Jump to content

agnostosX

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About agnostosX

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

agnostosX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Κοίταξα αυτά που μου προτείνατε. Ανάμεσα στο redmi note 3 pro και το lenovo vibe p1 ποιο πιστεύετε ότι αξίζει περισσότερο? Για το Bluboo Maya έχει κάποιος άποψη ή να μην ασχοληθώ και καθόλου με αυτό?
  2. Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω κινητό γύρω στα 150 ευρώ. Ποια είναι η γνώμη σας για το Bluboo Maya Max? Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο?
  3. Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το κινητό έφυγε σήμερα για Κίνα. Άντε να δούμε! Δεν ζήτησα refund γιατί δεν ήξερα ότι έχω αυτή την επιλογή επειδή δεν το ανέφεραν καθόλου. Για αντικατάσταση μόνο μου είπαν. Έχεις δίκιο, αν χρειαστώ κάτι άλλο θα γράψω στο κατάλληλο thread.
  4. Καλησπέρα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μου έστειλαν σήμερα email να στείλω πάλι πίσω το κινητό για αντικατάσταση (δεν είπαν για επιστροφή χρημάτων). Επειδή δεν έχω ασχοληθεί πάλι με κάτι τέτοιο, πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο ή απλά το πάω στα ελτα και αναλαμβάνουν αυτοί? Αυτοί μου είπαν να το τυλίξω με bubble wrap και κάτι τέτοια.
  5. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Ο,τι και αν δοκίμασα δεν φορτίζει. Από το vickmall μου είπαν να κάνω flash την rom. Είδα κάποια βιντεάκια στα οποία γίνεται αυτό μέσω υπολογιστή αλλά το δικό μου pc δεν αναγνωρίζει καν το κινητό. Καμιά ιδέα? Ποια διαδικασία ακολούθησες για να πάρεις κουπόνι? Πλήρωσες μεταφορικά όταν το έστειλες?
  6. Καλησπέρα παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα: Έφτασε πριν 4 μέρες το κινητό μου (bv2000), που αγόρασα από το vickmall και χτες ενώ ήταν ανοικτό στην κάμερα, έκλεισε ξαφνικά και από τότε δεν ανοίγει. Δοκίμασα να το φορτίσω, τίποτα. Έχει κάποιος να προτείνει μία λύση? Αν δεν δουλέψει υπάρχει περίπτωση να πάρω τα λεφτά μου πίσω? Γιατί και άλλο να μου στείλουν φοβάμαι οτι θα βγει πάλι ελαττωματικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα κινητό μέχρι 170 ευρώ το πολύ. Έχω σκεφτεί τα παρακάτω: 1) Xiaomi Redmi 3 (2/16) 2) Meizu M2 Note/ Note2 3) HUAWEI Honor play 4) Άλλο? Ποιο μου προτείνετε?
  8. Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω πιο από τα παρακάτω κινητά μου προτείνετε: 1)Blackview BV2000 2)Leagoo Alfa 5 3)HOMTOM HT7
×
×
  • Create New...