Jump to content

manbag1970

Members
  • Δημοσιεύσεις

    157
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About manbag1970

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

manbag1970's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εντάξει τελικά το βρηκα ... Γινεται κατεβάζοντας νέο "θέμα" και συγκεκριμένα εγω κατέβασα το "Carbon" . Επίσης μπορουν να παραμετροποιηθούν και τα πληκτρα συντομευσης πάνω-πάνω.:up::up::up:
  2. Ναι αλλά μπορεί να γίνουν τα πλήκτρα και με σύμβολα (διπλά) όπως και στα άλλα πληκτρολόγια? (είναι μεγάλη ευκολία για μενα)
  3. Χρονια πολλά , ξερει κανένας πληκτρολογιο σαν της Samsung με πληκτρα διπλά (γραμμα - συμβολο) το οποιο να υποστηρίζει και φωνητικη πληκτρολογηση στα Ελληνικά ? Το τρελο είναι οτι έρχομαι απο NOTE8 στο οποιο υποστηρίζονταν τα Ελληνικά στο Samsung και εδω οχι.......:confused: Βασικά αυτό οφείλετε γιατί στο NOTE8 πατώντας την φωνητική πληκτρολογηση σε παραπέμπει στην google ενω στο 20 ULTRA εχει δική του φωνητική το πληκτρολογιο της samsung που δεν υποστηρίζει τα Ελληνικά . Το πα;λεψα αλλα δεν βρηκα τροπο αλλαγης γιαυτο και κοιτάω σε αλλη λυση
  4. Για καταγραφη κλήσης ξερετε καμία εφαρμογή καλή ?
  5. Καλησπέρα σας . Κατα την διάρκεια καθαρισματος πατηθηκε κατι με το Bixby και τωρα οτι και να προσπαθησω να κάνω γινεται με τα χιλια ζωρια και βγαζει ενα μπλε πλαισιο γυρω απο οτι και να πατησω ενω μιλαει και στα ελληνικα για οτι κανω . Οτι γινεται το περιγραφει στα Ελληνικα . Για να πατησεις κατι ακομα και τον κωδικο ξεκλειδωματος θελει να πατησεις το καθε γραμμα "διακόσιες" φορες . Επίσης σύρωντας με το δαχτυλο προς τα πανω ή προς τα κατω λεει στα ελληνικα "ενεργοποιηθηκε / απενεργοποιηθηκε" αλλα δεν βλεπω να ενεργοποιειτε κατι . Ξερει κανεις πως απενεργοποιειτε αυτη η ιστορια ????? Υποθετω κατι ενεργοποιησα κατα λαθος σκουπιζοντας την οθονη με την μπλουζα μου ...............
  6. manbag1970

    Huawei G8

    Καλησπέρα , έχω backup κατά καιρούς απο το κινητό και τώρα που σβήστηκαν κάτι σημειώσεις μου απο το σημειωματάριο κατά λάθος θέλω να τις ανακτήσω απο το HiSuite . Γνωρίζει κάποιος να μου πει πως γίνεται ?
  7. Το εφτιαξα , εβγαλα το Dupster και ολα καλα . Δεν εκανα ομως clear cache ....... να το αφησω ετσι ή να κανω τελικα clear . Οι επανεκκινησεις σταματησαν ομως εντελως
  8. ΚΑΙ Εμένα μου έκανε συνέχεια επανεκκίνηση μετά την τελευταία ενημέρωση. Το dumpster το απεγκατεστησα , αλλα για τα υπολοιπα δυο βηματα δεν το κατεχω . :O Στειλε μου ενα pm πιο αναλυτικα σε παρακαλω . :worry:
  9. - Ελλαδα απο επιδοτηση απο Wind - Εκδοση λογισμικου ασφαλειας ητανε - τελευταια καμια Τωρα που το ξανασκεφτομαι το κανει οταν βαζω κατι στην θυρα του , ειτε φορτιστη ειτε στικακι μνημης ειτε powerbank
  10. Καλησπερα , να κανω και εγω μια ερωτηση μηπως και βοηθησει καποιος Το εργαλειο εχει τρελαθει και κανει σνεχως επανεκκινησεις , εχει και καποιος αλλος τετοιο θεμα ? Εκανε εχτες μια ακομα αναβαθμιση λογισμικου ασφαλειας .
  11. ειναι σε trial μορφη μαλλον γιατι κατω - κατω ζητάει την αγορα της premium εκδοσης . Εσυ το εχεις premium ?
  12. Καλησπερα και Χρονια σας πολλα Το helium κανει η δωρεαν εκδοση ή πρεπει να βαλεις την εκδοση με πληρωμη ? Επισης αυτο κανει και για τις σημειωσεις που εχουν γραφτει στην εφαρμοφη "σημειωση" ? Ευχαριστω
  13. Χρονια πολλά και απο μενα Μολις απέκτησα ενα HUAWEI G8 σε αντικατάσταση του παλαιου μου LG_G2 . Εχω συγχρονίσει τις επαφές - ημερολόγιο μέσω gmail και ολα καλα . Εχω ομως θεμα με τις "σημειωσεις" που εχω στο G2 τις οποιες δεν μπορω με τιποτα να τις στειλω στο G8 . Ξερει κανεις καμια εφαρμογη γιαυτο ? Δεδομένου οτι στο G8 δεν υπάρχει ξεχωριστη εφαρμογη "σημειωση" παρά μόνο "σημειωματάριο" οπότε θα πρέπει με κάποιο τρόπο να περαστούν απο την ""σημειωση" του LG_G2 στο "σημειωματάριο" του HUAWEI G8 . HELP αν καποιος γνωρίζει γιατι εχω 140 σημειώσεις και μόνο με φυλακή θα βρω χρόνο να τις περάσω :confused:
  14. manbag1970

    Huawei G8

    παιδια μολις πηρα το P8 kai to GX8 . Για τις καμερες που λετε δεν εχετε παντως δικιο , εγω μολις τα δοκιμασα και του GX8 ειναι καλυτερη και μαλιστα μπορω να ανεβασω και δειγμα για να δειτε ολοι (ας μου θυμησει καποιος με pm πως ανεβαινουν οι φωτο)
  15. Γεια σας και απο μενα , νεος κατοχος ενος Ι9506 μεταχειρισμενου , τελεια αγορα , αψογο σε ολα . Το πηρε ο πιτσιρικας και το εχει κανει παιχνιδομηχανή και τωρα θελει να κατεβασει και καποιο hack απο το easyhacktool για ενα παιχνιδι . Ειναι εμπιστο ή υπαρχει θεμα ...... ξερει κανεις ??
×
×
  • Create New...