lek88 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Δεν γινεται να μην ανοιγει το καπακι..Βγαλε την sim port και βαλε μια πενα αναμεσα στο πλαισιο και στο καπακι.. δεν ανοιγει φιλε μου.... το δοκιμασα! (ασε που φοβαμαι μην το σπασω κιολας :P ) οταν το αγορασα ηταν ηδη μεσα στην συσκευη τοποθετημενη η μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Καλημερα η εφαρμογη του play store με το υι του g3 κολλαει και σε αλλους οταν τη βαλατε στο g2?Γιατι σε μενα εχει τρομερο lagαρισμα. σε εμενα τρεχει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 (edited) δεν ανοιγει φιλε μου.... το δοκιμασα! (ασε που φοβαμαι μην το σπασω κιολας :P ) οταν το αγορασα ηταν ηδη μεσα στην συσκευη τοποθετημενη η μπαταρια Μη φοβασαι φιλη μου δε σπαει.... σε ολους μας ηταν ηδη τοποθετημενη η μπαταρια! Απλα αυτο που θελουν να σου πουν τα παιδια ειναι οτι ανοιγει "σχετικα" ευκολα (αν δεις καποιο βιντεο στο youtube θα σε διευκολυνει) Και 'γω ανοιξα το δικο μου χωρις καν ειδικα εργαλεια! Οχι ομως για τριξιμο (ευτυχως δεν εχω καθολου) αλλα για να "μαστορεψω" την κεραια του GPS! :p Edited June 8, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 υπαρχει τροπος να μαθω απο ποια χωρα προερχεται η συσκευη μου? http://g2-lg.com/official-stock-lg-g2-lg-d802-firmware-rom/ Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 σε εμενα τρεχει κανονικα merci φιλε.σου τρωει παραπανω μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Τελικά για ποιά χώρα προοριζόταν και απο ποιό κατάστημα έγινε η αγορά? 6sw...ελβετια..... Το αγορασα απο open365 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 οχι φιλε μου μια χαρα ειναι το κινητο σου.405 ειναι η τελευταια παρτιδα!!!ολα εχουν την τελευταια 4.4.2..απλα οι πρωτες παρτιδες ειχαν κατι μικρο προβληματακια με gps,τριξιμο καπακι Καλησπέρα Ειμαι και εγω έτοιμος να μπω στο club του LG G2 . Να ρωτήσω πως βλεπεις την εκδοση αν ειναι 404 ή 405 χωρις να ανοιξεις το κουτι , το γραφει και απ'εξω ? Σχετικα με το OTG ξερει κανεις που το χρησιμοποιεί να μου πει αν εχει την ικανοτητα μεταφορας αρχειων απο ενα stick-ακι που θα συνδεθει προς το κινητο αλλα και απο το κινητο προς το stick-ακι οπως φωτο ή βιντεο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 οχι φιλε μου μια χαρα ειναι το κινητο σου.405 ειναι η τελευταια παρτιδα!!!ολα εχουν την τελευταια 4.4.2..απλα οι πρωτες παρτιδες ειχαν κατι μικρο προβληματακια με gps,τριξιμο καπακι Ερωτηση : αυτο με το 405 που το βρισκω ;;; Σκεφτομαι να το παρω δευτερο χερι αυριο. Το αγορασε 30/1/2014 απο Skroutz. Αρα που το αναζητω αυτο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 (edited) Ερωτηση : αυτο με το 405 που το βρισκω ;;; Σκεφτομαι να το παρω δευτερο χερι αυριο. Το αγορασε 30/1/2014 απο Skroutz. Αρα που το αναζητω αυτο ; s/n : 311kphg938697 LG G2 imei : 357246059386977 υπάρχει παρτίδα 311 ? Edited June 8, 2014 by vairas2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Υπαρχει , 11ος του 2013. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Καλημέρα. Από τα γνωστά προβλήματα η 311 τι λέει; τα διαθέτει η να το αγοράσω; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Καλημέρα. Από τα γνωστά προβλήματα η 311 τι λέει; τα διαθέτει η να το αγοράσω; ευχαριστώ. Φίλε μου δεν νομίζω να έχει τόσο άμεση σχέση (μπορεί να κάνω λάθος κιόλας) η παρτίδα. Εμένα είναι 310 και δεν έχω κανένα πρόβλημα ή καλύτερα δεν ασχολούμαι και ιδιαίτερα με κάτι εάν δεν είναι τόσο έντονο ώστε να με αναγκάσει να το ψάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Φίλε μου δεν νομίζω να έχει τόσο άμεση σχέση (μπορεί να κάνω λάθος κιόλας) η παρτίδα. Εμένα είναι 310 και δεν έχω κανένα πρόβλημα ή καλύτερα δεν ασχολούμαι και ιδιαίτερα με κάτι εάν δεν είναι τόσο έντονο ώστε να με αναγκάσει να το ψάξω. Σωστό αλλά δεν είναι και κακό να ρωτάς να μάθεις για τυχόν προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Καλησπέρα Ειμαι και εγω έτοιμος να μπω στο club του LG G2 . Να ρωτήσω πως βλεπεις την εκδοση αν ειναι 404 ή 405 χωρις να ανοιξεις το κουτι , το γραφει και απ'εξω ? Σχετικα με το OTG ξερει κανεις που το χρησιμοποιεί να μου πει αν εχει την ικανοτητα μεταφορας αρχειων απο ενα stick-ακι που θα συνδεθει προς το κινητο αλλα και απο το κινητο προς το stick-ακι οπως φωτο ή βιντεο ? Ναι και ναι. :happy: Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 παιδιά εγώ πάω να το πάρω τώρα...τι να προσέξω ?? μια απάντηση γρηγορη σας παρακαλώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 παιδιά εγώ πάω να το πάρω τώρα...τι να προσέξω ?? μια απάντηση γρηγορη σας παρακαλώ να ειναι ασπρο!!χα χα!!να μν ειναι t mobile,καινουρια παρτιδα θα ειναι σιγουρα.ανοιξε το μολις το παρεις κανε ενα test με το gps test,κοιτα αν τριζει το καπακι, Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 παιδιά εγώ πάω να το πάρω τώρα...τι να προσέξω ?? μια απάντηση γρηγορη σας παρακαλώ Όσο γίνεται να είναι πιο καινούρια παρτίδα 404, 405 και πάνω.κλειστό το πακέτο με σφραγίδα lg Και είσαι έτοιμος Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 να ειναι ασπρο!!χα χα!!να μν ειναι t mobile,καινουρια παρτιδα θα ειναι σιγουρα.ανοιξε το μολις το παρεις κανε ενα test με το gps test,κοιτα αν τριζει το καπακι, είναι παρτίδα 311 από όσο μου είπε είναι μαύρο όχι άσπρο ;)) ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσο γίνεται να είναι πιο καινούρια παρτίδα 404, 405 και πάνω.κλειστό το πακέτο με σφραγίδα lg Και είσαι έτοιμος είναι παρτίδα 311 φιλε να μην το πάρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Εμενα 311 παρτιδα ειναι και ειναι πενα φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 είναι παρτίδα 311 από όσο μου είπε είναι μαύρο όχι άσπρο ;)) ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- είναι παρτίδα 311 φιλε να μην το πάρω ? Άμα συμφέρει η τιμή παρτω αν όχι μην το πάρεις.... το καπάκι παίζει να σου τρίζει ακόμα και στην 408 μην το ψάχνεις... είναι ο τρόπος που το φτιάχνει η LG το κινητό! Τώρα άμα δεν το δεις και το πιάσεις στα χέρια σου μην το πάρεις γιατί δεν θα μπορείς να ξέρεις τι χρήση του έχει γίνει! εγώ για το ελάχιστο τρίξιμο που είχα (αγορασμένο πριν δύο βδομάδες) έβαλα την Original θήκη με το παραθυράκι και είμαι τέλεια... πολύ όμορφη θήκη και δεν ακούγεται τίποτα πλέον! Άμεση και πόλη όμορφη λύση έχω να πω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 είναι παρτίδα 311 από όσο μου είπε είναι μαύρο όχι άσπρο ;)) ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- είναι παρτίδα 311 φιλε να μην το πάρω ? αυτες οι παρτιδες ειχαν προβλημα με το gps ειδικα η 310,αν και το βλεπω λιγο δυσκολο να πεσεις αμα ειναι καλη η τιμη Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Εγω παντως στη 311 παρτιδα εχω πολυ καλο gps.Νομιζω αυτα παιζουν σε ολες τις παρτιδες απλα ειναι να μη σου τυχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Το ιδιο κι εγω με 311 που εχω , κανενα προβλημα. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 (edited) Εγω παντως στη 311 παρτιδα εχω πολυ καλο gps.Νομιζω αυτα παιζουν σε ολες τις παρτιδες απλα ειναι να μη σου τυχει. λέει από έξω το κουτί τι σημαίνει 6NE και επίσης μου έβγαλε και άλλο update ενώ φοράει 4.4.2 Edited June 9, 2014 by vairas2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 λέει από έξω το κουτί τι σημαίνει 6NE και επίσης μου έβγαλε και άλλο update ενώ φοράει 4.4.2 Θα είναι το update με το knock code. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts