Barlost Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Κάθε φορα που βρίσκομαι σε αναζήτησή συσκευής για αγορα, φλερτάρω με τις κινεζικες αλλα καταλήγω σε κάποια επώνυμη, φοβούμενη τις "κακοτοπιές". Ειπα να το τολμήσω αυτη τη φορα (μια και το budget ειναι χαμηλό),αλλα θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατι εχω πελαγώσει! Με ενδιαφέρουν τα εξής χαρακτηριστικά... Ικανοποιητική απόδοση μπαταρίας Οσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα Καλή ανάλυση Rom τουλαχιστον 16gb αν δεν παιρνει επέκταση, αλλιώς θα συμβιβαζομουν κ με 8ρα με δυνατότητα επέκτασης (στην ανάγκη!) Να μην κολλάει (γιατι κανω βαριά χρήση) 5ρα οθόνη (χωρις να αποκλείω κ τις 5,5) Android 5 4g Και προπάντων να ειναι αξιόπιστη! Κοιτάζω τα Cubot x9, Cubot x15, Cubot x16 και xiaomi redmi note 2. Τι θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ... το Χιαομι η κορυφη αναμεσα στα υπολοιπα που διαλεξες, και οταν το πιασεις στα χερια σου θα αναθεωρησεις για τα κινεζικα. Τα Κουμποτ ειναι τιμια και αξιοπιστα, αλλα μεχρι εκει, αν και πιστευω ειναι λιιιιγο τσιμπημενα στην τιμη τους. Αλλα μιας και κοιταξες τα παραπανω, κοιταξε και τοθαυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Κάθε φορα που βρίσκομαι σε αναζήτησή συσκευής για αγορα, φλερτάρω με τις κινεζικες αλλα καταλήγω σε κάποια επώνυμη, φοβούμενη τις "κακοτοπιές". Ειπα να το τολμήσω αυτη τη φορα (μια και το budget ειναι χαμηλό),αλλα θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατι εχω πελαγώσει! Με ενδιαφέρουν τα εξής χαρακτηριστικά... Ικανοποιητική απόδοση μπαταρίας Οσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα Καλή ανάλυση Rom τουλαχιστον 16gb αν δεν παιρνει επέκταση, αλλιώς θα συμβιβαζομουν κ με 8ρα με δυνατότητα επέκτασης (στην ανάγκη!) Να μην κολλάει (γιατι κανω βαριά χρήση) 5ρα οθόνη (χωρις να αποκλείω κ τις 5,5) Android 5 4g Και προπάντων να ειναι αξιόπιστη! Κοιτάζω τα Cubot x9, Cubot x15, Cubot x16 και xiaomi redmi note 2. Τι θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ... Αν μιλάμε για κορυφαίες αξιόπιστες συσκευές από ΚΙΝΑ, τότε MEIZU και HUAWEI πρέπει να αναφέρονται, μαζί με ΧΙΑΟΜΙ. Δεν ασχολείσαι με CUBOT, ELEPHONE κλπ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Αν μιλάμε για κορυφαίες αξιόπιστες συσκευές από ΚΙΝΑ, τότε MEIZU και HUAWEI πρέπει να αναφέρονται, μαζί με ΧΙΑΟΜΙ. Δεν ασχολείσαι με CUBOT, ELEPHONE κλπ. Αν καποιος ομως θελει full 4G με 800MhZ, το 95% απο αυτα που αναφερεις απορριπτονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Η cubot και earphone σε όσα μοντέλα κοίταξα παίζανε στα 800 Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Η cubot και earphone σε όσα μοντέλα κοίταξα παίζανε στα 800 Γιά τα "προτεινόμενα" μιλάει ο φίλος από επάνω, γιατί πολλοί προτείνουν μόνο ορισμένες όντως καλές μάρκες, αλλά παραλείπουν τα μειονεκτήματα που έχουν ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Ενημέρωσέ μας αν πάρεις tn Έχω ήδη πάρει απο χθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 δικό μου βίντεο πριν μια εβδομάδα το παρέλαβα Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kok80 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Κατα δεύτερον... Στα Cubot κατέληξα λόγω των καλών reviews που ειδα για το x9. Στις υπόψην συσκευές επίσης βλεπω και τα blackview omega pro, doogee f5, lets s1 και letv one l1 που πρότεινε ο φίλος παραπανω. Τωρα αυτο με τα 800 κ τα 900 στο 4g, ειδα οτι τα Cubot εχουν 800, αλλα οχι οτι καταλαβα κ τι σημαίνει αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Κατα δεύτερον... Στα Cubot κατέληξα λόγω των καλών reviews που ειδα για το x9. Στις υπόψην συσκευές επίσης βλεπω και τα blackview omega pro, doogee f5, lets s1 και letv one l1 που πρότεινε ο φίλος παραπανω. Τωρα αυτο με τα 800 κ τα 900 στο 4g, ειδα οτι τα Cubot εχουν 800, αλλα οχι οτι καταλαβα κ τι σημαίνει αυτο! Σημαίνει ότι εάν είσαι στην WIND δεν θα έχεις 4G με όσα δεν έχουν την 800 ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Σημαίνει ότι εάν είσαι στην WIND δεν θα έχεις 4G με όσα δεν έχουν την 800 ...[/quote Το έχω ξαναπεί και άλλη φορά η 800 δεν δουλεύει ακόμα έχει πάρει την άδεια η wind αλλά ακόμα δεν την δουλεύουν και αυτό το λέω γιατί έχω wind και σε tadlet και σε κινητό και δουλεύουν το ίδιο και το tablet είναι samsung tab s lte που έχει την περιβόητη 800 και το έχω δοκιμάσει και Αθήνα και Σαλαμίνα ενώ το xiaomi mi4c δεν έχει 800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Σημαίνει ότι εάν είσαι στην WIND δεν θα έχεις 4G με όσα δεν έχουν την 800 ...[/quote Το έχω ξαναπεί και άλλη φορά η 800 δεν δουλεύει ακόμα έχει πάρει την άδεια η wind αλλά ακόμα δεν την δουλεύουν και αυτό το λέω γιατί έχω wind και σε tadlet και σε κινητό και δουλεύουν το ίδιο και το tablet είναι samsung tab s lte που έχει την περιβόητη 800 και το έχω δοκιμάσει και Αθήνα και Σαλαμίνα ενώ το xiaomi mi4c δεν έχει 800 Ο άνθρωπος ρώτησε τι είναι το 800 και του εξήγησα. Το εάν πιάνει σήμα, είναι άλλου Παπά Ευαγγέλια .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Ρε παίδες τι λέει αυτή η εταιρεία; Αξίζει ή υπάρχουν προβλήματα στα κινητά της; Είδα το Ulefone Power που θα βγάλει και μου άρεσε αρκετά αλλά δε τη ξέρω σαν εταιρεία και τη φοβάμαι!!! Ας μου απαντήσουν άτομα που ήδη έχουν Ulefone κινητά ή όποιοι ξέρουν παρακαλώ γιατί ήδη την πάτησα με ένα Kingzone K2 που το περίμενα 25 μέρες, ήρθε και τώρα το στέλνω πίσω στο to2c γιατί δεν δουλεύει η sim1. Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Σημαίνει ότι εάν είσαι στην WIND δεν θα έχεις 4G με όσα δεν έχουν την 800 ...[/quote Το έχω ξαναπεί και άλλη φορά η 800 δεν δουλεύει ακόμα έχει πάρει την άδεια η wind αλλά ακόμα δεν την δουλεύουν και αυτό το λέω γιατί έχω wind και σε tadlet και σε κινητό και δουλεύουν το ίδιο και το tablet είναι samsung tab s lte που έχει την περιβόητη 800 και το έχω δοκιμάσει και Αθήνα και Σαλαμίνα ενώ το xiaomi mi4c δεν έχει 800 Φίλε μου στην Τρίπολη με την 800αρα δουλεύει η wind και δουλεύει μιά χαρά. Απ΄ότι έχω διαβάσει σε αρκετές περιοχές δουλεύει ικανονικά με αυτή και επειδή εξελίσει το δίκτυό της όποιος χρησημοποιεί wind καλό θα ήταν να κοιτάζει εάν την υποστηρίζει το κινητό του ή αυτόμ που θέλει να αγοράσει. Το κακό είναι ότι οι γνωστές κινέζικες εταιρίες xiaomi, meizu, huawei και άλλες δεν την υποστηρίζουν με αποτέλεσμα πολλοί από εμάς να ψαχνόμαστε στις δευτεροκλασάτες εταιρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Οι Kirin της Huawei την υποστηριζουν Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Οι Kirin της Huawei την υποστηριζουν Αν θυμάμαι καλά όταν είχα πάρει το huawei p8 lite από wind στην προσφορά των 170 ευρώ, αυτά από Κίνα δεν την υποστήριζαν όπως και το honor 6. Ίσως οι εκδόσεις που βγάζουν για την Ευρωπαϊκή αγορά να την υποστηρίζουν. Το θέμα είναι ότι στην πλειονότητά τους τα καλύτερα Κινέζικα δεν την υποστηρίζουν και εμείς όπως είπα πιό πριν κοιτάζουμε στα πιό δεύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Αν θυμάμαι καλά όταν είχα πάρει το huawei p8 lite από wind στην προσφορά των 170 ευρώ, αυτά από Κίνα δεν την υποστήριζαν όπως και το honor 6. Ίσως οι εκδόσεις που βγάζουν για την Ευρωπαϊκή αγορά να την υποστηρίζουν. Το θέμα είναι ότι στην πλειονότητά τους τα καλύτερα Κινέζικα δεν την υποστηρίζουν και εμείς όπως είπα πιό πριν κοιτάζουμε στα πιό δεύτερα. Οι Ευρωπαϊκές εκδόσεις των μεγάλων τα υποστηρίζουν Ευρωπαϊκές έχουν Lenovo, Huawei Οι άλλες εκδόσεις και κατασκευαστες ειναι ΜΟΝΟ για κινα, σωστά το λες Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Ρε παίδες τι λέει αυτή η εταιρεία; Αξίζει ή υπάρχουν προβλήματα στα κινητά της; Είδα το Ulefone Power που θα βγάλει και μου άρεσε αρκετά αλλά δε τη ξέρω σαν εταιρεία και τη φοβάμαι!!! Ας μου απαντήσουν άτομα που ήδη έχουν Ulefone κινητά ή όποιοι ξέρουν παρακαλώ γιατί ήδη την πάτησα με ένα Kingzone K2 που το περίμενα 25 μέρες, ήρθε και τώρα το στέλνω πίσω στο to2c γιατί δεν δουλεύει η sim1. Κανένας για Ulefone παιδιά;;; Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Κανένας για Ulefone παιδιά;;; Μιχαλη ulefone εχω φερει δυο. Ενα be pure το οποιο εχει βγει αριστο 4μηνες τωρα.Ενα paris που εφερα η οθονη του τα επαιξε μεσα σε μια εβδομαδα. Θα το στειλω αυτες τις μερες πισω. Για μενα σκεφτομαι προσωπικα το be touch 3 απο ulefone. Ειναι πιστευω απο τα καλυτερα vfm με φοβερη καμερα 214 imx sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 2 paris δουλευουν ρολοι κ ασταματητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Σε ποια αξιοπιστα καταστηματα μπορεις να κανεις αγορα χωρις paypal; Αν θυμαμαι καλα ενα ηταν το banggood.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 απο vickmall 3 αγορες κανονικα με paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnostosX Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω πιο από τα παρακάτω κινητά μου προτείνετε: 1)Blackview BV2000 2)Leagoo Alfa 5 3)HOMTOM HT7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω πιο από τα παρακάτω κινητά μου προτείνετε: 1)Blackview BV2000 2)Leagoo Alfa 5 3)HOMTOM HT7 ακριβως οπως τα εθεσες, ετσι και θα διαλεξεις πρωτα το bv2000 και επειτα τα αλλα με την σειρα που τα εθεσες!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 δικό μου βίντεο πριν μια εβδομάδα το παρέλαβα ωραιος ,τελειος συνδιασμος μουσικης και χιονανθρωπου :lol: ,αληθεια τον χιονανθρωπο απο που τον πηρες; θελω και εγω εναν :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω πιο από τα παρακάτω κινητά μου προτείνετε: 1)Blackview BV2000 2)Leagoo Alfa 5 3)HOMTOM HT7 Έχω το blackview crown που είναι octa-core. Την πρώτη φορά μου ήρθε και σε μια ώρα το πολύ τα έπαιξε η οθόνη. Το εστειλα πίσω στην Κίνα και ήρθε η αντικατάσταση. Γενικά πολύ δυνατό κινητό. Γρήγορο, δεν έχει κολλήσει ποτέ. Το μόνο μειονέκτημα είναι η μπαταρία. Έχει κάποιο bug το σύστημα και φαίνεται να πέφτει η μπαταρία τελείως ακανόνιστα. πχ απ'το 100, πέφτει στο 90 σε 20 λεπτά χωρίς χρήση. μετά πέφτει κανονικά, μετά και πάλι πέφτει πολύ. Γενικά κρατάει μια μέρα με χρήση. Εχει βγει ενα update που αρκετοί λένε ότι φτιάχνει το Bug, αλλά δεν έκανε και τίποτα. Ρώτησα στο forum του κατασκευαστή αλλά με έγραψαν κανονικά. Ρώτησα επίσης αν μπορώ να βρω κάπου το πίσω καπάκι σε μαύρο, γιατί έχω λευκό και με έγραψαν και πάλι. Γενικά βγάζουν ένα κινητό και αμα σου κάτσει, όλα ΟΚ. Αν έχεις πρόβλημα είσαι γραμμένος. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts