγώ βλέπω μέσα σε κτίρια κοντά στο Πεδίο του Άρεως (ΟΤΕ) τη WIND να πιάνει πάνω από 100 Mbps με 4G και λίγα τετράγωνα πιο πάνω στην Κοδριγκτωνος, μέσα σε κτίρια έχει μόνο EDGE! Έπρεπε να μπει και 800 MHz στην περιοχή. Στην Αθήνα είναι λίγο "αχταρμάς" το δίκτυο...

• The title was changed to Nova 4G