eleco Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Να το πάρεις, αφού δεν έχουν ακουστεί καθόλου hw προβλήματα, ενώ το θέμα με τους αισθητήρες και την μπλε οθόνη νομίζω ότι σήμερα με την 7.0.3 πρέπει να λύθηκε. Έτσι γράφει τουλάχιστον στην περιγραφή της αναβάθμισης. Πράγματι με αυτή την αναβάθμιση λύθηκαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Τί εννοούμε " μπλε οθόνη " ; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Δεν πέρασαν πολλές μέρες που έλεγα ότι δεν υπήρχε hardware θέμα αλλά ήταν θέμα ημερών να λυθεί με software update. Μια χαρά είναι η συσκευή δεν έχει τίποτα και η πρώτες παρτίδες πήγαν αλλού σ εμάς θα έρθουν άλλες παρτίδες αφού δεν είμαστε από τις πρώτες χώρες που στέλνουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Κρασάρισμα και επανεκκίνηση του τηλεφώνου συνήθως μετά το τρέξιμο κάποιας εφαρμογής από το iWork όπως το pages Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Δεν πέρασαν πολλές μέρες που έλεγα ότι δεν υπήρχε hardware θέμα αλλά ήταν θέμα ημερών να λυθεί με software update. Μια χαρά είναι η συσκευή δεν έχει τίποτα και η πρώτες παρτίδες πήγαν αλλού σ εμάς θα έρθουν άλλες παρτίδες αφού δεν είμαστε από τις πρώτες χώρες που στέλνουν Ειχες δικιο και σε θυμηθηκα οταν το ειδα.:) Τί εννοούμε " μπλε οθόνη " ; Δεν θα το μαθεις γιατι λυθηκε ηδη. Κρασαρε το κινητο και εκανε restart οταν ετρεχες καποια συγκεκριμενη εφσρμογη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αναφορικά με τις χρωματικές επιλογές - τη χρυσή την αποκλείω - θα μπορώ κάπου να τις δω live ; Εσείς τι προτείνετε ; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Τώρα που θα έρθει η συσκευή επίσημα θα μπορείς να τα δεις όλα τα χρώματα live στα γνωστά καταστήματα. Βλέπεις και αποφασίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Γνωρίζουμε αν θα έρθουν επαρκείς ποσότητες ή θα γίνει όπως κάθε χρόνο η γνωστή σφαγή για το ποιος θα το πρωτοπαρει και θα το ψάχνουμε με το κυαλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Το προβλημα με το γυροσκοπιο και τους αισθητηρες κλισης κτλ λυθηκε με το update σε 7.0.3 :) Πολυ καλο νεο ;) :dance: Ευτυχως δεν ηταν hardware issue - 2 μερες εμειναν - :p:p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Πολυ καλο νεο ;) :dance: Ευτυχως δεν ηταν hardware issue - 2 μερες εμειναν - :p:p καλησπερα σας,ενδιαφερομαι να παρω το χρυσο,εχει ακουστει σχετικα με τα χρωματα εαν εχουν θεμα οπως το περσινο 5αρι που σε μαυρο ειχε θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Οχι κανενα θεμα. Παρτο αφοβα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Οχι κανενα θεμα. Παρτο αφοβα το εχεις παρει φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Σε 2 μερες. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Σε 2 μερες. περιμενεις να ερθει Ελλαδα; εχουμε καμια ιδεα για την τιμη του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 739 euro το 16αρι Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkarak Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Αύριο πάω κι εγώ για το δικό μου παίδες! Πουλώντας πριν δύο εβδομάδες το iPhone 5 μου έκανα μια δοκιμή με το LG G2 αλλά δε μου βγήκε... Με βολεύει περισσότερο το iOS σε ό,τι κάνω και το πιο μαζεμένο μέγεθος του iPhone, οπότε αύριο τέτοια ώρα λογικά θα έχω το 5S 16GB silver μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birbilis Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Κρατάω στα χέρια μου ένα "ελληνικό" χρυσό 32αρι 5s! Είμαι συνεργάτης σε κατάστημα vodafone εδώ στο Ηράκλειο και ο ιδιοκτήτης με πήρε τηλέφωνο μόλις ήρθε η μεταφορική! Ατιμολόγητο είναι ακόμα! Ήρθαν 5-6 5s και όλα τα χρώματα του 5c από 1. Είχε παραγγείλει πολλά παραπάνω αλλά μόνο αυτά στείλανε. Άντε και στα δικά σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Κρατάω στα χέρια μου ένα "ελληνικό" χρυσό 32αρι 5s! Είμαι συνεργάτης σε κατάστημα vodafone εδώ στο Ηράκλειο και ο ιδιοκτήτης με πήρε τηλέφωνο μόλις ήρθε η μεταφορική! Ατιμολόγητο είναι ακόμα! Ήρθαν 5-6 5s και όλα τα χρώματα του 5c από 1. Είχε παραγγείλει πολλά παραπάνω αλλά μόνο αυτά στείλανε. Άντε και στα δικά σας! μηπως φερανε κ την θηκη του που με ενδιαφερει να παω να την παρω??:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birbilis Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 είχαν παραλαβή και θήκες αλλά δεν έιχαν ανοίξει τα κιβώτια όταν πήγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 είχαν παραλαβή και θήκες αλλά δεν έιχαν ανοίξει τα κιβώτια όταν πήγα... σε ευχαριστω πολυυ!!! θα περασω αυριο λογικα θα τις εχουν βγαλει!!! καθενας με τον πονο του!!:p:p ευχαριστω κ παλι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s5607 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Εχω εδω και 10 μερες στην αυςτραλια το 64αρι χρυςο. Τουχω τη σκουρα μπεζ οριτζιναλ θηκη, η οποια εχει ηδη αρχισει να μαυριζει στις γωνιες, και εχω stand by και την κοκκινη. Ωραιες οι θηκες, αλλα το τηλεφωνο σκετο ειναι ομορφοτερο.. Πιο γρηγορο απο το 4s που ειχα με την 703 πανω. Ολα δουλευουν ρολοι. Οσοι εχουν τη δυνατοτητα , το χρυσο δεν ειναι τοσο χρυσο και ειναι κατα την αποψη μου πολυ ομορφοτερο. Φυσικα περι ορεξεως... Με γειες σε οσους τα παραλαμβανουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Εχω εδω και 10 μερες στην αυςτραλια το 64αρι χρυςο. Τουχω τη σκουρα μπεζ οριτζιναλ θηκη, η οποια εχει ηδη αρχισει να μαυριζει στις γωνιες, και εχω stand by και την κοκκινη. Ωραιες οι θηκες, αλλα το τηλεφωνο σκετο ειναι ομορφοτερο.. Πιο γρηγορο απο το 4s που ειχα με την 703 πανω. Ολα δουλευουν ρολοι. Οσοι εχουν τη δυνατοτητα , το χρυσο δεν ειναι τοσο χρυσο και ειναι κατα την αποψη μου πολυ ομορφοτερο. Φυσικα περι ορεξεως... Με γειες σε οσους τα παραλαμβανουν Το χρυσο σιγουρα δεν ειναι και τοσο χρυσο, αλλα μηπως δεν ειναι και τοσο ...ανδρικο? (μη με παρεξηγησεις, δεν το λεω για εσενα, γενικα μιλαω) :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Αυτη την φορα το ασπρο τα σπαει :) (τοσα χρονια μαυρο ειχα). Δυστηχως ομως στον Γερμανο φερανε μονο 2. Μαυρο και χρυσο... :( Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 μολις με πηραν τηλ κ εφεραν ενα κομματι χρωματος χρυσο η vodafone,Μενω επαρχια,να το παρω αφοβα ε?δεν πιστευω να φευγει το χρωμα οπως περυσι σε μερικα μαυρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkarak Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Από όσο το έψαξα έχω την εντύπωση ότι έχουν έρθει περισσότερα μαύρα (space grey) iPhone 5S και πολύ λιγότερα silver και gold, τουλάχιστον για την πρώτη μέρα διάθεσης στην Ελλάδα. Πχ η Wind την πρώτη μέρα θα έχει μόνο space grey και φυσικά γενικά η διαθεσιμότητα την πρώτη μέρα είναι πάρα πάρα πολύ μικρή. Έχω κάνει κράτηση ένα Silver και θα το τσιμπήσω αύριο πρωί πρωί :) Μεγειες σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts