Jump to content

kotsosp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    177
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by kotsosp

  1. Ακριβώς αυτό είναι! Δεν κόβει τίποτα από την οθόνη. Απλά κατά την τοποθέτηση να προσέξεις να κεντράρεις σωστά την τρύπα της κάμερας.
  2. Εγώ έκανα το αίτημα 8/2, οπότε έχω ακόμη δρόμο... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έβαλα το tempered glass της Spigen και το αποτύπωμα δουλεύει άψογα. Απλά έκανα την καταχώρηση των αποτυπωμάτων μετά την τοποθέτησή του!
  3. Καλημέρα. Πότε είχες κάνει το claim για τα ακουστικά, εάν επιτρέπεται;
  4. 45 ευρώ μου είπαν στην Smartek στο Χαϊδάρι πριν 1 μήνα.
  5. Ενημέρωση λογισμικού για το 4G μοντέλο με επίπεδο επιδιόρθωσης ασφαλείας 1 Μαρτίου 2020. Ελληνικό από Γερμανό εάν έχει σημασία.
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση! Στο note 4 που είχα λειτουργούσε γι' αυτό αναρωτήθηκα!
  7. Κάτοχος πρόσφατα του Note 8 και 'γω! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν στην εφαρμογή S-Health σας λειτουργεί η μέτρηση άγχους; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις!
  8. Έχω το T813 και πήρε 2 αναβαθμίσεις σε 10 μέρες! Και οι 2 είχαν μέγεθος περίπου 380MB! Η έκδοση android παρέμεινε σε 7.0!
  9. Έχεις PM! Τσέκαρε το και μου λες!
  10. Το ίδιο έπαθα και γω... Η λύση είναι σχετικά απλή. Βρες μια παλιότερη έκδοση του samsung cloud (apk) και εγκατέστησέ το. Θα δουλέψει κανονικά! Εάν δε το βρεις πες μου να στο στείλω το απόγευμα!
  11. Καλημέρα και καλό μήνα! Έχει τύχει σε κάποιον να μην ανανεώνεται η ώρα στο widget του ρολογιού;
  12. Έχω το 9.7 σε Wifi (2016) και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με αποσυνδέσεις σε modem/router της Asus με AC wifi. Η λύση που βρήκα είναι να γυρίσω το wireless mode των 5Ghz σε n only αντί για ac. Από τότε σταμάτησαν οι αποσυνδέσεις. Σε άλλο router της tp-link που το χρησιμοποιώ ως access point, δεν έχω κανένα θέμα αποσυνδέσεων. Σε άλλα κινητά ή tablet δεν υπάρχει κανένα θέμα αποσυνδέσεων στο Asus. Ψάξε λοιπόν στο modem/router σου να δεις μήπως έχει κάποια παρόμοια ρύθμιση μήπως και το ξεπεράσεις.
  13. Μόλις ήρθε η αναβάθμιση στο δικό μου. Είναι το 9.7" (Τ813), Γερμανικό (DBT). Δείχνει να λειτουργεί ομαλά αλλά θα δούμε πως πάει και από μπαταρία...
×
×
  • Create New...