damierom Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Όλα καλά με το αναβαθμισμένο σούπερ πλέον δίκτυο 4G σε Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική αλλά....χθες που πηγα περιοδεία μέχρι Τρίκαλα τις περισσότερες φορές είχα φουλ σήμα G ούτε καν E ενώ το δεύτερο κινητό που είχε πράσινη είχε σχεδόν μόνιμα η 4G ή 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Όλα καλά με το αναβαθμισμένο σούπερ πλέον δίκτυο 4G σε Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική αλλά....χθες που πηγα περιοδεία μέχρι Τρίκαλα τις περισσότερες φορές είχα φουλ σήμα G ούτε καν E ενώ το δεύτερο κινητό που είχε πράσινη είχε σχεδόν μόνιμα η 4G ή 3G. Για αυτο έλεγα εγώ πριν μερικά ποστ.Ένα θα πω.εθνικές οδοί.. Και πριν ένα χρόνο ακόμη έτσι ήταν,μάλιστα ήταν κλειστή η Εθνική και πήγαμε κατερινη μέσω του χρόνου που πάει Κοζάνη και ακομη και ψηλά είχαμε Η+ η 4g με 50+ από την πράσινη και g και σε κάποια σημεία εκτός δικτύου την μπλε..Ίσως έκλεισε κάπως τώρα που γέμισε η Λάρισα βόλος σημα αλλά όλες οι υπολοιπες εθνικές έχουν σημα συνήθως όταν περνας εξω απο καμία μεγάλη πόλη Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Για αυτο έλεγα εγώ πριν μερικά ποστ.Ένα θα πω.εθνικές οδοί.. Και πριν ένα χρόνο ακόμη έτσι ήταν,μάλιστα ήταν κλειστή η Εθνική και πήγαμε κατερινη μέσω του χρόνου που πάει Κοζάνη και ακομη και ψηλά είχαμε Η+ η 4g με 50+ από την πράσινη και g και σε κάποια σημεία εκτός δικτύου την μπλε..Ίσως έκλεισε κάπως τώρα που γέμισε η Λάρισα βόλος σημα αλλά όλες οι υπολοιπες εθνικές έχουν σημα συνήθως όταν περνας εξω απο καμία μεγάλη πόλη Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στη Σχολή Ευελπίδων, σας έμαθαν να γράφετε με "μυστικούς κώδικες"; :lol: Συνήθως δεν καταλαβαίνω ούτε τα μισά, με τον τρόπο που τα γράφεις... Επίσης, δεν καταλαβαίνω πότε μιλάς για Cosmote και πότε για WIND. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Πολλά θες, το στρυμονικό τελευταία αναβαθμίστηκε σε 3G. Απόλαυσε το 3G της voda που έβαλα εγώ εκεί τώρα και βλέπουμε, ΠΟΙΟΤΗΤΑ, έρχεται ζεστό από τους πυλώνες. Ποιότητα δε λες τίποτα!!! Μόνο τα καλύτερα! :lol: Παίζουν πολλοί νέοι σταθμοί στη Θεσσαλία. Από εκεί περιμένουμε να ακούσουμε νέα. Μέχρι τέλος Μαϊου θα υπάρχει τρελή διαφορά στην Θεσσαλία. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Ποιότητα δε λες τίποτα!!! Μόνο τα καλύτερα! :lol: Παίζουν πολλοί νέοι σταθμοί στη Θεσσαλία. Από εκεί περιμένουμε να ακούσουμε νέα. Μέχρι τέλος Μαϊου θα υπάρχει τρελή διαφορά στην Θεσσαλία. Είσαι σίγουρος ότι υπάρχει συνεργείο τώρα στην Θεσσαλία ; Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Είσαι σίγουρος ότι υπάρχει συνεργείο τώρα στην Θεσσαλία ; Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Ναι. :) Σε ενδιαφέρει κάποια περιοχή; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Ναι. :) Σε ενδιαφέρει κάποια περιοχή; Με ενδιαφέρουν αρκετά σημεία εκτός πόλης για τηλεμετρειες σε φβ πάρκα που θέλουν οι πελάτες να περάσουν στο 30gb της wind γιατί δουλεύουν πολύ τις κάμερες και στην Cosmote πληρώνουν 2.5 φορές το κόστος για λιγότερα gb. Επειδή κανενας από τα παιδιά που δουλεύουν σε εργολάβο ούτε επίσημα από την εταιρία δεν έχει πει τίποτα για την Θεσσαλία για αυτό ρωτάω περισσότερο. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Δεν υπάρχει όμως περίπτωση αν αυτοι οι πελατες σας πάνε wind με τόσα gb το μήνα το 4g να γίνει 2g? Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Δεν υπάρχει όμως περίπτωση αν αυτοι οι πελατες σας πάνε wind με τόσα gb το μήνα το 4g να γίνει 2g? Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό είναι κακή πίστη από μέρος της εταιρείας και έχει ποινική συνέχεια. Δεν πρόκειται να γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Καλά ναι δεν εννοώ να δείχνει σημα 2g αλλά να υπερφορτωθει το δίκτυο λόγω χρήσης και οι ταχύτητες να πέσουν σε επίπεδα 2g Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 (edited) Καλά ναι δεν εννοώ να δείχνει σημα 2g αλλά να υπερφορτωθει το δίκτυο λόγω χρήσης και οι ταχύτητες να πέσουν σε επίπεδα 2g Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε κάποιες αστικές περιοχές πάντως οι ταχυτητες από b20 έχουν ήδη μειωθεί (πριν την προσφορά των 2gb του Πασχα), αισθητά. Edited April 21, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Δεν υπάρχει όμως περίπτωση αν αυτοι οι πελατες σας πάνε wind με τόσα gb το μήνα το 4g να γίνει 2g? Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εκτός πόλεων πάντα είναι άδειά τα δίκτυα δεν προκείτε να συμβεί αυτό. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Ποιότητα δε λες τίποτα!!! Μόνο τα καλύτερα! :lol: Παίζουν πολλοί νέοι σταθμοί στη Θεσσαλία. Από εκεί περιμένουμε να ακούσουμε νέα. Μέχρι τέλος Μαϊου θα υπάρχει τρελή διαφορά στην Θεσσαλία. Έχω να βάλω πάνω από 3 μήνες κάρτα και δεν χρησιμοποιώ mb(Όχι ότι μπορουσα δηλαδη).Εφοσον ισχύει αυτό θα βαλω μια κάρτα Μιχάλη να δω αν γίνει κάτι σύντομα..Μιλάω για την πόλη των Τρικάλων και κυρίως εξω απο αυτή όπου η κατάσταση είναι επιεικώς απαράδεκτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Μιλάω για την πόλη των Τρικάλων και κυρίως εξω απο αυτή όπου η κατάσταση είναι επιεικώς απαράδεκτη! το επιεικώς βγαλτο και πες το καθαρά.... Απαράδεκτη με κεφαλαία γράμματα.:) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Έχω να βάλω πάνω από 3 μήνες κάρτα και δεν χρησιμοποιώ mb(Όχι ότι μπορουσα δηλαδη).Εφοσον ισχύει αυτό θα βαλω μια κάρτα Μιχάλη να δω αν γίνει κάτι σύντομα..Μιλάω για την πόλη των Τρικάλων και κυρίως εξω απο αυτή όπου η κατάσταση είναι επιεικώς απαράδεκτη! Mη βάλεις τσάμπα κάρτα.Πήγαινε πάρε ένα wind challenge νούμερο και δοκιμάζεις τσάμπα αν έχει έρθει το σούπερ δίκτυο. Εγώ πήγα πήρα ένα τέτοιο σήμερα για τον χαβαλέ :lol: αφού το δίνουν τσάμπα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Σημερινό αποτέλεσμα στη στροφή Τριλόφου ανατολικής Θεσσαλονίκης (περιοχή "Μηδέν" για τους γνωρίζοντες): http://www.speedtest.net/result/a/2808048999.png Πολύ καλά νομίζω! :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Εκπληκτικά καλά.Αμα πάρω το happy nights θα κατασκηνώσω εκεί πέρα για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Εύγε! Οι άνεμοι που φυσάνε στην περιοχή συνεπήραν και το δίκτυο της WIND! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Σημερινό αποτέλεσμα στη στροφή Τριλόφου ανατολικής Θεσσαλονίκης (περιοχή "Μηδέν" για τους γνωρίζοντες): http://www.speedtest.net/result/a/2808048999.png Πολύ καλά νομίζω! :) Απο τα ελαχιστα 100αρια που εχουμε δει εδω μεσα στο φορουμ.Ευγε στη Wind. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Σημερινό αποτέλεσμα στη στροφή Τριλόφου ανατολικής Θεσσαλονίκης (περιοχή "Μηδέν" για τους γνωρίζοντες): http://www.speedtest.net/result/a/2808048999.png Πολύ καλά νομίζω! :) Άρε η windαρα σπέρνει .:lol::lol::lol: Άμα δω αυτές τις ταχύτητες παντού τότε θα τρελαθώ.... :p ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκπληκτικά καλά.Αμα πάρω το happy nights θα κατασκηνώσω εκεί πέρα για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω :lol: Έλα ετοιμάζω το τροχόσπιτο :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 (edited) Την πιο μεγάλη ταχύτητα έχω πιάσει εγώ πάντως στη κάτω τούμπα στο μπαλκονι του σπιτιού για όσους θυμάστε 150 down και 50 up, εκεί που ο bayern έπιανε κάτω από 10 :D :D Edited April 21, 2017 by scream Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Περιοχή έξω από Λιβαδεια.Σταθερη ταχύτητα όπως τους τελευταίους μήνες. :) Δεν έχει αλλάξει κάτι.Πολυ καλά.http://i.imgur.com/TVeOSy9.jpg Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Περιοχή έξω από Λιβαδεια.Σταθερη ταχύτητα όπως τους τελευταίους μήνες. :) Δεν έχει αλλάξει κάτι.Πολυ καλά.http://i.imgur.com/TVeOSy9.jpg Άψογα! :) Μέσα στην πόλη πώς είναι τα πράγματα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Άψογα! :) Μέσα στην πόλη πώς είναι τα πράγματα; Μέσα στη πόλη δεν έχει μπεί ακόμα 4g.Εχει 3g με Ταχύτητες γύρω στα 10 down.Την κανεις την δουλεια σου,αν κ σε μερικα σημεια εντος πολης το γυριζει και σε edge.Εντος του 17 μου είπε το κατάστημα πως θα έχει κάλυψη κ η πόλη οπότε αναμονή. Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 το επιεικώς βγαλτο και πες το καθαρά.... Απαράδεκτη με κεφαλαία γράμματα.:) Δυστυχώς..μεσα στο σπίτι στο χωριό(λιγο εξω απο την πόλη απο Τρίκαλα προς Λάρισα) Το G με 2 γραμμές ειναι ότι καλύτερο μπορώ να πιάσω.Θελω πολυ να χρησιμοποιήσω data με την Wind..να βαλω πακέτα και να ξέρω ότι δεν θα πάνε χαμένα τα Mb.Ονειρο που ελπίζω σύντομα να γινει αληθινό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts