Jump to content

DimDan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DimDan

  1. DimDan

    Google Pixel 4

    Παιδιά έχει κανείς απο σας προσπαθήσει να βάλει Wind Vision? Δεν λειτουργεί η εφαρμογή πετάει errors σαν να είναι rootαρισμένο κινητό.
  2. Παίδες επειδη πρόσφατα αγόρασα το κινητο, με τι καλώδιο το συνδέεται με PC που έχει μόνο USB-A για μεταφορά δεδομένων? Μόνο type-c είχε μέσα στο κουτι.
  3. DimDan

    Huawei P10

    Στα ξένα blogs λένε οτι το P10 δεν θα πάρει Android 9 Pie. Αδιανόητο για μένα 2017 μοντέλο είναι. Δεν θα ξαναπάρω συσκευή τους και έιχα και το P9.
  4. DimDan

    Huawei P10

    Δεν έχω ιδέα.Εγω ξέρω οτι τα συμπιέζει.Μήπως έχει διαφορά να κάνεις send as a file αντί για send a video? Δοκίμασε το αν και δεν είναι σίγουρο. Για το viber που ξέρω τουλάχιστον.
  5. DimDan

    Huawei P10

    Είναι λογικό γιατί οι εφαρμογές που ανέφερες συμπιέζουν πολύ τα video.Ο καλύτερος τρόπος για να έχεις το video σε κανονική ανάλυση θα ήταν κάποια υπηρεσία cloud (πχ. wetransfer , google drive κτλ) ή πολύ απλά σε usb stick. Μην περιμένεις απο εφαρμογές πραγματική ανάλυση.
  6. DimDan

    Huawei P10

    Κι εμενα μου ηρθε πριν λιγο η Oreo. Αλλα θα περιμενω να διαβασω μηπως εχει καποιο θεμα ακομα. Καλο ειναι παντως οποιος κανει το update να κανει και εργοστασιακες.
  7. DimDan

    Huawei P10

    Παιδια το δικό μου που πήρα πριν 5 μέρες δεν έχει oleophobic coating η οθόνη και γεμίζει δαχτυλιές σαν κάτι κινεζιές των 100 ευρώ. Την μεμβράνη που είχε πάνω την έβγαλα φυσικά και γενικά δεν βάζω μεμβράνες γιατί με ενοχλούν.Διάβασα οτι στα Huawei service του εξωτερικου πας και σου περνάνε αμα θες oleophobic coating δωρεάν. Στο p9 που είχα δεν υπήρχαν τέτοια θέματα το θεωρώ ξεφτύλα. Το έχετε παρατηρήσει όσοι δεν φοράτε τζαμάκια ή μόνο σε μένα είναι τόσο χάλια. Πήρα τηλέφωνο το Huawei Service στην Μιχαλακοπούλου και δεν έχουνε λέει τέτοια πράγματα μπορεί να φέρουν στο μέλλον.Ότι νάναι.
  8. DimDan

    Huawei P10

    Παιδιά καλημέρα, Μια ερώτηση.Όσοι είχατε το p9 σας φαίνετε ποιο κίτρινη η οθόνη του p10? Η μόνο σε μένα είναι έτσι. Ρωτάω μήπως έχω πρόβλημα.Του p9 είναι ποιο λευκή στο default.
  9. Κάποιος που δοκίμασε την 5.1.1 να μας πει εντυπώσεις?
  10. Είναι σαν καινούριο?Ευχαριστημένος?Φαντάζομαι δεν έχει τπτ γρατζουνιές..Γιατί θέλω κι εγώ να το αγοράσω.
  11. Νομίζω φίλε μου οτι δεν λειτουργεί το Ok Google στην Ελληνική Γλώσσα.Τουλάχιστον από όσα ξέρω.
  12. Όλοι με image.Σε καμια βδομάδα να περιμένεις για OTA.
  13. Έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο και ήθελα την γνώμη σας. Όταν το ενεργοποιώ από κλειστό με 2 κάρτες SIM μέσα μου ανοίγει κανονικά και κάνει αρκετή ώρα να μου ζητήσει το PIN από κάθε κάρτα ξεχωριστά,κάπου στο 2λεπτο βάζω το PIN της πρώτης και μετά δεν μου ζητάει της άλλης,πάω στις ρυθμίσεις και το βάζω εγώ. Είναι φυσιολογικό η να ανησυχήσω?
  14. Ναι της Rearth.Από ebay όχι κάτι το ιδιαίτερο...Δεν κάνει τπτ το screen protector σε τέτοιες περιπτώσεις.Μόνο για τις γρατζουνιές είναι.Δείτε και drop tests στο youtube.Η οθόνη ραγίζει πανεύκολα.Όχι γιατί είναι κακό σαν κινητό,απλά είναι ευαίσθητο.Εγώ το έφτιαξα γιατί και τώρα να αγόραζα κινητό,πάλι nexus θα αγόραζα..Στο service της procordia που το πήγα μου είπαν οτί στο Nexus 4 σπάει ποιο δύσκολα το τζαμάκι επειδή έχει και αυτό το rubber υλικό γύρω-γύρω.Το Nexus 5 είναι γυμνό.
  15. χαχαχαχα.Κι εγώ έτσι έλεγα οτι δεν θα βάλω μέχρι που έπαθα την ζημιά.Το είχα στο τραπέζι πάνω και έπεσε μια μικρή μπαταρία ΑΑΑ πάνω στην οθόνη κατα λάθος.Χωρίς υπερβολές,ράγισε ολόκληρη η οθόνη.Γι αυτό τουλάχιστον εγώ προτείνω flip cases για να μην πληρώνει κάποιος τσάμπα 150 ευρώ για οθόνη,αλλά 50 για την καλύτερη θήκη που μην σου πω οτί το ομορφαίνει κιόλας.Υπάρχει και μια ποιο φτηνή και καλή απ' ότι είχα δει εδώ.Για όποιον ενδιαφέρεται.Το gorilla glass 3 είναι τόσο λεπτό που σπάει πανεύκολα!Το μόνο καλό είναι οτι το κινητό αποκρίνεται τέλεια ακόμα και με σπασμένη οθόνη και δεν χάνεις αρχεία.
  16. Αγόρασα την original flip της lg. Είναι απίστευτη απλά.Πριν το είχα χωρίς θήκη και το πλήρωσα 155 ευρώ που μου ράγισε για πλάκα η οθόνη.Οπότε την συνιστώ ανεπιφίλαχτα κι ας είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή της. Την πήρα από εδώ και έκανε 3 μέρες να έρθει.
  17. Σήμερα το πρωί μου έπεσε καταλάθος ενώ το είχα στο τραπέζι μια μικρή μπαταρία ΑΑΑ πάνω στην οθόνη.Έπαθα πλάκα.Η οθόνη ράγισε για πλάκα.Από βδομάδα θα πάω να το φτιάξω.150 ευρώ τσάμπα και βερεσέ.Πολύ ευαίσθητη οθόνη!Και όσο σκέφτομαι οτι πλέον έχει 310 ευρώ καινούριο ξενερώνω απιστευτα.:(:(
  18. Εντελώς διαφορετικό αυτό που λες..Για να ανοίξει play store χρειάζονται πολλά που δεν ξερουμε και ίσως να μην μάθουμε.Δεν είπα οτι η google είναι οκ.Αλλά πες μου εσυ αν όλο αυτό που γίνεται σου αρέσει.Αν είχες αγοράσει ή σου είχανε φέρει ένα Nexus 5 32gb πόσο κοροιδο θα αισθανόσουν?
×
×
  • Create New...