vairas2013 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Παιδιά ερώτηση. ..τι σκορ σας βγάζει στο quadrant ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 εχει σημασια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ερώτηση είναι όποιος θέλει απαντάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ερώτηση είναι όποιος θέλει απαντάει. Μου βγάζει καλό σκορ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Παιδιά έχω πρόβλημα. Μπήκε το knock code *αρκετές φορές λάθος συνεχόμενα και ζήτησε κωδικό. Αφού το ξεκλέδωσα, δεν μπορώ ποια να βάλω πάλι knock code. Αν πάω ρυθμίσεις-> προβολή-> κλείδωμα οθόνης οι επιλογές Κανένα,Σύρετε, Knock Code, και Ξεκλείδωμα προσώπου είναι disabled(γκρι) και γράφουν από κάτω "απενεργοποιήθηκε από τον διαχειριστή, πολιτική κρυπτογράφησης ή διαπιστευμένος αποθηκευτικός χώρος". Καμία ιδέα πως τα ενεργοποιώ πάλι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Μου βγάζει καλό σκορ. Γράψε ένα νούμερο να ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Μου βγάζει καλό σκορ. Έξυπνο σε συνέχεια της προηγούμενης σελίδας :p . Εντάξει, δικαίωμα του καθενός να απαντήσει σε ό,τι θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 ποσο το πηρες ? μαγαζί ή χέρι - χέρι ? καπου γραφει οτι δεν δινει πανω απο ''250 ευρω'' για το g2 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5371469#post5371469 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Γράψε ένα νούμερο να ξέρω Πες μια τιμή να ξέρουμε Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Μου βγάζει καλό σκορ. Έλιωσα μόλις το διάβασα! ωραίος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Γράψε ένα νούμερο να ξέρω Ειπε οτι βγαζει καλο σκορ. Τι δεν καταλαβαινεις; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) Ειπε οτι βγαζει καλο σκορ. Τι δεν καταλαβαινεις; ΣΣΣ ωραιος Λοιπον το δικο μου βγαζει γυρω στις 34000 Edited June 10, 2014 by vairas2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Έχω κολλήσει και δεν μπορώ να βρω τι κάνεις στις ρυθμίσεις για να γράφεις 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα στο handcent sms και όχι 70 χαρακτήρες ανά μήνυμα. Σε όποιον δεν κάνει κόπο, ας μου το πει ρε παιδιά γιατί χρεώνομαι διπλά μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Έχω κολλήσει και δεν μπορώ να βρω τι κάνεις στις ρυθμίσεις για να γράφεις 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα στο handcent sms και όχι 70 χαρακτήρες ανά μήνυμα. Σε όποιον δεν κάνει κόπο, ας μου το πει ρε παιδιά γιατί χρεώνομαι διπλά μηνύματα. Δεν το χρησιμοποιώ εδώ και αρκετά χρόνια αλλά ψάξε κάπου που λέει για κωδικοποίηση χαρακτήρων. Πάντως και η stock εφαρμογή μηνυμάτων υποστηρίζει κανονικά 160 χαρακτήρες. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Καλησπέρα παιδιά, Μια ερώτηση, εχετε δει διαφορά στην κατανάλωση όσοι πηγατε απο 20b σε 20d ? Από οταν περασα απο 4.2.2 σε 4.4.2 (20b) εχω την εντυπωση οτι εχω χασει ευκολα 1 h on screen time .. Απλά ακομα δε μου εχει ερθει η 20d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Καλησπέρα παιδιά, Μια ερώτηση, εχετε δει διαφορά στην κατανάλωση όσοι πηγατε απο 20b σε 20d ? Από οταν περασα απο 4.2.2 σε 4.4.2 (20b) εχω την εντυπωση οτι εχω χασει ευκολα 1 h on screen time .. Απλά ακομα δε μου εχει ερθει η 20d Απο 4.2.2 σε 4.4.2. Εχει διαφορά ναι αλλα για το αλλο που λες δεν ξέρω. Δηλαδή αν ειναι ενα μικρό update δεν νομίζω να δεις διαφορά Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Όλα τα τεστ δίνουν καλύτερη μπαταρία στην 4.4 πάντως, ειδικά λόγω βελτιωμένης αναμονής Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Όλα τα τεστ δίνουν καλύτερη μπαταρία στην 4.4 πάντως, ειδικά λόγω βελτιωμένης αναμονής Είπε για οθόνη τo παλικάρι. Εγω ας πούμε που το έλιωσα κρατάει λιγότερο αοο πριν αλλα και παλι πάνω απο τον ανταγωνισμό. Εβαλα mahdi rom και ηρέμησα δεν πέφτω κάτω απο 6 ωρες οθόνη σε 30 ωρες αναμονη χωρίς greenify Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Εγώ από b σε d, νομίζω ότι ανέβηκα. Στην προηγούμενη φόρτιση περίπου 5 ώρες οθόνη και στην τελευταία 4 ώρες και 12 λεπτά μέχρι το 9% που φόρτισα μετά, αλλά η τελευταία ήταν μόνον ονλάιν γκειμινγκ και σερφαρισμα ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Και εγω πενα τη βλεπω απο b σε d .Στην αρχη νομιζα οτι ετρωγε παραπανω μπαταρια αλλα μετα απο ενα μηνα χρησης μετα την αναβαθμηση νομιζω οτι ειναι τοσο καλη οσο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lxpie Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Παιδιά εμένα που μου βγάζει το πολύ 4:30 ώρες οθόνης χωρίς παιχνίδια μόνο ίντερνετ, κλήσης και μυνήματα είναι καλά; Είμαι stock ουτε root ουτε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Παιδιά έχω πρόβλημα. Μπήκε το knock code *αρκετές φορές λάθος συνεχόμενα και ζήτησε κωδικό. Αφού το ξεκλέδωσα, δεν μπορώ ποια να βάλω πάλι knock code. Αν πάω ρυθμίσεις-> προβολή-> κλείδωμα οθόνης οι επιλογές Κανένα,Σύρετε, Knock Code, και Ξεκλείδωμα προσώπου είναι disabled(γκρι) και γράφουν από κάτω "απενεργοποιήθηκε από τον διαχειριστή, πολιτική κρυπτογράφησης ή διαπιστευμένος αποθηκευτικός χώρος". Καμία ιδέα πως τα ενεργοποιώ πάλι; Καμία ιδέα κάποιος; Πήρα σήμερα στην LG και το μόνο που είχαν να προτείνουν είναι η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων...:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Έχω το εξής πρόβλημα με την εφαρμογή YouTube: Όταν ξεκινάει ένα βίντεο, όλη η οθόνη γίνεται πράσινη και το βίντεο αχνοφαίνεται, επανέρχεται μόνο αν το σταματήσω ή προχωρήσω το βίντεο και δείχνει τα κανονικά χρώματα. Απεγκατέστησα & εγκατέστησα ξανά την εφαρμογή, αλλά κάνει τα ίδια. Rom:CloudyFlex 2.4 Συμβαίνει σε άλλον αυτό? Καμιά βοήθεια ρε παιδιά? θυμάται κανείς ποια έκδοση flash player περνάμε στο G2, μήπως φταίει αυτό? Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 ρε παιδιά εμένα το τρίξιμο στο καπάκι είναι πολύ έντονο. το καλύπτει η εγγύηση ή δεν αξίζει να ασχοληθώ καν; ακόμα και θήκη πλάτης φορεμένο που του έχω πάλι όταν το πιέζω το καταλαβαίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 ρε παιδιά εμένα το τρίξιμο στο καπάκι είναι πολύ έντονο. το καλύπτει η εγγύηση ή δεν αξίζει να ασχοληθώ καν; ακόμα και θήκη πλάτης φορεμένο που του έχω πάλι όταν το πιέζω το καταλαβαίνω. Στην procordia το καλύπτουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts