Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μακεδονια και Θρακη θα δουμε 4G?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Με έκανες και γέλασα με το ανέκδοτο της ημέρας φίλε μου. Μέσα στο 2016 πρέπει να κρατάμε πολύ μικρό καλάθι....

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Πάλι "τσακώνεστε" για την 800άρα; :lol: Νόμιζα ότι τα είχαμε πει όλα πάνω σε αυτό το θέμα. Φυσικά και η WIND δε θα μας ρωτήσει τι συχνότητες θα βάλει, έχει "σκάσει" ένα σωρό εκατομμύρια για να πάρει φάσμα από την 800 (όπως και οι άλλες) και φυσικά θα βάλει όσο θέλει, μιας και έχει λιγότερες κεραίες από τις άλλες και την συμφέρει σε κάλυψη... Δηλαδή, αν η WIND αποκτούσε την καλύτερη κάλυψη 4G σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και μέσα σε κοτέτσια, αλλά το κατάφερνε μόνο με την 800άρα, θα αλλάζατε πάροχο και θα την βρίζατε, επειδή θέλετε οπωσδήποτε να έχετε κινητά που είναι φτιαγμένα για τα δίκτυα της Κίνας;; :blink: :wacko:

Το σήμα της 800άρας είναι "τρελό". Μου έχει κάνει εντύπωση το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει, έχοντας μάξιμουμ ταχύτητα στα 50 Mbps και ακόμα και με 1 σκάλα σήμα, πιάνεις σχεδόν σίγουρα πάνω από 5 Mbps, που είναι αρκετά καλά για πλοήγηση και όλα τα βασικά.

Εννοείται πως σε μεγάλες πόλεις όπως η Κομοτηνή και ο Βόλος, αποκλείεται να μην μπει και 1800.

Edited by MitsosDaBest13

Να πω κι εγώ ρε παιδιά την βλακεία μου; Δεν είμαι και πολύ σχετικός με τις τεχνικές λεπτομέρειες περί μπάντας/συχνότητας κτλ, αλλά η φυσική μας λέει οτι όσο χαμηλότερη η συχνότητα, τόσο πιό μακριά πάει το σήμα, σωστά;

Πάμε τώρα: Εδώ και ένα χρόνο και κάτι χρησιμοποιώ για προσωπικό αριθμό ένα f2go που μάλιστα έκατσε και η προσφορά με τα 1500/1,5 gb και βολεύομαι μιά χαρά. Πριν από το f2go, την θέση προσωπικού αριθμού είχε ένα whatsup, που ναι μεν ήταν καλό το ίντερνετ παντού (με κινητό 3g τουλάχιστον) αλλά ήταν πανάκριβο, και τα δεδομένα τα χρησιμοποιούσα με φειδώ.

Κινούμαι 95% του χρόνου μεταξύ Θεσσαλονίκης και περιχώρων και Χαλκιδικής. Από πέρσι το καλοκαίρι μας βάλανε και 4g μέσες άκρες και στην ανατολική παραλιακή πλευρά της χαλκιδικής και πάει άνετα, όχι σφαίρα αλλά άνετα. Μου αρκεί. Τι να το κάνω το 80 mbps άμα τελειώσω την κάρτα στο τέταρτο;

Είμαι σίγουρος ότι κατά 99% έχει μπει 800αρα, δεδομένης και της αραιότητας του πληθυσμού στο εξοχικό. Έκανα μια δοκιμή, έκλεισα το 4g και δοκίμασα να χρησιμοποιήσω δεδομένα, δηλαδή μιά κατάσταση ανάλογη του να μην έχω κινητό με 800αρα μπάντα. Η μπάρα έδειχνε H+ αλλά η ταχύτητα έλεγε 0. Πραγματικά πήγαινε σαν edge. Θα είχα δίκιο να φώναζα αν είχα xiaomi;

Ο απλόχερος όγκος δεδομένων με αξιοπρεπή ταχύτητα βοηθάει και όταν η σαβουροdsl του οτε παραφορτώνεται και αρχίζει τα χαζά ο server. Μιλάμε για ταχύτητες ~1mbps το χειμώνα, φανταστείτε τι γίνεται το καλοκαίρι που 10πλασιάζεται ο πληθυσμός. Εκεί με ξελασπώνει η wind.

Τι θέλω να πω με το μακροσκελές ποστ; Δεν ζούνε όλοι σε μεγάλα πολεοδομικά συγκροτήματα, υπάρχει κόσμος σε επαρχιακές πόλεις και άκουσον άκουσον, σε χωριά. Σε πολλές περιπτώσεις η απάντηση "έλα μωρέ και με το 3g κάνεις δουλειά" δεν είναι απάντηση γιατί το 3g είναι εικονικό ή γιατί δεν υπήρχε 3g και καλύπτεται η περιοχή μιά και καλή με 4g. Οπότε η επιμονή στην 800αρα δεν είναι μια έμμονη ιδέα, αλλά πραγματικά χρειάζεται, τουλάχιστον σε κάποιους.

Όσοι βολεύονται με κινητά εκτός ευρωπαϊκής αγοράς, με λειψές μπάντες καλά κάνουν, μακάρι να μπορούσα κι'εγώ. Αλλά όταν φεύγετε και πάτε στην επαρχία, μην φωνάζετε ότι "ααα, αίσχος". Και η αλήθεια είναι ότι ένα τούμπανο xiaomi πχ στα 200 ευρώ είναι πολύ δελεαστικό ;)

Με έχει αγχώσει πολύ αυτή η δουλειά με την 800αρα, ήθελα να ανοίξω thread για επιλογή συσκευής και σχεδόν ντρέπομαι να πω ότι θέλω κινητό να πιάνει 800αρα, μην χαρακτηριστώ άσχετος :lol:

Πριν με πείτε παπαγαλάκι της wind ή των τοπικών αντιπροσώπων κινητών, να πω ότι πρώτων αν μου δώσει η cosmote 1500 λεπτά και 2,5 gb με 9 ευρώ έφυγα χτες από τη wind και δεύτερον, έχω ακόμα για δεύτερο redmi 1s ;)

Για εμένα δεν γίνετε εταιρία στο 2016 να μην λαμβάνει υπόψη ότι κυκλοφορούν πολλά κινητά χωρίς την 800αρα μπάντα , δεν είναι σοβαρή εταιρία Όταν σου βάζει 2 κεραίες Και σου λέει έχεις στην περιοχή σου 4G.Δηλαδή η cosmote και η vodafone είναι για τα μπάζα.(κάτοχος wind ασοψετε οι προσφορες).

Για εμένα δεν γίνετε εταιρία στο 2016 να μην λαμβάνει υπόψη ότι κυκλοφορούν πολλά κινητά χωρίς την 800αρα μπάντα , δεν είναι σοβαρή εταιρία Όταν σου βάζει 2 κεραίες Και σου λέει έχεις στην περιοχή σου 4G.Δηλαδή η cosmote και η vodafone είναι για τα μπάζα.(κάτοχος wind ασοψετε οι προσφορες).

Σιγά μη ρωτήσει τον κάθε κάτοχο κινεζικου κινητού που το πήρε απο Κίνα επειδή ναουμ έχει 700gb ram και εικοσαπυρηνο επεξεργαστή. Αυτοί αν είχαν μυαλό, θα έβλεπαν οτι παίρνουν συσκευή με λειψές συχνότητες (και σε 3G και σε 4G). Η cote και η voda έκαναν 4G δίκτυο όταν η (πρώην τηλεοπτική) συχνότητα των 800mhz ήταν σε πρώιμο στάδιο στην Ελλάδα. Δεν σημαίνει ομως οτι δεν θα τη χρησιμοποιήσουν απο εδώ και πέρα. Αντιθέτως προβλέπω να γεμίζει η επαρχία απο 800αρες και των τριών.

Κινούμαι 95% του χρόνου μεταξύ Θεσσαλονίκης και περιχώρων και Χαλκιδικής. Από πέρσι το καλοκαίρι μας βάλανε και 4g μέσες άκρες και στην ανατολική παραλιακή πλευρά της χαλκιδικής και πάει άνετα, όχι σφαίρα αλλά άνετα. Μου αρκεί. Τι να το κάνω το 80 mbps άμα τελειώσω την κάρτα στο τέταρτο;

Αυτό είναι μύθος, ότι χαλάει δηλαδή παραπάνω mb το γρήγορο 4G. Ότι σελίδα ανοίξεις τα ίδια δεδομένα θα κατεβάσει, μόνο που στο 4G θα γίνει πιο γρήγορα. Η μοναδική περίπτωση που θα σου καταναλώσει παραπάνω σε 4G είναι να ανοίξεις youtube που ΔΕΝ έχεις σκοπό να το παρακολουθήσεις ολόκληρο, και προλάβει να φορτώσει μεγάλο κομμάτι λόγω ταχύτητας. Σε όλα τα υπόλοιπα θα έχεις την ίδια κατανάλωση.

Μύθος νούμερο 1. Η Wind βάζει 1800 όπου είναι διαθέσιμο απο GSM. Οταν είναι δυνατόν απο σχεδιαστικής πλευράς δικτύου το χρησιμοποιεί. Επομένως Ναι, θα δείτε αρκετό 1800 LTE.

Μύθος νούμερο 2. Υπάρχουν αρκετά κινέζικα κινητά τα οποία υποστηρίζουν την 800άρα. Για παράδειγμα το προσωπικό μου τηλέφωνο LeEco x820. Όχι Xiaomi.

Μύθος νούμερο 3. Η κάλυψη. Με 800αρα πετυχαίνει καλύτερη κάλυψη Αλλά δεν έχει τρελη διάφορα με την 1800αρα. Η τεχνολογία beamforming LTE σας εξασφαλίζει καλή λήψη με χαμηλά επίπεδα σήματος.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μύθος νούμερο 1. Η Wind βάζει 1800 όπου είναι διαθέσιμο απο GSM. Οταν είναι δυνατόν απο σχεδιαστικής πλευράς δικτύου το χρησιμοποιεί. Επομένως Ναι, θα δείτε αρκετό 1800 LTE.

Μύθος νούμερο 2. Υπάρχουν αρκετά κινέζικα κινητά τα οποία υποστηρίζουν την 800άρα. Για παράδειγμα το προσωπικό μου τηλέφωνο LeEco x820. Όχι Xiaomi.

Μύθος νούμερο 3. Η κάλυψη. Με 800αρα πετυχαίνει καλύτερη κάλυψη Αλλά δεν έχει τρελη διάφορα με την 1800αρα. Η τεχνολογία beamforming LTE σας εξασφαλίζει καλή λήψη με χαμηλά επίπεδα σήματος.

Το χιαομι ομως που λες οτι δεν υποστηρηζει 800,και οντως δεν υποστηρηζει επιανε κανονικα 4G.Δες λιγο το εχω γραψει στα θεματα της κοκκινης.Αμα θελεις εχω και φωτογραφιες.Και πρεπει η Wind να βαλει 1800αρα οσο μπορει.Γι αυτο θα πρεπει να μη πεταει 2 σταθμους για να βαλει και καλα 4G.Αμα περνουσε μαζι και 3G,οσοι εχουν 3G κινητα δεν θα επεφταν στο GSM.Αμα καταφερει να χωρεσει περισσοτερο κοσμο σε 3G,ανετα θα μπορεσει να κοψει απο την GSM την 1800.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η 800,συμφωνα με τα λεγομενα σου θεωρω οτι ειναι χρησιμη σε δυσκολα σημεια με καλυψη μονο απο 900 GSM.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Για αυτο στην Θεσσαλονίκη με της 1800 έχω δει εως 6 mbbs ...και 10 με 3G..ενω στην πράσινη χωρίς να με ενδιαφέρει που το κινητό δεν έχει 800 βαράω 50 άρια για πλακα απο σέρβερ στην Σόφια..εγω πάντως εκτός Θεσσαλονίκης δεν εχω δει τίποτα πέρα απο 800 σε wind... Ο μόνος μύθος στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι η wind είναι σοβαρή εταιρία με σοβαρό σήμα

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Έλεος πάλι με την 800άρα. Και τα 3 δίκτυα στην Ελλάδα εκέμπουν σε Band 3 (1800), Band 7 (2600) και Band 20 (800).

ΔΕΝ θα ρωτήσουν οι μηχανικοί του δικτύου πώς θα γίνεται η εξάπλωση τής κάλυψης, ούτε φταινε αν πάει ο καθένας και παίρνει ό,τι συσκευή του καπνίσει.

Αυτό ισχύει για όλα τα δίκτυα. Και οι άλλες 2 αντίπαλες (Cosmote/Vodafone) χρησιμοποιούν ΑΦΘΟΝΟ 800άρι στο LTE, ιδίως σε απομακρυσμένα/αγροτικά μέρη (και όχι μόνο).

Οι συσκευές που θα πωληθούν με συμβόλαιο (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων παλιότερα, βλ. iPhone 5) θα υποστηρίζουν πλήρως και τις 3 αυτές μπάντες στο LTE. Και ακόμη και στην περίπτωση του iPhone 5, οκ, είναι εξαίρεση και μιλάμε για την πολύ αρχή της εξάπλωσης του LTE. Αυτό δεν ισχύει για έναν μόνο πάροχο, αλλά για όλους όσους το πουλούσαν.

Τώρα η οποιαδήποτε άλλη συσκευή που αγοράζει ο καθένας από skroutz κλπ, ας υποστηρίζει τις 3 αυτές μπάντες, δεν είναι ευθύνη της εταιρίας, από τη στιγμή που δεν την πουλάει η ίδια σε συμβόλαια.

Αυτό είναι μύθος, ότι χαλάει δηλαδή παραπάνω mb το γρήγορο 4G. Ότι σελίδα ανοίξεις τα ίδια δεδομένα θα κατεβάσει, μόνο που στο 4G θα γίνει πιο γρήγορα. Η μοναδική περίπτωση που θα σου καταναλώσει παραπάνω σε 4G είναι να ανοίξεις youtube που ΔΕΝ έχεις σκοπό να το παρακολουθήσεις ολόκληρο, και προλάβει να φορτώσει μεγάλο κομμάτι λόγω ταχύτητας. Σε όλα τα υπόλοιπα θα έχεις την ίδια κατανάλωση.

Σαφώς, ένα megabyte είναι ένα megabyte με ότι είδος σύνδεσης και να χρησιμοποιείται. Αλλά, 30 mbps = 3,75 mb/sec, δηλαδή ένα gb σε περίπου τεσσεράμησι λεπτά. Οπότε καταλαβαίνετε ότι τα θηριώδη speed test της τάξης των 30 mbps μόνο ακαδημαϊκό χαρακτήρα έχουν για πραγματική χρήση με τα πακετάκια του μισού και ένα gigabyte.

Οπότε κάλλιο 5 mbps και στο χέρι :lol: με καλή κάλυψη να κάνουμε τη δουλίτσα μας, παρά 50 mbps κάτω από την κεραία σε κεντρική πλατεία που βγήκαμε για καφέ.

Τώρα περί θέματος συσκευών, ε, ας μην κάνουμε όπως τις γριές που "χάλασαν τα κανάλια" με την ψηφιακή τηλεόραση, και πρέπει να βάλουν και αποκωδικοποιητή :lol:

Η τεχνολογία προχωράει, μία φορά στα ένα-δυό χρόνια που αλλάζουμε συσκευή ας έχουμε το νου μας να καλύπτει κάποιες προδιαγραφές.

Σιγά μην λάβουν υπόψιν τις συσκευές που έχουν οι έλληνες απο κίνα.

Θα ήταν άσχημο εαν το καναν. Εαν θες να έχεις όλο το φάσμα, πριν μπεις στον κόπο να πατήσεις "add to cart" ή "check out", να διαβάσεις τις προδιαγραφές του κινητού και να σιγουρευτείς πως υποστηρίζει και την 800ρα μπάντα. Για ο,τι δεν γνωρίζεις υπάρχει το ιντερνετ να ρωτήσεις και να μάθεις.

[ f i l i p p o s ]

Σιγά μην λάβουν υπόψιν τις συσκευές που έχουν οι έλληνες απο κίνα.

Θα ήταν άσχημο εαν το καναν. Εαν θες να έχεις όλο το φάσμα, πριν μπεις στον κόπο να πατήσεις "add to cart" ή "check out", να διαβάσεις τις προδιαγραφές του κινητού και να σιγουρευτείς πως υποστηρίζει και την 800ρα μπάντα. Για ο,τι δεν γνωρίζεις υπάρχει το ιντερνετ να ρωτήσεις και να μάθεις.

Μα υπάρχουν πολλές αξιόλογες συσκευές από Κίνα (το λέω και το ξαναλέω, Χ820 by LeEco) που υποστηρίζουν Band 20. Επιπλέον να κοιτάτε και για Band 38. :)

Η 800άρα είναι σημαντική στην Ευρώπη. Οι global LTE bands είναι οι 3/7.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάντως δεν το λαμβάνω υπόψιν..ξαι βέβαια υπάρχουν άφθονες συσκευές από Κίνα που υποστηρίζουν δίκτυο..απλά η wind χρησιμοποιεί για την ώρα μόνο αυτές.αναγκαστικά κάποια στιγμή θα βάζει και 1800 θέλει δεν θέλει τουλάχιστον στις μεγάλες πόλεις..κάποια δόση θα τελειώσουν η δικαιολογίες και τα χρήματα της διαφημίσεις που πέφτουν με τρελούς ρυθμούς.αν έχεις όμως σοβαρή δίκτυο και με 2600 μόνο να είχα κινητό θα είχα πολυ πιο σοβαρή κάλυψη και κυρίως θα είχα 3G που Και εκεί ανύπαρκτη είναι..Είναι δυνατόν Θεσσαλονίκη η 1800 σου να έχει χειρότερες ταχύτητες απο το 3G σου;;και δεν μιλάω για μια περιοχή.σχεδόν παντού εχω κάνει speed test με 1800 και το 3G ρίχνει στα αυτιά

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Αν κάνουν λάθος τα άλλα δίκτυα που δεν έχουν επενδύσει τόσο πολύ σε αυτήν την συχνότητα δεν ξέρω, αλλά για να έχουν πελάτες χωρίς πρόβλημα(που δεν διαμαρτύρονται για κάτι), μάλλον δεν πρέπει να κάνουν.

Νομίζεις πως δεν έχουν επενδύσει:p

Μια χαρά ένα σωρό Band 20 έχουν και οι άλλοι 2, δεν είναι μόνο η Wind που το χρησιμοποιεί πιο πολύ.

Όπως όμως, σωστά, επισημαίνεις, οι υποστηριζομενες μπάντες είναι 3. Όποιος αγοράζει κινητό χωρίς να υποστηρίζονται κάποιες από αυτές δεν του φταίει η Wind και η κάθε Wind.

Όταν πάω στο μάρκετ στον πάγκο με τα τυριά και βλέπω 3 διαφορετικές φέτες, διαλέγω στην τύχη και δεν μου αρέσει, ε, σόρρυ, αλλά δεν μου φταίει το μάρκετ που εμπορεύεται μια ποικιλία από τυριά. End of story.

Παντως απ οτι βλεπω στην αθηνα η vf cote εχουν band 3 7 και συμπληρωματικη την 20 ενω η γουιντ κανει το αντιθετο.

Κάθομαι στη καφετέρια στο κέντρο της Βέροιας με έναν φίλο μου. Έχω το LG V10 τώρα. Το LTE το έχω απενεργοποιημένο μιας και δεν έχει εδώ και είμαι με H τέρμα σήμα. Η+ δεν έχω. Κάνω ένα τεστ στο speedtest 3 φορές. Και της 3 download κάτω από 0,50 Mbps.. Αλλάζω κάρτα και βάζω την Cosmote σύνδεση του φίλου μου.

4G+ και κάνω τεστ. Download 125Mbps.

Δεν ζητάμε 4G η 4G+ αλλά τουλάχιστον στο κέντρο της πόλης να πιάνουμε σταθερά 10Mbps. Άλλες μέρες τα πιάνει άλλες όχι. Με το που βγω από Βέροια ούτε για αστείο να αναφέρω την λέξη ίντερνετ..

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Ναι αλλά την οικονομία που προσφέρει το f2g δεν την έχει στο what's up. Υπομονή και θα αναβαθμιστεί ναι εκεί. Οποίες περιοχές έχουν αναβαθμιστεί τα αποτελέσματα είναι υπέρ ικανοποιητικα

Ναι αλλά την οικονομία που προσφέρει το f2g δεν την έχει στο what's up. Υπομονή και θα αναβαθμιστεί ναι εκεί. Οποίες περιοχές έχουν αναβαθμιστεί τα αποτελέσματα είναι υπέρ ικανοποιητικα

Ξέρουμε σε ποιά περιοχή βρίσκονται??

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου

Κάθομαι στη καφετέρια στο κέντρο της Βέροιας με έναν φίλο μου. Έχω το LG V10 τώρα. Το LTE το έχω απενεργοποιημένο μιας και δεν έχει εδώ και είμαι με H τέρμα σήμα. Η+ δεν έχω. Κάνω ένα τεστ στο speedtest 3 φορές. Και της 3 download κάτω από 0,50 Mbps.. Αλλάζω κάρτα και βάζω την Cosmote σύνδεση του φίλου μου.

4G+ και κάνω τεστ. Download 125Mbps.

Δεν ζητάμε 4G η 4G+ αλλά τουλάχιστον στο κέντρο της πόλης να πιάνουμε σταθερά 10Mbps. Άλλες μέρες τα πιάνει άλλες όχι. Με το που βγω από Βέροια ούτε για αστείο να αναφέρω την λέξη ίντερνετ..

Ακριβως τα ιδια...τις προαλλες πηγα στο νοσοκομειο που ειναι πιο εξω απο την πολη,στον δρομο για Κοζανη(τον παλιο) η κοκκινη εχει 4G.Η Wind Gprs ειχε....εκτος Βεροιας αστο,μονο Αλεξανδρεια εχεις μετα με ταχυτητες 0,5 Mbps. Και Πλατυ μονο Edge,το οποιο δεν κανεις σχεδον τιποτα.

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου

Παιδια ποση υπομονη ομως...εχω απο το 2012 κιου και παλι τα ιδια εμεινε.Απο το 14 που χρησιμοποιω δεδομενα και γραφτηκα εδω,παλι τα ιδια.Δεν αλλαξε τιποτα απολυτως...

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παντως απ οτι βλεπω στην αθηνα η vf cote εχουν band 3 7 και συμπληρωματικη την 20 ενω η γουιντ κανει το αντιθετο.

Ετσι θα επρεπε...μονο με 800 και βαζοντας 2-3 σταθμους στην επαρχια δουλεια δεν γινεται.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Στην αθηνα παντως μια χαρα ειναι με την 800. Πολυ καλη καλυψη και καλες ταχυτητες. Αρα δεν καταλαβαινω προς τι η γκρινια. Στην τελικη η wind εχει τους πιο λιγους συνδρομητες να εξυπηρετησει

Στην αθηνα παντως μια χαρα ειναι με την 800. Πολυ καλη καλυψη και καλες ταχυτητες. Αρα δεν καταλαβαινω προς τι η γκρινια. Στην τελικη η wind εχει τους πιο λιγους συνδρομητες να εξυπηρετησει

Αθήνα παίζει τζάμι αλλά έκτος ειναι για κλείσιμο.