zerokill Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Οι καρτοκινητοί πρέπει να αλλάξουν κάρτα SIM. Kοσμοσυροη στα καταστηματα και εσοδα στην εταιρεια :) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Kοσμοσυροη στα καταστηματα και εσοδα στην εταιρεια :) ΔΩΡΕΑΝ:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosp Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Speed test, περιοχή Κρυονέρι Άγιος Στέφανος: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Και καματερο απο το μεσημερι εχει 4g. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Speed test, περιοχή Κρυονέρι Άγιος Στέφανος: τι χάλι downstream είναι αυτό? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Για τη συχνότητα δε βλέπω να απαντάει κανείς και αγχώνομαι! Είναι στα 800 Mhz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 απόφοιτοι Μετσοβίου είναι και οι τεχνολόγοι Χημικοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Πριν λίγο, επί είκοσι λεπτά ήμουν σε διαδοχικές αναμονές από το customer care αλλά η απόφοιτος του Μετσοβίου με την οποία συνομιλούσα ήταν αδύνατο να συλλάβει τις ορολογίες "συχνότητα" ή "μπάντα". Επανέρχονταν συνεχώς και με ρωτούσε αν εννούσα "πού πιάνει 4G"! Είμαι όμως βέβαιος ότι ήταν πλήρως εξοικειωμένη με ορολογίες όπως "ανταύγειες", "λακ", "μανικιούρ" και τα σχετικά! Τελικά με παρέπεμψε σε νέα κλήση αύριο το πρωί γιατί "τώρα δεν υπάρχει κανένας στο τεχνικό τμήμα". Η ώρα ήταν 17:15! :dash: "Tον αράπη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς"! Κάλεσε το 1231 και θα σου πουν :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Πριν λίγο, επί είκοσι λεπτά ήμουν σε διαδοχικές αναμονές από το customer care αλλά η απόφοιτος του Μετσοβίου με την οποία συνομιλούσα ήταν αδύνατο να συλλάβει τις ορολογίες "συχνότητα" ή "μπάντα". Επανέρχονταν συνεχώς και με ρωτούσε αν εννούσα "πού πιάνει 4G"! Είμαι όμως βέβαιος ότι ήταν πλήρως εξοικειωμένη με ορολογίες όπως "ανταύγειες", "λακ", "μανικιούρ" και τα σχετικά! Τελικά με παρέπεμψε σε νέα κλήση αύριο το πρωί γιατί "τώρα δεν υπάρχει κανένας στο τεχνικό τμήμα". Η ώρα ήταν 17:15! :dash: "Tον αράπη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς"! εντάξει είσαι λίγο αυστηρός με νέα παιδιά που πληρώνονται με την ώρα για να διαβάζουν ότι τους έχουν γράψει σε μια οθόνη και που καμμιά φορά χειρίζονται κλήσεις από πολλαπλές "κεφαλές", π.χ. η επόμενη κλήση μετά τη δική σου μπορεί να ήταν για να λάβει παραγγελία πίτσας.... αν ήθελαν να το διευκρινίσουν από τη wind θα το είχαν περιλάβει στις διαθέσιμες πληροφορίες αλλιώς ακόμα και αν όντως ήταν απόφοιτος πολυτεχνείου με μάστερ στις τηλεπικοινωνίες αυτός που μίλησες, πάλι δεν θα ήξερε να σου απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Επαρχία και συγκεκριμένα Θεσσαλία τι παίζει? , γιατί εγώ που δοκίμασα Λάρισα δεν είδα κάτι συγκλονιστικό . Εδώ στον Βόλο πάντως , δεν είδα ακόμα 4G , από την Wind . Στην Λάρισα , υπάρχει 4G αλλά με χαμηλό σήμα και χαμηλές ταχύτητες ? Τι εννοείς ότι δεν είδες κάτι συγκλονιστικό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Για τη συχνότητα δε βλέπω να απαντάει κανείς και αγχώνομαι! Είναι στα 800 Mhz? To 4G της wind είναι στα 800 και 2600 Mhz. Αν ξεκίνησαν με μία ή και με τις 2 συχνότητες ταυτόχρονα δεν ξέρω. Στα 1800 πάντως από όσο γνωρίζω δεν θα εκπέμψει (τουλάχιστον στην παρούσα φάση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Εγώ νομίζω ότι πολλοί γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα το GSM λειτουργεί στα 900 και 1800, το 3G στα 900 και 2100 και το 4G (μέχρις στιγμής) στα 1800... Μην κρινεις εξ' ιδιων τα αλλοτρια. Η πλειοψηφια θα αγνοει σε ποιες συχνοτητες εκμπεμπουν οι παροχοι στην Ελλαδα και αυτο ειναι φυσιολογικο. Αν καποιον δεν τον ενδιαφερει, απο θεμα συσκευης, γιατι να το μαθει και αν το μαθει γιατι να το θυμαται; Η αχρηστη πληροφορια της ημερας ειναι για τους περισσοτερους. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Eίναι περιττό να γνωρίζουν τις συχνότητες αλλά απαραίτητο να γνωρίζουν τις κινεζο-ιστοσελίδες για να ψωνίζουν κατά χιλιάδες κινεζιές που δεν διαθέτουν όλες τις απαραίτητες μπάντες! ;) Οι βασικές συχνότητες είναι τα 800 και τα 2600 για όλη την ευρώπη. Σε κάποια μέρη όπως εδώ χρησιμοποιούν τα 1800 (cosmote,vadafone) ή και άλλες μπάντες αλλά περισσότερο έχουν προσωρινό χαρακτήρα μέχρι να αποκτήσουν φάσμα στα 800 και 2600. Άρα εφόσον φέρνει από κίνα φρόντιζε να υποστηρίζει αυτές τις 2 συχνότητες και σε δεύτερη φάση τα 1800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 H πιό βασική μπάντα στην Ευρώπη είναι τα 1800. Τα 800 χρησιμοποιούνται για μεγάλη εμβέλεια στην ύπαιθρο και τα 2600 για πολύ μεγάλη χωρητικότητα στα κέντρα μεγαλουπόλεων. Αυτό φαίνεται κυρίως από το γεγονός ότι όσα δικτύα χρησιμοποιούν για την ώρα μόνο μία συχνότητα, αυτή είναι τα 1800 Mhz επειδή η συχνότητα τους βρέθηκε στα χέρια "τζάμπα" καθότι την είχαν αγορασμένη εδώ και πολλά χρόνια για το 2G. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks#Europe Τα 1800 μπορεί να χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή ίσως περισσότερο στην ευρώπη αλλά είναι προσωρινή λύση για τους περισσότερους γιατί είχαν την συχνότητα από πριν και περισσότερο ίσως για λόγους εντυπώσεων (πρώτο 4G κλπ και ακολουθούσαν οι άλλοι) . Τα 800 και 2600 είναι οι βασικές που θα παίξουν όλοι οι πάροχοι στην ευρώπη σύντομα. Άλλωστε για τα 800 έγινε ολόκληρη ιστορία σε όλη την ευρώπη για να πάρουν την συχνότητα από την τηλεόραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Επειδή είμαστε αρκετοί οι "Κινέζοι" στο φόρουμ καλό είναι να το ξεκαθαρίσουμε. Όταν λέμε θα παίζουν στα 800 και στα 2600 εννοούμε ταυτόχρονα ή σε άλλες περιοχές στη μία και σε άλλες στην άλλη; Αν ξέρει κάποιος να μας διαφωτίσει γιατί είναι σημαντικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Τι θα λέγατε να αρχίσουμε να μαζεύουμε τις περιοχές που έχουμε δει 4G ώστε να είναι πιο μαζεμμένες? Εγώ προσωπικά με F2G και Mobile Broadband, δεν έχω δει ακόμα 4G στο Γαλάτσι & Παιανία Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris22_ Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Πως γίνεται να έχει βγάλει η wind την σχετική ανακοίνωση για το 4G προχθές όπου αναφέρει για την αντικατάσταση των καρτών sim απο ολα τα καρτοκινητά , και να παίρνεις τηλέφωνο σε καταστήματα της Wind (θεσσαλονίκη ) και να σου λένε οτι δεν γνωρίζουμε και οτι δεν έχουμε καμία ενημέρωση δεν μπορώ να το καταλάβω. Εκτός και αν μας δουλεύουν ψιλό γαζί........ Παράθεση LG 802 G2 16 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 H πιό βασική μπάντα στην Ευρώπη είναι τα 1800. Τα 800 χρησιμοποιούνται για μεγάλη εμβέλεια στην ύπαιθρο και τα 2600 για πολύ μεγάλη χωρητικότητα στα κέντρα μεγαλουπόλεων. Αυτό φαίνεται κυρίως από το γεγονός ότι όσα δικτύα χρησιμοποιούν για την ώρα μόνο μία συχνότητα, αυτή είναι τα 1800 Mhz επειδή η συχνότητα τους βρέθηκε στα χέρια "τζάμπα" καθότι την είχαν αγορασμένη εδώ και πολλά χρόνια για το 2G. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks#Europe Οι βασικές συχνότητες είναι τα 800 και τα 2600 για όλη την ευρώπη. Σε κάποια μέρη όπως εδώ χρησιμοποιούν τα 1800 (cosmote,vadafone) ή και άλλες μπάντες αλλά περισσότερο έχουν προσωρινό χαρακτήρα μέχρι να αποκτήσουν φάσμα στα 800 και 2600. Άρα εφόσον φέρνει από κίνα φρόντιζε να υποστηρίζει αυτές τις 2 συχνότητες και σε δεύτερη φάση τα 1800 O βασικότερος λόγος που θέλουν να εκπέμπψουν στα 800mHz είναι το "σταθερότερο σήμα". Οσο πιο χαμηλά εκπέμπεις στη μπάντα των UHF, τόσο μεγαλύτερη διείσδυση έχει το σήμα, ακόμη και μέσα στα κτήρια...!! Αυτός είναι και ο λόγος που καθάρισε η μπάντα από το κανάλι 60 και πάνω. Το παιχνίδι βέβαια θα γίνει μόλις αρχίσουν να εκπέμπουν κανονικά, διότι σχεδόν ολοι θα χρειαστούμε τα φιλτράκια LTE σε σειρά με το δίπολο της κεραίας...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Πως γίνεται να έχει βγάλει η wind την σχετική ανακοίνωση για το 4G προχθές όπου αναφέρει για την αντικατάσταση των καρτών sim απο ολα τα καρτοκινητά , και να παίρνεις τηλέφωνο σε καταστήματα της Wind (θεσσαλονίκη ) και να σου λένε οτι δεν γνωρίζουμε και οτι δεν έχουμε καμία ενημέρωση δεν μπορώ να το καταλάβω. Εκτός και αν μας δουλεύουν ψιλό γαζί........ Μια γνωστή μου που εχει ανοίξει κατάστημα wind μου είπε πως υπάρχει συνεχής ενημέρωση online στο σύστημα της Wind, και πως πρέπει να τα κοιτάς τακτικά. Οπότε είναι θέμα του καταστήματος πόσο συχνά τα διαβάζει για να ειναι ενημερωμένοι οι υπάλληλοι. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris22_ Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Μια γνωστή μου που εχει ανοίξει κατάστημα wind μου είπε πως υπάρχει συνεχής ενημέρωση online στο σύστημα της Wind, και πως πρέπει να τα κοιτάς τακτικά. Οπότε είναι θέμα του καταστήματος πόσο συχνά τα διαβάζει για να ειναι ενημερωμένοι οι υπάλληλοι. Να φανταστείς τηλεφώνησα και σε κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή.... Εκείνο που δεν γνωρίζω είναι το αν οι καινούργιες κάρτες sim που θα πρέπει να μας κάνουν αντικατάσταση υπάρχουν ήδη διαθέσιμες στα καταστήματα Wind , ή πρόκειται για εντελώς νέες sim 4G και θα πρέπει να τις προμηθευτούν τα καταστήματα απο τα κεντρικά. Παράθεση LG 802 G2 16 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Παιδιά τι χρειάζεται για να πάρεις τη νέα κάρτα; Είπατε ταυτότητα δε ζητούν, πρέπει να έχεις μαζί σου την παλιά ή μπορώ ας πούμε να πάρω όλης της οικογένειας χωρίς να έχω μαζί μου τις κάρτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris22_ Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Πιθανολογώ ότι με κάποιο τρόπο θα πρέπει να βλέπουν αν αυτός που θέλει να αλλάξει κάρτα έχει συσκευή 4G .Ειδάλλως όλοι θα σπεύσουν να πάρουν νέες κάρτες.... Παράθεση LG 802 G2 16 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Καλό θα ήταν κάποιος που έχει πάρει νέα κάρτα να βάλει καμιά φώτο ώστε να ξέρει ο κόσμος τι κάρτα πρέπει να του δώσουν γιατί τα καταστήματα δεν είναι να το πολυεμπιστευεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Πιθανολογώ ότι με κάποιο τρόπο θα πρέπει να βλέπουν αν αυτός που θέλει να αλλάξει κάρτα έχει συσκευή 4G .Ειδάλλως όλοι θα σπεύσουν να πάρουν νέες κάρτες.... Γιατί; ποιος ο λόγος να τρέχεις σε κατάστημα και πιθανόν να ταλαιπωρείσαι για να πάρεις κάτι που δεν το χρειάζεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris22_ Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Γιατί; ποιος ο λόγος να τρέχεις σε κατάστημα και πιθανόν να ταλαιπωρείσαι για να πάρεις κάτι που δεν το χρειάζεσαι; Τι εννοείς με το δεν το χρειάζεσαι ? H Wind το αναφέρει ξεκάθαρα στην ανακοίνωση που έβγαλε , τμήμα της οποίας παραθέτω. 4G SIM Κάρτα Πελάτες Καρτοκινητής / Mobile Broadband με κάρτα: Για ΟΛΟΥΣ τους πελάτες καρτοκινητής ή Mobile Broadband με κάρτα, θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση SIM κάρτας η οποία θα γίνεται χωρίς χρέωση. Παράθεση LG 802 G2 16 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts