harryv Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Η μπαταρία ειναι πολυ καλή τελικά και ας ειναι στα 2300mAh όλα τα λεφτά ειναι η 4.4 και ο καινούργιος Qualcomm.ενα μεγάλο μπράβο στην Google :D Ισχύει. Αλλά μόνο σε 4G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimDan Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Πάντως δείχνει να έχει φορτσάρει η google!Χτες έκανα την παραγγελία και ενώ μου έλεγε για 8 Νοεμβρίου, σήμερα έγινε ήδη shipped!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Εντάξει παιδιά δεν τίθεται θέμα τελικά μπαταρίας στο nexus 5 παρά τα 2300mAh πού έχει.παρακολουθήστε το αντίστοιχο thread στο XDA και θα δείτε οτι δεν έχει καμία σχέση με το nexus 4, οποτε ξεχάστε οτι κόλλημα τα έχετε και βουρ στο πατσά :D Άντε να έρθει η θεια μου από Σκωτία να το πάρω στα χέρια μου 22-24 Νοεμβρίου , και όπως είπαμε S4 με 64gb κάρτα και γνήσιο S4 cover αγγελία με την μια :lol: iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Εντάξει παιδιά δεν τίθεται θέμα τελικά μπαταρίας στο nexus 5 παρά τα 2300mAh πού έχει.παρακολουθήστε το αντίστοιχο thread στο XDA και θα δείτε οτι δεν έχει καμία σχέση με το nexus 4, οποτε ξεχάστε οτι κόλλημα τα έχετε και βουρ στο πατσά :D Άντε να έρθει η θεια μου από Σκωτία να το πάρω στα χέρια μου 22-24 Νοεμβρίου , και όπως είπαμε S4 με 64gb κάρτα και γνήσιο S4 cover αγγελία με την μια :lol: Πρώτα δες το και μετά βλέπεις πιο μπαίνει αγγελία...μην βιαστείς :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Πάντως δείχνει να έχει φορτσάρει η google!Χτες έκανα την παραγγελία και ενώ μου έλεγε για 8 Νοεμβρίου, σήμερα έγινε ήδη shipped!;) Και μένα το ίδιο. Λογικά Τετάρτη θα είναι στα χέρια μου.. Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Ρε παιδια η τιμη του ειναι 260 € για το 16αρι και 295 € για το 32αρι ετσι δεν ειναι η κάνω λάθος? χωρις μεταφορικα εννοείται. ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Ρε παιδια η τιμη του ειναι 260 € για το 16αρι και 295 € για το 32αρι ετσι δεν ειναι η κάνω λάθος? χωρις μεταφορικα εννοείται. Aυτες οι τιμες ειναι απο το Αμερικανικο playstore. Απo 'κει ομως δεν μπορεις να παρεις συσκευη διοτι δεν θα δουλευει το 4G. Η τιμη του στα ευρωπαικα playstore ειναι 350 ευρω για το 16αρι και 400 για το 32αρι. Προς moderators: Ας αλλαξει καποιος τα τεχνικα χαρακτηριστικα στο πρωτο μηνυμα μαζι με φωτο και τα σχετικα... Edited November 3, 2013 by ardi21 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Πρώτα δες το και μετά βλέπεις πιο μπαίνει αγγελία...μην βιαστείς :) Μπα στανταράκι το S4 παει αγγελια :D Ρε παιδια η τιμη του ειναι 260 € για το 16αρι και 295 € για το 32αρι ετσι δεν ειναι η κάνω λάθος? χωρις μεταφορικα εννοείται. Nexus 5 32GB BLACK 339.00£ (includes VAT 58.16£) + delivery 9.99£ -------- 348.99£ 412€ μου βγήκε εμένα το 32αρι. iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 409E στην Ιταλια... το 32αρι Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 409E στην Ιταλια... το 32αρι Τα 9 ευρω παραπανω ειναι τα μεταφορικα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Τα 9 ευρω παραπανω ειναι τα μεταφορικα; Τα 9 ευρω παραπανω ειναι τα μεταφορικα απο google εως την παραδοση στην ΑΓΓΛΙΑ. Απο ΑΓΓΛΙΑ ως εδω θα υπαρξει αλλη χρεωση!!!!!!!!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 [ATTACH]37112[/ATTACH] καπως ετσι πρεπει να ειναι :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Πού μπορώ να διαβάσω για το αν ισχύει η εγγύηση του Nexus 5 στην Ευρώπη αν το πάρω απο Αυστραλία? Εδώ: http://productforums.google.com/forum/#!topic/nexus/wHhIKjAzkv4 διαβάζω "The warranties for Nexus devices purchased directly from Google Play are only valid in the country it's purchased in. Please do note that the Nexus 5 will be sold directly from Google Play in India soon, so that might be an option for you to consider. No exact date has been announced yet, but it shouldn't be too far off." Ισχύει? Edited November 3, 2013 by Dreamw -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Πού μπορώ να διαβάσω για το αν ισχύει η εγγύηση του Nexus 5 στην Ευρώπη αν το πάρω απο Αυστραλία? Καλυτερα αν μπορεις να παρεις ευρωπαικη εκδοση του νεχους 5 γιατι φετος υπαρχουν δυο εκδοσεις λογω LTE.Με την εγγυηση δεν νομιζω να εχεις προβλημα αρκει να ειναι αγορασμενο απο το play store Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Αναλυτικό Review από το CNET http://img9.imageshack.us/img9/2055/945f.png (Send from Nexus 4) Edited November 3, 2013 by akis_k Resize photo! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acmegr7 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Καλησπέρα, Βρίσκομαι στην Ιταλία και θα είμαι εδώ μέχρι τέλος του μήνα. Δυστυχώς δεν υπάρχει φίλος Ιταλός που να βάλει τη πιστωτική του για να πάρω από το Ιταλικό Google Play το Nexus. Ξέρετε μήπως κάποιο άλλο τρόπο να το πάρω μιας και βρίσκομαι εδώ; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 1.φτειαξε καινουργιο λογαριασμο google 2. αγορασε μια προπληρωμενη καρτα απο εκει που εισαι 3. καλοριζικο σε 5-6 μερες :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 . Stock Wallpapers Ringtones and Notification Sounds System Dump http://www.droidviews.com/wp-content/uploads/2013/11/nexus-5-wallpapers.jpg [via] (Send from Nexus 4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Παιδες ειδα οτι αναφερθηκε πως γινεται να παραγγειλουμε απο Αγγλια μεσω vpn το 5ρι. Εγω μενω Ελλαδα και εχω ελληνικη πιστωτικη. Μπορει καποιος να εξηγησει λιγο τη διαδικασια παραγγελιας μεσω vpn μιας και δε γνωριζω καθολου? Ευχαριστω. nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Τα 9 ευρω παραπανω ειναι τα μεταφορικα; ναι για Ιταλια! 399Ε το κινητο και 9,99Ε τα μεταφορικα με UPS για την παραδοση σε Ιταλικο εδαφος. Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Παίδες να ρωτήσω...εμένα μου ήρθε email από το αγγλικό playstore το Σάββατο το πρωί γύρω στις 11:00 με tracking number άλλα στην σελίδα που με κατευθύνει για να δω την πορεία του δέματος, δεν μου δείχνει το οτιδήποτε !!! Ρωτω εσας που το έχετε παραγγείλει και έχετε πάρει tracking number, σας το εμφανίζει στην αντίστοιχη σελίδα που βρίσκεται το δέμα ;;; Επίσης για το θέμα της nano-sim που έχει η συσκευή γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που δίνει δωρέαν τέτοια κάρτα ;; Edited November 3, 2013 by aggelosn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Παίδες να ρωτήσω...εμένα μου ήρθε email από το αγγλικό playstore το Σάββατο το πρωί γύρω στις 11:00 με tracking number άλλα στην σελίδα που με κατευθύνει για να δω την πορεία του δέματος, δεν μου δείχνει το οτιδήποτε !!! Ρωτω εσας που το έχετε παραγγείλει και έχετε πάρει tracking number, σας το εμφανίζει στην αντίστοιχη σελίδα που βρίσκεται το δέμα ;;; Επίσης για το θέμα της nano-sim που έχει η συσκευή γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που δίνει δωρέαν τέτοια κάρτα ;; με τον ιδιο τροπο που το παραγειλες συνδεσου στο αγγλικο playstore και θα στο δειξει:p :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Παίδες να ρωτήσω...εμένα μου ήρθε email από το αγγλικό playstore το Σάββατο το πρωί γύρω στις 11:00 με tracking number άλλα στην σελίδα που με κατευθύνει για να δω την πορεία του δέματος, δεν μου δείχνει το οτιδήποτε !!! Ρωτω εσας που το έχετε παραγγείλει και έχετε πάρει tracking number, σας το εμφανίζει στην αντίστοιχη σελίδα που βρίσκεται το δέμα ;;; Επίσης για το θέμα της nano-sim που έχει η συσκευή γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που δίνει δωρέαν τέτοια κάρτα ;; Δεν το εχει εμφανιζει ακομα στο tracking του courier Η συσκευη παιρνει micro sim και οχι nano sim EDIT λογικα τωρα θα στο εμφανιζει.Σε εμενα το δειχνει τωρα με τον ιδιο τροπο που το παραγειλες συνδεσου στο αγγλικο playstore και θα στο δειξει:p Θα το δειξει που; Edited November 4, 2013 by afilopou Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Και σε εμένα το εμφάνισε το πρωί και λέει ότι βρίσκεται στις αποθήκες της πόλης που μένω. Ωραία μπορεί και σήμερα δηλαδή να έχω μήνυμα από F2M. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Για όσους ενδιαφέρονται: 1. Το nexus 5 έχει notification led. 2. Το nexus 5 (σε αντίθεση με το nexus 4) υποστηρίζει usb otg σε επίπεδο hardware. Απουσιάζει η software υποστήριξη αλλά αυτό λύνεται με εφαρμογές από το google play (nexus media importer, stickmount etc.). Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts