Jump to content

stud1112

Members
  • Δημοσιεύσεις

    173
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stud1112

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

stud1112's Achievements

  1. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Καλή συνέχεια!
  2. Δλδ της aliaexpress (είχα τσεκαρει και γω κάποιες) ήταν αξιόπιστες ?
  3. Από πού την άλλαξες αν επιτρέπεται ? Έχεις info ?
  4. Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, έχει ψάξει κανένας επιτυχώς να αλλάξει τη μπαταρία με κάτι αξιόπιστο? Οι μπαταρίες στα κινητά είναι ως γνωστόν πονεμένη ιστορία Ευχαριστώ
  5. Καλησπερα και απο μενα. Επειδη ειναι λιγο μπερδεμα αυτο με τις rom, δεν πρεπει να ισχυει γενικα οτι το p2a42 σχετιζεται με τη 800αρα. Σε κινεζικο σαιτ αναφερει οτι εχει εγκατεστημενη την p2a42 και οτι παιρνει ΟΤΑ το νουγκατ, ωστοσο στα specs του connectivity δεν υπαρχει η 800αρα (ή αλλιως B20). Το επιβεβαιωνετε και εσεις ?
  6. Περιμένουμε εντυπώσεις από τα παιδια που τους ήρθε MM :)
  7. Καλησπέρα παιδιά, Μήπως τυχαίνει να εχει αλλάξει κανένας μπαταρία στην procordia ? Θέλω να την αλλάξω αλλά εχω ενδοιασμούς για 2 λόγους : 1) Συναρμογή του κινητού μετά την αλλαγή 2) Ποιότητα - κατάστασης της νέας μπαταρίας Ούτως η άλλως δεν μπορεί να ελεχθεί τπτ, παρά μόνο από την εμπειρία χρήσης ..
  8. Σε τι ποσοστό εχει φτασει η μπαταρια μετα τις 18 ωρες και τα 2.41 SOT ?
  9. Καλημέρα παιδιά, Μια ερώτηση που ισως εχει ξαναγινει - απαντηθεί. Διαβασα οτι για να βαλω stock rom καλο ειναι προηγουμενως να κανω backup τα EFS και IMIEI, ωστόσο για να γινει πρεπει να εισαι root. 1) Υπαρχει εναλλακτικη χωρις να εισαι root ? 2) Υπάρχει όντως πρακτικα λογος να κρατηθεί αυτό το backup ή γινεται σε περιπτωση που 1 στις 1000 μπορει να χαθεί το IMIEI της συσκευής ? Ευχαριστώ
  10. Μακριά πάει η βαλίτσα με το official upgrade σε lollilop .. Μετά από εκείνο το leaked video καμία ουσιαστική ενημέρωση ..
  11. Φιλε kostas701 αν θες με τη χρηση του με lollipop δώσε μας μια αίσθηση για την αυτονομία του
×
×
  • Create New...