Jump to content

AlMag1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    855
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by AlMag1

  1. Καλημέρα παίδες! Μήπως έχει κάποιος εύκαιρο τον φορτιστή του Nexus να μου πει το μοντέλο? Τα επαιξε ο δικός μου και ψάχνω αντικατάσταση.
  2. Όχι ποτέ toolkit. Χειροκίνητα, φλάσαρα image.
  3. Θέλω να στείλω το κινητο για service, το έχω κλειδώσει, έχω μηδενίσει το flag, έχω βάλει και τη stock image αλλά έχει μείνει ακόμα μέσα η twrp recovery. Θα υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση? Μπορώ να φλασάρω στη φάση που είμαι τώρα την στοκ recovery χωρίς να το ξεκλειδώσω πάλι?
  4. Χαιρετώ, είμαι με CM13 root και unlocked. Τις τελευταίες μέρες για κάποιο λόγο δεν ανοίγουν τα data μου, όσα reboot, clean cache, dalvik κι αν έκανα. Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα με εμένα? Επόμενη λύση είναι αλλαγή rom και μετά service, απλά είπα μήπως τα γλυτώσω όλα αυτά.
  5. Καλή χρονιά καλές γιορτές να έχουμε με υγεία πάνω από όλα!!!
  6. Άντε και καλές γιορτές σε όλους!!
  7. Με εγγύηση όλα φτιάχνονται, μην ανησυχείς!!
  8. Καλησπέρα και πάλι, η ιστορία μου με την procordia έληξε με όχι και τόσο καλό τρόπο και θα ήθελα για άλλη μια φορά τη γνώμη σας. Παίρνω λοιπόν σήμερα το μεσημέρι τηλέφωνο να ρωτήσω αν έχουμε κάποιο νεότερο και γυρνάνε και μου λένε ότι τελικά δεν δικαιούμαι αντικατάσταση κινητού και πρέπει να προχωρήσουμε σε επισκευή (ναι ναι με κοροιδεύουν μέσα στη μούρη μου). Αφού κάνω φασαρία και μου αρχίζουν τα "έχετε απόλυτο δίκιο μας συγχωρείτε", τους λέω θα είναι τουλάχιστον σήμερα έτοιμη η συσκευή μου; Και μου απαντάνε ναι σε 20 λεπτά θα είναι έτοιμη. Τρέχω λοιπόν μέσα στη βροχή (κυριολεκτικά) παραλαμβάνω το κινητό, γυρνάω σπίτι και ανοίγω το χαρτί της αναφοράς επισκευής και βλέπω "Ημερομηνία επισκευής 20/10/2015", 3 μέρες δηλαδή πριν κι ενώ μου είχαν πει συγκεκριμένα εκείνη τη μέρα το απόγευμα ότι δεν έχουν ενημέρωση για το ανταλλακτικό. Δυστυχώς δεν τους πρόλαβα στο τηλέφωνο να τους μιλήσω διότι είχαν κλείσει, οπότε θα τους πάρω τη Δευτέρα. Τι θα μπορούσα να κάνω σε αυτή την περίπτωση? Δεν θέλω να τους αφήσω έτσι γιατί και η κοροιδία έχει τα όρια της. Ευχαριστώ πολύ! Off topic: Σήμερα πήγα το κινητό της κοπέλας μου (galaxy s5) στη Smartec για ένα πρόβλημα και μου άλλαξαν πλακέτα μέσα σε 1 ώρα. Τροφή για σκέψη, τίποτα άλλο.
  9. Ναι και μου είπαν ότι έχω ακόμα την επιλογή να διαλέξω αν θέλω αντικατάσταση με G3 ή επισκευή και διάλεξα αντικατάσταση γιατί μου φάνηκε περίεργο τη μία μέρα να μην έχουν ενημέρωση για το αν υπάρχει ανταλλακτικό και το επόμενο πρωί να βρήκαν ξαφνικά.
  10. Κάπου σε έχασα. Το G3 θα πάρω, περιμένω να μου το φέρουν :p
  11. Τα έβαλα κάτω και σκέφτηκα ότι με συμφέρει να πάρω το G3, διότι για το Nexus αυτή τη στιγμή ήθελα φορτιστή (έχω ξεμείνει με έναν samsung του 2010), ακουστικά και μπαταρία (σύνολο ένα 50αρικο χοντρικά), συν οτι το ακουστικό του κινητού είχε βουλώσει αρκετά και στις κλήσεις με το ζόρι άκουγα. Το κρατάω ένα χρόνο και αν μου αρέσουν τα καινούρια Nexus το δίνω, δεν τρέχει κάτι.
  12. Οκ θα το τσεκάρω, ευχαριστώ! :)
  13. Και στου αδερφού μου το ίδιο, του έχει εμφανιστεί κιτρινίλα.
  14. Το ζήτησα αλλά μου είπαν δεν γίνεται :p Ευχαριστώ :D
  15. Troll procordia. Με παίρνουν σήμερα το πρωί να μου πουν ότι ξαφνικά βρήκαν ανταλλακτικό και ότι είναι στο χέρι μου να διαλέξω αν θέλω αντικατάσταση ή επισκευή. Διάλεξα πάλι αντικατάσταση γιατί σκέφτηκα τα 2 χρόνια εγγύηση και την μπαταρία. Κάτι μου βρωμάει όμως στην όλη υπόθεση.:wacko:
  16. Χαχαχα πραγματικα με έφτιαξες απίστευτα :p Το είχα στο μυαλό μου έτσι κι αλλιώς με το που το πάρω να του αλλάξω ρομ και να το πειράξω γιατί όσο να ναι θα μου κακοφανεί ακόμα και το παραμικρό lag. Άτιμο Nexus μας έχεις πειράξει τα μυαλά :lol:
×
×
  • Create New...