Jump to content

harryv

Members
  • Δημοσιεύσεις

    109
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by harryv

  1. To edwaybuy.com τo εμπιστευόμαστε ? Φαίνεται να έχει τη χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή.
  2. harryv

    ZTE Axon 7

    Για κοίτα εδώ : https://www.getdroidtips.com/android-8-0-oreo-update-a2017gv1-3-0b02-zte-axon-7/
  3. harryv

    ZTE Axon 9 Pro

    Από χαρακτηριστικά δε βάζει κάτι νέο στο τραπέζι. Το θέμα είναι σε ποια τιμή θα προσφερθεί. Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  4. harryv

    ZTE Axon 7

    Ποια είναι η τελευταία OTA version? H B02 με το πρόβλημα της διαχείρισης της ενέργειας? Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  5. harryv

    ZTE Axon 7

    O νέος launcher της Β12 πάντως καταναλώνει τη μπαταρία πολύ πιο γρήγορα απ' τον παλιό.
  6. harryv

    ZTE Axon 7

    B12 διαθέσιμη. Μέγεθος 1.04GB Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  7. harryv

    ZTE Axon 7

    Όντως αυτή τη στιγμή, το μόνο που βλεπω είναι το http://www.ebay.de/itm/ZTE-Axon-7-Gold-NEU-RECHNUNG-UNGEOFFNET-64GB-Dual-SIM-5-5-Zoll-Ion-Gold-64-/172772605634?epid=227545978&hash=item283a0cbec2:g:68gAAOSw-K9ZIcpL Καμμία αντιδικία. Σήμερα πήρα ειδοποίηση για υπερθέρμανση της μπαταρίας (45οC). Το έχει κάνει σε κάποιον άλλο ?
  8. harryv

    ZTE Axon 7

    Φίλοι, για όλους εσάς που προβληματίζεστε για το που θα το πάρετε, σας συμβουλεύω να κάνετε μια βόλτα και από το ebay.de ειδικά οι γερμανόφωνοι. Πωλούνται αρκετά, εντελώς σφραγισμένα, και από την εμπειρία μου οι τιμές που χτυπιούνται είναι από 250 για το χρυσό έως 300Ε για το ασημί. Πήρα το δικό μου 278, εντελώς σφραγισμένο και με την 3η VIP εγγύηση. Προτιμείστε αυτά που έχουν φωτογραφία από την πίσω όψη του κουτιού ώστε να βεβαιωθείτε ότι είναι το 2017G. Από την επικοινωνία που είχα με πωλητές, κύριος προμηθευτής στη Γερμανία είναι η mediamarkt.
  9. harryv

    ZTE Axon 7

    Μπορείς να βοηθήσεις λίγο περισσότερο ? Έψαξα κάμποση ώρα, αλλά δε κατάφερα το τηλέφωνο να ανοίγει βάσει του ξυπνητηριού.
  10. harryv

    ZTE Axon 7

    Καλημέρα φίλοι. Ήρθε το μωρό και είναι φανταστικό. Οι πρώτες ερωτήσεις : (1) Μπορώ να έχω το τηλέφωνο απενεργοποιημένο και να ανοίγει ως ξυπνητήρι ? (2) Πως μπορώ να έχω για background ένα απλό χρώμα (όχι από τις ταπετσαρίες και τα θέματα που δίνει).
  11. harryv

    ZTE Axon 7

    Καλημέρα σας. Σύντομα κι εγώ στην παρέα σας, καθώς το πήρα σε μια δημοπρασία στο ebay.de με 278Ε και το περιμένω εντός των ημερών. Είναι το 2017G, sealed, με απόδειξη και 3ετή εγγύηση. Καθώς είχα εγκαταλείψει το Android για πολύ καιρό ελέω 930, θα χρειαστώ προσεχώς πολύ βοήθεια. Απ' αυτά που διάβασα, το πρώτο που πρέπει να κάνω μόλις παραλάβω είναι OTA έως εκεί που πάει και μετά αναβάθμιση από τα αρχεία της ZTE μέχρι την Β04 της 7.1.1. Ακολούθως επαφές και εφαρμογές. Alextrela επειδή σε βλέπω πολύ ενεργό, μήπως μπορείς να μας στείλεις μια λίστα με must εφαρμογές που δουλεύουν άψογα ? Παίζει κάποιο link με αυτή τη θήκη ? Επίσης από προστατευτικά οθόνης έχουμε κάτι αξιοπρεπές ?
  12. Καλημέρα. Θέλω ακόμη μια φορά τα φώτα σας. Τις τελευταίες μέρες όταν το κινητό είναι σε κατάσταση αναμονής και το ενεργοποιήσω πατώντας το μεσαίο πλήκτρο, παίζει έναν ήχο που παλιότερα δεν τον είχα. Μπορώ να τον απενεργοποιήσω ακυρώνοντας εντελώς τις ειδοποιήσεις συστήματος αλλά τότε χάνω το μπιπ που δείχνει τη σύνδεση του φορτιστή, τον ήχο για χαμηλή μπαταρία και γενικά τις χρήσιμες ειδοποιήσεις. Πήγα σε όλες τις εφαρμογές που επιτρέπω να δίνουν ειδοποιήσεις και έβαλα έναν άλλο ήχο. Δεν είναι από εκεί το πρόβλημα.
  13. Μια βοήθεια παρακαλώ. Έχω το 930 με καρτοκινητή. Κι ενώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα περίεργων χρεώσεων, τους τελευταίους 2 μήνες έχω χρεώσεις δεδομένων, χωρίς ποτέ να ενεργοποιώ τα δεδομένα κινητής. Τι μπορώ να κάνω για να εντοπίσω την πηγή χρέωσης?
  14. Καλησπέρα. Επειδή έχω μπερδευτεί με τις τόσες διαφορετικές εκδόσεις ROM που βλέπω να κυκλοφορούν, αυτό : http://www.honorbuy.com/918-xiaomi-redmi-note-3-pro-international-version-3gb-32gb-gray.html που όπως βλέπω υποστηρίζει Ελληνικά, εννοεί ότι θα έχει Ελληνικά μόνο στα μηνύματα και τις επαφές ή πλήρως εξελληνισμένα μενού ? Τελικά, η μόνη λύση για πλήρη Ελληνικά είναι οι ROM που φτιάχνουν τα παιδιά στο https://xiaomi-miui.gr ? Κι αν ναι, ποια είναι η καταλληλότερη έκδοση για να αγοράσει κανείς και να τη φλασάρει ?
  15. Ναι, οκ. Απλά τότε δεν είχε μπάλλα και δε το πήρα χαμπάρι. :D ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ. Υπόχρεος.
  16. Μετά την τελευταία αναβάθμιση (1607, 14393.189, ....50007) έχει εντελώς εξαφανιστεί το ραδιόφωνο. Ξέρει κανείς αν μπορώ με κάποιο τρόπο να το επαναφέρω?
  17. Τα φώτα σας παρακαλώ. Η πλοήγηση έχει φωνητικές οδηγίες ή πρέπει συνέχεια να κοιτάς την οθόνη ? Μιλάω για το Μaps των 10 καθώς τα Ηere **** λέει ότι δεν υπάρχουν πια.
  18. Καλημέρα. Θέλω να αγοράσω αυτό το κινητό για την κόρη, αλλά χωρίς να περάσω από 1000 κύματα για να της το σετάρω. Μπορεί κάποιος να μου πει με τι ROM να της το παραγγείλω, μιας και είμαι εντελώς άσχετος? Δεν την ενδιαφέρει να το εξελληνίσει πλήρως. Την ενδιαφέρει να μην έχει κινέζικες εφαρμογές, να έχει play store και Ελληνικά σε SMS και mail. Παραγγελία από vickmall, eu warehouse ή από που αλλού ?
  19. 10.100586.318 εγκαταστάθηκε σήμερα το πρωί.
  20. 17 μέρες στο service, για αλλαγή μικροφώνων. Όλα καλά ως ώρας. Γύρισε με τα 8άρια και φτου κι απ την αρχή να περάσω τα 10άρια. Το double tap να το κλαίω με τα 10άρια ή κάτι έχω κάνει στραβά στις ρυθμίσεις ?
  21. Έτσι πίστευα κι εγώ, ότι δηλαδή πέσαμε στην περίπτωση. Όμως όσο περιμένω να γυρίσει το 930 με νέα μικρόφωνα, δανείστηκα το G3 του μικρού (δε βγαίνουν 3 εβδομάδες χωρίς κινητό). Του το είχα αγοράσει όταν πρωτοβγήκε και είχα πληρώσει τα διπλά + απ' ότι για το 930. Πέραν του πόσο εκτίμησα τη μπαταρία του 930 (το G3 θέλει ένα powerbank μαζί για να βγάλεις τη μέρα), ξαναθυμήθηκα πως είναι να κολλάει το κινητό χωρίς λόγο και αιτία. Μιλάμε για κολλήματα στο ξεκούδουνο, κάτι που είχα ξεχάσει εντελώς με το 930. Ακόμα και με καμμένα μικρόφωνα να μου το γυρίσουν πίσω, εγώ το 930 δε το αλλάζω. Φυσικά με τίποτε δε δικαιολογώ τη Nokia για τη ποιότητα των μικροφώνων κλπ υλικών, ούτε για το απαράδεκτο service (δε μου έδωσαν συσκευή αντικατάστασης). Και σκέφτομαι από τώρα μόλις με το καλό γυρίσει να το πάω πίσω στα 8.
  22. Άλλος ένας με πρόβλημα στα μκρόφωνα 3 & 4. Επιπροσθέτως, αντιμετώπιζα κι ένα άλλο πρόβλημα το οποίο δε βλέπω να απασχολεί άλλους. Το κινητό με double tap άνοιγε μία στις 10 φορές. Και δεν ήταν θέμα s/w, αφού είχα ψάξει κάθε πιθανή ρύθμιση. Τεσπα, το έδωσα στο Nokia Care (Πάτρας). Δεν μου έδωσαν κινητό αντικατάστασης. Θα χρειαστούν τουλάχιστον 3 εργάσιμες εβδομάδες. Εναλλακτικά, μου πρότειναν να το ελέγξουν και να αποκαταστήσουν τις βλάβες αυτοί τοπικά, με δική μου χρέωση, κάτι που θεώρησα αθέμιτο, αφού το κινητό έχει ακόμη 11 μήνες εγγύηση.
  23. Καλημέρα. Εγώ κατέβασα μια εφαρμογή που λέγεται Upgrade Advisor από το Store. Αφού έλεγξε ότι το τηλέφωνό μου είναι ΟΚ για αναβάθμιση, έκανα tick στο ότι θέλω να αναβαθμιστώ και μετά από το κλασσικό ενημέρωση τηλεφώνου κατέβηκαν τα 10. Δε ξέρω αν αυτή είναι η επίσημη οδός, αλλά αν κάποιος γνωρίζει ας ενημερώσει.
  24. Έχει καταλάβει κανείς γιατί εξαίρεσαν το 930 από το preview των Win 10?
×
×
  • Create New...