Jump to content

birbilis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    155
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

birbilis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έτσι είναι εδώ και πολλούς μήνες. Εγώ κάνω copy την απόδειξη που βγαίνει στην οθόνη και paste στο word.
  2. Λιγο offtopic, δεν εβγαζε ψυξη, ο τεχνικος δεν ηξερε αν εφταιγε η πλακετα ή ο τετραοδος εναλλακτης. Αλλάξανε τον εναλλακτη το προβλημα παρεμεινε κ η πατεντα ηταν να αλλΆξουν το 42v πηνίο με ένα 220v συνδεμενο μονιμα στην παροχή. Τωρα δουλευει αλλά μόνο ψύξη! Μου λένε οτι θα βάλουν και ενα ρελε και θα δουλευει κανονικά...δεν ξερω αν κάνανε το καλύτερο, ας μας πει καποιος ειδικός. Τωρα στο θέμα, αξίζει το 24αρι panasonic etherea τα 4-5 κατοσταρικα παραπανω ή το mitsubishi θα με καλύψει στην ποίοτητα του αέρα?
  3. Ψάχνω και εγώ 24άρι inverter και θα πρόσθετα τα: Mitsubishi Heavy SRK/SRC-71ZK-S Panasonic CS-E24QKEW/CU-E24QKE ETHEREA Βάσει προδιαγραφών θα προτιμούσα το hitachi αλλα επείδη έχω ένα Hitachi RAS/RAC 10EX3 πενταετίας με λίγες ώρες που χάλασε(δεν γυρίζει στην ψύξη, 2 βδομάδες προσπαθούν να το φτιάξουν και τώρα δουλεύει με πατέντα μόνο ψύξη!), έχει κλονιστει η εμπιστοσύνη μου στο εργοστάσιο. Το panasonic, παρά την τσιμπημένη τιμή του, φαίνεται το πιό προηγμένο και το μοναδικό με ιονιστή. Με ενδιαφέρει η όσον το δυνατόν καλύτερη ατμόσφαιρα. Από τα Mitsubishi πέρυσι διάλεγα το SRK αλλά φέτος πάω πρός το electric, μάλλον λόγω του πιό "ευγενούς" χαρακτήρα του! Θα ήθελα τη γνώμη σας.
  4. Για να ενεργοποιηθεί το imessage στη vodafone, στέλνει ένα sms στην Αγγλία και μπορεί να έιναι εκεί το πρόβλημα. Η vodafone παραδέχθηκε οτι έχουν αναφερθεί προβλήματα τώρα τελευταία και ψάχνει την αιτία.
  5. Από οτι φένεται υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την ενεργοποίηση του imessage στο δύκτιο της vodafone. Κολλάει στην "αναμονή ενεργοποίησης" επ'αόριστον ότι και να κάνεις. Το imessage δουλεύει αλλά μόνο με το email και οι άλλοι δεν μπορόυν να στείλουν στον αριθμό σου. Τo ίδιο συμβαίνει και στο facetime. Παρακαλώ τους φίλους να τσεκάρουν τα iphone τους και να ενημερώσουν τη vodafone σχετικά, μήπως και βρεθεί λύση σύντομα.:worry:
  6. Από τη Πέμπτη 24-10-2013 πού έχω το κινητό τα imessage και facetime είναι σε "αναμονή ενεργοποίησης". Έχω συμβόλαιο, δεν έχω καμία φραγή και έχω δοκιμάσει τα πάντα, κυριολεκτικά! Άπειρα κλείσιμο-άνοιγμα imessage (πλήρωνε μακάκα sms στην Αγγλία!). Άπειρα reboot, hard reboot και επαναφορά ρυθμήσεων με κάθε συνδιασμό κ σειρά Δοκιμή χωρις wifi από 3g Δοκιμές με απενεργοποίηση αυτόματης ρύθμισης ώρας/ζώνης και επαναφοράς της Εξοδος από appleid στο itunes+appstore, facetime, imessage και ξανά είσοδος μετά από reboot Δοκιμή με άλλο δεύτερο appleid Restore και setup as new Το imessage δουλέυει αλλα μόνο με το email μου. Η vodafone σύμβούλεψε κάποια από τα παραπάνω και μου είπε να πάω σε κατάστημα... Στο κατάστημα έχουν στείλει ερώτημα και είμαστε σε αναμονή, το έχουν και άλλοι το πρόβλημα σε όλη την Ελλάδα... Από οτι φένεται το πρόβλημα είναι της vodafone με το ios 7.0.3... Καμιά ιδέα κανείς?
  7. είχαν παραλαβή και θήκες αλλά δεν έιχαν ανοίξει τα κιβώτια όταν πήγα...
  8. Κρατάω στα χέρια μου ένα "ελληνικό" χρυσό 32αρι 5s! Είμαι συνεργάτης σε κατάστημα vodafone εδώ στο Ηράκλειο και ο ιδιοκτήτης με πήρε τηλέφωνο μόλις ήρθε η μεταφορική! Ατιμολόγητο είναι ακόμα! Ήρθαν 5-6 5s και όλα τα χρώματα του 5c από 1. Είχε παραγγείλει πολλά παραπάνω αλλά μόνο αυτά στείλανε. Άντε και στα δικά σας!
  9. Παιδιά, κάποιος να έχει δοκιμάσει τη μια sim (master?) στο κινητό και την άλλη στο ipad-pc μόνο για data ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ? Δουλεύει?
  10. Οι στάθμες θορύβου που παράθεσα είναι απο τα επίσημα τελευταία φυλλαδια και τα διασταύρωσα με τουλάχιστον 10 site ελληνικά και ξένα. Κανείς δεν προσπάθησε να μου πουλήσει κάτι εγώ ρώτησα στην τοπική αντιπροσωπεία (που έχει και τα 2 μοντέλα ετοιμοπαράδοτα) αποκλειστικά για το mhi srk στηριζόμενος στα λεγόμενα σου σε παλιότερα post. Sorry αν κουράζω αλλα είναι σαν να συμβουλέυεις να μην κοιτάμε τα επίσημα φυλλάδια αλλα να ακούμε τι λένε οι τεχνικοί...
  11. Θές να πείς οτι αυτά που γράφουν οι εταιρείες στα επίσημα φυλλάδια του προιόντος είναι αναληθή ή στηρίζονται σε ιδανικές συνθήκες πέρα από κάθε πραγματικότητα. Το GE δηλαδή ενώ η mιtsubishi electric το πλασάρει με ελάχιστο θόρυβο 29db οι τεχνικοί το μετράνε στα 17db...:worry:
  12. Στάθμη θορύβου Ψύξη: GE60 Εσωτερική Μονάδα(/ULo/Lo/Μid/Hi/SHi) dB(A) 29-37-41-45-49 SRK63 26-37-43-47 Θέρμανση: GE60 29-37-41-45-49 SRK63 33-36-41-44 Τα 17db aπό που προκύπτουν?
  13. To mitsubishi electric που προτείνεις εχει γενικά κατώτερα χαρακτηριστικα από το mhi srk63. Στην ψύξη είναι πιο θορυβώδες (29db αντι 26db). Και αν ο τεχνικός θεωρεί το 63 απλα επαρκές τότε το msz 60 δεν θα είναι μικρό? Τι ακριβώς εννοείς αποδίδει πιο ήπια?
  14. Φιλε starenios, το οτι δεν ισχύουν οι διαφορές προκύπτει από κάπου ή το λές απο προσωπική εμπειρία? Είμαι σε φάση αγοράς για ένα από αυτά τα μηχανήματα και αμφιταλαντεύομαι. Ο τεχνικός που ήρθε να δεί το χώρο (47τ.μ. σαλόνι, μονωμένη ταράτσα, αλουμινένια κουφώματα) είπε οτι το 63ΖΚ με καλύπτει αλλά το 71ΖΚ θα έχει καλύτερη απόδοση στη θέρμανση του χώρου και θα πιάνει και την κουζίνα και διάδρομο που είναι αμέσως μετά το σαλόνι. Αν το 63 είναι πολύ κοντά στο 71 στην απόδοση νομίζω οτι είναι καλύτερη επιλογή και για λόγους κόστους-κατανάλωσης, εσύ τι θα πρότεινες? Επίσης σε άλλο post λές ότι το 63 και το 71 είναι ενοχλητικά αν κάθεσαι κοντά τους. Εννοείς ακόμα και στο ultra-low του ανεμιστήρα? Δυστυχώς δεν έχω επιλογή ώς προς τη θέση τοποθέτησης, που θα είναι δίπλα ή πάνω από το χώρο που θα καθόμαστε. Θα πρότεινες κάτι άλλο σε τέτοια περίπτωση? ευχαριστώ και μπράβο σέ όλους εδώ μέσα για την πολύ χρήσιμη συζήτηση!
×
×
  • Create New...