Jump to content

kost_pap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    324
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kost_pap

  1. Καλημέρα. Έχω πάρει το τηλέφωνο Xiaomi Redmi Note 4 global το οποίο έχει τον επεξεργαστή Snapdragon 625. Μετά από πτώση έσπασε η οθόνη. Κοιτώ στο ebay για οθόνες. Εάν έχω καταλάβει καλά η οθόνη που ταιριάζει είναι για Xiaomi Redmi Note 4Χ Σωστά;
  2. Ενδέχεται η κάρτα SIM να είναι μόνο για 3G δίκτυα. Πρέπει να πας σε ένα κατάστημα Wind για να ελέγξουν την κάρτα SIM.
  3. Εάν επιλέξω το δίκτυο της εταιρείας μου θα σταματήσει να συνδέεται με άλλα δίκτυα έστω και αν αυτά έχουν πιο ισχυρό σήμα;
  4. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δυστυχώς στην έκδοση android που έχω (7.1.2) δεν εχω αυτές τις επιλογές. Έχει τις παρακάτω δύο επιλογές: Αναζήτηση δικτύων Αυτόματη επιλογή Στην αναζήτηση δικτύων βγάζει λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα (έχει και τα Τουρκικά) Στην αυτόματη επιλογή κάνει μόνο του εγγραφή στο πιο δυνατό σήμα.
  5. Καλημέρα. Μένω στην Αλεξανδρούπολη. Λόγω του ότι οι Τούρκοι έχουν δυνατό σήμα το τηλέφωνο μου συνδέεται πολλές φορές με Τουρκικές εταιρείες τηλεφωνίας και πολλές φορές έτυχε να δεχθώ κλήση και ενώ είμαι σε Ελλάδα να είμαι συνδεδεμένος με τούρκικο δίκτυο και να χρεωθω για roaming. Όσο και να έψαξα δεν βρήκα τρόπο να κάνω φραγή σύνδεσης με ξένα δίκτυα. Είχα κάνει φραγή μέσω της εταιρείας wind αλλά δεν είναι και πολύ πρακτικό καθώς για να μιλήσω με εκπρόσωπο ήμουν 10 λεπτά σε αναμονή. Υπάρχει τρόπος να ανοιγοκλείνω το roaming από το τηλέφωνο μου; Και δεν αναφέρομαι στα δεδομένα, καθώς αυτό το έχω βρει. Αναφέρομαι στο τα απαγορεύω γενικά την δυνατότητα να συνδέεται με άλλα δίκτυα ΠΛΗΝ της wind.
  6. Ακριβώς αυτό επισημαίνω στην διαβούλευση. Το ΕΩΣ. Εάν για παράδειγμα η εταιρία παρέχει 4Mbps σε πελάτη να μην μπορεί να προωθεί και να χρεώνει την υπηρεσία στην ίδια τιμή με κάποιον άλλο πελάτη που έχει 14Mbps ή σε άλλον που έχει 24Mbps. Οπότε να υποχρεωθεί ο πωλητής να έχει διακύμανση στις τιμές του ανάλογα με την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει. http://www.opengov.gr/ypoian/?p=8168
  7. http://www.opengov.gr/ypoian/?p=8174 Στο άρθρο 06 «ΜΕΡΟΣ 6ο – ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» έχω κάνει το παρακάτω σχόλιο. "Στην παροχή υπηρεσιών υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην πρακτική των πωλητών υπηρεσιών πρόσβασης διαδικτύου οι οποίοι πουλάνε υπηρεσίες πρόσβασης ΕΩΣ 24Mbps. Στην πράξη σχεδόν κανένας καταναλωτής δεν έχει 24Mbps ταχύτητα πρόσβασης στο διαδίκτυο αν και όλοι έχουν πληρώσει για ΕΩΣ 24Mbps.Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτήν την πρακτική και να υπάρχει ένα εύρος ταχύτητας σε αντιστοιχία με την τιμή που πληρώνει ο καταναλωτής. Εάν για παράδειγμα η εταιρία παρέχει 4Mbps σε πελάτη να μην μπορεί να προωθεί και να χρεώνει την υπηρεσία στην ίδια τιμή με κάποιον άλλο πελάτη που έχει 14Mbps ή σε άλλον που έχει 24Mbps. Οπότε να υποχρεωθεί ο πωλητής να έχει διακύμανση στις τιμές του ανάλογα με την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει." Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να προτείνετε αυτό που εσείς θεωρείτε σωστό. Για να μπορέσετε να υποβάλετε το σχόλιο θα πρέπει να συμπληρώσετε το κουτάκι στο τέλος με τον αριθμό που ικανοποιεί την μαθηματική πράξη.
  8. kost_pap

    Jiayu S3

    Καλησπέρα. Έβαλα την ROM που βρήκα εδώ https://www.facebook.com/MediatekAndroidDevelopers/photos/a.1090152317735207.1073741828.1066067633477009/1173113376105767/?type=3&theater και κάθε 5 λεπτά μου λέει την ώρα. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Πως μπορώ να το σταματήσω; Ευχαριστώ. Είχα δυο γλώσσες. Ελληνικά και Αγγλικά. Αφαιρώντας την Αγγλική σταμάτησε να λέει την ώρα.
  9. kost_pap

    Jiayu S3

    Ευχαριστώ Κώστα για το μήνυμα. Το είχα ήδη κάνει και δεν είχε το αρχείο που ήθελα. Τελικά έβαλα το TWRP Recovery και μετά μπόρεσα και έβαλα την ROM. Τώρα είμαι στην διαδικασία του να βάλω τα Gapps http://opengapps.org/ (επιλογή ARM64 και 6.0)
  10. kost_pap

    Jiayu S3

    Ευχαριστώ για το link. Έχω αυτό το τηλέφωνο http://www.banggood.com/JIAYU-S3-4G-LTE-5_5-inch-3GB-RAM-MTK6752-1_7Ghz-Octa-core-Smartphone-p-954920.html?rmmds=myorder Κατέβασα την ROM και θα την εγκαταστήσω με το SP_Flash_Tool Σωστά; Τελικά δεν. Μου ζητά να του δώσω το αρχείο MT6752_Android_scatter αλλά η ROM που κατέβασα δεν έχει αυτό το αρχείο. Οπότε δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση της ROM με το SP_Flash_Tool και άλλο τρόπο δεν γνωρίζω.
  11. kost_pap

    Jiayu S3

    Σε ευχαριστώ για ακόμη μία φορά. Ελπίζω να βρήκα το σωστό link. Προς επιβεβαίωση μιλάμε για αυτό; http://forum.xda-developers.com/jiayu-s3/development/rom-unofficial-aicp11-mm-jiayu-s3-plus-t3426599 Το θέμα είναι πως όταν πάω εδώ Download rom from here: https://www.facebook.com/MediatekAndroidDevelopers/ Δεν βρίσκω link για την ROM 6.0.1 αλλά για νεότερες. Συγνώμη που σε κουράζω. Εάν δεν έχεις εύκαιρο το link για να κατεβάσω την ROM δεν πειράζει. Θα ψάξω και εάν δεν την βρω θα μείνω με αυτή που έχω.
  12. kost_pap

    Jiayu S3

    Ευχαριστώ για το link. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω από που θα κατεβάσω την ROM 6.0.1 την οποία είχες δοκιμάσει και σου δούλεψε η εφαρμογή wallet της Πειραιώς. Ψάχνοντας στο site που φιλοξενεί τα αρχεία των ROM βρήκα αυτά τα link για το S3plus https://www.androidfilehost.com/?w=search&s=s3plus&type=files Είναι κάποιο από αυτό η ROM που ψάχνω; Μπορείς να μου πεις πια έχεις δοκιμάσει και δουλεύει η εφαρμογή; Και πάλι ευχαριστώ.
  13. kost_pap

    Jiayu S3

    Καλησπέρα. Μήπως είναι εύκολο να μου δώσεις το link της ROM 6.0.1 που είχες και δούλευε η εφαρμογή wallet της Πειραιώς; Ευχαριστώ.
  14. kost_pap

    Jiayu S3

    Ευχαριστώ πολύ.
  15. kost_pap

    Jiayu S3

    Ευχαριστώ. Μία φορά που είχε μπλοκάρει το τηλέφωνο το επανέφερα με flash_tool Δυστυχώς όμως δεν μπόρεσα να βάλω την RC4. Μόνο την RC3 μπόρεσα να βάλω. Με την RC4 δεν ξεκινούσε το κινητό.
  16. kost_pap

    Jiayu S3

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως μπορείς να μου δώσεις το link της ROM που έχεις;
  17. kost_pap

    Jiayu S3

    Καλημέρα. Έχω την έκδοση με τα 3GB RAM και NFC. Έκδοση Android 5.1.1 JY-S3_Jiayu_Germany 20160121-224306 Κατέβασα την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.seglan.hce.piraeus αλλά δεν δουλεύει γιατί μου λέει πως το κινητό είναι root Όταν όμως κάνω έλεγχο με αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummyapps.rootchecker μου λέει πως ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ROOT Υπάρχει ROM με την οποία να μην είμαι ROOT ώστε να μπορώ να δουλέψω την εφαρμογή της Πειραιώς; Ευχαριστώ.
  18. http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-jiayu-s3 Networks 4G LTE 1800, 2600, 800 MHz
  19. Καλότυχο. Πότε θα έρθει η σειρά μου;
  20. kost_pap

    Nova 4G

    Jiayu S3 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=410401
  21. kost_pap

    Nova 4G

    Όταν λες δοκιμασμένο, μπορείς να πεις πως δοκίμασες και είδες ότι συνδέθηκε στην μπάντα των 800;
  22. kost_pap

    Nova 4G

    Δώσε link που να γράφει πως έχει έκδοση του τηλεφώνου που να λαμβάνει την μπάντα των 800.
  23. Πρέπει να έχεις κάρτα sim που να υποστηρίζει 4G. Εγώ όταν άλλαξα τηλέφωνο αναγκάστηκα να αλλάξω sim για να έχω 4G
×
×
  • Create New...