Lxpie Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Γεια σας παιδιά έχω το κινητό κάνα 2 μήνες. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό αλλά σήμερα μου έκανε κάτι περιεργο. Προσπάθησα να κάνω μια κλήση αλλά δεν καλούσε επίσης έκανα μια κλήση στο G2 μου από αλλο κινιτο αλλά δεν χτυπουσε σαν να μην είχε σήμα. Το G2 είχε σήμα 3 γραμες τελικά το έκλεισα και το άνοιξα και όλα καλα. Έχει γίνει σε κανέναν κάτι τέτοιο; πρώτη φορά μου το έκανε και με προβλημάτισε λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Γεια σας παιδιά έχω το κινητό κάνα 2 μήνες. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό αλλά σήμερα μου έκανε κάτι περιεργο. Προσπάθησα να κάνω μια κλήση αλλά δεν καλούσε επίσης έκανα μια κλήση στο G2 μου από αλλο κινιτο αλλά δεν χτυπουσε σαν να μην είχε σήμα. Το G2 είχε σήμα 3 γραμες τελικά το έκλεισα και το άνοιξα και όλα καλα. Έχει γίνει σε κανέναν κάτι τέτοιο; πρώτη φορά μου το έκανε και με προβλημάτισε λίγο. Λογικά κάποιο κόλλημα του software θα ήταν . Είσαι stock ; Δεν πιστεύω ότι θα έπρεπε να ανησυχείς για κάτι Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Γεια σας παιδιά έχω το κινητό κάνα 2 μήνες. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό αλλά σήμερα μου έκανε κάτι περιεργο. Προσπάθησα να κάνω μια κλήση αλλά δεν καλούσε επίσης έκανα μια κλήση στο G2 μου από αλλο κινιτο αλλά δεν χτυπουσε σαν να μην είχε σήμα. Το G2 είχε σήμα 3 γραμες τελικά το έκλεισα και το άνοιξα και όλα καλα. Έχει γίνει σε κανέναν κάτι τέτοιο; πρώτη φορά μου το έκανε και με προβλημάτισε λίγο. Το g2 φίλε μου δεν φημίζεται και πολύ για το σήμα του....Μην σε απασχολεί και τόσο...Από την άλλη άμα στο κάνει συνέχεια παίξε με τις ρυθμίσεις δικτύου σου.... Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lxpie Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Ναι stock ειναι. Το ξερω οτι δεν φημιζεται για το σημα του αλλα μου εδειχνε 3 γραμμες δεν ειναι οτι δεν ειχε καθολου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Ναι stock ειναι. Το ξερω οτι δεν φημιζεται για το σημα του αλλα μου εδειχνε 3 γραμμες δεν ειναι οτι δεν ειχε καθολου.. Όπως είπε και ο φίλος ποιο Πάνω κάποιο κόλλημα θα ήταν μην δίνεις σημασία.... Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lxpie Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Όπως είπε και ο φίλος ποιο Πάνω κάποιο κόλλημα θα ήταν μην δίνεις σημασία.... Οκ ευχαριστω παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Γεια σας παιδιά έχω το κινητό κάνα 2 μήνες. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό αλλά σήμερα μου έκανε κάτι περιεργο. Προσπάθησα να κάνω μια κλήση αλλά δεν καλούσε επίσης έκανα μια κλήση στο G2 μου από αλλο κινιτο αλλά δεν χτυπουσε σαν να μην είχε σήμα. Το G2 είχε σήμα 3 γραμες τελικά το έκλεισα και το άνοιξα και όλα καλα. Έχει γίνει σε κανέναν κάτι τέτοιο; πρώτη φορά μου το έκανε και με προβλημάτισε λίγο. φίλε εγω το εχω δει αυτό με πααρα πολλά κινητα.. ενδεικτικα.. samsung wave, samsung galaxy duos.. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο weather widget διάφανο για το κινητό μας ; Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο weather widget διάφανο για το κινητό μας ; Beautiful Widgets.Δωρεαν με πολλες παραμετροποιησεις και επιλογες και πολυ αξιοπιστο Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis85 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Γεια σε ολους! Εχω την εκδοση με τα 32 και λογικα ηταν απο ασιατικη αγορα μιας και οταν εκανα την αναβαθμιση,μεσω pc suite, μου πηγε στην 4.4.2, με αριθμο κατασκευης KOT49I.D80220a και εκδοση λογισμικού D80220a-SEA-XX. Μπορω να επιστρεψω στην προηγουμενη εκδοση χωρις να κανω root το κινητο? Αυτο που μου την εχει σπασει πιο πολυ (μεχρισ τιγμης γιατι μόλις την εκανα) ειναι οτι το πληκτρολογιο δεν υποστηρίζει το γραψιμε με "συρσιμο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Beautiful Widgets.Δωρεαν με πολλες παραμετροποιησεις και επιλογες και πολυ αξιοπιστο Ευχαριστώ Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantos1 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Αυτο που μου την εχει σπασει πιο πολυ (μεχρισ τιγμης γιατι μόλις την εκανα) ειναι οτι το πληκτρολογιο δεν υποστηρίζει το γραψιμε με "συρσιμο". Υποστηρίζεται. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου και ενεργοποίησέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis85 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Δε το βρήκα!..χειρόγραφο έχει μόνο που "γράφεις!" Τα γράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantos1 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Δε το βρήκα!..χειρόγραφο έχει μόνο που "γράφεις!" Τα γράμματα Ρυθμίσεις --> Γενικές --> Γλώσσα & εισαγωγή --> Πληκτρολόγιο LG --> Εισαγωγή διαδρομής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Γεια σας παιδιά έχω το κινητό κάνα 2 μήνες. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό αλλά σήμερα μου έκανε κάτι περιεργο. Προσπάθησα να κάνω μια κλήση αλλά δεν καλούσε επίσης έκανα μια κλήση στο G2 μου από αλλο κινιτο αλλά δεν χτυπουσε σαν να μην είχε σήμα. Το G2 είχε σήμα 3 γραμες τελικά το έκλεισα και το άνοιξα και όλα καλα. Έχει γίνει σε κανέναν κάτι τέτοιο; πρώτη φορά μου το έκανε και με προβλημάτισε λίγο. Το έχω πάθει κι εγώ. Δεν ανησυχώ ιδιαίτερα, το πολύ να βγάλουν καμιά αναβάθμιση για το radio κάποια στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_ Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Υποστηρίζεται. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου και ενεργοποίησέ το. Οχι δεν υποστηριζεται αν ειναι SEA (Singapore) ROM. Το έπαθα και εγω..Ουσιαστικά χάνεις 2 πράγματα¨. 1) Γράψιμο με "σύρσιμο" (tracing ) πάνω στο πληκτρολόγιο. 2) Την επιλογή 4G LTE (δεν υπάρχει) και την επιλέγεις μεσω του hidden menu. (και πρέπει να την βάζεις manually καθε φορά αν το κλείσεις) Πέρασα την KitKat ROM για OPEN Europe και τα έλυσα και τα 2 ζητήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Ναι stock ειναι. Το ξερω οτι δεν φημιζεται για το σημα του αλλα μου εδειχνε 3 γραμμες δεν ειναι οτι δεν ειχε καθολου.. Και το δικό μου το έχει κάνει αλλά ευτυχώς είναι πολύ σπάνιες οι φορές που έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis2044 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Παίδες έχω ενα μικροπροβλημα. Οταν η ενταση είναι στο τερμα σε οποιουδηποτε είδους κληση (κινητη, skype, viber κλπ), ο συνομιλητής ακούει τη φωνή του όταν μιλαει. Σαν ηχω δηλαδή. Φαντάζομαι οτι εχει να κάνει με το ότι το πανω μικρόφωνο είναι πολύ κοντά στο ακουστικό. Εχει κανεις το ιδιο θεμα; Αν χαμηλωσω την ενταση στο περιπου λιγο πανω απτο μισο, φαινεται να λυνεται... Παράθεση TheLab.gr :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantos1 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Για τσέκαρε για update, μόλις ανέβηκε η καινούρια ROM εδώ http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 Ευχαριστώ φίλε, έκανα update μέσω του LG PC Suite από D80220A-TWN-XX σε D80220B-TWN-XX. Το περίεργο είναι ότι μέσω WiFi δεν μου έβγαζε αναβάθμιση. Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση; Ήταν rooted πριν δεν ξέρω αν επηρεάζει. Μετά την αναβάθμιση έχασα το root και το LTE. Ξαναρουτάρισα και έβαλα για το LTE ro.telephony.default_network=11 στο /system/build.prop. Πλέον με την 20Β δεν έχω το bug του αριστερού ακουστικού, και έχω και το Knock Code. Ξέρει κάποιος τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ 20B και 20D; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καλημέρα. Εγώ παιδιά εχω τηλέφωνο απο ταιβάν. τα Ταιβανέζικα έχουν 4G απο την μάνα τους; αν όχι τι πρέπει να κάνω Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Καλημέρα. Εγώ παιδιά εχω τηλέφωνο απο ταιβάν. τα Ταιβανέζικα έχουν 4G απο την μάνα τους; αν όχι τι πρέπει να κάνω Αν δεν σου έχει, φλασαρεις μια Ελληνική /Ευρωπαϊκή Rom. Edited May 5, 2014 by ackel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Αν δεν σου έχει, φλασαρεθς μια Ελληνική /Ευρωπαϊκή Rom. Πως μπορώ να δω αν έχει; :O Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis85 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Οχι δεν υποστηριζεται αν ειναι SEA (Singapore) ROM. Το έπαθα και εγω..Ουσιαστικά χάνεις 2 πράγματα¨. 1) Γράψιμο με "σύρσιμο" (tracing ) πάνω στο πληκτρολόγιο. 2) Την επιλογή 4G LTE (δεν υπάρχει) και την επιλέγεις μεσω του hidden menu. (και πρέπει να την βάζεις manually καθε φορά αν το κλείσεις) Πέρασα την KitKat ROM για OPEN Europe και τα έλυσα και τα 2 ζητήματα. Πρεπει να γινει root το κινητο για να κανω το ιδιο, σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Πως μπορώ να δω αν έχει; :O Έχω διαβάσει ότι κάποιες ROΜ εκτός Ευρώπης δεν αναγνωρίζουν τα Ελληνικά ευρωπαικά 4G δίκτυα. Τώρα το πως θα το δεις χωρίς να έχεις το κινητό δεν έχω ιδέα να σου πω την αλήθεια. Αν το έχεις απλά βάζεις την Sim σου και αν δεν σου δειχνει ένδειξη 4G σημαίνει ότι δεν υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Πρεπει να γινει root το κινητο για να κανω το ιδιο, σωστα? οχι φιλε δεν χρειαζεται root απλα ακολουθα της οδηγιες που θα βρεις εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 ;) Edited May 5, 2014 by em_seven Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts