montoya_42 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Μαζί σου 1000+. Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι μας. Νομίζεις η έχει ; έχει μεγάλη διαφορά το ένα από το άλλο. :lol: Σε ολόκληρο το νησί η μόνο στην πρωτεύουσα ; Το συνεργείο που εγκατέστησε τις κεραίες Λάρισα, βρισκόταν μέχρι 17/12 Κάρπαθο. Δεν τους βρήκα να ρωτήσω αν ήταν για λογαριασμό της wind αλλά μου είχε πει πριν λίγο καιρό πως μόνο γι αυτή τρέχουν τελευταία αφού μόνο αυτή πληρώνει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Το καλοκαίρι θα μάθω αν εχει και που..Μπορεί και σε κανένα 20ήμερο αν και το φιλαράκι έχει cote..Όταν μου γράφετε για ταχύτητες και εκθιαζεται το 20 λες και είναι κάτι ακατόρθωτο Ενώ με H+ η wind παίζει απο 1 εως 8 ...Και εμεις wind και cote έχουμε..βλέπουμε τι γίνεται Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Το καλοκαίρι θα μάθω αν εχει και που..Μπορεί και σε κανένα 20ήμερο αν και το φιλαράκι έχει cote..Όταν μου γράφετε για ταχύτητες και εκθιαζεται το 20 λες και είναι κάτι ακατόρθωτο Ενώ με H+ η wind παίζει απο 1 εως 8 ...Και εμεις wind και cote έχουμε..βλέπουμε τι γίνεται Φίλε μου, δεν εκθειάζουμε κάτι. Απλά συγκρίνουμε σε σχέση με αυτό που είχαμε. Και το κυριότερο (για τους περισσότερους) ειναι η σχέση πσροχων/τιμης. Ε, ναι. Η wind (ειδικά) τώρα είναι μακράν η καλύτερη. Απο εκεί και πέρα, ο καθένας παίρνει ότι του ταιριάζει. Ευτυχώς υπάρχουν διαφορετικές επιλογές που βολεύουν όλους. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκτακτο ανακοινωθέν προς φίλους κρητικούς που γκρινιάζουν (με το δίκιο τους). Καλώς τα δεχτήκατε. Αυτή την στιγμή τοποθετούν Ρέθυμνο 800αρες και 2100. Ακολουθούν οι υπόλοιπες περιοχές.....;) Και η Κάρπαθος με 4g πλέον...... ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά την Κρήτη ακολουθεί το Αιγαιο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Μαζί σου 1000+. Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι μας. Νομίζεις η έχει ; έχει μεγάλη διαφορά το ένα από το άλλο. :lol: Σε ολόκληρο το νησί η μόνο στην πρωτεύουσα ; Στο είπα ότι η Victus είναι Κυκλαδες και αλλάζουν όλοι σταθμοί. Σειρά η Κρήτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Χαίρομαι που ή wind εξελίσσει συνεχώς το δικτυο της σε περισοτερες περιιχες αλλα δε βλέπω τίποτα για βορεια Ελλαδα και ανησυχώ. Εδώ το δίκτυο είναι χάλια και θέλει πολύ δουλειά για να φτιαχτεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Μόλις έκανα ένα έλεγχο ΛΑΜΙΑ για σαββατοκύριακο υποχρέωση μόνο η Vodafone με LTE και από ψηλό σημείο από όσο αντιλαμβάνομαι, μπορεί να μη τρελαθείς μετά. Στο κέντρο της χώρας υποτίθεται ότι από εδώ περνάν όλοι οι βασικοί κορμοί των τηλεπικοινωνιακών δικτύων αλλά δεκαετία πίσω σε ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Έκτακτο ανακοινωθέν προς φίλους κρητικούς που γκρινιάζουν (με το δίκιο τους). Καλώς τα δεχτήκατε. Αυτή την στιγμή τοποθετούν Ρέθυμνο 800αρες και 2100. Ακολουθούν οι υπόλοιπες περιοχές.....;) Μετά την Κρήτη ακολουθεί το Αιγαιο. Αμήν και πότε. Την άλλη βδομάδα θα δώσω ανταπόκριση με speedtest. Για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
franklin_ Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Μπραβο στην Wind αν και εχει αργησει πολυ για το 4G. Απλα θα ηταν χρησιμο να εβαζε στο σάιτ της και τις πολεις οπου προβλεπεται να βαλει 4G και γενικα ενα χρονοδιαγραμμα. Παιδια εσεις που εχετε επαφες με εργολαβους, συνεργεια κτλ ρωτηστε να ξερουμε κι εμεις. Για Καρδίτσα γνωριζουν τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Στο είπα ότι η Victus είναι Κυκλαδες και αλλάζουν όλοι σταθμοί. Σειρά η Κρήτη. H Κάρπαθος είναι στα Δωδεκάνησα... :lol: Αλλά δε βρίσκω λογική σε αυτό που κάνουν, για ποιο λόγο να πάνε πρώτα στο Αιγαίο και όχι στη Βόρεια Ελλάδα? Θα μπορούσαν εκεί να πάνε την Άνοιξη, να έχουν 3G/4G ενόψει του Καλοκαιριού, που θα γίνεται χαμός... Εκτός κι αν υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με το δίκτυο στα νησιά ή πιο απλά πήγαν εκεί τώρα που Χειμώνιασε, γιατί θα έχει καλύτερες καιρικές συνθήκες, σε σχέση με τη Β. Ελλάδα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 q 4g ευοσμος θεσσαλονικης ΠΕΤΑΕΙ (η συσκευη μου δεν υποστηριζει 800αρα μπαντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Έχει καλύτερο καιρό στα Δωδεκάνησα από ότι εδώ πάνω..αργά η γρήγορα θα ανέβουν,αφού το πιάσανε ζεστά το θέμα..άντε με το καλο να έρθει εδώ πάνω Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Καιρός να το πιάσουνε ζεστά γιατί το παρά έκαναν. Να δούμε και μέσα στο 2016 αν θα ρημάξουν τα παλαιά συμβόλαια δεδομένα με τις προσφορές για πάντα αν θα μείνουν ανέπαφες μετα την καθολική αναβάθμιση του δικτύου. Ξέρω πολλούς με τα παλαιά 30αρια και με τα παλαιά πακέτα ομιλίας που ανέχονται την κατάσταση λόγο τιμής. Θα μου πεις ας το τελειώσουν και μετα βλέπουμε ... Επιμένω ότι άμεσα έπρεπε να προχωρήσουν στην Β. Ελλάδα που τα πράγματα έχουν γίνει χειροτέρα (και αυτό ισχύει για όλες). Φυσικά μιλώντας με τον δικό μου που δουλεύει σε εργολάβο βλέπει να πιάσουν τα βόρεια μόλις μαλακώσει ο καιρός. Για αυτόν τον λόγο δώσανε προτεραιότητα σε νησιά και περιοχές που είναι ποιο ήπιος ο καιρός και μπορούν να λειτουργήσουν. Κοντός ψαλμός αλληλούια… Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 [/color]Έκτακτο ανακοινωθέν προς φίλους κρητικούς που γκρινιάζουν (με το δίκιο τους). Καλώς τα δεχτήκατε. Αυτή την στιγμή τοποθετούν Ρέθυμνο 800αρες και 2100. Ακολουθούν οι υπόλοιπες περιοχές.....;) Και η Κάρπαθος με 4g πλέον...... ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά την Κρήτη ακολουθεί το Αιγαιο. Αμήν και πότε! Αντε να δούμε αν θα πιάνει σήμα επιτέλους και στο σπίτι μου να μην βγαίνω στο μπαλκόνι για να πάρω τηλέφωνο... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Καιρός να αλλάξεις την υπογραφή σου. Μπάμπη αλλάξτε παρόχους στα φωτοβολταϊκά στην Κρήτη πριν ακριβυνουν. Χαχα! Απο φίλο που δουλεύει για το business intelligence vodafone gr θα πέσουν αρκετά οι τιμές άρα αναμένετε :) θα γίνει μάχη! Τρέχουν όλες να βάλουν Lte... H cosmote θα χάσει το μοναδικό της πλεονέκτημα. Την κάλυψη... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arpa Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Εχει να προτείνει κανείς κινητό οχταπυρινο που να πιάνει και τις 3 μπαντες της Wind (800/1800/2600) και των αλλων ελληνικων δικτύων ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Εχει να προτείνει κανείς κινητό οχταπυρινο που να πιάνει και τις 3 μπαντες της Wind (800/1800/2600) και των αλλων ελληνικων δικτύων ? Εγώ έχω το zopo speed plus 7 εδώ και κανένα μήνα όλα τέλεια με το σήμα wind.με 3g εφτυνα αίμα να βρω σήμα και τώρα με το 4g πιάνει σε πολύ περισσότερα σημεία φουλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
franklin_ Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Λαρισα εχει 4G+. Με δυο γραμμες 57 mbps και σε ωρα αιχμης. Καλη καλυψη στην πολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Λαρισα εχει 4G+. Με δυο γραμμες 57 mbps και σε ωρα αιχμης. Καλη καλυψη στην πολη. Σε ποιο σημείο? Εγώ έπιασα αυτές τις ταχύτητες Κύπρου και ολυμπου γωνια. Νομίζω πως έχει κεραία στα "ψαράδικα". Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
franklin_ Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Σε ποιο σημείο? Εγώ έπιασα αυτές τις ταχύτητες Κύπρου και ολυμπου γωνια. Νομίζω πως έχει κεραία στα "ψαράδικα". Εξω απο Zara. Με 2/4 σημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 ροτοντα(στο μιτινγκ που καναμε, επιασε μεχρι Η+! κεντρο και να μην εχει καλυψη 4g????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Εχει να προτείνει κανείς κινητό οχταπυρινο που να πιάνει και τις 3 μπαντες της Wind (800/1800/2600) και των αλλων ελληνικων δικτύων ? Jiayu S3 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=410401 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 ροτοντα(στο μιτινγκ που καναμε, επιασε μεχρι Η+! κεντρο και να μην εχει καλυψη 4g????? Κάτι άλλο παίζει. Νο 800mhz? Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 of course not! αλλα ευοσμο προς νεα πολιτεια πιανω φουλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 of course not! αλλα ευοσμο προς νεα πολιτεια πιανω φουλ Προκειμένου να έχεις πλήρη κάλυψη 4ης γενιάς θες και τις τρεις συχνότητες. 800/1800/2600.- Αυτό ισχύει περισσότερο για τη Wind αυτή τη στιγμή αλλά θα επηρρεάσει σημαντικά την εμπειρία σου και με Vodafone-Cosmote. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Από Τετάρτη μέχρι και Δευτέρα θα είμαι Καλαμάτα, και θα δώσω αναλυτικό ρεπορτάζ κάλυψης της πόλης και γύρω περιοχών. ;) Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts